Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κι εγώ εδώ είμαι!

Κοιμήθηκε το πουλάκι μου, αλλά για πόσο... :?

38,2... Άρχισε η ανοδική πορεία του πυρετού! :( Ελπίζω τουλάχιστον αυτή τη φορά να την περάσουμε ξώφαλτσα!

Ευχαριστούμε για τα περαστικούλια!

Γωγώ μου, αυτό φοβάμαι... Τις προηγούμενες 2 φορές, την τσίμπησα την ίωση από την επόμενη κιόλας μέρα! :? Ελπίζω αυτή τη φορά, να μη με ρίξει κι εμένα κάτω!

Θουλάκι μου, το μικρό είναι 420γρ. περίπου, αν θυμάμαι καλά! :D Καλά είναι ελπίζω... Άλλωστε τα δικά μου μωρά μάλλον σαμιαμίδια θα είναι! 2600 είχε γεννηθεί η Β.

Ανασταcia μου, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες περί αποτρίχωσης! :D Δεν το σκέφτομαι για τώρα, αλλοίμονο, αλλά γενικά θέλω να μάθω... Το κερί δεν το αντέχω, πεθαίνω στο πόνο! Το ξυράφι που προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα και αν το χρησιμοποιήσω συνεχόμενα γίνονται πληγές! Το silk-epil που μπορώ να το ανεχθώ, τις γυρνά προς τα μέσα, οπότε μετά γίνονται πάλι ερεθισμοί... Έχω απελπιστεί η γυναίκα και το παίζω Καραγκούνης!!! :lol::lol::lol:

Ξυπνάει, πάω.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τον μικρο..τα τικερ πρεπει να τα αλλαξω,, :?:?

α που λετεγ ια λειζερ..ναι μπορω να πω ποναει αλλα μετα ειναι τελεια..

εγω αναστασια παω κατω η μαλλον πηγαινα κατω τσιμισκη..το μηχανημα ειναι τετοιο που κ με μαυρισμα εκανε να σε κανει..σε δερματολογο πηγα κ γω..οχι τυπου αδυνατισματος κτλ

μιτσακι κουραγιο ρε... :(

prin mia wra katalabe o K oti o mikros pire apo ton upologisti tou ena usb ...ena tosa da mikrouli pou einai gia to pontiki ....apelpistikame leme pou a protopsaksoume mporei na einai pantou !!! kitaksame ligo sthn epifania alla pouthena ...leme mesa se aplita ,se skoupidia se se se ...apira meri ...

ekei pou kathomoun skeutika na kitaksw sto dvd pou tou bazoume paidika ...kai nai htan ekei koumpomeno !!!eutixos to paidaki mou kserei kai bazei ta usb kai to eble gia na dei miki :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξανακοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου, αλλά πάω κι εγώ, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να είναι δύσκολη νύχτα..... :(

Ευχαριστώ Θουλάκι μου!!! Θα ήμουν πολύ ψυχραιμότερη, αν δεν πήγαινε ΚΑΘΕ φορά, σε ΚΑΘΕ πυρετό ο νους μου στην ουρολοίμωξη... :? Που θα πάει, θα το ξεπεράσω!!! :?

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, ότι θα ήθελα μόνο σε δερματολόγο, όχι σε ινστιτούτο κλπ... Έχεις κάνει κι εσύ; Που; Εγώ θέλω... Πρώτα απ' όλα πόδια, μετά μπικίνι, μετά μουστάκι, μετά χέρια, μετά μασχάλες... ΟΛΟΚΛΗΡΗ μπορώ να μπω και να με αποτριχώσουν;;;;;;; :lol::lol: Είναι ασφαλές δηλαδή, το ξέρουμε σίγουρα; Δεν είναι "ύποπτη" αυτή η ακτινοβολία; (δεν έχω ιδέα, απλά ρωτάω!)

Τζαααααααααα!!!!

μπηκα και εγω!!!!

Αχ τι κανετε;;;εμεις μια απο τα ιδια.θηλαζω,παιζουμε,δουλειες και φτου και απο την αρχη.

Θου χαμηλ μπαταρ.Λοιπον τον μικρο τον θηλαζω στις 11 ασχετα με το ποση ωρα πριν εφαγε.ξυπναει κατα τις 5-6 και μετα το πρωι,μεσα στη μερα με το που τον δω να ψαχνεται τον βαζω(καθε 2 ωρες υπολογισε)

Μητσακι μου περαστικα σας.Αχ τι επαθε παλι;;;

Φραν ε δε μπορει.Αυτη τη φορα θα τα πουμε απο κοντα. :x

εμεις καθησματακια εχουμε μπριταξ,

Αναστασια και εγω τρωω ξυλο απο τον Ν/ :evil: το χειροτερο μου ειναι να μου τραβαει τα μαλλια και να γεμιζει τον τοπο τριχες. :evil::evil::evil::evil:

σας καληνυχτω.Να ξερετε οτι ολες σας διαβαζω,φιλακια πολλα.

Γωγώ και μένα έτσι κάνει.

Κρατάει πάντα μια δόση σκατούλες για να τις βγάλει όταν δε θέλει να κοιμηθεί. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θα της περάσει. Ήδη η Ειρήνη το κάνει όλο και πιο σπάνια!!!

Αφροδίτη μια χαρά ξέρει που να το βάλει.

Ρε Θου άλλαξε τα τικεράκια σου...

Δε μιλήσαμε σήμερα....

Με ξέχασες. :lol::lol::lol:

Δήμητρα αύριο θα σου πω και τα δικά μου. Και γω πάντως σε δερματολόγο έκλεισα.

Σχετικά με την ασφάλεια. Δυστυχώς για εμάς η μέθοδος δεν έχει πολλά χρόνια ζωής οπότε δεν έχουμε δει ακόμη αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Σε 50 χρόνια θα ξέρουμε...

Προς το παρόν λένε οτι είναι ασφαλής.

Παναγιώτα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάτησα υποβολή και είδασ το μνμ σου!!!!

Την ώρα που με πήρες ήμουν πάνω και μετά σε ξ΄χασα....

Θα σε πάρω εγώ αύριο!

Καλημέρα σας,

ωραίο βράδυ είχα κοιμήθηκα όοοοοολο το βράδυ χωρίς καμμιά ενόχληση!!! :D

για την ακρίβεια όλοι κοιμηθήκαμε όοοοολο το βράδυ :D ελπίζω και ο άντρας μου :?

πάω να διαβάσω τα νέα σας! :x

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;

ποναει το αυτι μου απιστευτα!!!!!

χτες το βραδυ εκανα να φυσηξω τη μυτη μου και τσουπ..παιδια ο πονος δεν υποφερετε με τιποτα λεμε...

χαχαχα πολύ γέλιο: ενώ συνεχίζεται η συζήτηση για τα καλά περί παιδικών καθισμάτων, πετάγεται η συμπεθέρα μου και ρωτά για τσίκνισμα Τσικνοπέμπτης, κανείς δεν απαντά :lol::roll::roll::roll::roll: ,....συνεχίζεται η καθισμοσυζήτηση, μετά πετάγεται η Μαρία και λέει για τους πολιτικούς και ότι δεν πληρώνουν, πάλι κανείς δεν λέει τίποτα και κανονικά συνεχίζεται η καθισμοσυζήτηση!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο νόμος λέει ότι μέχρι και 12 ετών τα παιδιά κάθονται σε κάθισμα ή το ύψος (δεν θυμάμαι πόσο)

εμείς έχουμε το Römer για την Ρέα και νομίζω είναι μέχρι 36 κιλά και τα πόδια της φτάνουν το κάθισμα του συνοδηγού, αλλά αυτό γιατί ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου δεν είναι μεγάλος, όταν είχαμε για μία μέρα ένα πασσάτ τα πόδια της δεν έφταναν......τώρα που θα πάρουμε καινούργιο αυτοκ. δεν θα φτάνουν!!!...............και για τον Λουκά έχουμε ένα φερράρι (το έφερε ο πεθερός) και τώρα θα βγάλουμε την πλάτη του καθ. και θα μείνει μόνο με το κάτω μέρος!

για μένα το σημαντικότερο σε μία αγορά καθίσματος είναι να πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας και να έχει τον αριθμό ασφαλείας που προτείνει η Ε.Ε

επίσης θα συμφωνήσω με την Αφρο, πάλι 100% :x , ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται μέσα στην πόλη, που η ταχύτητα δεν είναι μεγάλη και ας μην ξεχνάμε ότι τα crash tests γίνονται με 50χλμ!!!! :!::!:

Χρύσα γιατί σου πονάει το αυτί? :o

περαστικά, πυρετό έχεις σήμερα?

Μητσάκι τι να πω ρε συ? να "κόψετε" τα ξαδέλφια? :lol::lol::lol: χωρίς πλάκα όμως εγώ αν ήξερα ότι ένα ξαδελφάκι ήταν άρρωστο δεν θα πήγαινα το παιδί μου, αλλά και οι γονείς του ξαδέλφου που ήταν άρρωστο γιατί σας συνάντησαν? :o:o:shock::shock::shock:

Αργη μου δεν ξερω γιατι...φυσηξα τη μυτη μου χτες το βραδυ και τωρα νιθω λες και εχει μεσα υγρο και ποναει..

τετοιον πονο ενχω να νιοσω απο 7 χρονων που επαθα ωτιτιδα..ασε που δεν ακουω και καλα απο αυτο το αυτι...

δεν μπορω..ποναω...θα φυγω..

θα περασω κατι στιχεια στο συστημα και να πανε να πνηγουν..

υποφερω μιλαμε

\

Καλημερα! χα βρηκα ελληνικα στο πληκτρολογιο!!!!

Σασ διαβσαα!! λοιπον για καθισματακια..τωρα θα με κραξετε ολες....επειδη εχουμε ληζινγκ το αυτοκινητο το νοικιασα μαζι με καρεκλακι...δεν το εψαξα κ τοσο, αφου εχει πανω πιστοποιηση της ΕΕ αρα ειναι ασφαλες...Αλλα οι γονεις μου τον παιρνουν χωρις καρεκλακι...τον κραταει η μαμα μου πισω...συμβαινει συχνα αυτο..οκ το ξερω, αλλα τους αφηνω...Και σε ταξι εχω μπει πολλες φορες χωρις καρεκλακι, και στο Βερολινο¨, στη Ρωμη, αλλα κ στη Γενευη...μεχρι κ Δανια μας πηρε ταξι χωρις καρεκλακι...

Τσικνοπεμπτη σημερα???αααααα δεν το ηξερα...

Μαρια συμφωνω για τους πολιτικους..ομως γιατι κανεις δεν διαμαρτυρεται πραγματικα?? θα επρεπε να γινει επανασταση και εδω..αντι αυτου ομως εγω βλεπω μονο γκρινια κ μιζερια κ καμια αντιδραση...

Λοιπον τελικα εγω θα κανω τα υπολοιπα εμβολια στο Σεμπινι Ελλαδα...αυτοι εδω θελουν να του κανουν 3 μαζεμενα που κανονικα δεν γινονται κατω των 2 ετων..Ασε προτιμω να τα κανω ενα ενα κ οσο γινεται πιο κοντα στα 2 του χρονια...αλλο να θελει 2 εβδομαδες για αν γινει 2 κ αλλο να θελει 2 μηνες...ουφ ο καθενας τον πονο του...

Σες, Μητσακι περαστικα!!! Χρυσα κ εμενα αρχισε με πονο στο αυτι, πυρετο κ φοβερο πονολαιμο...κρατησε 5 μερες, μετα ξυπνησα ενα πρωι κ ημουν καλα..τσαμπα πηρα κ την αντιβιωση, οι εξετασεις εδειξαν καποια ιωση κ κανενα μικροβιο...

Καλημέρα,

κι εμείς είχαμε ένα πολύ ήσυχο βράδυ, η Έλενα κοιμήθηκε σερί :D:D:D:D:D:D

Αργυρώ εγώ ζηλέυω το χιόνι σας, ξέρω εσείς το έχετε μπουχτήσει αλλά εμάς μας λείπει...

Τα παιδιά είναι υποχρεωτικό να κάθονται σε καρεκλάκι μέχρι να γίνουν 150εκ.

Εγώ στον Μιχάλη πάντως δεν έχω βγάλει ακόμα την πλάτη

Χρύσα να πας σε ΟΡΛ να το δείς

Φραν στην Δανία τα ταξί δεν έχουν καθισματάκια????????

Καλημέραααααααααααα...

τι κανετε αγαπες μουυυυυυυυυυ?????????? μια μερα δεν μπηκε το πολυλογουδικο καρολινακι...και μου λειψατε τοοοοοοοοσο πολυ...αληθεια!!!!!!!!!!

χθες απηργησα αλλα δεν πηγα στην πορεια..δεν θα πω ψεμματα... :lol::lol: αλλα ειχα καποιες δουλιτσες με τον αντο! επιτελους επιλεξαμε φωτο γαι την βαφτιση!!!!!!!!!!!!όοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!και μετα πηγαμε για ενα καφεδακι...φτιαξαμε φαγητακι...εβαλα την παπενια για νανα...και ξαναβγηκα για καφε :lol::lol: με την φιλεναδα μου...δεν κατσαμε πολυ...μονο τρεις ωρες... :D:D περασα πολυυυυυ όμορφα...δεν μιλαγαμε καθολου....και μετα ειχε ερθει μια θεια μου και παραγγειλαμε...εφαγα του σκασμου...

εβαλα φωτο της παπενιας στο fb....!!!!!!!!!!!μεγαλωσε το παπακι μου... :x:x

θουυυυυυυυ και αφρο σας εκανα αιτημα....αν θελετε το αποδεχεστε ...

νατασουλα σε βρηκα!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες μανουλες οποια θελει ας μου κανει αιτημα...όλες οι καλες μανουλες χωρανε... :-*:-*:-*

χρυσα μου τι επαθες αγαπη μου και ποναει το αυτακι? απο τις ναυτιες πως εισαι καλυτερα ε? ο πυρετος επεσε? το μπεμπε αρχισες να το νοιωθεις???

σισσακι μου βγαινει σημερα η μανουλα απο το νοσοκομειο ε?αντε με το καλοοοοοοοοοοοοο και σιδερενια κοριτσακι μου!!!!!!!!! συγχαρητηρια και για την αδερφουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause: αχ ποσο μα ποσο θα θελα να γνωριζα τις θεσσαλονικιες τρελομανουλες!!!!!!!!!!!να μου τις φιλησεις πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυ...

αναστασια μου γλυκια... εννοουσα οτι ξερω ότι συμπαθεις το καροτακι και δεν παρεξηγω αν δεν μου απαντησεις στο τσατ ... (μην κοιτας που ειμαι λιγο παραπονιαρα :lol::lol: ...)ειχες πολυ πλακα... :lol::lol:

μακια σε όοοοοολες μια προς μια...λενακι, γιωτακι-γαλανοματα κουκλα!!!!!,

γιωτακι -ταλιμπανακου!!,γωγακι,θουυυυυ,μαγδα,παναγιωτα μου, ερη,αρτζι,μαρακι,παπακι,μπεμπουλης... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

φρανιτακι μου καλημερααααααααααααααα...σε τσεχασα...

χρυσ αμου τοσο πολυ πονας αγαπη μου? πηγαινε οπωσδηποτε σε ωρλ.....περιμενουμε νεα ...περαστικουλιαααααααααααααααααα...ελπίζω να περασει γρηγορα..

καλημερα!!!!

μιας και λεγατε για καθισματα να ρωτησω κατι κι εγω???

σε αυτα τα καθισματα που δεν εχουν πλατη και ειναι μονο καθισματακι απο ποια ηλικια μπαινουν??

Καλημέρα σας καλημέρα σας.. ειμαι σπινταρισμένη.

Συμπεθέρα και εδώ θα χιονίσει λέει αυριο :shock::geek:8-}

Μπηκα και εγώ σε ενα θέμα με εγκυες, λεχώνες και ξενητεμένες και ρωτάω αν θα τσικνίσετε... :D:mrgreen::mrgreen:

Εγώ θα πάω σημερα σε ενα φιλικό σπίτι να τους χαιρετήσω κιολας.. Ευτυχως η σημερινή μέρα βοηθάει για την δίαιτα μου. Εχω χάσει μέχρι τώρα 7 κιλά. Θέλω να ριξω άλλα 2 αυτη τη βδομάδα με νυχια και με δοντια προλαβαίνω...

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Αναστασία του Σπύρου από 5 ετών και πάνω και πάλι εξαρτάται από το ύψος του παιδιού, είδες η Νατασούλα αλλά και εγώ δεν έχουμε βγάλει ακόμη την πλάτη, είναι πιο ασφαλές με την πλάτη!!! ;)

επίσης πώς πάει η εκπση της τουαλέτας? συνεργάζεται ο Σπύρος? :?:

Νατασούλα και εδώ αν θέλεις ταξί με κάθισμα θα πρέπει να το ζητήσεις, αλλιώς αν σταματήσεις ταξί στο δρόμο, δεν θα έχει, αν και ένας φίλος μου, μου είχε πει ότι ο θείος του που έχει ταξί στην Στουτγάρδη έχει πάντα ένα κάθισμα στο πορτ μπαγκάζ!!! :?

Καρόλ δεν ξέρω πώς να σε ψάξω στο φέεις, ενώ εσύ μπορείς να με βρεις μέσω των άλλων κοριτσιών!!! ;)

Μπηκα και εγώ σε ενα θέμα με εγκυες, λεχώνες και ξενητεμένες και ρωτάω αν θα τσικνίσετε... :D:mrgreen::mrgreen: ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να μην σου πω καλύτερα πότε ήταν η τελευταία φορά που το τσίκνησα έξω με φίλους!!!! :?:?:?:?:(:(:(:(

Εγώ θα πάω σημερα σε ενα φιλικό σπίτι να τους χαιρετήσω κιολας.. Εχω χάσει μέχρι τώρα 7 κιλά. Θέλω να ριξω άλλα 2 αυτη τη βδομάδα με νυχια και με δοντια προλαβαίνω...

καλά να περάσεις και για τα κιλάκια που έχασες :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::-bd:-bd:x:x

Καλημέρα!

Σήμερα στη δουλειά έχουμε το κοπή τη πίτα!

Τρεχω να το οργανώσω, γιατί έχω να πάω να πάρω και τη μανούλα μου από το νοσοκομείο.

Σας φιλώ προς το παρόν!! :D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...