Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γλυκιές μανούλες καλημέρα.... θα ήθελα την εμπειρία σας σε σχέση με το θήλαστρο.

έχω έναν μπεμπούλη 4 μηνών που θηλαζω αποκλειστικά κ όλα είναι μια χαρά, κ το βάρος του πολύ καλό.

το θέμα μου είναι οτι έχω προσπαθήσει πολλές φορές από περιέργεια να βγάλω γάλα με το θήλαστρο κ δεν μπορώ, δεν βγάζω καθόλου....μια φορά με πολύ κόπο έβγαλα 20ml κ όλες τις υπόλοιπες ελάχιστη ποσότητα....δεν μπορώ να καταλάβω γιατι συμβαίνει αυτό..........

σκέφτηκα μήπως δεν είναι καλό το θήλαστρο αλλά το δοκίμασε μια φίλη μου θηλάζουσα κ μέσα σε 5 λεπτά γέμισε το μπουκαλάκι...τότε απογοητεύτηκα...

με απασχολεί γιατι σε λίγο καιρό θα επιστρέψω στη δουλειά κ δε θέλω με τίποτα, μα με τίποτα να σταματήσω το θηλασμό. θα χρειαστεί να βγάζω 1-2 γεύματα την ημέρα όπως υπολογίζω. πείτε μου γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; έχω δοκιμάσει πολλές φορές κ προσπαθώ με κάθε τρόπο αλλά τίποτα...

υπάρχει κάποιο κόλπο;πρέπει να κάνω κάτι άλλο; α, το θήλαστρο είναι ηλεκτρικό της medela κ μου κόστισε 100 ευρώ, δεν θα ήθελα να πάρω καινούριο κ να δώσω τζάμπα λεφτά, πιστεύω πως για 1-2 αντλήσεις ημερησίως είναι καλό το συγκεκριμένο, από ότι έχω ακούσει.. περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας....

ευχαριστώ εκ των προτέρων κ σορυ για την πολυλογία...............

φιλιά στα μωρούλια σας!!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν νομιζω να κανεις κατι καθος..απλα μερικες γυναικες δεν μπορουν να βγαλουν γαλα με θηλαστρο.

Εαν εχεις το Swing ειναι καλο για 1-2 αντλησεις.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αρχισεις να φτιαχνεις την τραπεζα σου απο τωρα σηγα σηγα και να αντλεις νωρις το πρωη - τοτε συνηθως βγαινει η περισσοτερη ποσοτητα γαλακτος. Επισης εαν το μωρο σου δεν ξυπναει τη νυχτα μπορεις να κανεις και μια αντληση τη νυχτα.

Θα αφινεις τα επιμερους γαλατα να κρυωσουν στο ψυγειο για ενα δυωρο και μετα θα αναμειγνυεις για να φτιαξεις ενα γευμα.

Μη καταψυχεις μεγαλες μεριδες, καλυτερα περισσοτερες μικρες, και να αναμυγνυεις μονο γαλα που εχεις αντλησει την ιδια ημερα.

Οταν θα το αποψηξεις μπορεις να αναμειξεις γαλα διαφορετικων ημερων το οποιο θα αφισεις το βραδυ να στη συντηριση να αποψυχθει και θα το διατηρεις εως 24 ωρες

Δημοσίευση

Eleni να σου ζησει το μωρακι σου !

Πολλες μητέρες ενω θηλαζουν αποκλειστικά , δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο θηλαστρο .

Γενικα συστηνεται να κανεις αντληση τις πρωινες ωρες , αν μπορεις πριν ξυπνησει το μωρο και θηλασει , να κανεις ελαφρές μαλάζεις στο στηθος σα να σπρώχνεις το γαλα , να εισαι ήρεμη και να σκεφτεσαι το μωρο σου οταν θηλάζει και πως τρεχει το γαλα μες το στοματάκι του .

Δεν μου ρχεται κατι αλλο στο μυαλο τωρα , δοκιμασε λιγο ετσι και τα ξαναλέμε .

Το mini εχεις ?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΡΕΜΑ Κ ΦΡΟΥΤΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΝΩ ΠΡΩΤΑ ΒΥΖΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

ΛΑΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΩ!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΑ Κ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΣ

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ...

Δημοσίευση

καλημερα συμφωνω με την σεσιλια

(το κατεχει το θεμα απολυτα,με εχει βοηθησει και μενα και σε θεματα θηλασμου)

απλα ηθελα να πω οτι και γω ενα διαστημα προσπαθουσα να βγαλω με το θηλαστρο και δεν εβγαζα πανω απο 20 με 30μλ

,βεβαια αυτο που εκανα μετα (γιατι ηθελα να μαζεψω γαλα για ενα σ/κ που θα ελειπα καποιες ωρες)ηταν να σηκωνομαι νωρις το πρωι καθε μερα ιδια ωρα περιπου και να βγαζω,ασχετα να εβγαζε η οχι το αφηνα στο στηθος το θηλαστρο λιγη ωρα,και σταδιακα αυξανοταν η ποσοτητα μερα με τη μερα,

αυτο συνεβη με μενα..

ακολουθα τις συμβουλες που θα σου δωσουν τα κοριτσια...

ολα θα πανε καλα!

Δημοσίευση

συγνωμη τωρα ειδα τις αλλες δημοσιευσεις

αυτο που ειπε η lala μου το ειχε πει και η κοπελα απο το μαγαζι που αγορασα το θηλαστρο

να σκεφτομαι το μωρο μου και να εχω κατι δικο της να μυριζω

(τους πρωτους 2 μηνες που θηλαζα οταν την σκεφτομουν η την κοιταζα που κοιμοταν ετρεχε γαλα και απο τα δυο στηθη)..

καλημερα!

Δημοσίευση
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΡΕΜΑ Κ ΦΡΟΥΤΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΝΩ ΠΡΩΤΑ ΒΥΖΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

ΛΑΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΩ!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΑ Κ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΣ

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ...

Σταματα βρε συνεχεια να το λες με κανεις και ντρεπομαι! :oops:

Ξεκινα με φρουτα και ασε τις κρεμες . Φρουτα και μετα λαχανικα και κρεας . Τις κρεμες αν τελικα τις δωσεις σε καμια περιπτωση δεν βάζεις δικο σου γαλα . Δεν αντλουμαι για να κανουμε κρεμες , προτιμότερο ειναι το μωρο να θηλάζει . Αν δεν υπάρχει δυνατοτητα πχ ξεκινας δουλεια , τοτε θα δινουν εκεινες τις ωρες φαγητό ή φρουτα .

Δημοσίευση

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΛΑΛΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙΛΑ 93ΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ.ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΥΖΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.ΟΚ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΜΑΚΙΑ

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ πολύ όλες...................

θα προσπαθήσω περισσότερο, θα σκέφτομαι τον μικρούλη μου, θα αντλώ πρωινές ώρες,(κάτι που δεν έχω κάνει), θα κάνωπερισσότερη υπομονή και βλέπουμε.....................

φιλια σε όλες...

α, ναι το mini έχω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...