Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες σε λίγες μέρες συμπληρώνει η μπουμπούκα μου τους 8 κ μπαίνει στους 9μήνες!

Ο γιατρός μου είπε να αρχίσει το αυγό όταν μπούμε στον άλλο μήνα!Επίσης ότι μπορεί να γίνει ένα συμπληρωματικό γεύμα με τύρι κ ψύχες ψωμιού!Τι τυρί να της δίνω?Φέτα από αυτή που τρώμε εμείς?Κ πόσο?Μπορώ κάθε μέρα?κασεράκι?

Επίσης ότι μπορώ να της δίνω κ δικά μας φαγητά(χωρίς μπαχαρικά εννοείται), δηλαδή σπανακόρυζο,φασολάκια,αρακά κ όσπρια???????????????????κ πόσο συχνά ?Δεν έχουν ανάγκη να τρώνε κρέας κάθε μέρα?

Εσείς τι κάνετε?

κ κάτι τελευταίο,μπισκοτάκι(τύπου μιράντα) πότε δίνουμε?

Σας ζάλισα έ?σόρρυ βρε κορίτσια!

Δημοσίευση

Γεια σου!!! Νομιζω πως σε κατι τετοια σε καθ οδηγει το ιδιο το παιδι... 9 μηνων ο δικος μου επειδη ηταν πολυ λιχουδης ετρωγε απο το δικο μας το φαι. Δεν μπορουσαμε να φαμε χωρις να του δωσουμε. Οποτε μειωσαμε αλατια,πιπερια και αρχισε σιγα σιγα να τρωει κανονικα.

Τυρι νομιζω οτι τα καλυτερα ειναι τα κιτρινα. Τωρα δεν ξερω να σου πω για τα λευκα τυρια γιατι εγω του εδινα αλλα δεν ξερω αν ειναι και σωστο...

Κρεας σιγουρα δεν χρειαζετε καθε μερα. Ειναι εξισου σημαντικα και τα οσπρια και τα λαδερα..

Μπισκοτακι απο 6 μηνων μπορεις να του δινεις. Με μετρο βεβαιως!

Καλα μασουληματα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...