Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λεναααααααααααα εφυγε η μανα μου και τωρα εχω χασει τιε εξελιξεις :lol::lol::lol::lol:

γραφω στα σκοταδια.αν εχω λαθη σορρυ ε.

τι κανετε;;;εμεις πολυ τρεξιμο.ολο ξεσκατιζω ,μπανιαρω και ταιζω.

θουλακι μου κουραγιο κοριτσακι μου.'

Καρολινακι μου τα φιλια μου.

Μητσακιιιιιιιιι τελεια νεα!!!!με ο καλόοοοοοοοο!!!!

Φραν ηρθε ο Κ;;;

Τελικα πρεπει να μαθω τυφλο συστημα. :?:?:?

Και εγω τον Ν. τον ταιζω μομη μου για να μη μου λερωσει. :oops::oops::oops: δεν αντεχω,το καλοκαιρι στη βεραντα ας μαθει και του χρονου στον παιδικο.

καλε ολες ξυπνιες ειστε ε;; :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καληνύχτα κορίτσια!

Ζει η Λένα το δράμα της και είπα να θυμηθω και γω το δικό μου δραμα στο γιουτιουμπ με το φιναλε του Κισμέτ! :oops::oops::oops::oops:

Τι σαουντρακ παντως αυτη η σειρά...;

Α , και μετα κοροιδευω τη μανα μου!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτα ομορφες. :x:x:x:x

αΓΑΠΗ μου!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x

Και εσυ τωρα βρηκες χρονο;;;τι κανετε;;;

αχ παω να κοιμηθω νατασα μου.ο μικροσ στις 5 θα θελει βυζι!!!!!

θα σε τηλ. να τα πουμε.Φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!!!

Ας παραληρήσω λίγο τώρα...

Η Ειρήνη σήμερα δεν κοιμόταν με τίποτα. Τί την έπιασε δεν ξέρω. Κοιμήθηκε στις 11 παρά και αύριο σίγουρα θα κουτουλάει. Το νινί κοιμήθηκε πριν ένα 40λεπτο και γω είπα να αράξω στον υπολογιστή. Ο μπαμπάς μας βλέπει τηλεόραση και ΄τρώει πίτσα μπροστά μου :twisted::twisted::twisted: . Μου είπε κίολας 'Πάρε και συ'. Θα τον μαδήσω........

Σήμερα ξέρετε τί λιμπίστηκα;;;(καλά το έγραψα;;;)

Κατσικίσια φέταααααααα...

Θέλω να φάω μια πλάκα. Την έβγαλα με 2 καρότα για να πνύξω τον πόνο μου... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αύριο πρωί θέλω να πάω στο κολυμβητήριο για 1 ωρίτσα και μετά να πάω και να αλλάξω τα δώρα που μου έφεραν. Είχαμε μεγάλη επιτυχία...

Μου φέραν απ'όλα τα νούμερα 68,74,80,86 και όλα χειμωνιάτικα. Άντε επίτε μου εσείς με ποια λογική...

Και είναι κάτι συνολάκια τα 2... Χάρμα...

(Άσχετο προς το παρόν) Χρωστάω έναν καφέ σε όλες τις Θεσ/νικίες. Όταν έρθει η άνοιξη, μεγαλώσει λίγο η μπέμπα και είναι όλα τα νινάκια καλά θα ρθείτε σπίτι μου. Και...

Στη γιορτή της Ειρήνης (5/5) θα κάνουμε μπάρμπεκιου με μπύρες (:mrgreen::mrgreen: ) οπότε πάλι θα ρθείτε. Είστε όλες καλεσμένες.

Το λέω από τώρα για να μην κανονίσετε. :lol::lol:

Αναστασία μου :(:(:( .

Θα σε τηλ αύριο να μου πεις τί ώρα κοιμήθηκε τελικά....

Σισσιώ περιμένω πως και πως νεότερα!!!

Έρη ρε συ στα υπερατλαντικά ταξίδια έχεις δικαίωμα για 2 βαλίτσες (40 κιλά)ανά άτομο. Το 2005 τουλάχιστον που πήγα Αμερική έτσι ήταν. Ρώτησέ το ξανά...

Λένα βλέπεις καλέ τέτοιες αηδίες;;; :lol::lol::lol:

Ε όχι....

Φτου σου...

Γωγώ μπρούμυτα;;;; Εσύ και μια φίλη μου. Πήγε σε μαθήματα ανώδυνου, τους είπε η κοπέλα να ξαπλώσουν και αυτή ξάπλωσε μπρούμυτα. Ξέρεςι πως την κοιτούσαν...

Έτσι :shock::shock::shock::shock:

Παναγιώτα τί κάνει Ο Φωτάρας μας;;;; Ψήλωσε κιάλλο;;;;

Φιλάκια πολλά! Να με πάρεις!!!

Καλημέρα σας,

δεν διάβασα τα νέα σας, παρά μόνο αυτό:

Αχ κοριτσια δεν χωράνε τα πράγματα μου στις βαλίτσες μουυυυυυυ! :o Και αυτοι επιτρέπουν μονο μια βαλίτσα ανα εισητήριο ελεος... Δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω...... :(

αφού έχετε 2 εισητήρια άρα 2 βαλίτσες....με ποιά εταιρεία φεύγετε?

θα επανέλθω αργότερα, κλαίει η μικρούλα μου, έχουμε και σχολείο ....

σας φιλώ :x

Καλημέρα :D

Καλα δεν προλαβαινω με τιποτα να διαβάζω τα νεα σας , σφαιρα παει το τρενο !

Θου μου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου .

Νατασάκι εχει η μικρουλα αλλεργιες ? Πολυ νωρις λε γμτ ...

Ερη καλο ταξιδι να εχεις !!! Μα τι σπασιμο με τα εισητηρια των μικρων μετα τα 2 .

Σισσιω ειναι καλυτερα η μητέρα σου ? Καλη ανάρρωση ευχομαι και σιδερενια !

Βρε Λακι Σταρ ξεχασα να σου ευχηθω για τα γενεθλια σου !!! Να σαι γερη και ευτυχισμενη παντα !

Λενα χαιρομαι που ηρεμησες !

Αφροδιτη ποτε με το καλο εχεις ΠΗΤ ? Που σκεφτεσαι να γεννησεις ?

Αναστασι πως ειστε ?

Πεμπι διαβάζω ποτε ποτε τους διαλογους της μικρης σου και μενω αφωνη ! Η δικη μου κατα το γυμνασιο θα μιλαει ετσι !!!

Φρανιτα εχει τοσο ψωφοκρυο και εκει οπως εδω ? Μας γυρισε παλι χειμωνας !

Καλημερα!!

τι κανετε;;;

εγω ειμαι γραφειο..μη ρωτατε το τι και το πως...μολις ηρθα... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

\Θελλω καποιον να σφαξω σημερα!!!!!

Εξακολουθω να εχω πηρετο ο οποιος ειναι σταθερα στους 38 δεν ανεβαινει ουτε κατεβαινει...

τι στο καλο εχω δεν ξερω, τα λαιμα μου δεν πονανε τα αυτια επισης, ουτε το σωμα μου

και χτες ηταν απο κεινες τις νυχτες που ο ΦΟΦΟ δεν ηξερε τι ηθελε απο τη ζωη του...

μα πολυ ανισυχο υπνο κανει ρε παιδια..

ολο ακουγα τα γκντουπ στα καγκελα, ολο πηγαινα και τον εβρησκα αναποδα και ξεσκεπαστο, ολο ξυπνγαγε και τον εβρισκα καθησμενο να κλαιει, ε μετα τον πηρα μαζι μας κατα τις 3...εκανε μιση ωρα να κοιμηθει..δεν ηθελε ουτε αγκαλια ουτε χαδια τιποτα..

του καθαρησα τι μυτη- προληπτικα ειπα μπας και- και τελικα ηπιες νερο- ενω πριν δεν ηθελε- και κοιμηθηκε μεχρι τις 7 παρα που ξυπνησε μια και εξω ...

οπως καταλαβατε σερνομαι διπλα..

να δω πως στο καλο θα κατσω να ετοιμασω ολα αυτα που θελλουν...

γραμματεας ειμαι ρε γμτ..δεν ειμαι αναλυτης

Εσεις τι μου κανετε;;;;

δεν ξέρω αν το προσέξατε τσούπρες, αλλά αυτή τη στιγμή η Αργυ εχει 5005 δημοσιεύσεις και η Άφρο 6006!!! :lol::lol::lol:

τι θέλεις να πεις? :-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w

ότι γράφουμε πολλά στο τρενάκι και να το μειώσουμε? :evil::-w:-w:-w:-w:-w:-o:ymsmug::ymsmug:

δεν πρόσεξες της Γιώτας, έχει 5191!!!!! @-)@-)@-)@-)

καλημερα τσουπρες!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε 9 και παλι νιωθω τοσο κουρασμενη...

για μεσημερι θα δοκιμασω να κανω μπριζολες μοσχαρισιες στη χυτρα για εμας..

ο μικρος εχει μοσχαρακι με φασολακια απο χτες

αντε καλεεεεεεεεε μη με δουλευετε!!!! χτες που δεν ειχε ζωη της αλλης δεν ηξερα τι να δω :lol::lol::lol:

α ρε νατασα.... τι υπομονη κανεις, χαρα στο κουραγιο σου!!!

ενταξει εγω το σημειωνω στην ατζεντα μου απο τωρα! :D

παναγιωτα πολλα φιλακια κοριτσαρα μου!!!!!!!

κουραζεσαι πολυ τωρα που εφυγε η μαμα σου ε????

νατασουλα πως εισαστε σημερα???

συμπεθερα σε ειδα στον υπνο μου!!!

ειδα πως κανονιζατε να πατε καπου διακοπες και τελικα μας κανατε εκπληξη και ηρθατε θεσσ!!!!!!!!

καλε πολυ χαρηκα!!!!

κ οταν μπηκαμε στη θαλασσα να κανουμε μπανιο ο αντρας σου εβγαλε το κεφαλι του κ μου το εδωσε :lol::lol::lol::lol::lol: αλλα ηρθε ενας καρχαριας κ με κυνηγουσε να το παρει... εγω παλευα πολυ ωρα κ τελικα ηρθε ο γιωργος με ενα νεο κεφαλι κ μου ειπε οτι δεν το χρειαζοταν αλλο :lol::lol::lol::lol: αχ ρε σας πεθυμησα τοσο πολυ ρε αγαπουλα!!!!!!!!!!!!!

αμαν ρε χρυσα.. κατσε σπιτι σου κοριτσακι μου να ξεκουραστεις

ταλαιπωρεισαι κ εσυ κ το μικρακι σου

μηπως βγαζειδοντι κ ειναι τοσο ανησυχος???

εμενα χετς ηταν απο τα λιγα βραδια που δεν σηκωθηκε για να ερθει στο κρεβατι μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σου λαλα!!!!! αχ πολυ χαιρομαι που μπαινεις παλι στο τρενακι!!!!

Καλημέρα!!

Μη με κατηγορείτε αδίκως! Το κισμέτ ΔΕΝ το έβλεπα!! 5-7 το απόγευμα είναι πολύ κακη ώρα για τι βι όταν είσαι μαμα. Το άκουγα όμως!! Μιλάμε δε μπορείτε να φανταστείτε! Στο γραφείο δε συζητούσαν τίποτε αλλό, παραμόνο αυτό!!!! ~x(~x(~x( Με τα πολλά είδα και εγώ τα επεισόδια της τελευταίας εβδομάδας και κόλλησα με τη μουσική της σειράς! :oops::oops::oops:

Το είπα γιατί το 5005 και το 6006 εκτός του είναι πολλλλαααααά μηνύματα :lol::lol::lol: είναι 2 αριθμοι που διαβάζονται και ανάποδα! Ε, και επειδή είμαι γνωστή ψυχαναγκαστική το πρόσεξα! :lol::lol::lol:

Λαλα σε ευχαριστώ πολύ! Η μητέρα μου βγαίνει απο το νοσοκομείο αύριο το πρωί. Θα μείνει στο σπίτι με αναρρωτική 1,5 μήνα περίπου.

Νατασα και εγώ περιμένω πώς και πως! :D:D:D

Χθες η μικρή μου το πρωί που πήγα να τη σηκώσω για το σχολείο μου είπε "είδες μαμά; Κοιμάμαι στο κρεβάτι μου τώρα"! Και είναι αλήθεια. Δεν έρχεται πια στο κρεβάτι μας παρα ελάχιστες φορές και έχει αρχίσει και κοιμάται σερί τα βράδια. Παλιότερα με ξύπναγε τουλάχιστον 2 φορές τη νύχτα, τώρα δε με ξυπνάει. [smilie=blob6.gif]

Μήπως να το ξανασκεφτω για δεύτερο παιδί;;; :oops::oops::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε αλλά νυστάζωωωωω...Κοιμήθηκα αργά γμτ γιατί κόλλησα στο ιντερνετ.

Και το μεσημέρι δε θα κοιμηθώ γιατί έχουμε κολυμβητήριο!!!

Δεν πάω πουθενά τώρα, βαριέμαι φρικτά.

Λένα άρχισες τα όνειρα πάλι;;;;

Μα καρχαρίες;;;;;;

:lol::lol::lol::lol:

Λαλα κάνω διάφορα τεστ με τα φαγητά. Ξέρω και γω τί παίζει;;; Θα δούμε.

Ρε Χρύσα γιατί δεν παίρνεις μια μέρα άδεια;;; Μην ταλαιπωρείσαι ρε συ

Άντε Σισσιώ περιμένουμε πως και πως νέα!!!

Αφροδίτη, Νατασούλα, Argi καλημέρα!!!

εμανα δεν με ειδεσ :(

κανω λαζανια με κυμα ...πρωτη φορα ....κανολονια κανω συνηθος

ο μικροσ ηρθε το βαραδυ χωρισ να τον καταλαβω στο κρεβατι μου ....τον καταλαβα αργοτερα οταν μουδιασε το χερι μου και παρα λιγο να πεσει κατω ....

εφαγε μια φετα μελι και δημητριακα

Καλημερα! :):):)

ναι,ναι!για να βαζω φατσουλες..ειμαι στη δουλειά!! :D:D:D:D

απεργοσπαστρια λεμε! :lol::lol::lol::lol:

Σίσσυ ενταξει με το εντερ;;;; :D:D:D:D μα ποοοοσο γελασα εχθες με την ιντερπολ Αργυρω κ τη Λουκία!!!αχ καλε!! :lol::lol::lol::lol::lol:

καλε σιγα μην παρεξηγηθηκα!!Λουκια,Λουκια ,Λουκιαααααααααααααααα!!!

εχθες μαλλον κατι ειχαν ολα τα μωρακια...κ ο Γιωργος..ξυπνησε το μεσημερι 3:3ο!ωραια,λεω,θα κοιμηθει νωρις το βραδυ,αφου την προηγουμενη ειχε κοιμηθει 3ωρο κ το βραδυ στις 11..αμ δε!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

απο τις 9:30 παλευα,11 παρα κοιμηθηκε!! :shock::shock:

κ το βραδυ,ενω δεν ξυπνουσε,ξυπνησε 2 φορες κ φωναζε¨γαγια,γαγιαααααααααααααααααααααααααα!!=γαλα!!δηλ.στηθος!κ οταν του ελεγα"οχι αγαπη μου,κοιμομαστε τωρα,τα πουλακια κοιμουνται",κ αλλα τετοια,αυτος εκλαιγε κ με παραπονο ελεγε"γαγιαααααααααααααααααααααααααααα"αααααααααααααααααααααα!!τα νευρα μου!!

τωρα που ζηταει αυτο που θελει,δε γινεται να το αρνουμαι,σψστα;;ελπιζω για ολες μας να ηταν απλα μια κακη ημερα..

Αναστασια χρονια πολλα για τον αντρουλη σου εχθες!!

τελικα τί ωρα κοιμηθηκε η Αννυ;

Νατασα μαλλον τα πολυ μεγαλα νουμερα στα πηραν με την προοπτικη του χρονου να φορεθουν..εγω πάντως για τετοια εποχη,παιρνω δωρακια ή καλοκαιρινα ή για του χρονου το χειμωνα,κ φυσικα παντα με καρτες αλλαγης!

ραντεβου λοιπον τον Μαιο!!καλα που μου το ειπες να μην κανονισω κατι!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θουλίτσα ευχομαι να καλυτερευσει η κατασταση του μπαμπακα σου.. :(:(

ρε Λενα τί ονειρο παλι ειδες;;οργιο! :lol::lol:

με πηρε πριν λιγο η μαμα μου να μου πει οτι με ειδε ασχημο ονειρο κ να προσεχω.. :?:?:?

σας αφηνω να πιω το καφεδακι μου,εχω κενο!θα σας διαβαζω ομως για το επομενο μισαωρο!!

Λαμπρινη μου ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!τί καλα που ανεβηκες στο τρενακι!!!!

φιλακιααααααααα!!

Καλημερα καλημερα!!!!

Αμαν ρε Λενα τι ονειρα βλεπεις;;;;;

παιδια δυσκολο να παιξει αδεια..

και την εχω αναγκη οσο δε φανταζεστε..

αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα..εμεις αυριο μπορει να μην ειμαστε καν εδω...

Νατασα κουραγιο σε νιοθω..θα περασει η εποχη στερισης μην ανισυχεις.

α ξεχασα να σας πω ...προχθεσ ο μικροσ εφαγε εναν κυβο κνορ βοδινο ...του αρεσε πολυ :shock:

δεν του το εδωσα εννοειτε τον αρπαξε πανω απο τον παγκο τησ κουζινας.....

Kαλημερούδια! :D

Σας διάβασα με διακοπές και δεν θυμάμαι και πολλά! :oops:

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κοριτσάρες μου, για τις πολύ γλυκές ευχές! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους! Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να αντικρύσω το κοριτσάκι μου... Ακριβώς όπως το παρήγγειλε η Β, κορίτσι ζήτησε κορίτσι θα έχει!!! :lol:

Λενάκι, άρχισες πάλι τα όνειρα-θρίλερ; Μήπως να το κοιτάξεις βρε παιδί μου; Ανησυχώ! :P Α! Και φρόντισε το επόμενο δικό σου να είναι αγοράκι, γιατί αλλιώς δε θα συμπεθερέψουμε! :(:lol:

Lala μου, κι εγώ χαίρομαι πολύ που σε διαβάζω! :D Περιττό να σου πω ότι εκείνο το "πεθαίνω" που περιέγραψες, μπορεί να ξέχασα να το σχολιάσω, αλλά το θυμάμαι τα βράδια και γελάω μόνη μου!! :lol:

Θουλάκι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατερούλη σου. Ο Θεός να βάλει το χέρι του... Δεν ξέρετε τι θα γίνει στη συνέχεια δηλαδή; Θα χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο; :(

Είμαι στεναχωρημένη με τη συνυφάδα μου... Θυμάστε που σας είχα πει ότι είχε χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση κι όλα πήγαν καλά; Από τότε, μέχρι σήμερα σε ΚΑΘΕ εξέταση κάτι τους λένε... Στη Β' επιπέδου, με το ζάχαρο, τώρα στο doppler.... Την έχουν τρελάνει τη κοπέλα.... :(

Σας φιλώ όλες μία-μία, θα επανέλθω... :-*

βρε Χρυσα μου τί κακο αυτο,αρρωστη στη δουλεια... :(:(:(

περαστικα σου κοριτσαρα μου!!!

καλε κ εγω βλεπω,οταν με αφηνει ο γιωργος!!βλεπω φανατικα τα μυστικα της εδεμ,αληθεια!μαλιστα κολλησα κ τον χαρη κ βλεπει κ αυτος!!

κ οικογενειακες ιστοριες!πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

κ ζωη της αλλης,οταν μπορω,αλλα συνηθως εχει ξεκινησει η διαδικασια"μπανιο,αλλαγμα,ταισμα,κοιμισμα"γιωργου,οποτε δεεεεεεεεεεεεεεεεεν!!!

α!!κ στον γιωργο αρεσει η Παττυ!!καθε απογευμα λεει"παττυυυυυυυυυυυυυ"!!λες κ ξερει την ωρα!,κ καθεται στον καναπε με ενα μπολακι δημητριακα για να δει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασα ελπιζω να περασει γρηγορα κ να μπορεις να τα τσακιζεις ολα μετα!!

αααααααα ναι ρε μιτσακι θα πρεπει να ψαξω για αλλη συμπεθεραααααααα :(:(:(:(:(:(:(:(

γιατι το επομενο το δικο μου κοριτσακι θα ειναι!! ααααααααααα κριμααααα!!

λοιπον παιρνω την αποφαση να μη σας ξαναγραψω ονειρο μου!!!

αφρο εσενα σε ιεχα δει πριν πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο κ ηταν απο τα φυσιολογικα ονειρα :lol:

μα πως του αρεσε ο κυβος??? μπλιαχ μπλιαχ!!

ιουλιααααααααα καλε ρε δεν ντρεπεσαι???? στη δουλεια??? τς τς τς τς!!

ραντεβου αυριο στον παιδοτοπο?? :lol::lol::lol::lol:

ναι οικογενειακες ιστοριες ρουλ!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...