Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Θεσσαλονικιές!!!!!!!! Θεσσαλονικιές λέω!!!!!!

Ραφτείτε, βαφτείτε, φτιάξτε μαλλιά, στρώστε τα κόκκινα χαλιά και σημαιοστολιστείτε, διακόψτε την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης και ετοιμαστείτε να με υποδεχτείτε!!!

Η αδερφή μου πήρε πτυχίο!!!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif]

[smilie=blob6.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Με έξι τα πέρασε τα παθηματικά και είχε και παράπονο λέει, γιατί άξιζε παραπάνω! Τόσο καιρό κλαιγόταν και τώρα που το πέρασε έβγαλε γλώσσα!

Επιτέλους κατι καλό μέσα στη βδομάδα!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera! Koritsia sorry pali gia ta greekenglish!!!

Xrisa eisai kalitera??? kai ego den vazo kivous...vevaia den eimai noikokira san esena na tous ftiaxno kiolas!!

Vre Thouli,lipamai gia ton mpampa sou...kouragio, isos den einai k toso asximi katastasi...ti na po..

Eri k ego to skeftomai auto me to aeroplano...mexir tora kala pername alla i diadromi den itan pano apo 3 ores..Gia Kampala exoume 3 ores mexri to Amsterdam kai meta alles 9 ores mexri Kampala apeutheias...Toulaxiston tah eimaste proti thesi (ta eisitiria mas ta plironei i ipiresia tou kasper k vgazoun proti thesi) k tha einai k o Kasper mazi..tha erthei Athina na mas parei gia na min taxidepso moni mou...i gia na einai sigouros oti tah ertho :?:?

Ase me ta pragmata exo kai ego thema...tha steilo ta paixnidia tou mikrou me etaireia alla oxi epipla klp..

Gogo ti kaneis?? alitheia posi adeia exeis?? Gogo mipos na kanonisoume kana kafe sto Verde stou Papagou? kai opoia alli kopela thelei na erthei?? nomizo to Karolinaki menei papagou k to Mitsaki....

Afroditi 29 maiou gennas i ta exo mperdepsei?? ara tah se doume, tha sou erthoume sigoura!

Ax oles thelo na sas do prin figo...de nomizo na exo alli eukairia...

Sissio esi mporeis na ertheis gia kafe??

Panagiota kai sena thelo na do!!!

Lena ti oneira vlepeis pali...emena de me exeis dei pote! xa!

Lala, Pebi, Anastasia, Natasa polla filia!

aaa sas eipa xionizei! to estrose....apo to emvolio akoma kala...ppsaxno na do tora an to allo pou prepei na kanei kikloforei stin Ellada oste na tou to kano se ena mina, na einai pio konta sta 2, para tora...psaxnei k i paidiatros mas..tin exo prixei tin ginaika.. :oops::oops: eutichos den me varethike akoma..

Ss xaireto!!

γεια σας κορίτσια μου...

δεν διάβασα ακόμα τα νέα της αλλά μπηκα να σας πω τα δικά μου..

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ίδια μέρα με το σαυροπιγκουινάκι έχει γεννέθλια η μικρή.

Εν ολίγις 4 ξεκίνησαν οι πόνοι και 6.35 γεννήθηκε. 6.10 εφυγα από το σπίτι και ευτυχώς που ήμουν θεσσαλονίκη και ήταν ξημερώματα και δεν είχε κίνηση. Σαν χόλυγουντ. Περνούσαμε κόκκινα και γω να νιώθω το κεφάλι να βγαίνει. 6.20 φτάσαμε κλινική και πήγα ντουγρού στην αίθουσα τοκετών. Πάω να ξεβρακωθώ και μου λέει η μαία κάτσε να βάλω καρδιοτοκογράφο. Της λέω δεν προλαβαίνεις βγαινει το κεφάλι. Με το που με βλέπει φωνάζει τη γιατρό και με 3 εξωθήσεις βγήκε. Ούτε προλάβαν να καταλάβουν και αυτές τι έγινε!!! Η γιατρός μου δεν με προλαβε γιαυτο μεστειλε σε άλλο μαιευτήριο που εφημέρευε για κάλή μου τύχη η φίλη της. Πολύ show λέμε. Μου έκανε ένα ράμμα από κάτω γιατί έβγαινε με το χερι της στο μάγουλο σαν της Θούλης και ήταν και η αιτία που δεν τη γέννησα στο αυτοκίνητο!!!!!!!!!!

Μαρακη....τι γεννα σουπερουαου ηταν αυτη!!!!!!!!!!!!!

τελεια ομως ε;;;

που γεννησες τελικα;;;; σε ποιο μαιευτηριο..πες εντυπωσεις;;;;;

Φραν φυσικά και θα έρθω. Φαντάζομαι θα το κανονίσουμε απογευματινες ώρες αν είναι καθημερινή ε;

Αν δεν έχω αυτοκίνητο θα συνεννοηθούμε να ερθει κάποια να με μαζέψει απο το μετρό! :D

Παπακι το έφτυσες σαν κουκούτσι δηλαδή στην κυριολεξία!! Μου φαίνεται περίεργη αυτή η φράση, αλλά στην περίπτωσή σου βρίσκει λόγο ύπαρξης! :lol::lol::lol:

Να σου ζήσει και πάλι!

λοιπον επειδη με κανατε να νιωθω σαν ουφο που βαζω κυβους πηρα την παναγιωτα τηλ και ναι ναι βαζει και αυτην :P:P:P:P:P:P:P

σισσυ μπραβο στη αδερφη σου !!!!

παπακι μου τελεια γεννα !!!μια τετεια θελω :D

λοιπον επειδη με κανατε να νιωθω σαν ουφο που βαζω κυβους πηρα την παναγιωτα τηλ και ναι ναι βαζει και αυτην :P:P:P:P:P:P:P

Άρα είστε και οι δύο ΑΤΙΑ;;; Αυτό μας λες;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι τι καλά...Τι εύκολη γένναααααα..Θέλω κι εγώωωωωω... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Να σας ζήσει η νεράιδα σας...Να έχει μια ζωή βγαλμένη από παραμύθι... :D:D:D

Καλή λοχεία σε σενα και καλους θηλασμούς... ;);)

Ο Χουχουλίνος ενθουσιασμένος;;;;;; :D:D:D:D

Σισσάκι συγχαρητήριαααααα....Ζηλεύω που θα δεις τις Θεσσαλονικιές.... :roll::roll::roll::roll: Αν τις δεις βέβαια γιατί είναι και λίγο κουκουρούκου... :lol::lol::lol::lol:

Φρανι πότε έρχεσαι Ελλάδα;;;;Εννοείται να κανονίσουμε καφέ.... :D:D:D:D:D:D:D:D Και να έρθουν και οι υπόλποιες... :D:D:D

Χρύσα ναι...Αλάτι και κύβους σε μωρό 9 μηνών..Και φαντάζομαι ότι από τότε που άρχισαν το φαγητό, έτσι θα του τα κάνει... :?:?:?:?

Α Γωγώωωω!! Της Χαριλίνας της πήραμε κρεβατάκι σιδερενιο από τα ΙΚΕΑ το οποίο είναι πτυσσόμενο και γίνεται, 120, 140 και 200 εκατοστά. Της πήραμε και ένα ωραίο στρωματάκι από ένα άλλο μαγαζί, πααγγελία και είναι σούπερ!

σισσιω θα πας βορεια??????????

να δεις τις πολυλογουδες :lol::lol::lol::lol:

μπραβο για την αδερφουλα σου

εμεις εχουμε κρεβατι 90χ190 ηταν κουκετα και βολευτικε μια χαρα ο μικρος εκει

οχι θελω να πω οτι βρηκα εναν νορμαλ ανθρωπο :P :P :P :P :P :P :P:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

βάλε και μένα στους νορμάλ, :D:D δεν βάζω πάντα, αλλά βάζω βιολογικούς, όπως έγραψα πιο κάτω!!!

ψάξε για βιο σίγουρα θα βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα!!!!

Μαρία, μπράβο βρε τόσο εύκολη και γρήγορη γέννα!!!! να σας ζήσει και πάλι :x:x

Φρανίτα ανταποδίδω :-*:-*@};-:YMHUG: (αν και το έσωσες την τελευταία στιγμή!!! :lol::lol::lol::lol::lol: )

κορίτσια (συμπεθερούλα μου και Φρανίτα) εγώ μάλλον δεν θα σας γνωρίζω καθόλου τελικά, οι πιθανότητες μηδενίζονται αφού πάτε στα ξένα και τόοοοοοοσο μακρυά!!!! :(:(:(

πρέπει να πάρω πολυβιταμίνες, αισθάνομαι αδύναμη (βέβαια έχω και την περίοδό μου), κουρασμένη αι πολύ απογοητευμένη γενικώς

σισσιωωωωω συγχαρητηρια για τη σιστερ!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε αντε ελα να σε καμαρωσουμε!!! τελειααααααα θελω παρα πολυ να σε γνωρισω!!!!!!

κ αλλες απο αθηνα θελω αλλα ελπιζω οταν κατεβω!!!

αν με αφησει η συμπεθερα μου γιατι θα με θελει αποκλειστικα δικη της :lol::lol::lol::lol::lol:

παπακι τελεια!!!!!!!! να σου ζησει κ παλι η μικρουλα σου!!!!!!

σε ποια κλινικη πηγες τελικα??

αχ τελεια κοριτσια μπραβο μπραβο πολυ χαιρομαι που γιναν ολα οπως τα θελατε!!!!!

αντε να γκαστρωθω κ εγω να ησυχασετε ολες απο τη γκρινια μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω δεν κατάλαβα... :?:?:?

Που βάζετε κύβο;;;;

Εγώ δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου ειδικά από τότε που 'την είδα' βιολογικά.

Μικρή πάντως θυμάμαι πως άνοιγα το ψυγείο και τους δάγκωνα....

Μπλιάξξξξξξ

Γεια σας κουκλαρες!Τι κανετε???

Σισσιω συγχαρητηηηηρια!!!!Χαρηκα πολυ!!!!Ουφ!Ατιμη σχολη φαε τη σκονη μας!!! :lol:

Λενα δε θα σχολιασω τα ονειρα σου... :shock:

Αλλα μη μας κρατας κ μουτρα που σε λεμε περιεργη κ ψυχασθενη!!!Δλδ εσυ πως θα σε ελεγες??????

Ειδες τον συμπεθερο σου να σου προσφερει το...Κεφαλι του??? :shock::shock::shock:

Σορρυ...Αλλα δε θα μπορεσω να βρεθουμε την επομενη βδομαδα...Ουτε τη μεθεπομενη..Γενικως ειμαι κλεισμενη για την επομενη...Δεκαετια! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια χθες με ελιωσε...Με κουτουλησε στα χειλη,ετρεχε αιμα κ ακομα ποναω οταν μιλαω!

Μετα εκλαιγε,δεν ηξερε τι ηθελε,φωναζε τον μπαμπα της(εγω καθομουν αταραχη κ ελεγα "ηρεμισε" ή "κλαψε μωρακι μου" αναλογως...)...Κοιμηθηκε στις 12παρα...Κ εγω την ιδια ωρα..

Ξυπνησε 3 φορες(την 3η πιπιλουσε πολυ κ μετα εκλαιγε κ πηδουσε πανω μου)...Κ εγερτηριο στις 8! :shock:

Τωρα κοιμηθηκε 5 λεπτα, στην κυριολεξια, στο αμαξι κ βεβαιως ξυπνησε κ ειναι ντουρασελ! 8-)

Επισης εχω να δηλωσω πως η λειζερ αποτριχωση ΠΟΝΑΕΙ!!!Ααααααχ!Μπορει να ηταν κ απο την κουραση!

Ψηνω πιτσα για να με επιβραβευσω που αντεχω σε αυτους τους ρυθμους! :P:P:P

Τι ευκολη γεννα παπακι!!!!Να σου ζησει!!!!!!

Εγω δε χρησιμοποιω εδω κ 2-3 χρ κυβο γτ πραγματικα με εκνευριζε η γευση του! :P

Οποιο κ αν επαιρνα με ενοχλουσε...Κ λεω γτ να ζοριζομαι αφου δεν ειναι πολυ υγιεινο!

Χε...τε τι κανω αλλα ..Να πω κ εγω κατι! :P

Ιουλια μου ευχαριστω!!!

Θα βγειτε αυριο?Θα ξεσαλωσετε?αν σου πω οτι ζηλευω..Αν κ με

τον αντρα που'χω..........

Μαρια :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Οχι σαν τις απεργοσπαστριες τις αλλες! :D

Επιτέλους βρίσκω χρόνο να σας γράψω

Έχω αηδιάσει με τους κύβους ούτε να τους μυρίσω δεν μπορώ :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: θυμάμαι την μαμά μου που χρησιμοποιούσε κι εγώ εφευγα από τον σπίτι για να μην τους μυρίζω....

Σισσιώ συγχαρητήρια για ητν αδερφή σου, άντε θα σε γνωρίσουμε επιτέλους :D:D:D

Γωγώ υπονοείς κάτι για τις συναντήσεις μας? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα γιατί αργούν τόσο τα αποτελέσματα από το επίχρισμα? Μέχρι την Παρασκευή δηλαδή απλά περιμένεις?

Μιτσάκι μου συγχαρητήρια για την κορούλα!!!!!!!!!! δεν κρατήθηκες τελικά ε??????

Νατάσα καλά που το είπες για τον Μάϊο γιατί έχω κλείσει μέχρι τον Απρίλιο, οριακά πρόλαβες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα το πιο πιθανό είναι να είναι ξηροδερμία, και ο Μιχάλης βγάζει που και που, βάλε ενυδατική και σπαθόλαδο

Βίκυ είχε απορία το κορίτσι μα και εσείς βραδιάτικα να μην κοιμάστε?:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρία να σου ζήσει και πάλι η μπουμπού, αστραπή η γέννα, αν ήσουν Κιλκίς δηλαδή στο δρόμο θα γεννούσες........

Θούλη εγώ πάντως διαφωνώ μαζί σου, δεν μπορείς να περιμένεις από ένα βρεφάκι επέιδη θήλασε μισή ώρα μετά να κομηθεί για 3 ώρες, και η θεωρία μου είναι ότι δεν ξέρεις πόσο γάλα ήπιε, μπορεί να θήλαζε μισή ώρα και να ήπιε μόνο 20ml γάλα, πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν κλαίει επειδή πεινάει?

Αργυρώ γιατί είσαι απογοητευμένη έγινε κάτι?

Αναστασία είχε γενέθλια ο άντρας σου? Να τον χαίρεσαι

Έρη πολύ καλή ιδέα να του πάρεις κάποιο παιχνίδι και να το εμφανίσεις στο αεροπλάνο. Με τα καινούργια πάντα πάιζουν περισσότερη ώρα

Λένα μην αγχώνεσαι ρε για τα οικονομικά, υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν, άσε το άγχος και κοίτα να βάλεις κάτω τον Τόλη γιατί έχεις και 2 αυγουλάκια που σε περιμένουν :D:D:D:D

Φραν από Αθήνα δεν υπάρχει πτήση για Καμπάλα?

Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του:

> "Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει".

> Και η μητέρα του απαντάει:

> "Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ, κι αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από την κατσίκα. Αλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα τώρα τα βγάζεις!!"

λοιπον απο εδω κ περα θα σας λεω οτι ονειρευομαι σπιτακια λουλουδακια λιβαδια κ μελισσουλες...

η τοτε θα με πειτε κ σεξομανη??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εσυ εκσταση αποφευγε με οσο μπορεις αλλα να θυμασαι...

ξερω που μενεις!!!! :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ξερω αν θα βγει η ιουλια αυριο, εγω μονη μου τα λεω :lol::lol::lol:

υποθετω οτι θα βγουν.. γιαυτο ακυρωσα μονη μου το ραντεβου που μονη μου εδωσα στον παιδοτοπο γιατι η τζουλαι ειναι κ γνωστο παρτυ ανιμαλ :lol:

νατασουλα πως ειναι η μικρη? καλυτερα??

εκσταση επισης θελω κ εγω πιτσα1!! μιαμ μιαμ!!! αντε καιρος ηταν να ξεφορτωθεις αυτες τις τριχες..

εκτος απο κοντη κ ασχημη ησουν κ τριχωτη :lol::lol::lol::lol:

εγω παντως δε χεστηκα θελω να μαθαινω τα παντα για σενα που πας τι φορας με τι απορρυπαντικο πλενεις τα εσωρουχα σου και αλλα πολλα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

:ymdaydream:

ως γνωστος σαικο που ειμαι :y32b4::y32b4::y32b4::y32b4:

τελος να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!! :D:D:D

σισσιω παλιο αλλα πολυ ωραιο!!!!!

μα πολυ μαρεσει να σας διαβαζω!!! [smilie=downtown.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...