Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφρο θελλω ενα καθησμα 9-36 να κοιταει μπροστα με ενυσχημενη ασφαλεια κυριως στα πλαινα οπως το ρεκαρο που εβαλα ΚΑΙ ενα καθησμα που να κοιταει πισω για ιδια κιλα..

το πισω το θελω γι ατο αμαξη του μπαμπα γιατι θα κανει δρομολογιο Θεσσαλονικη Χαλκιδικη καθε ΣΚ και τη φοβαμαι αυτη τη διαδρομη.

Ρε παιδια τι παει να πει ακομα καθετε;;;;..μεχρι 10 ετων περιπου δεν πρεπει να καθονται;;;

Αφρο εσυ το αναποδο απο που το πηρες και ποσο;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia saς κ χαρα σας!!!

Το δικο μου τρελλοκοριτσο δεν εχει καθολου υπερενταση οταν δεν κοιμαται μεσημερι!!!

Κουτουλαει κ πεφτει ξερη!!!...Συνηθως!!!

8.23μμ ηρεμισε το πουλακι μου!Για ποσο?Δεν ξερω αλλα ηταν τοοοοσο ηρεμη!Ειχα

μερες(μην πω βδ) να την κοιμισω ηρεμα χωρις να με καβαλικευει-κουτουλαει-μαλλιοτραβαει!

Θουλη εψαξα παααρα πολυ(νομιζω) για το καθισματακι και θεωρω πως πηρα το κορυφαιο...

Οικονομικο προβλημα δεν υπηρχε συμφωνα με τον μπαμπααααα της,οποτε...

Παντως ειπα τιμες για να δειξω στη Χρυσα το πόσο συνεφερε απο ελλαδα(και εχω κ εγγυηση ενω απο εξω τρεχα γυρευε)!

Γωγω κ μονο που ειπες πως μαλλον ηταν λαθος...Δε θα ξαναμιλησω!!!!κ ας εγραψες οτι το νεογεννητο εχει νευρα! :lol::lol::lol::lol: Και σταματα να με λες ψηλεγκω γτ θα σε λεω κοντοστουπα! :P

Για σπασιμο στον αντρα σου(που με εκνευρισε με την Ιω-βρεφος) να παρεις μικρο(1.40) κρεβατακι

που ειναι τοοοοσο χαριτωμενα!Σαν τα κρεβατακια των 7 νανων!!! :P

Μητσακι μου γλυκο!!!!Με εκανες κ γελασα...παλι!!!!!!!

Λειζερ: Τα κοριτσια ειπαν πως δεν επιτρεπεται ή δεν εχει αποτελεσμα στην εγκυμοσυνη.

Αλλα με τον πονο κ το σφιξιμο που ενιωσα σημερα νομιζω πως επιπλεον δεν επιτρεπεται γτ...Θα γεννησεις! :lol: Τοσο τιναγμα...!!!!!

Στο θηλασμο ειναι οκ!

Το εκανα σε δερματολογο...Κοστιζε 80ε το μπικινι κ 20 το μουστακι...Το επαναληπτικο μετα απο 2 βδ ειναι δωρεαν...

Δεν ξερω ποσες επισκεψεις θελει για να εξαφανιστουν αλλα εγω προλαβαινω 3 μεχρι το καλοκαιρι με τα επαναληπτικα τους!Μετα αν μαυρισεις δεν κανει.Αυτα!Αυριο θα μας πει κ η Νατασα!

Απιστευτη η Β με τον εμετουλη!!!!!! :lol::lol: Μιλαει πολυ καλα εε???

Τζουλι αν εξεχει το κεφαλι του απο το καθισμα πρεπει να το αλλαξεις!Αλλιως οκ!

Ξυπνησε! :lol:

Για μενα τοι καταλληλοκαθησμα εχει να κανει και με το που τρο χρισημοποιεις..πχ η Αναστασια που μενει χωριο και κανει μεγαλες διαδρομες πηρε το πιο καταλληλο και ασφαλες για την περιπτωση της..

εγω το ενα το θελω τοσο ασφαλες..το αλλο δε με πειραζιε και τοσο γιατι θακανω μικρες διαδρομες σε κατηκοιμενε ςπεριοχες οπου εκ των πραγματων δεν αναπησσονται μεγαλες ταχητητες..αν και με του ςανενγκεφαλους ποτε δεν ξερεις...και πιο συχνοι ειναι οι πλαγιομετοπικες συγκρουσεις...

δε θελλω να σκεφτομαι εκεινη την ημερα που τρακαρα τον αχριστο που στη μεση του δρομου, στο αντιθετο ρευμα μιλουσε με εναν φιλο του και ειχ εκαι 2 παιδια μεσα χωρις καθησμα εννωειται...και χωρις ζωνες ασφαλειας.....

αν ο μικρος ηταν μαζι μου τι θα γινοταν;;;

τεσπα..να μη το σκεφτομαι...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2965327

Ανασταση αυτο λες;;;;

εγω στο δικο μου δεν εχω Isofix αλλα σου μπαμπα μου εχει οποτε...αν τσονταρουν οι παπουδες θα παρω με το δωρο πασχα κατι τετοιο για το δικο τους

Εγω για τετοια πραγματα διαθετω λεφτα...για ρουχα και χαζακια δεν δινω με τιποτα παραπανισια

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2965340

Νομιζω ειναι αυτο.Το δικο μας ειναι σε μαυρο με ροζ..Κ αν καταλαβα καλα ειναι 60ε κατω??? :evil:

και υπαρχει κ καθρεφτης που λεγατε!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2965288

xrusa mou egw den simfono mazi sou sto oti thes ena pros ta pisw gia tis megales diadromes kai ena pros ta mprosta gia tis mikres mesa sthn poli....ta perissotera atiximata ginonte mesa sthn poli kai einai metopika ....kai me 10 napas mporei na einai mireo ....

skepsou poso ponane otan pesoun me dinami sta plakakia kai skepsou thn diami ton 10-20 xiliometron ston auxena ....(pou pote den einai 10-20 xiliometra)

epipleon einai kai h sinithia ,an mesa sthn polh kikloforei kai kitazei mporsta diskola tha katsei meta sto alo piso kai monos ...

Αφρο οχι..δε θελλω να το σκεφτομαι...θα εχω τη φατσα της Κωνσταντινας στο αβαταρ της Γιωτας...

Μεχρι τωρα τον εχω αναποδα αλλα στο πεζο δεν φτανουν οι ζωνες για 2 καρεκλακια αναποδα...αναγκαστηκα ενα αναποδα ενα μπροστα

εμενα το βασικο μου προβλημα ειναι αυτο..και ισοφιξ δεν εχω

sto dikomas ourliaze?

kai emas kapoia stigmh ston 8 mhna arxise na klaiei kai na ourliazei alla ekei den sikoname antiriseis ....polu klama leme ....sinithise .tora paei kathete monos tou kai thelei kai thn zonh tou .

den kserw an auta ta anapoda xriazonte tis zones tou autokinitou ...de thimame kiolas to diko mas ...tha sou pw aurio .....exoun alo tropo desimatos

Αν εχετε ισοφηξ σαν του μπαμπα μου ειναι το πιο ευκολο..μπαινει η βαση εκει και το καρεκλακι στη βαση και ειναι ολα ΟΚ

εμεις δοκιμασαμε να βαλουμε τα δυο..το 'κοχυλη" και αυτο που εχουμε και δε μας εφτασαν οι ζωνες να ειναι και τα δυο αναποδα..οποτε αναγκαστηκα ενα και ενα..

στου μπαμπα το αμαξι δεν εχω προβλημα..μπαινουν μια χαρα.

Καλησπέρα,

λοιπόν κοπελιές με μπερδέψατε με τον αποθηλασμό :?:?:?

Δηλαδή Λάλα λές ότι πρώτα πρέπει να γίνεται νυχτερινός αποθηλασμός και μετά ημερήσιος?

Εμένα πάντως ο νυχτερινός θηλασμός μου φαίνεται βουνό και δεν έχω κουράγιο απλά ελπίζω κάποια στιγμή να σταμτήσει αό μόνη της να ξυπνάει. Υπάρχουν και τώρα νύχτες που δεν ξυπνάει αλλά και κάποιες ξυπναει 3-4 φορές.

Σήμερα το απόγευμα θήλασε 5 φορές. Ζητούσε κάθε μισή ώρα, ελπίζω βέβαια ότι έιναι από την ίωση που πέρασε και δεν έχει όρεξη για φαγητό.........

Για το κάθισμα Χρύσα μου φαίνεται περίεργο που ο Φόφο δεν χωράει. Ο Μιχάλης καθόταν στο συγκεκριμένο μέχρι 3 χρονών. Μήπως είναι ιδέα σου επειδή είναι χειμώνας και φοράει χοντρά ρούχα και μπουφάν?

Επίσης τα παιδιά πρέπει να κάθονται σε καρεκλάκι μέχρι να φτάσουν σε ύψος 150εκ.

Ο Μιχάλης έκλεισε τον προηγούμενο μήνα τα 6 και έιναι 122εκ. πιστεύω 4 χρόνια θέλει σίγουρα ακομα μέχρι να φτάσει 150εκ.

Μιτσάκι πάλι άρρωστη η Β? περαστικά κοριτσάκι μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1512&ct=10402&itmid=2965340

Νομιζω ειναι αυτο.Το δικο μας ειναι σε μαυρο με ροζ..Κ αν καταλαβα καλα ειναι 60ε κατω??? :evil:

και υπαρχει κ καθρεφτης που λεγατε!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2965288

Εβγαλε ανακοίνωση η μαμά εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα για μειώσεις τιμών έτσι ώστε να μπει δυναμικά το ανάποδο καθισματάκι στην ελληνική αγορά.

Εγω θα πάρω 2 τελικά...

εγω το μπριταξ που εχω ειμαι ευχαριστημενη..τον εχω να κοιταει προς τα πισω..

αλλα τα ποδια τα λυγιζει....

πρεπει να αλλαξω το τροπο δεσιματος?δε το χω αλλαξει απο τοτε που εβγαλα το εξτρα μαξιλαρακι για το νεογεννητο.. :?:?:?

1ον...Μωρη Θούλη με το που είπα για προίκα απάντησες αμέσως;;;;; :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol: Ξεβράκωτη θα την πάρεις τη νύφη σου... :lol::lol::lol::lol: Μόνο ο Ντόντος θα πάρει προίκα από την Ειρήνη.... :lol::lol::lol::lol:

Επίσης τι σε νοιάζει αν θα θηλάσω εγώ;;;;Η νυφή σου να θηλάσει τα εγγόνια σου....Και θα τα θηλάσει γιατί όπως λέει η παροιμία "Η νύφη σα να γεννηθεί στην πεθερά θα μοιάσει..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόνο που λυπάμαι εσένα και τη Λένα που θα πάρουμε τα παλικάρια σας στην πρωτεύουσα και δε θα τα βλέπετε συχνά... :D:D:D:D Και καλύτερα για να μην αναγκάζονται τα κορίτσια μου να κάνουν συνέχεια δουλειές για να μην τα παρεξηγήσετε εσείς οι υστερικές... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιτσάκι περαστικά στην Β.... :(:(:(:( Πρόσεχε μην κολλήσεις κι εσύ...

Αναστασία θεάααα μου ρε μια φορά έγινε το κλάμα..Εγώ δεν το έχω πει σαν σωστή μέθοδο...Απλώς δεν είχαμε άλλες επιλογές...Είχαμε δοκιμάσει τα πάντα... :?:?:?:? Μας είχαν βγει τα χέρια από το κούνημα... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Απλώς έπιασε η μέθοδος... :roll::roll::oops::oops::oops:

Ωραίο το καθισματάκι της Άννυς....Δεν το έχω ξαναδει....Εγώ έχω το Τομπι το Μαξι Κόζι...350 το είχαμε πάρει...Ωραίο, αλλα δεν τρελαίνομαι κιόλας... :?:?:?

Και για τα κρεβατάκια δεν το είχα σκεφτεί ότι είναι σαν αυτά των νάνων.... :D:D:D:D:D:D

Νατάσα 2 μωρή θα πάρεις;;;;;;; :o:o:o:o Α ρε πλούτη!!!!! :lol::lol::lol:

Κορίτσια από τότε με τη γαστρεντερίτιδα, η μικρή κάθε βράδυ που τη βάζουμε για ύπνο, μας φωνάζει να τη βάλουμε στην τουαλέτα για κακά.... :shock::shock::shock: Πως θα το αλλάξω;;;;; :oops::oops: Δε γίνεται να την κάνω μπάνιο, να πίνει γάλα, να τη βάζουμε για ύπνο και φτου και από την αρχή..Γδύσιμο, χέσιμο,καθάρισμα, ντύσιμο...Ξεσηκώνεται... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Παραγγείλαμε κρέπες........ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

και μιας που λέτε για καθισματάκια και αυτοκίνητα

οι βουλευτές δεν πληρώνουν διόδια φυσικά και οτιδήποτε συνεπαγεται τη χρήση αυτοκινήτου

(πχ βενζίνες κλπ) :geek:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...