Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγω τωρα που το θυμηθηκα ...εχεις ξεσασει εδω το χανς φρι (σαν γερμανοσ ακουγετε :lol::lol::lol::lol: )

ο μικροσ κοιματε ακομα ...απο τισ 3 και τωρα ξυπνησα και εγω .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα ρε συμπεθερα εχεις πυτζαμα με μπολερο??? :lol::lol::lol:

εχε χαρη που εχω ενα σιδερο βουνο αργυρουλα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλιως θα εσκυβα για να σου τραβηξω την κοτσιδα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εκσταση χαιρομαι που χαιρεσαι που χαιρομαι!!! :lol::lol::lol:

καλε ειμαι πολυ ορεξατη σημερα... σας τοπα??

ο αναστασης κοιμηθηκε απο τις 1.30 μεχρι τις 5 :shock::shock::shock::shock:

κ δεν ξυπνουσε με τιποτα μα με τιποτα!!

να δω πως θα κοιμηθουμε το βραδυ..

Βικάκι βασικά και τα 2 θέλω, αλλά λέω να ξεκινήσω από τον 1ο τόμο να μάθω τα βασικά και μετά πάω στον 2ο.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αφρο δεν είναι δικό μου ρε...Εγώ το έχω το χαντς φρι μου..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και ναι ο καιρός για να θηλάσω τέλειος είναι...Όσος ακριβώς θέλω.... :D:D:D:D:D:D

Επίσης ρε Αφρο ξέρεις τι πρέπει να έχουμε μαζί μας στο Έλενα;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ισχύει ότι για το μωρό παρέχουν τα πάντα;;;; :?:?:?:?:?:?:?

Λενάκι μου πήρε η πεθερά μου κάτι απίθανες πυτζάμες καφέ με ροζ πουα παντελόνι με ραντάκι και από πάνω καφέ μπολερό...Πολύ γέλιο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν εχω ιδεα δεν το ρωτησα ακομα ...εσυ γεννασ πιο νωρισ απο μενα να μαθεισ να μου πεισ :P

οποια ξεχασε ενα νοκια χανσ φρι το εχω εγω σπιτι .

νυχτικα

εσωρουχα

επιθεματα

σουτιεν

πετσετες

πετσετα για το μωρο

φορμακια εσωτερικα κ εξωτερικα

σερβιετες

αφρολουτρο , σαμπουαν, μαλλακτικη

καλλυντικα να ειστε ομορφες(αν προλαβετε)

γαντακια για το μωρο

παντοφλες και πλαστικες

βουρτσα

πυζαμε -νυχτικες με ανοιγμα για α θηλαζετε

ρομπα

Γειά σας μανουλίτσες, τι κάνετε?

Εμείς σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, ο βήχας επιτέλους μειώθηκε και κοιμήθηκε χωρίς να ζοριστεί καθόλου.

Εγώ πάλι είμαι πτώμα και θέλω να κοιμηθώ. Πήγα το πρωϊ Λάρισα γύρισα και στις 1 είμουνα στο γραφείο και με περίμενε ένα κάρο δουλειά :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ευτυχώς η Έλενα κοιμάται από εδώ και 1 ώρα θα βάλω και τον Μιχάλη τώρα για ύπνο και λέω να την πέσω κι εγώ ;)

Θουλίτσα ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπάκα σου. Την έκανε την επέμβαση η όχι?

Νατάσα κόψε και το μοσχάρι και βλέπεις ;)

Χρύσα περαστικά

Λένα ο αναστάσης είναι πολύ γλύκας :D:D:D:D:D:D:D:D

Φραν τι επέμβαση θα κάνει ο Κάσπερ?

Αθηνά σε θαυμάζω πολύ στο έχω ξαναπεί, είσαι πρότυπο

Γωγώ τώρα που σταμάτησες από την δουλειά είσαι μόνη σπίτι ή είναι και η μαμά και η πεθερά?

Σισσιώ τι έγινε με το μάθημα δεν μας είπες.....

Μάγδα πως ήταν το ταξίδι?

Καρολ πως είσαι στο φεις να σε ψάξω?

Αναστασία αποφάσισες τελικά τι στολή θα πάρεις?

ειμαι πολυ περηφανη !!!

φτιαξαμε μαζι ομελετα με φετα και κοτοπουλακι (ψητο απο χθες) και φαγαμε μαζι !!! εφαγε κανονικα μαζι μου !!!τωρα πινει το γαλατακι του ...αχ ειμαι πολυ χαρουμενη !!!

στην ομελετα εβαλα λαδακι και εγεινε πολυ καλυτερη απο οτι χωρισ λαδακι .

πηγε μετα και τα πιατα στα απλυτα !!! :D

Σαλονικιές η αγωνία παρατείνεται!!!!

Η κωλογραμματεία δε μας είπα αν πέρασε τηλεφωνικώς!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα στείλει αυριο το σιστέρι απεσταλμένο να μάθουμε. Νατασα-Λοβι σε ευχαριστώ πολύ! ;)

Ουφ αντε επιτέλους να σας γνωρίσω από κοντά! Να πάει και κάποιος απο την οικογένεια πτυχίο! Είναι ζήτημα τιμής :!::!::mrgreen:

Λένα ο Αναστάσης κούκλος, αλλα αγκαζε, οποτε δε λέμε και πολλά πολλά μη γίνει καμια παρεξήγηση!! :lol::lol::lol:

Γωγώ πριν πατήσουμε υποβολή κάνουμε και ένα κόπυ! Εγω θα στα λέω;;; :roll::roll::roll:

Τζα...να μαι και εγω...παλη

τι κανετε;;;;

πηγα γιατρο, μου ειπε οτι πιθανων ειναι ιωση η κρυομα και πηρε επιχρησμα..

φαρμακα δεν εδωσε τα αποτελεσματα την Παρασκευη

Ειμαι λιγο σαν κοτοπουλο παιδια οποτε δε λεω τιποτα

Αφρο μπραβο γι ατον Μανωλακι

κανω σπανακορυζο γι ατον Οδυσσεα και κρεατοσουπα με φιδε για μενα και τον φοφο.

Εβαλα κατι νεες φωτο του μικρου στο φεισ

νυσταζω

περιμενω να γινει στο κρεας και να παω για υπνο

καλα γραφω γραφω κ ολο χανονται...

κ εγω σαν το συμπεθερονι μου δεν κανω κοπι!!

σισσιω μα τι κουτσομπολα εισαι τς τς τς τς τς...

μα τι καθονται κ κοιτανε μερικοι ανθρωποι :lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα να πας να απλωσεις την κορμαρα σου κοριτσι μου

καλα αυτος ο γιος σου οσο παει ομορφαινει ολο κ περισσοτερο.. που θα παει αυτη η κατασταση :lol::lol::lol::lol::lol:

κ μη μου πεις οτι αυριο θα πας δουλεια...

γεια σας κοριτσια....

να ρωτησω κατι?

ειναι κακο που ο σπυρος τρωει ακομη απο εμενα και δεν πιανει μονος του κουταλι και πιρουνι?

υπαρχουν μερικα φαγητα που τα τρωει με τα χερια τα υπολοιπα τον ταιζω εγω...

θουλη περαστικα στον μπαμπα σου ελπιζω να γινει γρηγορα καλα

νατασουλα πολυ χαρηκα που η ελενα ειναι πολυ καλυτερα!!!

παλι καλα απο τη μια που εχετε δουλεια...

ο τολης ακομα απληρωτος ειναι.. η κατασταση μας εχει φτασει στο απροχωρητο, δεν εχω λεφτα ουτε για να κλασω, σκεφτομαι να παρω ενα αγγουρι παραπανω...

μα πως γιναμε τοσο σκατα... γαμωτο... ελπιζω να βρει κατι καλυτερο συντομα..

κοριτσια ξερετε τι ωρα εχουν αυριο απεργιες τα λεωφορεια??

μπεμπουλης δεν ξερω να σου πω.. ο αναστασης παντως συνηθως τρωει με τα χερια..

καποιες φορες τρωει μονος του κ καποιες τον ταιζω εγω, αναλογα το φαγητο πχ φακες του τις δινω εγω αλλα μακαρονια λαχανικα κρεατα κλπ τα τρωει μονος του

anastasia mou bash tou bibliou pou diabazw nai einai kako pou den tou emathes akoma.

dostou kale kai as ta kanei limpa ,prepei na mathei ftanei ta 3 se ligo .

prepei na anaptiksei authn thn deksiotita apo tous 12 mhnes kai meta ...lew oti leei ...

toulaxiston auto to ekana sosto giati se ola ta alla eimai lathos :oops:

to koutali pedeuete alla den me afinei kai na tou diksw ...kai me ta xeria trwei otan arxizei kai ton kourazei to koutali kai to pirouni .

δεν ξερω αμα ειναι κακο ,παντως η Κων απο μικρή τρωει με κουτάλι μονη της ,ισως επειδη απο 8-9 μηνων της εδινα και αυτηνης ενα κουταλι να κραταει κ να ανακατευει το φαγητο...απο το καλοκαιρι 16 μηνων τρωει εξολοκληρου μονη της και απο 18 μηνων μονο με κουταλι ,νομιζω οτι παιζει ρολο κ ο παιδικος...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...