Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

τωρα στεναχωρηθηκα.....

μα γιατι κανω βλακειες και τον εχω πισω?????

αλλα κανα δυο φορες που του το εδωσα δεν ετρωγε επαιζε....τι να κανω τωρα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασια κακο δενειναι..αλλα πρεπει να το κανει

ο Φοφο τρωει μονος του..οχι ακριβως σωστα και καλα..αλλα τρωει και του αρεσει...δηλαδη προτιμαιε να φαει παρα να τον ταισουμε.

Μαθε τον σηγα σηγα να τρωει..θα δει ςοτι θα τα καταφερει μια χαρα το εχει ενστηκτο και θα του αρεσει πολυ

Αστον να παιζει..και κατσε φαε μαζι του..θα δεις πως θα μαθει να τρωει.

Που να το σκεφτεις καλε...εγω νομιζεις θα τον μαθαινα...εμενα μονος του το απραξε, εκανε χαλια τον τοπο μερικες ημερες..ε τωρα τρωει καλυτερα

Παω να κανω μπανιο και να την πεσω για υπνο

νυσταζω τρομερα

Λενακη δεν ξερω αν θα παω αυριο δουλεια

αυριο ειναι μεγαλη γιορτη στη Ρωσσια και εχουν αργια....αλλα οι ουκρανοι δεν την εχουν αυτη την γιορτη...

οποτε δεν ξερω..ειπα οτι δε θα ερθω αλλα θα δουμε

Εχω και κατι περιεργους πονους..κατι τσιμπιματα απο κατω..ενα περιεργο βαρος στην κοιλια...

να κανεις αυτο που σας εξυπηρετει,δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια! δωστου να κραταει ενα κουταλι και μπουκωνε παραλληλσ!

Καλέ τυχαία το πρόσεξα και μου έκανε εντύπωση! :geek::geek::geek::lol::lol:

Αναστασία Μπεμπ πρέπει να μάθει. :| Και φυσικά δε θα τρώει στις αρχές, γιατί δεν του δίνεις ένα κουτάλι, να κρατας και συ ένα κουτάλι και να τρωει μία μόνος του μία να του δίνεις εσύ για να είσαι σίγουρη οτι κατι έφαγε;

Μαρή τρελή Λένα αυριο δεν είναι 24ωρη;;;

Λένα πραγματικά ο γιος σου ειναι κούκλος και μοιάζει τρομερά στον Τολη! Μονο που δεν ειναι σγουρομάλης.. Να το χαιρεσαι το νινάκι σου και γρηγορα με το δευτερο και μετά το τρίτο !!! :D:D

Γωγω μου μεγιά τα πιτζαμάκια, αντε ρε κοντέυεις και εσυ!!! Τωρα θα κάνουμε λίγο καιρό ενα χαλαρό break και μετά θα έχουμε τα γεννητούρια σου! :ymparty:

Αναστασία μου ξεκίνα έστω και τώρα βρε να τρώει μονο του το παιδι, ας τα κάνει χάλια δεν πειράζει.

Εγώ η αλήθεια ειναι ότι αποφευγω να τον αφηνω να φάει μονος του σούπα.. Μην στεναχωριέσαι ας παίζει, σιγά σιγά θα τρώει κιολας. Εχει δικιο η Γιώτα δωστου να κρατάει και αυτος κουτάλι και μπούκωνέ τον. ;;)

Σισσάκι αντε σιδεροκέφαλη η αδερφή με το πτυχίο βρε! :ymapplause::ymapplause:

Χρυσα μου περαστικά σου και γρήγορα. Να μην κουράζεσαι και αν μπορείς μην πας στην δουλειά (για να ξεκουραστείς οχι για να κυνηγάς το παιδι και να κάνεις δουλειές) :roll::roll:

Νατασούλα χαιρομαι που ειστε καλύτερα.. :D

Αχ κοριτσια δεν χωράνε τα πράγματα μου στις βαλίτσες μουυυυυυυ! :o Και αυτοι επιτρέπουν μονο μια βαλίτσα ανα εισητήριο ελεος... Δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω...... :(

Σημερα τελείωσα τις ντουλάπες της κρεβατοκάμαρας.. αυριο θα κάνω του μικρού... :?

Φιλάκια πολλά σε όλες :-*:-*

anastasia kai egw shmera to diabasa .

o dikos mou apla apo 12 mhnwn hthele monos tou kai den me afine na ton taisw ....akomakaitora spania tha me afisei na tou doso kati egw .

mhn stenaxoriese ,den genniomaste gnorizontas ta panta ...dose ena koutali kai se auton kai ase ton na paiksei sthn arxh ,etsi mathenoun ,meta arxise na ton taizeis kai esu gia na faei kati h aston meta xeria .

θα δοκιμασω απο μεθαυριο

αυριο εχουμε μπιφτεκια που τα τρωει μονος του

γενικα μονος του τρωει οτι τρωγεται με το χερι

στις σουπες εχουμε το θεμα θα δοκιμασω και βλεπουμε μαλλον βολευτικε ο μαγκας με την μαμα να τα δινει ολα

Αχ πως να αισθάνομαι.. εχω αγχος.. πολυ!

Ναι ρε συ πάνω απο 2 χρονών τα μικρά πληρώνουν κανονικό εισητήριο, μονο εναν φορο δεν πληρώνουν.. επειδη έχουν κανονική θέση...

re lena blepeis "h zwh mias allis " :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

pw pw ton skotonei!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sto giaoutaki arxizei me koutalaki kai telionei me ta xeria ...ta boutaei mesa kai ta glifei :lol::lol::lol::lol: meta thelei na skoupistei kai monos tou kai mou xalaei oles tis xartopetsetes :twisted:

ηρθα,

παιδια ευχαριστω για το μπαμπα μου αλλα νπμιζω παμε στα χειροτερα..

ηδη η καρδια του λειτουργει εδω κ χροοονια με κατω απο 50%

εγινε η εγχειρηση αλλα το θεμα σε σταματα εκει..ειχε υδροκηλη αλλα μπορει να ειναι παρενεργεια του μεμφωματος που ειχε πριν 3 χρ

λεμφωμα ειναι ειδος καρκινου..εκανε θεραπειες κτλ ολα καλα..

τωρα ξανα χτυπησε αλλου

το θεμα ειναι οτι ζει μονος κ πρεπει να εχει βοηθεια που δε θα δεχτει κτλ κτλ

ευχομαι ολα να ειναι ενα ονειρο..τον λυπαμαι..ειναι μονος γμτ,,

λενα ο μικρος παντα ηταν πανεμορφος..αααααα

το στομα ειναι δικο σου..στανταε

λετα αυριο κ στο ικα να εχουν απεργια?για πειτε?

χρυσα αυριο ξεκουρασου..ακομα πρηζεσαι??

α ηρθε η μαια..εβαλε σε 2 μερες 90 γρ

ειχε 9,9 ικτερο..τον εκανε κ μια ειδικη εξεταση..του πηρε αιμα..μιλαμε πολυ κλαμα το γιαβρι μου

παναγιωτα τη παλευεις μονη?

αφρο μια χαρα που εφαγε

εγω δε το πολυ αφηνω να τρωει μονο..οχι γιατι λερωνει..αλλα αργειιι τοοοοοοοοοοσο πολυ :oops::oops:

αναστασια λες να θελει αγκαλια?περιμεν πως κ πως τη γνωμη σου σε αυτο που ρωτουσα :lol::lol:

α οσογια τ το μαρσιπο που λετε.να τον εχω δε παιζει..δε ξερω..παντα ελεγα δε θελω να τον μαθω αγκαλια..στο θοδωρη το καταφερα..δε το αφηνα να γκαριζει φυσικα αλλα δε ημουν κ απικο..

:oops::oops::oops::oops::oops: ξερω θα με βρισετε αλλα δε το θελω..

γωγω εσυ θα με υποστηριξεις? :D:D:D

ερη ποτε πας ξανθη?η μαμα καλα/?

σισσιω ποτε θα ερθεις αννν ερθεις?

μπεμπουλης απο αυριο δωσε κουταλι...

νατασουλα τελεια που ειναι κλυτερα...

συμπεθερα που εισια καλεεεεεεεε

καρολ πως εισια στο φεις?

γιωτινι καλα η ντιντινα?με το παιδικο ολα καλα?θα κανουν γιορτη?εμες οοοχι :twisted:

βικυ τα φιλια μου..

αθηνααααααααααααα :D:D:D

Δημιουργικό είναι το άγχος!! είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κάνεις καινούρια αρχή!

Θουλάκι μου ξέρω πως είναι... τα έχω περάσει... Όσο μπορείς μη σκεφτεσαι έτσι. Είσαι μανούλα δύο παιδιών τώρα, θα είναι δύσκολο, αλλά εσύ να κάνεις αυτό που λέει η συνειδηση σου και η καρδουλα σου. Ο μπαμπας σου πως είναι ψυχολογικά;

Μέσα στο Μάρτη ελπίζουμε να ορκιστεί η αδερφή μου. Προς το τέλος νομίζω... Μακάρι να το έχει περάσει... Αχ τώρα θυμήθηκα τον δικό μου μπαμπά και στεναχωρήθηκα...

Τες πα! Μη μου δίνεις σημασία. Κάνε ό,τι μπορείς κούκλα.

πω πω ερη..... περασε ο καιρος!!! φευγετε!!!!!

αν κ δε σε εχω γνωρισει να σου πω την αληθεια κπως μου φαινεται βρε...

σα να φευγει μια καλη μου φιλη..

επισης τωρα που εχουν αρχισει παλι κ μακραινουν τα μαλλια του απο πισω ειναι σγουρα :mrgreen:

ο τολης μου λεει οτι τον κουρευω για να λεω οτι εχει παρει τα δικα μου ισια μαλλια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σισσιω αστα ψοφια... κουτσομπολιτσα εισαι κ εσυ :lol::lol::lol::lol:

τελικα το βρηκα, θα δουλευουν τα λεωφ απο 8πμ μεχρι κ 9πμ

μπεμπουλης μη στεναχωριεσαι καλε... θα μαθει, μια ζωη εσυ θα τον ταιζεις????

αστον εκει με το κουταλακι κ χωνε μπουκιες οπως λεει κ η γιωτα. θα παιξει λιγο κ μετα θα μαθει!

γιωτααα τι λεει η χιος?

θουλαρα τι να πω κοριτσι μου για τον μπαμπα σου.. δεν ξερω... ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι περαστικο κ να φυγει... ειναι πολυ δυσκολες κατι τετοιες καταστασεις..

κ ο πατερας του τολη ειναι χαλια κ εχιε παρα πολλα προβληματα κ δε θελει βοηθεια..

3 φορες στειλαμε γυναικα κ την εδιωξε.. τεσπα

τα μεμε πως πανε??

καλε ναιιιιιιιιιι βλεπω τη ζωη της αλλης κ πορωνομαι κιολας!!! :lol::lol::lol: αληθεια!! :lol::lol:

βλεπω κ οικογενειακες ιστοριες, ριχνω τρελο γελιο!!!!!

το βλεπουμε κ τα βραδια με τον τολη!!! :geek:

ooooooxi δεν κοιμαται...Γιατι να κοιμηθει?

Κ με κουτουλησε το ατιμο..ποναωωω...και εκλαιγε κ φωναζε "μπαμπα" ΕΛΕΟΣ!

Πολλες φορες την κοιμισε ο μπαμπας?γμτ γμτ γμτ... :evil::evil::evil::evil:

Α ρε Αννυ!...

Ax ρε συ Ταο Ταο με συγχωρείς δεν το είδα για τον μπαμπά σου, περαστικά ρε συ, και να τον βοηθησετε και ας μη θέλει, πως θα γινει δηλαδή.. Συγνώμη.. στεναχωρέθηκα..

δε νομζωνα ναικαλα..το θεμα ειναι οτι αυτο εμ προβληματιζει...

γενικως εχει περασει παααααααααρα πολλα στη ζωη του...μονος χωρις γονεις απο τα 5//κτλ

παντα οσο κ να πονουσε ποοοτε δε το λεγε..ποτε..αλλα τωρα για να μη μιλιεται σημαινει οτι δε αντεχει αλλο το πονο..κ λογικο..απορω κ πως κρατιεται τοσο καιρο..τι να πω..ο θεος ειναι μεγαλος..

ρε γωγω τωρα που το θυμηθηκα..μα ακομα μπρουμυτα? :o:o:o ρε εχεις κοιλια..κανει?

οχι ρεεε

ωχ αναστασι... πονεσε ε??? τωρα τι κανει???

αχ κ εμενα μου εδωσε μια κλωτσια σημερα στο κεφαλι καθως προσπαθουσα να τον αλλαξω

μα ποση δυναμη εχουν τελικα τα σκατα??? καλε ζαλιστηκαααα κ ειδα αστερακια

ρε κοριτσια οταν νιωθεις τσιμπηματα στην καρδια τι ειναι?

θουλη ναι λεμε τις μαλακιες μας κ γελαμε πολυ

ειναι κ ασημοι ηθοποιοι κ πορωνονται κιολας :lol::lol:

συμπεθερα δε σε ενοχλει???????

καλα πως μπορεις και κοιμασαι ακομα μπρουμυτα???\

εφοσον μπορεις κ κοιμασαι κ δεν ενοχλησε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα

κ εγω στον ανασταση μεχρι κ τον 5ο μηνα κοιμομουν αλλαδεν ειχα πολυ μεγαλη κοιλια

σισσιω αστα ψοφια... κουτσομπολιτσα εισαι κ εσυ :lol::lol::lol::lol:

τελικα το βρηκα, θα δουλευουν τα λεωφ απο 8πμ μεχρι κ 9πμ

Ε ναι λοιπόν κυρά μου!! Το πάω και γω το γράμμα!!! :lol::lol::lol:

Πάντα με.. τακτ καθότι κιουρία!!! :lol::lol::lol:

όταν νιώθεις τσιμπίματα στην καρδια είναι έρωτας...!!! :x:x:x:oops::oops::oops:

καληνύχτα κορίτσια!

Ζει η Λένα το δράμα της και είπα να θυμηθω και γω το δικό μου δραμα στο γιουτιουμπ με το φιναλε του Κισμέτ! :oops::oops::oops::oops:

Τι σαουντρακ παντως αυτη η σειρά...;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...