Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

η Μ-Ι δεν κοιμαται μεσημερι απ τοτε που εκοψε την πιπιλα!

αλλα εμεις εχουμε περιεργα ωραρια...πχεγω το πρωι που γυριζω απο δουλεια θελω να ξαπλωσω καμια ωρα ..αρα δεν εθλω να ξυπνα απο τις 7 αλλα γυρω στις 9

να πω κατι εδω που δεν αθ πεσετε να με φατε?

δεν θελω να αποθλασω....η Μ-Ι θηλαζει 2-3 φορες την ημερα και μου λειπει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λαλα ετοιμασου οχι μονο για γκριναι..αλαλ και για πρηξημο..

βλεπω τωρα τις τσουπρες τι προβληματα αντιμετωπιζουν..και φυσικα ειμαι στην κοσμαρα μου και νομιζω οτι φυσικα παλη θα θηλασω και θα ειναι ολα μελη γαλα...κουνια που με κουναγε...

Θα μιλησω με την Αφρο...

Ιουλια ειναι μεχρι 18 κιλα αυτο που εχω ΑΛΛΑ....ο φοφο ηδη δεν χωραει μεσα οχι τοσο δεν χωραει..θελλω να πω ειναι λιγο στριμωχτα και θελλω να καθετε πιο ανετα..

Και κυριως θελλω ενα ασφαλες που ειτε να δενετε αναποδα αλλα ειδικο οχι αυτο που εχω ειναι μονο για μπροστα..ασχετα αν εγω το εχω πισω..

και δυο καθησματα αναποδα στο πεζο δεν χωρανε..δεν φτανουν οι ζωνες..

υποψην οτι χρειαζομαι 2 καρεκλακια γι'αυτο θελλω κατι καλο αλλα και συγχονος σχετικα οικονομικο γιατι ο μικρος το καλοκαιρι θα πηγαινει τα Σκ με τη μαμα μου χαλκιδικη..οποτε εκει θελλω το πιο ασφαλες και μονο αναποδο..

σας μπερδεψα ε;;;..σορυ

θα το ψαξω σημερα το βραδυ το θεμα ακομα λιγο.

Φευγω..παω στο μαναρακι μου το ζουμπουρλουδικο

Ηρθααααααααααααααα!!

καταρχην,Μαρακι τί γεννα εξπρες ηταν αυτη!εχω αποριες!!

δεν πονουσες ολη αυτην την ωρα;;

φυσικα,δεν εκανες επισκληριδιο..μα δεν πεθανες απο τον πονο;πες αληθεια!!!

ο αντρας σου προλαβε να ερθει;;!

ο ταξιτζης δεν επαθε αμοκ;;;;!!!!

παντως,ετσι οπως τα περιγραφεις,καλυτερα να γεννουσες σπιτι που ηθελες παλια!!!

να σας ζησει η κουκλιτσα!ειδα φωτο στο φεις!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!

quote]

Καλέ δεν πήγα με ταξί, με το αυτοκίνητο πήγα και οδηγούσε ο Ηλίας.

Εντάξει πνίξαμε όλα τα κόκκινα φανάρια αλλά ευτυχώς που ήταν 6 το πρωί.

Το σίγουρο είναι ότι τζάμπα έδωσα λεφτά αφού το μισό βγήκε στο σπίτι.

Ο πόνος ερχόταν και έφευγε απλά μέπιασαν από την αρχή δυνατούτσικοι και εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Μετά προς το τέλος σε κάθε σύσπαση ένιωθα να κόβεται η μέση μου στα 2 και να θέλω να γονατίσω γιατί δεν με κρατούσαν τα πόδια μου. Πιανομουν απότι έβρισκα αλλα μέχρι τελευταία στιγμή περπατούσα και το πάλευα. Νομίζω τελικά ότι αντέχονται οι πόνοι. Εγώ νόμιζα ότι θα πονέσω πιο πολύ. Επισκληρίδιο εννοείται ότι δεν πρόλαβα και καλύτερα γιατί μετά ούρησα κατευθείαν γενικά καμία σχέση με την πρώτη γέννα. Και δεν πονάω κιολα. Είναι 3 μέρα και έχω βάλει 3 πλυντήρια και σίδερο. Μια χαρα κιουρία είμαι.

κ εμεις το μπριταξ το 0-18 εχουμε! εχουμε ακομα μελλον, 13 κιλα ειναι!

παντως κ εμενα οταν δεν κοιμαται καλα το μεσημερι το βραδυ με πεθαινει!! εχει τρομερη υπερενταση!!!

πφφ ειχα γραψει κ αλλα πιο πριν αλλα μου τα εσβησε ο μικρος...

αυτο που λες αναστασι το κανει ο αναστασης :lol::lol::lol:

αλλα οχι πριν κοιμηθει..

θα κοιμηθει πχ τις 1 κ θα σηκωθει μετα απο 1.5-2 ωρες κ θα κουτουλαει απο τη νυστα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: απλα με ψαχνει κ θελει να κοιμηθει. σκουντουφλαει στις πορτες στους τοιχους κλπ αλλα δεν ξυπναει!! θελει να κοιμηθει κ αλλο!! :lol::lol::lol:

κοριτσια κ εμενα μου λειπει που κοιμαται στο κρεβατι του... τα βραδια οταν ξυπναει κ ερχεται στο κρεβατι μας κ ξυπναω το πρωι κ τον βλεπω με τις ποδαρες απλωμενες πανω στη μουρη μου ειναι τοσο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!! τελικα εμεις οι γονεις το εχουμε το "προβλημα" :lol::lol::lol::lol:

αργυρουλα εμενα στην κουνια κοιμηθηκε πολυ λιγο καιρο.. γιατι κανει πολυ ανησυχο υπνο κ καθε μα καθε βραδυ ξυπνουσε επειδη μπλεκονταν τα ποδια του αναμεσα στα καγκελα.. ετσι τον παιρναμε μαζι μας στο κρεβατι μας κ τωρα κοιμαται στην κρεβαταρα του!!!

παω να καθαρισω λιγο, ο μικρος με τον τολη πηγαν να παρουν γλυκα, θα ερθουν κατι φιλοι της κολωνας μου!!! σας φιλω!!

Λαοθάλασσα σήμερα στην πορεία

κύμματα διαδηλωτών επέλασαν στις καφετέριες της πόλης.

Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας :cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ελληνες !!!

πηγα το καλοκαιρι στα τρικαλα και ολλοι λεγανε πω πω οικονομικη κριση και ολλοι ηταν απο τισ 9 το πρωι στισ καφετεριες ...μα κανενας εκει δεν δουλευει!!!

χρυσα δεν καταλαβα τι καθισμα θεσ ? να κοιταει πισω η μπροστα ?

Λαοθάλασσα σήμερα στην πορεία

κύμματα διαδηλωτών επέλασαν στις καφετέριες της πόλης.

Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας :cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφού πάντα έτσι γίνεται ρε συ, αν έχει και καλό καιρό όλοι απεργούν!!!!

(μεταξύ μας) εσύ σε ποιά πήγες? ;;)

Μητσάκι πάλι ρε? :o:o:o:o:o:o

να σου πω την γνώμη μου?

μήπως το κορίτσι να μην πήγαινε παιδκό για λίγο διάστημα, έστω και μήνα? έτσι για να δυναμώσει λίγο και κυρίως να υπάρχει κάποια περίοδο που θα αισθάνεται καλά!!! :?

το ίδιο είπα και στην αδελφή μου, γιατί και ο ανηψιός μου με το που πάει προνήπιο αρρωσταίνει, γίνεται καλά, πάει πάλι και πάλι αρρωσταίνει :shock::shock::shock::shock: ....δεν υπάρχει κάποιο διάστημα που να είναι καλά το παιδί και είναι κρίμα!!!

Στην αρχή πήγα στην ταχυδρομείου στης ΑΔΕΔΥ ( :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ούτε 20 άτομα θα πάρει χρόνια να μάθουν να απεργούν οι δημ. υπάλληλοι :lol::lol::lol: ) και μετά συναντηθήκαμε με το ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ και τους λοιπούς (αφού οι της ΑΔΕΔΥ σταμάτησαν στην κεντρική και έφυγαν :shock: )

Argi μου άδεια βάζουν όλοι και έρχονται και δεν είχε και καλό καιρό σήμερα να πεις

συννεφιά πολύ

Αφρο θελλω ενα και ενα

ενα γι ατο δικο μου αμαξι και ενα για του μπαμπα μου

Για το δικο μου θελλω ενα που να κοιταει μπροστα αλλα να ειναι πολυ ασφαλες..ειδα κατι τετοιο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... mid=711519

και για του μπαμπα μου θελλω αναποο καθησμα

Για τον φοφο το θελλω γι ατο νινι εχω και το πολυ μικρο ο-9 αλλα και το τωρινο του φοφο..

ρε παιδια εμεις εχουμε αυτο http://www.chicco.gr/index.php?page=sho ... Itemid=246 αλλα δεν χωραει αλλο μεσα...βεβεια ισως να φταιει που το εχω αναποδα...δεν ξερω

Αναστασίαααααα μωρή δε λέω ότι είναι σωστό...Ναι,μάλλον ήταν λάθος... :?:?:? Αλλά ΜΙΑ φορά έκλαψε και έμαθε να κοιμάται... :roll::roll::roll::roll: Κι η Ιω δεν έκλαιγε για αγκαλιά...Αλλά για κούνημα στο καρότσι... :twisted::twisted::twisted: Όλη μέρα αγκαλιά ήμασταν ρε και όταν δεν την είχα αγκαλιά ήταν στο ριλάξ κι εγώ ξάπλωνα δίπλα της... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εχω και κάτι φώτο που κοιμάται στην αγκαλιά του πατέρα της... :?:?:? Και νύχτα δεν έκανε τέτοια...Μόνο όταν έτρωγε τελευταίο γεύμα και ήταν έτοιμη για νυχτερινό ύπνο την κούναγε η πεθερά μου και όταν σταματαγε ούρλιαζε... :?:?:?:?:?:? Μπορεί το κούνημα να διαρκούσε και 2 ώρες... :evil::evil:

Κι επιπλέον ψηλέγκω δεν το έκανα εγώ...Εγω ως λεχώνα έκλαιγα μαζί της..Ο άντρας μου το έκανε... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Λαλα μου αλλάξαμε σπίτι και τότε άρχισε να ξυπνάει και να έχει θέμα στον ύπνο..Αφού προσαρμόστηκε και κοιμόταν πάλι μια χαρά, άρχισαν οι ιώσεις και την παίρναμε μόνοι μας στο κρεβάτι... :?:?:?:?

Ε, συνήθισε...Είναι νομίζω και η ζήλεια για το νινί που έρχεται.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δεν ξέρω...

Επίσης, ψηλέγκω εγώ δεν μπορώ να ακουω ένα μωράκι στην ηλικία της Ιωάννας ή της Άννυς να κλαίνε γιατί τώρα καταλαβαίνουν... Εμένα αν την αφήσω να κλάψει τώρα έστω και για 2 λεπτά μου λέει "Μανούλα η Ιωάννα καίει...Θέλει μανούλα...Ελααααα..Σε πακαλώ".... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Πως να την αφήσω να κλάψει;;;;Ενώ το μωρο κάνει απλώς νεύρα...Δεν καταλαβαίνει πολλά... :roll::roll::roll::roll::roll: Η μαλακίες λέω... :oops::oops::oops::lol::lol::lol:

Πείτε με ανώμαλη, αλλά παρά την εξάντληση και τα νεύρα που έχω όταν δε βολεύομαι να κοιμηθώ με την Ιω μαζί, όταν δεν κοιμόμαστε μαζί μου λείπουν τα χάδια της...Η μυρωδιά της..Τα πόδια της που απλώνει πάνω μου..Και το κεφαλάκι της που το βάζει στο μαξιλάρι μου..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::x:x:x

Ξέρω, είμαι για το τρελοκομείο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απλώς σκέφτομαι τι θα γίνει όταν έρθει και το νινί....4 άτομα σε ένα κρεβάτι είναι πολλά.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξεκινώ...

Φρανίτα μου, κι εγώ είμαι μέσα για το καφεδάκι, (Σισσάκι, είπες κάτι;):P δεν μένω Παπάγου, αλλά με το αυτοκίνητο με βολεύει μια χαρά! Το νιώθω... Σ' αυτό το καφεδάκι, θα σπάσει η κατάρα, μόνο και μόνο για να δω το ομορφούλι το Σεμπίνι! :D Α! Κι επίσης, θέλω να δω τη συμπεθερούλα-Παναγιώτα μου (φυσικά) για να τη γνωρίσω, αλλά και γιατί θέλω να δοκιμάσω τα slings της πριν προβώ σε αγορά!!! χιχιχιχι.... 8-)

papaki, ξανά πολλά πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! :D Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να 'ναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο!!! ΤΕΛΕΙΑ γένννα, χολιγουντιανή πραγματικά!!! :lol: Θέλω κι εγώωωω!!!! :mrgreen:

Α! Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο το "να το φτύσεις σαν κουκούτσι"!!! :lol:

Σισσάκι, πολλά συγχαρητήρια στην αδερφούλα σου!!! Καλή σταδιοδρομία! :D

Αnastacia και lovie, θέλω κι εγώ λέιζερ!!!!!!! Ζηλεύω τρελά!!!! :evil: Θέλω ριζική και ολική αποτρίχωση, να εξαφανιστούν οι σκ@@@τρίχες!!!! :evil: (μου γύρισε το μάτι!) :lol: Θέλω εμπειρίες, είναι ασφαλές; Που το κάνατε; Είναι πανάκριβο; Είναι αποτελεσματικό; Θέλω να τα μάθω όλα!!! :lol:

Anastacούλι, τι έπαθε η Άννυ; :roll: Γιατί τέτοια επίθεση; Βάλθηκε να σε πλακώσει στο ξύλο; :lol: (συγγνώμη που γελάω!) :oops:

natasoula μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Ομολογώ ότι δεν κατάφερα να κρατηθώ... Ήθελα να μάθω!!! :mrgreen: Αν και δε μ' ενδιέφερε καθόλου, ειλικρινά, ήθελα να το ακούσω!!! :D Τα παιδάκια σου είναι καλά; Ανάρρωσαν;

Εγω παντως παλευω απο τη 1 κ το μονο που καταφερα ειναι να ξεσκα..ω 2 φορες!Εγω της λεω να κοιμηθει κ αυτη χε..κε! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έφτασα περίπου στα μισά!!!! Ουφ!!! Λαχάνιασα!!! :lol:

Η Β με απειλεί "θα κάνω εμετό, θα κάνω εμετό, θα αρρωστήσω σου λέω"!!! :?

Το λέει απ' το μεσημέρι, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα. Προφανώς κάτι την ενοχλεί, αλλά μου φαίνεται ότι με δουλεύει και λίγο, γιατί δε την αφήνω να βρέξει τα χέρια της πάνω στο καναπέ!!! :shock::lol:

Άσχετο το ντίζελ πήγε 1,41!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: λόγω Λιβύης!!!! :evil::evil::evil:

ΕΡΩΤΗΣΗ:

πώς καθαρίζετε τον φούρνο? με τι? ερωτώ υπάρχει κάποιος πρακτικός και υγιεινός τρόπος καθαρίσματος ή μόνο με αυτά του εμπορίου?

για την κεραμική εστί βάζω σε ένα μπωλ μπέικινη πάουντερ και με νερό με ανθρακικό το ανακατεύω και με το σφουγγάρι την καθαρίζω, μιλάμε γίνεται τέλεια!!! ;)

Αργυρούλα μου, σ' αυτό επιμένει συνεχώς η μαμά μου, όμως με 'μας συμβαίνει το εξής...

Έχουμε 13 πρώτα ξαδέρφια, εκ των οποίων τα 10 απ' το ένα σόι και τα βλέπουμε σχεδόν κάθε Κυριακή! Καταλαβαίνεις ότι όλο και κάποιο είναι/ήταν άρρωστο, περνάει/πέρασε στο πόδι μια ιωσούλα... :? Μεσοβδόμαδα όλο και με κάποιο απ' τα ξαδερφάκια συναντιόμαστε και τα παιδιά είναι από 10 ετών έως 1 έτους... Τα περ/ρα πάνε σχολείο! ;)

Απ' την αρχή της χρονιάς και μέχρι τα Χριστούγεννα αρρωστήσαμε ελάχιστα, αλλά μετά μας έπεσαν μαζεμένα... :( Έχει περάσει 3 ιώσεις (με την σημερινή) εκ των οποίων οι 2 ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ (όσο μπορεί να το πει κάποιος αυτό) απ' τα ξαδέρφια, γιατί είχαν ακριβώς την ίδια ίωση, ήρθαμε σε επαφή και την τσιμπήσαμε!!! :?

Οπότε... πιστεύω ότι και το σχολείο να κόψουμε, δε θα κοπούν οι ιώσεις γιατί απλά δεν μπορούμε να "κόψουμε" τα ξαδέρφια! :lol:

Συμπτωματικά οι 2 στις 3 ιώσεις δεν μας ήρθαν απ' το σχολείο! ;) Οπότε δεν βρίσκω το λόγο... ;)

Δεν σκέφτομαι σωστά; :roll:

Για τον φούρνο... νομίζω ζεστό νεράκι με ξύδι...

mitsaki περαστικουλια ρε...το νινι ποσα γρ ειναι?????????

ρε παιδια με παρεξηγησατε..καταρχην δε το κανει αυτο το μωρο συνεχεια..το κανε οταν σας το εγραψα..

οκ ενα απ τα πραματα που δε θελω με τιποτα να μαθω ειναι το κουνημα..προτιμω με βυζι οπως στο θοδωρη..επισης η ιδεα μαρσιπο δε με αρεσει..για βολτα ναι αλλα οχι γι ατο σπιτι..

εχω σλινκ αλλα για βολτα..

δε θυμαμαι να αφηνα το θοδωρη νακλαψει..πραγματικα δε θυμαμαι..αλλα δε ημουν κ εμ το που εκανε κιχ απο πανω του..γενικως εξαντληθηκα παααρα πολυ με το θοδωρη οσο ηταν βρεφος μεχρι να κατεβασω γαλα κ ημουν χαλια ψυχολογικα..

ο μικρος μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλος..δηλ τρωει κοιμαται κ αν γκρινιαξει θελει αγκαλιτσα κ μια χαρα..φυσικα κ δε αντεχω(πιανεται η ψυχη μου)να τον βλεπω να κλαει ..

τεσπα..δε μπορω να σας το εξηγησω..

κ γω μπριταξ εχω 0-18 σε καφε..εσεις? :P

πηγα να παρω κ για το 2 νινι αλλα κανενας απο μαδερκερ ποδηλατουπολη κ λητω δε συνεργαζετ;αι πλεον :(:(:(:(

οποτε θα παρω μαλλον της κικκο το ζενιθ αν θυμαμαι καλα που ειναι σα το μπριταξ..απο 9-13 κιλα το βαζεις οπως θελεις..μπρος η πισω..

μα καλα αναστασια 510 για καθισμα? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ο μικρος πηγε βολτα με το μπαμπα κ γω λουφαααρωωω

τρελενομαι με τη γωγω που λεει τη αναστασια ψηλεγκω :lol::lol::lol::lol:

κ γω σκεφτομαι πως θα αποθηλασω τον μικρο..τι θα γινει δηλ.προς το παρον θηλαζει οπως θηλαζε..ζηταει κ παραπανω γκρινιαζει αλλα του εξηγω οτι θα πιει το βραδυ τον ξεγελαω με διαφορα κ ξεχνιεται..τελεια..

σκεφτομαι πως οτα το αποφασιω θα του ξεκινησω φρεσκο γαλα πριν το θηλασμο..δηλ πωι βραδυ..

αφρο που κ συ το χεις θεμα για πες..

σορυ αν σας επρηξα :roll:

Ναι αλλα ειναι πιο χοντρος!!!!!

και πιο φαρδυς, γι'αυτο δεν χωραει

Αρτζ σοδα φαγητου..

ασυναγονηστο!!!!

Θου ο μπαμπας σου πως ειναι;;;;;

το προξιμα με το ζενιθ που ειναι να παρω ειναι το ιδιο..μονο που το προξιμα εχει πιο σκληρο μαξιλαρακι για το νεογεννητο..κ εχουν αποκληση στα 20 ε απ τα τζαμπο

γιωτα τα φιλια μου

αργι εγω πανω στη κεραμικη βαζω ενα ειδικο..δε ξερω πως λγεται

κ εσωτερικα το φορνετ..κανει θαυματα..μου το πε η νατασα κ σωθηκα

χρυσα πως ειναι..αστο...δε θελω να το σκεφτομαι..μακαρι να συνελθει..αυτο λεω προς το παρον..γμτ κ δε μπρω να παω νοσκοκομειο..

γωγω αποφευγω τη απαντηση γιατι περιμενω να δω αν το θηλασεις το μωρο..

εμενα οι νυφες μου δε γινεται να πινουν γαλα εμπροριου =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

πλακα κανω φυσικα :oops::oops::oops::oops::oops:

οκ μωρη(που λες κ συ)τα συμφωνησαμε..κατι ελεγες για προικα..για πεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol::lol:

κανονισε να μου τη βγαλεις κουκλα σα το γιο μου κ με προσοντα..εμεις τα εχουμε προικισμενα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχ σιδερο ποια θα ερθει?

πολυ σιδερο λεμε!

ειπε ο Π. στον ξεδερφο του που περιμενουν παιδακι οτι εμεις εχουμε 2 βρεφικα καθισματα και αν θελουν αντους τα δανεισουμε και ειπε με υφος η γυναικα του ..¨ααααα δεν θελουμε....θα παρουμε δικα μας"

χρεωμενοι μεχρι το λαιμο και με ενα μισθο!

εκεινος απλα ειπε χαμηλοφωνα να μην υοω ακουσει η αλλη " αν ειναι θα σας πουμε"

εεε οταν το πουν δεν αθ το δωσω ....εεε μα!

Χρυσα ε αστησε το κουριερ σημερα!

θα παρω αυριο τηλ παλι!

μια χαρα ειναι το παιδι....ειναι χειμωνας τωρα και σου φαινεται οτι δεν ειναι ανετος!

ΑΡγυρω εγω με εστο νερο και απορυπαντικο για τα πιατα!

ριχνω ζεστο νερο στον πατο μαζι με απορυπαντικο και αναβω το φουρνο στους100 για 10 λεπτα και για 20 στους 50 αφαιρω το νερο με βιτεξ και καθαριζω..εχουν λιωσει τα λιπη και καθαριζουν!

θου εμενα πινει γαλα πρωι -βραδυ (αγελαδινο) για το βυζι το σκευτομαι αφου γεννησω και μετα απο μερικους μηνεσ .

χρυσα ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες ...μπορει να φαιει ο μανωλης που δεν με αφηνει ....πολυ μιρλα ...

εγω μπορω να πω μονο για καθισματα που ειναι σουιδικου τυπου δηλαδη κοιτανε πρως τα πισω μεχρι τα 4 και δεν μπαινουν διαφορετικα .

ο φοφο ναι τωρα ειναι λιγο "χοντρουλης" και μπορει να μην χωραει οπως λες αλλα τα καθισματα βγαινουν με τα α β στανταρ αναλογα βαροσ υψοσ ,δεν νομιζω να βρεις καποιο πιο φαρδυ γιατι μπορει να μην κανει στα θεματα ασφαλειας ....ννομιζω καταλαβες τι θελω να πω ....θα περασουν 1-2 μηνες θα παρει λιγο υψοσ και θα ερθει να εξισορροπησει το βαρος ....και οχι δεν θα παρει ακομα ενα κιλο δεν παιρνου τοσο πια σε αυτην την ηλικια .

σε αυτο τπυ Μανωλακη εκαντσε μια χαρα η Μ-Ι!

Ακουμπουσαν τα ποδια της στο καθισμα αλλα δεν εγινε τιποτα!

μια χαρα ανετα ηταν!

ειναι 97εκ υψος και σχ 16 κιλα

αλλα και στο δικο μου κοιτα μπροστα παλι τα ποδια της βρισκουν στο μπροστινο καθισμα!

Αφροδιτη μου αρεσε πολυ ο καθρεφτης σας!

με νευριαζει οταν με ρωτουν "ακομα σε καθισμα καθεται?"

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...