Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Φανταστείτε τί παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει το ξένο γάλα!!

Μήπως πρέπει να ψάξω το ιστορικό της αγελάδας που τάιζε το παιδί μου..;;; :roll::roll::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλή είμαι Αναστασία μου εσεις?

Σε τυράννησε η τσαχπίνα το βράδυ?

Δεν έχω να σου πώ τίποτα μου τα κάνει συχνά κι εμένα η Έλενα και ποτέ δεν κατάλαβα τι ήθελε και στο τέλος πάντα λέω φάση είναι θα περάσει............

Δεν σας είπα τις τελευταίες μέρες που ήταν άρρωστη άρχισε πάλι να ζητάει να θηλάσει το βράδυ και δεν ήθελε μπουκάλι, κι εγώ της πρόσφερα δεν μπορούσα να της αρνηθώ, τι γνώμη έχετε?

Λινάκι μου γλυκά ξέχασα να σε καλοσωρίσω, μας έλειψες κουκλιτσα, ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά, Φιλιά στο Σοφάκι σου.

Λένα είσαι μεγάλο σούργελο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η Έλενα είναι πολύ καλύτερα μόνο λίγο βήχα έχει και καθόλου όρεξη δεν θέλει να τρώει τίποτα και μόνο να θηλάζει

χαχαχαχ..Σισσιω τελειο!!!!! :lol::lol::lol:

Νατασουλα δεν ξερω γιατι..λογικα μου ειπε πως εαν ειχα και αλλα συμπτωματα γριπης θα ξεκινουσα ηδη αντιυικα φαρμακα αλλα απο τι στιγμη που δενε χω περιμενουμε

τι να πω...

Νατασούλα ακριβώς ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε!!!! :|

δλδ τέλος ο αποθηλασμός και ξανά θηλασμός? :?:

Σισσιώ, ξέχασα, συγχαρητήρια στην αδελφή σου :)

Θούλη και πάλι περαστικά, ίσως και να μην είναι τόοοσο σοβαρά τα πράγματα, τουλάχιστον το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου :x:YMHUG:

Νατασα και Αναστασία υπομονή με τα κοριτσάκια σας! :D

Σας το λέω εγω! Ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου! :lol::lol::lol:

Ααααα! Κυβους δε χρησιμοποιώ ποτέ! Μαγειρέυω τόσο τέλεια που δε χρειάζομαι ενισχυτικά γευσης!! :mrgreen::geek::geek::geek::lol::lol::lol::lol:

Η μαμά μου χρησιμοποιούσε κύβους μόνο τα Χριστούγεννα στις σούπες.

Πάω σπίτι μου! Η πεθερα μου έχασε το πορτοφόλι της και είναι απαρηγόρητη... :shock::shock::shock:

χθες βραδυ ενω ειχε κοιμηθει η Μ-Ι καναμε ¨αγκαλιτσες ¨ με τον Π. και ξαφνικα την βλεπουμε να ανοιγει την πορτα κα να ερχεται....και να ρωτα...."δεν κοιμαστε? "

Λάλααααααααα χαίρομαι που σε πετυχαίνω εδώ ρε....Παλιά που σε πετύχαινα σε θέματα, δεν χαιρόμουν ιδιαίτερα...

Πεθανααααααααααααααα !!!!!! χαχαχαχαχχχαχχαχαχαχχχχαχαχχχχαχαχαχαχα

Λε Νατασακι θα ρχομασταν στο παρτυ σας αλλα 5/5 επιστρεφουμε εδω , μαλιστα πεταμε απο Θεσ/νικη :(

νατασουλα εγω νομιζω πως απο τη στιγμη που δεν καιγεσαι να αποθηλασεις δεν υπαρχει προβλημα..

δινε μεμεδακι, στο κατω κατω ειναι κ η παρηγορια της τωρα που δε νιωθει κ πολυ καλα!

αντε αντε να γινετε γρηγορα πολυ πολυ καλα κ να βρεθουμε!!

σας ευχαριστω ολες για το μπαμπακα..δε τα βλεπω θετικα τα πραματα..για το θεμα φρονιδας του αλλα οκ..

νατασουλα δε λεω οτι δε πειναει ο μικρος..φυσικα κ πειναει..γιατι κανει 10 λεπτους θηλασμους κ κοιμαται πανω μου..οποτε δε προλαβαινει να φαει καλα..αλλα το θεμα μου ειναι γτ οτνα το περνω αγκαλια σταματαει?θελω να πω δε θα πρεπε να κλαει μεχρι να τον βαλω μεμε να φαει?αλλα τα κακα του βρεφους ειναι αξιαγαπητα..τρελενομαι να τα μοιριζωωωωωωωωωωω

λαλα ποτε ερχεσαι ελλαδα καλε????????????

σισσιω τελεια..δηλ ποτε ανεβαινετε??????αχ τελεια..μακαρι αν βολεψειιι

γωγω αληθεια δε σ εενοχλει ρε η κοιλια στο υπνο κ κοιμασαι μπρουμυτα?κ τη ιω ετσι ησουν?

λενα ψαξτο ρε συ..μα τι ονειρα ειναι αυτα?

καλε ξυπνησες 9- κ εχεις παραπονο?εμενα ξυπνησε 7,40 κ λεω ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ/που εφτασα

τι να πει κ η αναστασια..ρε αναστασια αληθεια πως αντεχεις..μα αληθεια στο ρωταωωωω

χρυσα σε θαυμαζω ρε συ..ολο τρεχεις αρρωστη ξεαρρωστη..απορω..

εγω κυβους βαζω μονο γεμιστα κ αυτο λαχανικω,,

με ειπαν οτι εχει ΤΟΟΟΟΟ αλατι

ρε αφρο πως το εφαγε αληθεια?δηλ το εφαγε ολο?μα εμεινα ετσι :shock:

αργι ευχαρθστω πολυ ρε συ..να σαι καλα..τα αποτελεσματα ποτε βγαινου?

συμπεθερα τι μου κανεις?μα καλα κ ο δημ να τρωει πιτσα μπροστα σου?

ερη με κιλα δε παει η βαλιτσα?

λινα καλως ηρθες...καλα η σοφη?

σορυ οποια ξεχασα..

α βικυ :o:o:o:o:o:o:o εσεις δηλ σε τι σταση εισασταν κ τι ειπατε? :oops::oops::oops:

μα απο τις 2 παρα προσπαθω να τον κοιμησω κ τωρα κοιμηθηκε!!!τα νευρα μουυυυυυυυυυ!!

παω να φαω τίποτα κ να διαβασω πού θα βγω αυριο!!!

ρε Λενα ποτε ξεκανονισες το ραντεβου μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!τπυλ.θα παω καπου καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;να ξερω να παω κομμωτηριο αν ειναι!!χα χα χα!!φιλια κ επανερχομαι,εχω πολλα να σχολιασω!

Βρε Θουλακι αληθεια εχεις τετοιες αποριες?????

Ρε συ πλακα με κανεις???Το μωρο κλαιει οχι μονο επειδη πειναει.Θελει την αγκαλια σου.να σε μυριζει,να αισθανεται ασφαλεια...Που το βρισκεις το περιεργο κ τι θα καταλαβεις εσυ αν το αφησεις να κλαιει ενω

μπορεις να το αγκαλιασεις?

με το Θοδωρη που,οπως ειπες,δεν ετρεχες κ αμεσως..Τι κερδισες????Εγινε πιο ησυχος?πιο ανεξαρτητος?

Πιο εξυπνος?Τι "πιο" εγινε??????????

Εσταση κ Σισσιω με κανατε κ γελασα πολυ!

Νατασουλα μου εγω λεω να το πας οπως σε παει!

Να προσφερεις αλλο γαλα αφου θες να αποθηλασεις αλλα να μην την αφησεις κ να κλαιει πολυ

αν δεν το θελει...Εκτος κ αν βιαζεσαι να αποθηλασεις...

Ο μπαμπας της εχει αναλαβει ποτε???

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα αν δεν κοιμαται αφου θηλασει να την στελνω πακετο στον "μπαμπαααααα" της!

Οχι που θα με "πουλησει" ετσι η ατιμη!Να το ευχαριστω!Κανε παιδια.... :lol::lol::lol:

αν δεν κλαμπαρεις αυριο να παδοτοπιαστουμε :D:D:D:D:D:D:D:D

εννοειται πως οποια θελει ειναι καλοδεχουμενη :D:D:D:D:D

ο μικρος παλι κοιμαται πανωστα ποδια μου γκρρρρρρ

Θου με αποφεύγεις ή μου φαίνεται;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Μωρη θα μου δωσεις τον μπέμπη για τη μικρή μου πριγκίπισσα;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Κούκλα θα είναι κι αυτή...Μην ανησυχείς..Σαν τη μάνα της... :lol::lol::lol::lol: Έχουμε και προίκα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε βολεύομαι μια χαρά...Την έχω τη μισή κοιλιά πλακωμένη και την άλλη μισή στο πλαι και το ένα γόνατο λυγισμένο...Σαν να είμαι στα τέσσερα... :oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol: Και στην Ιωάννα έτσι κοιμόμουν...Μετά τη γέννα άρχισα να κοιμάμαι στο πλάι γιατί πονούσαν τα μεμέδια μου από το γάλα και γινόμουν μούσκεμα... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συμπεθέρα είσαι δικιά μου...Δε θα συναντηθείς με καμία άλλη... :twisted::twisted::twisted: Αν και είσαι τόσο ψυχάκιας που αμφιβάλλω αν οι άλλες θα θέλουν να σε συναντήσουν... :lol::lol::lol:

Ψηλέγκω τι έχει ρε η μικρή;;;;;;Δως της δυο φιλιά από μενα.... :x:x:x

Λε τρελες τι χαμος γινετε εδω τα πρωινα ! Ψαχνω να βρω που πεταξε η Θου τα μαργαριταρια αλλα πρεπει να παω πολυ πισω , δεν προλαβαινω .... Για αντιγραψτε λιγο τι εχει πει , θα την τσουρομαδησω !!!

Λενακι θα το θελα να συναντιομασταν αλλα θα ναι λιγο δυσκολο γιατι τις 2-3 τελευταιες μερες θα μαστε στα πεθερικα στην Κατερινη . Τις προηγουμενες θα μαστε στο χωριο μου στην Ηπειρο .

ΑΑΑααα συνεχεια γραφετεεεε δεν προλαβαινω ουτε να ποσταρω !!!

ρε Λενα ποτε ξεκανονισες το ραντεβου μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!τπυλ.θα παω καπου καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;να ξερω να παω κομμωτηριο αν ειναι!!χα χα χα!!φιλια κ επανερχομαι,εχω πολλα να σχολιασω!

=))=))=))=))=))=))=))=))

Εγω παντως παλευω απο τη 1 κ το μονο που καταφερα ειναι να ξεσκα..ω 2 φορες!Εγω της λεω να κοιμηθει κ αυτη χε..κε! :lol::lol::lol:

Κοντευει 4 οποτε...Δε θα κοιμηθει!...

Βρε αυριο ειναι τσικνοπεμπτη...Θα γινεται πανικος..Πιστευω!

Θυμαμαι 1 χρονιά στο κεντρο..Κατεβηκαμε κανονικα(χωρις στολες) με μια φιλη κ παθαμε σοκ!Απο παντου αυτα τα σπρευ κ τρελλαμενα εφηβακια να μας κανουν "μπου"!!!!

Καντε το παρασκευη κ ισως τα καταφερω!

Αναστασι μαρι τρελη...δεν ξερεις οτι οι αναφορες σε θεματα που ειμαι συντονιστης ερχονται σε μενα;;;;;

ντατσι που λεει και ο ΦΟΦΟ..το επιμεληθηκ ατο θεμα...

:lol::lol::lol::lol:

Θου τι να κανω ρε συ..να μεινω χωρις δουλεια...δε λεει...ο Ο ειναια πληρωτος εδω και...7 μηνες...ε ρε γλεντιαααααα

Γωγω σ'ευχαριστω για τα φιλακια!!!

Κ η φιλεναδα μου η Μαριμαρι μπρουμητα κοιμοταν μεχρι σχεδον που γεννησε!Κ ειχε πολυ μεγαλη κοιλιτσα!

Λαμπρινακι θα'θελα πολυ να στις προδωσω κ τις 2 (Θουλη κ Γωγω) να τις

τσατ-πατ(δωσεις ενα χερι ξυλο :lol: )...

να σου απαντησουν μονες τους γτ εγω συγχιζομαι ευκολα!

Χρυσα ΤΩΡΑ πηρες την αναφορα???

Φυσικα κ ηξερα πως η εσυ ή η φιρφιρικος θα την παιρνατε!

Να κανεις κατι λοιπον!Αν κ τωρα ειναι αργα...!Μου περασε!

γελατε με αυτο που περασαμε.?..ευτυχως ειμασταν σκεπασμενοι...ουτε να το ξεραμε...της λεμε

-αααααα ξυπνησες?

-ναι ..τι κανετε? δεν κοιμαστε?(το βιολι της)

- ξυπνησαμε και εμεις....

- να ξαπλωσω λιγο μαζι σας?

-(κοκκαλο εμεις... σκεπασμενοι κατω απο το παπλωμα)

- πηγαινε να φερεις το μωρακι σου να μην ειναι μονο του και ελατε να ξαπλωσουμε ολοι μαζ για λιγο.....

(πηγε... σε χρονο ρεκορ...ντυθηκαμε μονο εξωτερικα ..γιατι τα εσωτερικα τα ειχαμε χασει στον πανικο μας!)

ξαπλωσαμε ολοι μαζι και το μωρο και σε 5 λεπτα πηγε στην κουνια της γιατι νυσταξε....!

φυσικα που ορεξη για ¨αγακλιτσες"....μετα!

αναφορα γιατι?

τι εχασα παλι?

Θουλη τι εχεις?

μην ξεχνας....εισαι εμπειρη και οι ορμονες χορευουν!

εμενα ξυπνησε 9 κοιμηθηκε τις 1 κ πριν μιση ωρα σηκωθηκε κ ηρθεκ κοιμαται σταποδια μου

αακριμα βρε λαλα δεν πειραζει..\οκ να το κανουμε φραιντει αν μπορει κ η τζουλαι

στη γωγω μη δινετε ξυλιες... φτιαχνεται =))=))

Ποτε δεν ειναι αργα!!!!

χαχαχα..

αλαλ οντως αυτο ηταν το ματσ που λεμε..ενταξη ειπαμε ελευθερια του λογου λλα οχι και ετσι.

μου θυμησε μια απο τις Οκτωβριανες μανουλες πωπω..ηθελα να τη χαστουκισω επιτοπου..τοτ επου ειχε βαλει η τυρογαριδακη ενα θεμα...

και μολις της εκανα παρατηρησει πεσανε και οι αλες μη πω..

το λεω γιατι αυτα που ειπε στο θεμα τους ηταν προσβλητικα οχι για μενα..για οποιαδηποτε κοπελα μπαινει στο μαμι και γραφει..

μου την εδωσε τρομερα αυτη η λογικη του εμεις οι ταδε μαμαδες ειμαστε οι καλες..και ολες που δεν συμφωνουνμαζιμας ειναι...αντε μη πω...

Μιλησα με τη λενα γι'αυτο το θεμα...γιατι ειλικρινα δεν ηθελα να διμηουργηθει σαματας..

δεν γραφει αλλο η συγκεκριμενη...η αποφασησε να ασχοληθει κυριολεκτικα με τριχες..γιατι μεταφορικα μονο με αυτες ασχολουταν..η εφαγε μπαν απο τη λενα..που ευχομαι το δευτερο.

Μονο κανα δυο ατομα που ειναι πιο νορμαλ το ειπαν οτι σε ενα φορουμ δεν γινετε να βριζεις...

α ρε κριμα...δεν ειναι παρεντσ εδω..εκει να δεις τι θα γινοταν..

Καλα Βικυ τι να πω... =))=))=))=))=))

Ψηλέγκω στην Άννυ στέλνω τα φιλιά...Σε σενα κάνω μουτράκια... :evil::evil::evil::evil:

Λάλααααααα είπε η Θου ότι το μωρό με το που το αφήνει, κλαίει και όταν το παίρνει αγκαλιά σταματάει...Και ότι το Ντόντο τον άφηνε και λίγο να κλαίει.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Και ως γνωστό φασιστόμουτρο που είμαι της είπα ότι έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;;Αν δεν τον πάρει αγκαλιά και απλώς τον χαιδεύει και του μιλάει για λίγο, τι θα γίνει;;;;; :?:?:?:?:? Μπορεί να ηρεμήσει.... :?:?:?:?:?:?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Αν δε σταματήσει, θα τον πάρει και αγκαλιά... :roll::roll::roll:

Εγώ όταν ήταν μικρή η Ιω σας έχω πει τι έκανα :oops::oops::oops::oops: ...Τώρα δεν μπορώ να την ακούω να κλαίει γιατί σπαράζει η καρδιά μου και με εκμεταλλεύεται...Και δε μου αρέσει που με εχει καβαλήσει... :twisted::twisted::twisted: Βέβαια, έχω γίνει πλέον τόσο "¨αλοιφή" που αμφιβάλλω αν την μπεμπούλα θα μπορώ να την αφήνω να κλαίει.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Λάλααααααα, Αναστασίαααααααααα σταυρώστε με...Τσουρουμαδήστε με!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέρα που το ξέρεις ότι φτιάχνομαι;;;;;;; :D:D:D:D:D:D Με είδες σε κανένα όνειρό σου ανώμαλο ;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Μαρακη....τι γεννα σουπερουαου ηταν αυτη!!!!!!!!!!!!!

τελεια ομως ε;;;

που γεννησες τελικα;;;; σε ποιο μαιευτηριο..πες εντυπωσεις;;;;;

Στην γενική κλινική γέννησα γιατί στη βιοκλινική εφημέρευε ένας γκάου όπως μου είπε η αγγελική και θα μου έκανε επισιοτομή. Ενώ στη γενική εφημεύρευε για καλή μου τύχη η κολλητή της και έκανα ένα ραμματάκι επειδή σκίστηκα μόνη μου.

Ο χουχου ειναι in love με το νέο του παιχνίδι. Δεν την πειράζει. την αγκαλίαζει τη χαιδεύει της πάει παιχνίδια την παίρνει αγκαλιά. Αυτή επειδή είναι βρέφος δεν καταλαβαίνει τίποτα και τον αφήνω να την κάνει ό.τι θέλει. Τρώει και κοιμάται προς το παρόν. Είναι καλύτερη από τον Νίκο που με είχε απίκο ανα μισή ώρα. Αυτή είναι βραδυνός τύπος αλλά το πρωί κοιμάται απότι κατάλαβα!!!

Θου μη μασας ρε, άντρα ήθελες πάλι μες τα πόδια σου...χαχαααα...

Πάντως δεν αγχώθηκα, ίσα ίσα που το απόλαυσα γιατί δεν προλάβαν να με αγγίξουν!!!

Το ξερω ρε παλιοκοριτσο οτι τα φιλια ηταν για την Αννυ!

Ρε συ σε παρακαλω...Παραδεξου οτι εκανες λαθος κ δε θα πω τιποτα αλλο... :lol::lol::lol:

Δλδ κ με τη νεα μπεμπουλα τα ιδια θα κανεις?????????????????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τα μωρα χρειαζονται επαφη,να νιωθουν την καρδια σου,την ανασα σου,πως το λενε????

Δεν ξερουν τι σημαινει γλυκολογο-χαδι-κοιμισου τωρα.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι θα πει πεισμα ,μουτρα,νευρα,ψευτιες κ πονηριες...

Δεν κανουν τετοια τα μωρα!ΕΙΔΙΚΑ τα νεογεννητα...

Γωγω το να αφησεις ενα παιδι 1-1,5 χρονων να κλαιει(ειτε 2 λεπτα ειτε κ για 2 ωρες) αφου του εξηγησεις

τι νιωθεις,τι εκανε,τι συμβαινει...Παει καλα...(δε συμφωνω αλλα...αντε να το δεχτω)

Το να αφησεις ενα βρεφος.........................................................................................

Χρυσα μου συμφωνω...Επετρεψε μου να πω οτι το μαμμυ ειναι μπατε σκυλοι αλεστε σε ορισμενα θεματα.

Αν γινοταν κατι τετοιο στην πραγματικη ζωη θα ειχε υποστει μηνυση για εξυβρισηκ αλλα πολλα...!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...