Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

χαχαχαχααχχαχα Απιστευτη !!!!

Η Χριστιάννα οταν ξυπναει τη νυχτα (καλα με το που το γραψω θα το κοψει ετσι γινετε παντα) δεν ερχετε ποτε μονη της στο δωματιο μας παρολο που κοιμαται σε κρεβάτι χωρις καν προστατευτικο μπροστά . Μας φωνάζει να παμε εκει και αν θελει ερχετε μετα μαζι μας . Οταν ομως κοιμαται στο κρεβατι μας σηκωνεται και μας ψαχνει πχ προχτες σηκωθηκε ο αντρας μου και ηρθε στο σαλονι και μετα απο 10 λεπτα ξυπνησε αυτη τον εψαχνε , ηρθε τον πηρε "μεσα νανι" και τον εφερε να κοιμηθει :lol: Εγω δεν ασχοληθηκα , συνεχισα τον υπνο μου :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηρθααααααααααααααα!!

καταρχην,Μαρακι τί γεννα εξπρες ηταν αυτη!εχω αποριες!!

δεν πονουσες ολη αυτην την ωρα;;

φυσικα,δεν εκανες επισκληριδιο..μα δεν πεθανες απο τον πονο;πες αληθεια!!!

ο αντρας σου προλαβε να ερθει;;!

ο ταξιτζης δεν επαθε αμοκ;;;;!!!!

παντως,ετσι οπως τα περιγραφεις,καλυτερα να γεννουσες σπιτι που ηθελες παλια!!!

να σας ζησει η κουκλιτσα!ειδα φωτο στο φεις!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!

Λενα μπορω Παρασκευη,Αναστασια ελα να ξεσπαθωσουμε απο κοντα!

να σε ρωτησω,τωρα που δε θα την κοιμησεις,δε θα γκρινιαζει;;εμενα ο γιωργος θα με ειχε τρελανει στη γκρινια...παντως,οποτε μου τα κανει αυτα,αλλαγες ξαφνικες στα ωραρια,κατι καινουριο γινεται..

τωρα δεν ξερω βεβαια τί καινουριο να περιμενω...

Βικυ!!!!α πα πα!!εχει τυχει πανω στο..καλυτερο!..να ξυπνησει ο γιωργος..ξενερωμαααααααααααααααααααααα!!χα χα χα!!

Γωγω κ εγω μπρουμυτα κοιμομουν..!τί καλα που εχεις βοηθεια!κρεβατι κ εμεις καναμε 2 μ. στον γιωργο,κ επειδη ειναι καλο,κ ακριβο,θα το κρατησει για παντα!!θα του αλλαξω μονο κουρτινες,διακοσμηση,χαλι,ταπετσαρια κ γραφειο οταν μεγαλωσει!

Χρυσα ελα την Παρασκευη!με τη Λενα μεχρι αργα εκει ειμαστε!θα μας προλαβεις!

εχω ερωτηση κ θα ηθελα τη γνωμη σας κ εγω..

θελω να αποθηλασω.ο γιωργος δε θηλαζει μεσα στην ημερα.ΟΜΩΣ εδω κ λιγες ημερες,ενω επινε γαλα πριν κοιμηθει,αγελαδινο,πινει περιπου 80μλ.κ μετα χτυπιεται για"γαγιαααα",οπου εννοει στηθος!φυσικα κ θηλαζω,αλλα γιατι αυτο;;;τον ρωταω"Τι ήπιες πριν;"λεει"νου νου" κ "τωρα τί θελεις;"γαγιααααααααα"!παω να του δωσω νου νου κ λεει"οοοοοοοοοοοοο,γαγιαααααααααααααααααα,το νουνου"!!=οχιιιιιιιιιιιιιι,θελω γαλα,αυτο ειναι νουνου,δηλ.δεν ειναι γαλα!!!!!!

το πρωι θηλαζει,επειδη ετσι κ αλλιως βαριομουν να σηκωνομαι κ να ζεσταινω γαλατα...

με προβληματιζει,επειδη τωρα καταλαβαινει,μηπως ετσι συνειδητα δεν σταματησει το θηλασμο...

πειτε μου οτι δεν ισχυει αυτο!!Λαμπρινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

θουλιτσα εχεις βοηθεια;;κοριτσακι μου παρε ενα μαρσιπο οπως αυτους που λενε τα κοριτσια,να σωθεις!μη φοβασαι,δε θα 'ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ"!!ειναι προτιμοτερο δηλ.να ταλαιπωρεισαι ετσι;;μακαρι να το ειχα κανει κ εγω τοτε,γιατι ο γιωργος ηταν ολη την ημερα αστην αγκαλια μου κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα..χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο απο την απελπισια,αληθεια...

Σισσυ παταω αρκετα εντερ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!

Λινακι μας ελειψες!φιλακια στη Σοφη!!!!θα ερθετε την Παρασκευη παιδοτοπο;;;

σας φιλω!ολες,ε!!

α!κυβους κ εγω δεν βαζω,κανουν πιο νοστιμα τα φαγητα λετε;;αν ειναι να φτιαχνω οπως λεει η χρυσα...

Να προσθεσω στην ερωτηση μου περι αποθηλασμου,οτι μεχρι πριν λιγες ημερες,επινε περιπου 250 μλ.,θηλαζει κ κοιμοταν..ετσι ξαφνικα μειωσε το νου νου κ ζηταει ..επωνυμα!..το 'ΓΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

Γωγω να σε ρωτησω , αφου την Ιωαννα δεν την εμαθες αγκαλιες , δεν την εμαθες να κοιμαται μαζι σας , την εμαθες να κοιμαται μονη της κλπ τωρα γιατι σου βγαζει αυτα που βγαζει ? Αφου δεν την εμαθες γιατι ερχεται στο κρεβάτι σας ?

Η Φιλιοζα αναλυει στο βιβλιο της ποση ωρα κανει το βρεφος να ηρεμησει αναλογα με το ποτε θα ανταποκριθουμε στο κλαμα του . Νομιζω για τα μωρα πρεπει να το πολαπλασιασεις με το 10? αν δεν κανω λαθος .

Μπράβο λε παπακι , σουπερ γρηγορος τοκετος !!! Ησυχη η μικρουλα ?

Ρε θου και Γωγω αφου σας ειπα..ο φοφο ηταν πανω μου..σαν βατραχι..ουτε καροτσια ηθελε ουτε τιποτα..πανω και να βλεπει ..

ε τωρα μας εχει χεσμενους....ερχομαια πο τη δουλει ακαι ουτε ρχετε να τον φιλισω..ΟΚ μου χαμογελαει..ΟΚ κανει τις τρελες του και τα ναζια του..αλαλ εδω και καιρο μονο αμα ειναι μονος σε καποιο δοματιο και περασει κανενα τρενο και τρομαξει φωναζει μαμααααα και τρεχει να τον αγκαλιασω..κοινως με χει στα παλια του τα παμπερς.

επισης απο πριν αποθηλασει αρχησε να παιζιε μονος του καμποση ωρα στο δοματιο του...τωρα δε που εχω και στο σαλονι παιχνιδια και κυριωςτα αγαπημενα του βιβλια...ουυυυ..ολο με αυτα ασχολειτε..α ..και με καπακια απο κατσαρολες..

οποτε ην ανισυχειτε..δε θα μαθουν σε αγκαλιες κλπ...

Ας πώ κι εγώ τον πόνο μου, δεν καίγομαι να αποθηλάσω θέλω να αποθηλάσει η Έλενα όταν θέλει αυτή. ΄Ποτέ δεν την πίεσα να πιεί ξένο γάλα και πάντα την θηλάζω όταν ζητάει. Όταν επέστρεψα από Καλαμάτα μόνη της το επόμενο βράδυ με πήγε στο ψυγείο και μου ζήτησε να της κάνω γάλα, το ήπιε και κοιμήθηκε χωρίς να θηλάσει και αυτό συνεχίστηκε μέχρι που αρρώστησε. Πίστευα ότι θέλει να αποθηλάσει επειδή μόνη της έδιξε προτίμηση στο μπουκάλι το βράδυ, βέβαι όλη την υπόλοιπη μέρα και την νύχτα ζητούσε να θηλάσει. Απλά δεν ξέρω αν αυτό τώρα είναι πισογύρισμα :?:?:? θα το αφήσω και ότι γίνει

Αναστασία όσο έπινε μπουκάλι το βράδυ πήγαινε με τον μπαμπά της για ύπνο, τώρα όμως τον διώχνει δεν τον θέλει καθόλου στην κρεβάτοκάμαρα. Χθες το βράδυ τον φιλούσε και του έδειχνε την πόρτα :o:o:o

Λάλα μακάρι να βολέψει να συναντηθούμε, θέλω πολυ να σε γνωρίσω :D:D:D:D

Ιουλία εγώ πάντως της δίνω όποτε ζητήσει, δεν μπορώ να μου ζητάει και να μην την αφήνω να θηλάσει.......

Πόσο καιρό κοιμάται χωρίς να θηλάσει ο Γιώργος???????

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση λε Λακι μου . Σ΄αυτες ειδικά τις ηλικιες δεν ζηταν το στηθος για το γαλα γιαυτο και ειμαι καπως υπερ του νυχτερινου αποθηλασμου . Το στηθος ειναι "μαμα" , ειναι θαλπωρη , ζεστασια , ειναι αγαπη , ειναι τοσα πραγματα που παιρνουν πινοντας εστω ελαχιστες σταγονες γαλα .

Λαμπρινη μου κ εγω αυτο πιστευω..οτι πλεον το στηθος ειναι μανουλα κ οχι γαλα!αυτο με προβληματιζει!οτι δειχνει το στηθος κ λεει"γαγιαααααα"κλαιγοντας..τον ρωταω μαλιστα "θελεις να πιεις γαλα"; κ λεει"ναι,γαγιαα μαμα,ο νουνου"!!ακουγεται αστειο..αλλα να το αφησω ετσι;;;

δεν ειναι περιεργο;;

Νατασα αν δηλ.της δωσεις φρεσκο,δε θα το πιει;;

αφου ομως δε βιαζεσαι να αποθηλασει,νομιζω οτι μπορεις να το αφησεις ετσι,μεχρι να σταματησει να ζηταει...

ειναι καλυτερα τωρα η Ελενα;;

κ ο γιωργος ηταν φορες που του εδινε ο χ. το γαλα κ τον κοιμιζε..τωρα αυτο γινεται μονο οταν λειπω..αλλιως δε δεχεται ουτε γαλα,ουτε νανουρισμα απο εκεινον!του φωναζει"πιχιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω"=πισωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Νατασουλα ο γιωργος παντα θηλαζε πριν κοιμηθει,με μικρες εξαιρεσεις καποιων σκορπιων,τυχαιω προφανως ημερων..απλα επινε κ το γαλα απο το μπουκαλι πιο πριν..τωρα ξαφνικα δε το θελει!!!!

Γιατι να ειναι περιεργο ? Ειναι φυσιολογικο ! Οπως φυσιολογικο εινια και αυτο που κανει η Ελενα .

Η Χριστιάννα σχεδον 6 μηνες μετα που αποθηλασε μου ζητησε να θηλασει μια μερα που ξεντυνομουν :shock: Την αφησα να δω τι θα κανει , δεν θυμοταν καν πως θηλάζουν , γελασε και ειπε "οχι αλλο γαλα" (δεν εχει αλλο γαλα) . Ακομα και τωρα βλεπει το στηθος και ποτε ποτε λεει "παει γαλα" ή οταν δεν ειναι καλα ή θελει αγαπουλες χωνει το χερι της μεσα απο την μπλουζα μου και με χαιδευει στο στερνο .

Ιουλι αμου ειναι αντρες παιδι μου..ο δικςο μου θυμαστε που ητανμε το χερι στο στηθος.ε παρολο που αποπθηλασε τη νυχτα οταν δενε ιναι καλα και τον παιρνω μαζι μας..αλλα και την ημερα με το που με βλεπει..τσακ το χερημεσ αστη πλουζα

δεν πιανει ακριβωςτο στηθος, πιο πολυ την περιοχη πανω στο στηθος και στο λαιμο..αλλα ετσι τη βρισκει...πωπω..και ποσο με εκνευριζει αυτο..αλαλ και τι να κανεις..

προσπαθω να του λεω..οχι το χερακι εκει..και κλαιει..

παντως ομολογω οτι μου λειπει που δνε ιναι πια μαζι μας..και ανυπομονω να ερθει το δευτερο..να κοιμαται και αυτο μαζι μας..και χ...α αμα ειναι αντιπαιδαγωγικο η οχι..

οσο ειανι πολυ νινι φοβαμαι..αλλα απο 3-4 μηνων θα το παιρνω μαζι μας..θελλω να το μυριζω, να το χαιδευω..να ακουω την ανασα του..και ας κοιμαμαι σαν Σ τελικο για μερικους μηνες ακομα..που θα παει θα αντεξω...ειμαι μαζωχας τελια;;;

:lol::lol::lol: Πιχιω???αχχαχαχαχαχαα

Λαμπρινη με το "λε" εννοεις "ρε"? :P:lol::oops:

Λουκια μου( =))=)) ) δεν ξερω αν θα γκρινιαζει...οσες φορες εχει τυχει

απλα κοιμηθηκε λιιιιγο πιο νωρις(πχ μιση ωρα) κ ουτε να διανοηθω να την κανω ντουζακι..Ουρλιαζε!

Τις προαλλες που σας ξαναειπα οτι πηγε 4 κ δε θα κοιμηθει...Πηγαμε βολτα με το αμαξι(αποσταση 10λεπτων) κ κοιμηθηκε!

Επισης δεν ειναι πως δεν την αφηνω να κοιμηθει αλλα δεν την παω στην κρεβατοκαμαρα για να θηλασει ξαπλα!

Θα χαρω πολυ να την δω(οπως εχω ακουσει) να πεσει να κοιμηθει στο πατωμα ή στον καναπε αλλα

που τετοια τυχη!

Αυτα μονο οταν ηταν μηνων...Την εβαζα στο γυμναστηριο κ την επαιρνε ο υπνος κανοντας...κοιλιακους! :lol::lol:

Βίκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για να δούμε σήμερα τι θα κάνει? :lol::lol::lol::lol::lol:

Θούλη δλδ τον αφήνεις κάτω, τον παίρνεις στην αγκαλιά σου, μετά τον ξανα αφήνεις και όλη μέρα κάνεις αυτή την δουλειά? :o:o:o:o:o

να θεωρήσω τελικά τον εαυτό μου "τυχερό" που η δικι΄αμου αποθήλασε τελείως μόνη της το βράδυ!!!!

Γωγώ εγώ σου το είπα και στο προηγούμενο, νομίζω, τρενάκι ότι την μπεμπούλα δεν θα την αφήνεις να κλαίει:

1ον. διότι γνώρισες εμάς και έχεις επηρεαστεί θετικά :lol::lol::lol::lol: και

2ον. αν την αφήνεις να κλαίει, όπως την Ιω, θα ξυπνάει την Ιω και μετά θα έχετε πανηγύρια :lol::lol::lol:

σήμερα το πρωί η Ρέα έκλαιγε διαφορετικά σαν κάτι να συνέβαινε στο δωμάτιό της, πάω και είχε βάλει τα πόδια της ανάμεσα στα κάγκελα και δεν μπορούσε να τα βγάλει :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

τρέχω και την βοηθάω και την ώρα που της έβγαζα το πόδι, φώναξε τον μπαμπά της (μάλλον για βοήθεια!!!) :shock::shock::shock: ................

πάντα πρέπει να τρέχουμε σε κάθε κλάμα του παιδιού!!!! :!:

ευχαριστω Λαμπρινη μου!περιεργη μου φανηκε η συνδεση στηθος-γαλα..αλλα αφου κ εσυ δε βλεπεις κατι περιεργο..θα το αφησω να δω πως θα εξελιχθει!!

Χρυσα εισαι μαζωχααααααα!!!!τρελη!!!!ευχομαι να κοιμαται σερι το νινι οπως της νατασας κ να παραμεινεις ενα κοτσανατο Ι !!

Ακου εκει ς !!

Ρε κουρτσουδια τωρα που σας πετυχα- ο καθενας με τον πονο του- για πειτε ρε κανενα καλο σαιτ που να δω ασφαλη καθησματακια αυτοκινητου 9-36.

Που να στελνει και Ελλαδα ε;

Θελλουμε αλλο καθησμα..

δεν χωραει ο ΦΟΦΟ στο κικι και δη αναποδα πλεων

παντως ομολογω οτι μου λειπει που δνε ιναι πια μαζι μας..και ανυπομονω να ερθει το δευτερο..να κοιμαται και αυτο μαζι μας..και χ...α αμα ειναι αντιπαιδαγωγικο η οχι..

οσο ειανι πολυ νινι φοβαμαι..αλλα απο 3-4 μηνων θα το παιρνω μαζι μας..θελλω να το μυριζω, να το χαιδευω..να ακουω την ανασα του..και ας κοιμαμαι σαν Σ τελικο για μερικους μηνες ακομα..που θα παει θα αντεξω...ειμαι μαζωχας τελια;;;

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-*:-*:-*

kala Ας μου χαιδευε και εμανα το στηθος και θα ημουν ευτυχισμενη

μου χαιδευει το αυτι οταν θηλαζει και οταν δεν θηλαζει αλλα θελει να χαλαρωσει μου χαιδευει και τ α2 αυτια και ερχεται και με μυριζει στο αυτι....

Ρε κουρτσουδια τωρα που σας πετυχα- ο καθενας με τον πονο του- για πειτε ρε κανενα καλο σαιτ που να δω ασφαλη καθησματακια αυτοκινητου 9-36.

Που να στελνει και Ελλαδα ε;

Θελλουμε αλλο καθησμα..

δεν χωραει ο ΦΟΦΟ στο κικι και δη αναποδα πλεων

να εχεις το νου σου σε προσφορα του λητω...βγαζει ανα καιρους 25-30% σε δωροεπιταγη στα καροτσια-καθισματακια...

Εγω πηρα το besafe (anapodo) απο εκει κ εν τελει βγηκα κερδισμενη.

Απο εξωτερικο με την μετατροπη νομισματος κ μεταφορικα εβγαινε 440ε.Εγω το πηρα 510 κ εξτρα δωροεπιταγη 129ε!

Μπραβο μου????χαχαχαχα

Βεβαια ισως βρεις κατι αλλο σε προσφορα ή σε καλυτερη τιμη...

Δες στο http://www.pramworld.co.uk/

kai sto

http://www.carseat.se/

τετοια προσφορα ειχα πετυχει κ εγω στα Λητω λιγο πριν γεννησω!!κ ετσι μαζι με το peg perego,το καροτσι,πηρα κ τη δωροεπιταγη!!!

καθισματακι,εχω της britax 0-18...λετε να χρειαστω συντομα καινουριο;τα δικα σας για ποσα κιλα ηταν καλε κ τα αλλαξατε;;ειναι κ παχουλουλης ο γιωργος..δε το ειχα σκεφτει..!

Χρυσα εχει πολυ ωραι καθισμα η Αφροδιτη!

και αναποδα!

αααα αν παραγγειλεις απο εκει που το πηρε... να παρεις και για εμενα εναν καθρεπη που επησις εχει η Αφρδιτη πολυ πολυ βολικο....ειναι για να βλεπεις τα παιδια οταν ειναι αναποδα

εγ εχω 9-18 και στα 2 αμαξια αλλα μετα το καλοκαιρι θα πρεπει να αλλαξω...και μαλλον θα παρω 15-36 αλλα καθισμα

Δεν καταλαβαινω ακομα τι ακριβως σε προβληματιζει ...Που ζητάει γαλα ? Νομιζεις οτι ετσι δεν θα αποθηλάσει γιατι θα θελει το γαλα ?

Αναστασι ναι ΛΕ ! χαχαχαχα ΚΑΝΟΝΑΣ απαραβατος ! Αν δεν κοιμηθει το παιδι για μεσημερι μετα δεν παμε βολτα με καροτσι , τουτου ή μαρσιπο ! Θα αποκοιμηθει σιγουρα και τζαμπα ο κοπος και η μιρλα που φαγαμε αδικα ! χαχααχαχα

Καλα , μη περιμενεις να πεσει το αντιθετο γινετε γιαυτο και γω πλεον επιμένω ακομα στον μεσημεριανο υπνο . Η Χριστιάννα ειναι ικανη τις μερες που δνε κοιμαται μεσημερι να κοιμηθει πιο αργα το βραδυ γιατι απλα εχει τοσο πολυ υπερενταση που δεν μπορει να ηρεμησει .

Σεσιλ τρεληηηη !!! Αντε με το καλο να ρθει το μπεμπε να σε ακουω να γκρινιαζεις παλι ! χαχαχααχ

Αργκι και γω την καταλαβαινω παντα απο τον τροπο που θα φωνάξει μαμα ! Ή ενιοτε που δεν θα φωναξει .... η πολυ ησυχια παντα μου "βρωμαει" και τρεχω να δω τι εχει σκαρωσει παλι .

Α Σεσιλ κοιτα και στο mytoys.de εχει πολυ καλες προσφορες και μεταφορικα μονο 16ευρω .

Λαμπρινη ναι!"φοβαμαι" οτι δε θα αποθηλασει,συντομα!,επειδη θα προτιμα το γαλα της μαμας κ οχι του εμποριου..!!!!γευστικα!!

αυτα κ σταματαω να σε πρηζω!!!

Χρυσα πες μας οταν βρεις καθισματακι!!

Αναστασια οσες φορες το εκανα αυτο,οχι υπνος,μετα οπως λεει η λαμπρινη κοιμηθηκε πιο αργα το βραδυ!κ επισης,αν κοιμοταν εστω κ ενα δεκαλεπτο σε καροτσι,αμαξι,μετα..εκανε σα να ειχε κοιμηθει 3ωρο!!!!!πραγματικα δηλαδη τζαμπα κοπος!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...