Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Λοιπον..αυτο με τον παιδοτοπο το εχετε καθιερωσει ε;;;;..ωραια ..δε ρισκαρω να σας κανω καμια εκπληξη καθωτι αρρωστη..αλαλ που θα μου παει, μια μερα θα σας κανω τζα.....

Πολυ μου λειπετε κουρτσουδια πολυ θελλω να σας δω

παιδια αφου σας ειπα ποσες μερες αδεια εχω...ανθρωπος που το δινουν αδιες δεν μαζευει τοσες σε 1,5 χρονο δουλειας.

Ρε παιδια εμεις στοσ πιτι μας δε βλεπουμε τηλεωραση...

ο Οδυσσεας αφινει τον μικρο να δει 10 λεπτα DVD και τερμα..δεν την εχουμε καν αναμενη...αφου μια φορα που καθαριζα ειχα βγαλει την καιρεα και δεν το πηραμε χαμπαρη..και μετα απο ενα μηνα περιπου ηρθε ο μπαμπα ςμου και την αναψε και λελει ειναι χαλασμενη... :lol::lol::lol:

Αφρο μα πως του αρεσε ο κυβος...μπλιαααααααχχχχχχ

Παιδια νυσταζω

ΟΚ χτες και σημερα ηρθα με το αμαξη και δεν περπατησα..αλλα μου βγηκε η κουραση..πονανε τα ποδια μου.

Επισης μου λλει μια συναδελφος..παχυνες..ε ναι τη λεω..χαιρω πολυ αμα τρως ολη μερα ψωμια μακαρονια ρυζογκοφρες και φουρα παχαινεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κύβο κνόρ;;; :shock::shock::shock::shock::shock::o:o Ο Χριστός και η μανούλα του!!!!

Είναι καλά;; Τους φοβάμαι αυτούς τους κύβους ρε κορίτσια... :oops::oops::oops:

Λάκι Ιουλία να αγιάσει το χέρι σου!! Συγκεκριμένα το δαχτυλάκι που πάτησε το έντερ!! :lol::lol::lol::lol:

Και εγώ απεργοσπάστρια... :( :(

Χρυσάκι κάνε κουράγιο και γενικά κάνε ό,τι μπορείς. Μη ζορίζεσαι! :twisted:

Νατασα την πήρα, αλλά δεν ξέρει ακόμα! Θα σκάσω!!! Θέλω να ανέβω!!!!

Λένα πραγματικα η φαντασία σου δεν έχει όρια! :D:D

κοριτσακια καλη σας μερα και καλως σας ξαναβρηκσκω....!!!!!!!!

νδροπη νΔροπη νδροπη μου .....χαθηκα και θα χανομαι...

οχι οτι παλι θα μπΑινω αλλα να μου..λειψατε...

και στεναχωριεμαι που δεν τα κταφερνω να μαι και γω στη τοσο

καταπληκτικη παρεα σας..της οποιας προσπαθησα ενα φεγγαρι να ειμαι

μελος...τωρα θα μαι θεωρειτε..επισκεπτρια...φιλοξενουμενη...ματακια????

παρολαυτα εγω ρωταω και ναθαινω νεα σας και ενιοτε ψιλοδιαβαζω πεταχτα

και ξαναβγαινω..και δεν γινηκαν και λιγα...

κοτζαμαν κοριτσαρος γεννηθηκε....Νατασσακιιιιιιι

κρατα γερα κοπελα μου...δυσκολο πραγμα η αλλεργια...αλλα

απο ενα σημειο και μετα γινεται συνηθειο,το να μην τρως κανονηκα τα γαλακτοκομικα σου..

ειπα τη φετα φετουλα....

και ακομη συνεχιζω....αλλα τωρα πια καν ω και καμια ατασθαλια...δεν ειναι οσο ευαισθητη

ηταν-μυριζα τυρι...και εβγαζε αιματακι...ΣΟΚ!!!!

να μην πω αλλα παντως να ξερεις..ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΟΜΑ ΠΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!

εισαι θηριο -γλυκό εσυ-καπως ετσι θα ειναι και η πριγγιπεσσα σου-αληθεια εγω που χαθηκα

θα με αφησεις να ερθω να τη δωωωωωωωωωωωωω????-

λενακι μου εσυ και τα τρελλα σου ονειρα...

τι κανει ο Αναστασης???

το γλυκοφατσακι σου να το μοσχοφιλησεις!!!

Ιουλιακι μεγαλωσες και εσυ???να τα εκατοστησεις!!

Σεσιλ μου καλη μου εγκυουλα...

παρατα τους και παρε μαι ομορφη αναρρωτικη βρε....

να το φαχαριστηθουν και να σε εκτιμησουν και πιο πολυ!

η νατασσουλα μας τι κανει...η φοβερη νοστιμοσεφ!!!

Λαλα χαρηκα που σε πετυχα εδω...φιλακια κοπελαρα μου

με θυμασαιιιιιι???η πρηχτρω περι θηλασμου-μου τελεινει το γαλα μπουχου-

τι πρηξιμο εφαγες απο μενα....και ναι ακομη συνεχιζουμε...

σου χω πει πολλες φορες ποσο με εχει βοηθησει???ε στο ξαναλεω!!!

Αφροδιτουλα ..εσυ ποτε γεννας???

αχ κοριτσια ολο και καποια ξεχναω...

αλλα συγχωρεστε με..πλιζ!!!

σε ολες πολλα φιλακια...

Αργκι...παναγιωτα....ελευθερια..μιτσακι....

ματς μουτς....

Ανασατσακος...εσυ ευτυχως ή δυστυχως εχεις την τυχη....

να με ακους - και να σε πρηζω καθημερινα...!!

κοριτσακια μου - σας πεθυμησα- μου λειπετε- σας αγαπω!!!

στα γρηγορα λιγα πο τα νεακια μου..

πολυ δουλεια-ασχετα αν εδω ολοι κλαιγονται-στο γραφειο

τρεχω και δεν φτανω-κανω αγγαρεια ολων...!!!

το παιδι γαι λες τις δουλειες...και στο τελος θα μεινω με

το π....ι στο χερι...σορυ κιολας...

μετακομιζω..την Κυριακη!!!

πολυ κουραση αλλα και πολυ χαρα!!!

η Σοφη μου χαρμα κουκουβαου-οφθαλμων και ωτών..

λεει γλυκα λογακια..και με λιωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

και ναι εχει αρχισει και ριχνει και πενιες....φαγητου !!

τρωει λιγο αλλα συχνα και δοκιμαζει....

αυτα δεν σας ζαλιζω αλλο!!!

φιλακια και ευχες σε οσες εγκυμονουν και ξαχναω αλλα και οσες

μπορει να γεννησουν και μην παρω χαμπαρι...η γαιδουρα!!!!

και παλι ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!! :YMHUG::YMHUG:;;);;):oops::oops::oops:8-|;);;):x:D:D:)):-p=))[smilie=blob9.gif]

Λένα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) πολύ γέλιο ρε συ μα τι όνειρα βλέπεις!!! :o:o:o:o το καλύτερο ήταν που ήρθε και σου είπε ότι δεν το θέλει άλλο!!!! :lol::lol::lol::lol:

και μιλούσα και με τον άντρα μου στο τηλ. εκείνη την ώρα και μετά το ξαναδιάβασα για να το απολαύσω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σισσιώ, τώρα το κατάλαβα,.....το διάβασα βιαστικά, νόμιζα ότι έγραψες ότι η Αφρο είχε 6016 και εγώ 5005 για αυτό και οι φατσούλες μου!!!! σόρρυ :)

και ρε γμτ είχα το νου μου μόλις φτάσω τις 5000 δημοσιεύσεις να ανοίξω σαμπάνια!!!! :ymparty::ymparty: [smilie=occasion14.gif] αλλά τελικά το ξέχασα!!! :?

Φουλινάκι καλώς επιβιβάστηκες πάλι.........

ΛάΛα καλημέρα, να ανεβαίνεις πιο συχνά.....επίσης ήθελα να σε ρωτήσεω, τι έγινε τελικά βρήκες παιδικό για την Χριστιάννα σου?

γεια σου λινα!!!!!!!!!!!! τι κανετε???

να μπαινεις να σε βλεπουμε κ να σε καμαρωνουμε!!!!

χρυσα εγω εγραψα για τον παιδοτοπο αλλα ξεχασα οτι αυριο ειναι τσικνοπεμπτη και η ιουλια θα βγει γα τρελο κλαμπινγκ με το αμορε!!!!!! την παρασκευη??????

πφφφφφ αφου με κοροιδευετε δε σας ξαναγραφω τιποτα... να ξερετε παντως οτι δε σας τα γραφω ολα!! :lol::lol::lol:

αναστασι ολοθελω να σε ρωτησω τωρα που εχει αρχισει κ τσιμπαει η τσαχπινα τροφουλες τα κακα της αλλαξαν καθολου? εγιναν πιο σκληρα?

τωρα που λεω γαι σκατουλες ο αναστασης εκανε μια κουραδα νααααααααααααααααααα με το συμπαθειο κιολας!!! τεραστια!! μα πως βγαινει τετοιο πραγμα απο τοσο μικρο πωπουδακι?? απορω..

τωρα που λεω γαι σκατουλες ο αναστασης εκανε μια κουραδα νααααααααααααααααααα με το συμπαθειο κιολας!!! τεραστια!! μα πως βγαινει τετοιο πραγμα απο τοσο μικρο πωπουδακι?? απορω..

καλα αυτο ηθελα να γραψω τωρα ....αλλαξα μια πανα αλλο πραγμα!!!που ηταν ολο αυτο !!!

Λινακη μου!!!!!

Καλωσηρθες πισω!!!

που εισαι ρε ψυχη!!!

αντε να μαζευτουν ολες οι αλλεργικες και στεριμενες μανες

Καλημερα Μπεμπου.

Λενακη αμα δεν εχω πηρετο θα σας κανω τζα...οπωσπηποτε..θελλω πολυ να σας δω αλλα να ξεσκασω και εγω..αλαλ κατσε τι λεω η πανεξυπνη...Παρασκευη εχω γυναικολογο..γιουχου τελειος ειμαι

και μαλιστα εχω στις 6 η ωρα θα παω κατευθειαν μετα τη δουλεια....αμα θα ειμαι πισω κατα τις 8 καλα θα ειναι

Βρε τρελλολένα δε ντρέπεσαι να κατηγορείς τις σκατούλες του Αναστάση;;;;;

:lol::lol::lol:

Λίνα μου σε χάσαμε..

Και γω μάθαινα για σένα από το φιλεναδόνι σου!!!

Πολλά φιλάκια στο Σοφάκι σου!!!!

Αναστασία καλημέρα!!!

Σισσιώ ακόμη δεν πηγε ρε συ;;;;

Να παρω τηλ τον φίλο μου;;;;

Καλέ εγώ θα σκάσω....

Φαντάζομαι η αδερφή σου.......................

Χρύσα εσείς θα έρθετε στο πάρτυ μας στις 5/5;;;; :lol::lol::lol:

Καλημερα μαμα, δεν προλαβαινω να σας διαβάσω θα το κάνω το βραδάκι, φιλάκιααααααααααα

Α ναι, μακριά απο κυβους εννοείται, ειναι καρκίνος συμπικνωμένος. Το καινουργιο που μπαινει ψυγείο ειναι κάπως καλύτερο αλλά καλύτερα να μην χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους πρόσθετα στην διατροφή μας ..

Εκτος απο την καλημέρα μπήκα και να σας την σπάσω χαχα :x:-*:-*:-*:-*:-*

καλημέρα κορίτσια!!! μολις αλλαξα το τικερακι ..βλέπω εκεινο το 3 και αναρωτιεμαι πως περασαν τα χρόνια? :cry: μεγαλώνει το κορίτσι μου.... :roll:

Ερη πιστεψε με καλύτερα που θα εχει θέση ,η Κων μου βγάζει το λάδι στο αεροπλανο οταν την εχω πανω μου!

Συμπεθέρα να σου πω:

εγώ χρησιμοποιώ κύβους αλλά όχι κνορ, αγοράζω βιολογικούς λαχανικών, διαβάζω τι έχει και δεν έχει ούτε ένα Ε παρά μόνο λαχανικά βιο!!! και το χρησιμοποιώ συνήθως στο ρυζάκι το απεξέργαστο, το καφέ που το βράζεις για 30 λεπτά και γίνεται πεντανόστιμο!!! :oops::oops::oops:

Γιώτα και η δικιά μου είχε θέση όταν ήρθαμε Ελλάδα το καλοκαίρι, αλλά μου έβγαλε την ψυχή άστα, όλη την ώρα ήθελε να είναι στο διάδρομο και να τρέχει :?

Νατασα και εγω θα σκάσω!!!

Πρέπει να μάθω! Έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά να έρθω Θεσ/νίκη!!!

Η φίλη της αδερφής μου μένει Καλαμαριά, ο δικός σου φίλος μένει πιο κοντα;;;

Τρενακι στείλε θετική ενέργεια!!!! όοοοοοοομμμμμ!!! :-ss:-ss:-ss:-ss:ympray::ympray::ympray:

kalημερα σε ολες!

Αφροδιτη τι εγιεν με τα αποτελεσματα?

μα κνορ?υποθετω δεν θα ειναι ωραιο....δεν εξρω δεν χρησιμοποιουμε

Χρυσα πως εισαι?

ο μικρος?

Θουλη περαστικα στο μπαμπα σου!

πως εισια με το μικρο μικρο?

Νατασα...σε θαυμαζω...μωρομανα και πας και κολυνβητηριο!

μπραβο....τι κακος ο συζυγος να μην σου δινει πιτσα...!

Ερη περασε ο καιρος...ποσο γρηγπρα περνα ο ατιμος....πως νοιωθεις?

Συμπεθερα μου τι κανει ο γαμπρος μου?

μη μασας μλα οσο θες....!

Γιωτα μετα τα 2 βλεπει τρομερες αλλαγες στη συμπεριφορα του παιδιου!

μεγαλωνουν τα ατιμα...

Λενα και εγω προτειμω τα κακακια απο τα βρεφακια...

σισσιω αν εχεις κουραγια βαλε για 2ο!

Μπεμπουλης φιλια....

Η γωγω που ειναι?

ΛΑΛΑ ωραια να μιλαει αλλα καποιες φορες ας φερνει σε δυσκολη θεση...δεν εχουμε απαντηση σε ολα!

οποια ξεχασα τα φιλια μου...!

χθες βραδυ ενω ειχε κοιμηθει η Μ-Ι καναμε ¨αγκαλιτσες ¨ με τον Π. και ξαφνικα την βλεπουμε να ανοιγει την πορτα κα να ερχεται....και να ρωτα...."δεν κοιμαστε? " :shock::shock::shock::shock:

Αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ και εσεις ειχατε να ταξιδεψετε με τα μικρά το πολύ 3-4 ώρες... εγώ τι θα κάνω που εχουμε 3.30 μέχρι Χιθροου και αλλες 8.30 ωρες πάνω απο τον αντλαντικό :o:o:o:o:o:o:o

Θα πάρω πααμύθια, θα πάρω και το λαπτοπ του οποίου όμως η μπαταρία φτάνει άντε για 3 ώρες....

Λέω ν απάω να δω για κάποιο καινούργιο παιχνιδάκι το οποίο δεν θα του το εμφανίσω παρα μονο επάνω στο αεροπλάνο...

Καλημέραααααααα....Τι κάνετε όμορφες;;;;;Εμείς ξυπνήσαμε κατά τις 9.30, ο Γιώργος απεργεί κι έτσι είμαστε όλοι σπίτι... :D:D:D:D:D:D:D:D

Μωρη συμπεθέραααααα διάβαζα στο Γιώργο το όνειρο και είχαμε λιώσει στο γέλιο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πόσο σούργελο είσαι..... :lol::lol: Μα το κεφάλι του άντρα μου μωρή;;;;;Είσαι η ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΣ..... :lol::lol::lol::lol::lol: Κι επειδή δεν τα λες όλα όσα βλέπεις, δεν πιστεύω να είδες κανένα πρόστυχο όνειρο με τον λεβέντη μου;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Ο Αναστάσης είναι Θεός...Παίδαρος!!!!!!!!!Τι γαμπρό έχω....Σκέψου μωρή τι εγγόνια θα μας κάνουν τα παιδιά μας..Μα πόσο πιο όμορφα θα είναι... :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα χαίρομαι που η μικρή είναι καλύτερα...Έχω τη μαμά μου εδώ τωρά και την άλλη εβδομάδα θα έρθει η πεθερά....Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με την κοιλιά...Οι σκάλες είναι που με τσακίζουν... :?:?:?:?:?:? Αλλά ασχολούνται μόνο με το σπίτι...Αντε να ανεβάσουν σε κανα όροφο την Ιω... :?:?:?:?

Θουλάρααααααα έχεις την αμέριστη υποστήριξή μου.... :lol::lol::lol::lol: Αλήθεια!!!!Κι εμένα η Ιωάννα τα ίδια έκανε....Αλλά με το κούνημα..Όχι με την αγκαλιά... :?:?:?:?:? Είναι πολύ κουραστικό..Και ειδικά τώρα με 2 παιδιά θα είναι παλούκι... :?:?:?:?:?

Επίσης, μωρή δε μου είπες...Θα συμπεθεριάσουμε στα δεύτερα, στα στερνοπούλια μας;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για τον μπαμπά μου, τι να πω ρε αγάπη....Σε νιώθω... :cry::cry: Μακαρι να ζούσε ο μπαμπακας μου... :cry::cry::cry:

Ερη 2 βαλίτσες μόνο;;;;;;; :o:o:o:o Εγώ με 2 βαλίτσες πάω ΣΚ στο χωριό μου... :lol::lol:

Βικάκι ρε μου είπαν ότι για το παιδί θα πάρω ρούχα μόνο για τγην έξοδο... :?:?:? Όλα τα άλλα τα παρέχουν... :roll::roll::roll::roll:

Αφρο σε ένα μήνα θα ξαναπάω στο γιατρό..Αλλά θα πάρω τη γνωστή μου να ρωτήσω... ;);)

Λάλααααααααα χαίρομαι που σε πετυχαίνω εδώ ρε....Παλιά που σε πετύχαινα σε θέματα, δεν χαιρόμουν ιδιαίτερα... :lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σισσάκι πως πάει η δίαιατα;;;Αντε να ανεβείς πάνω να δεις τις τρελές...

Χρυσάκι έλεος με τη σκατοδουλειά ρε... :evil::evil::evil::evil::evil: Περαστικούλιαααα!!!!!

Νατασάκι νομίζω ότι αν έχω τέτοια θέματα με φαγητό, δε θα αντέξω το θηλασμό.... :?:?:?:oops::oops::oops::oops:

Αρτζι είσαι καλύτερα;;; :):):)

Λινάκι welcome back....

Η Καρολ που είναι;;;; :roll::roll::roll::roll: Απεργει ε;;;;

Η Μαρία μήπως γύρισε στην πεθερά;;; :lol::lol:

Η ψηλέγκω;;;;; :?:?:?:?:?

Ιουλία φτου σου ρε...Δε ντρέπεσαι να απεργείς;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιωτάκι περνάνε ρε τα χρόνια.... :shock::shock::shock::shock: Αντε κανε 2ο τώραααα.... :D:D

Κορίτσιααααααα μες στην εβδομάδα πρέπει να παραγγείλουμε κρεβάτι της Ιωάννας..Μάλλον από ίντερνετ,...Απλώς διαφωνώ με το Γιώργο... :twisted::twisted::twisted: Εμένα μου αρέσουν κάτι μικρά με μήκος 1,40, ο Γιώργος θέλει να πάρουμε μεγάλο 2 μέτρα....Μα τι να το κάνουμε;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Επίσης ρε κορίτσια μόνο μπρούμυτα βολεύομαι... :oops::oops::oops::oops: Αλλιώς πονάει το κορμί μου και όλο στριφογυρίζω... :?:?:?

Α, ούτε εγώ αφήνω την Ιω να τρώει μόνη της...Δεν μπορώ να μαζεύω...Αν και ξέρει...Τα απλά..Σούπες όχι...Και τελευταία μου αρπάζει κουταλια, πιρούνια και λέει ¨φαω μόνη μου"... :lol::lol:

Αργυρω μου εδω δεν εχω δει τέτοιον κύβο, αφου κοιτάς τα συστατικά οκ αλλα γενικά όλα αυτα τα σκευάσματα ειναι αμφιβόλου ποιότητος.

Εδω οι κλασσικοι κυβοι έχουν http://natofao.blogspot.com/2010/09/blog-post_17.html

ΠΚαλα ειμαι, ποναει το κεφαλι μου λιγο...

Νατασα ο ΦΟΦΟ γιορταζει στις 9/05...και εχει γεννεθλεια στις 26/05...χαχαχ..

τι μερα πεφτει;;;;..μαλλων θα ερθουμε

Εγω κυβους κανω σπιτικους μονη μου

βραζω τα λαχανικα, τα κανω πουρε και τα βαζω σε θηκες για παγακια, αφου παγωσουν τα βαζω σε ταπερ καταψυξης και χρησιμοποιω οσα θελλω

Εγω κυβους κανω σπιτικους μονη μου

βραζω τα λαχανικα, τα κανω πουρε και τα βαζω σε θηκες για παγακια, αφου παγωσουν τα βαζω σε ταπερ καταψυξης και χρησιμοποιω οσα θελλω

Τέλειο! Εγώ κάνω πολυ συμπικνωμένους ζωμούς σε παγάκια.

Έρη όλα ειναι σχετικά....εξαρτάται το παιδί π.χ. με τον Λ. μου δεν θα είχα πρόβλημα να ταξιδέψω πολλές ώρες γιατί είναι βολικός, η Ρέα όμως.....

με τι ταξιδεύεις με British Airways? :?:

πάρε και βιβλία και θα υπάρξουν και στιγμές που θα κοιμάται!!! :roll::roll::roll:

συμπεθέρα-Βίκυ καλά είναι ο γαμπρός μόνο που μου την δίνει καμμιά φορά, ωραίο ζευγάρι θα κάνουν: δεν ξέρω ποιός θα παίρνει σειρά για να μιλήσει!!!! :?:?:?:?:?

πολύ πετυχημένο αυτό της ΄Μ-Ι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πάλι καλά που δεν σας είπε: να έρθω και εγώ στην παρέα σας? :lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για τους κύβους, μου είπε η θεία μου ότι η ηλίθια η ξαδέρφη-κουμπάρα που βαφτίσαμε τον γιο της (είναι τώρα 9 μηνων), στο φαγητό του μωρού βάζει μια πρέζα αλάτι και κύβο κνορ.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Θέλω να την κράξω, αλλά θα εκθέσω τη θεία μου.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μα είναι δυνατόν ρε κορίτσια;;;;

Βίκυ πολύ γέλιο η τσούπρα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

το δικό μου περιέχει: Θαλασσινό αλάτι, φυτικό λάδι *, εκχύλισμα μαγιάς, τα λαχανικά * (5,5%) (* σέλινο, κρεμμύδια *, * πράσα, τα καρότα *), μοσχοκάρυδο *, σκόρδο *, σέλινο φύλλα *, κουρκούμη, * μαϊντανό, * βασιλικός, * πιπέρι, θυμάρι *, δεντρολίβανο *

* από βιολογική παραγωγή!!!!

Βικυ απιστευτη ειναι....

αχ..πανε οι εποχες...μου λεει ο Ο τις προαλες..τωρα λεει που θα εινα δυο και θα μεγαλωσουν..θα κανουμε επιτελους σεξ με την ισυχια μας..λεω ναι καλα..με αυτο το πλευρο να κοιμασαι..τοτε ειναι που για να κανουμε σεξ πρεπει να παιρνουμε τα ορη και τα αγρια βουνα!!!!

Γωγω σε τοσο μικρο μωρο;;;;;;

πως να δω προστυχο ονειρο?? με τον αντρα σου κ ακεφαλο κιολας???? :lol::lol::lol::lol::lol:

ε ειπαμε ειμαι ανωμαλη αλλα οχι κ ετσι!!!! :lol::lol::lol::lol:

κυβους κανω κ εγω δικους μου κ βαζω στα φαγητα

το ειχα δει απο τη χρυσα κ το κανω :mrgreen:

χαχαχαχα πεμπι σας εκανε κ παρατηρηση ε?? :lol::lol:

πω πω ο μικρος εχει μια γκρινιαααααααααααααααα απαπαπαπα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...