Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου!!!!!!!!!

Καλή λοχεία και με τον θηλασμό μην μασήσεις! Μην αφήσεις όμως κανέναν να δώσει ξένο γάλα! Οτι θέλεις είμαστε εδώ!!!! Φιλιά και στον κούκλο σου!!!

Υ.Γ. 1) Α ρε Σωσω... τσάμπα έχεις τον τίτλο!!!! Σε πρόλαβε άλλη!!!

Υ.Γ. 2) Κρητικομανούλες τελικά το καφεδάκι θα το πιούμε στο Μητερα! Θα αφήσουμε στην Τόνια τα πιτσιρίκια (αφού θα είναι κρεβατωμμένη) και θα τον πιούμε χαλαραααααα!!! :lol:

Δημοσίευση

Τόνια μου θα σου ευχηθώ και από εδώ με μαντινάδες για το μωρό!!!!!

Πολλεs χαρές μες την ζωή εύχομαι να γνωρίσει,

δάκρυ, λύπη μα και καημό ποτέ μην συναντήσει

Όσες χιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει

τόσες χαρές αμέτρητες η μοίρα να του πεψει!

απ όσα μωρά είδα γύρω μου κανένα δε του μοιάζει

καθένα μωρό έχει τη χάρη του μα αυτός δεν τη μοιράζει!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!

Δημοσίευση

Φιλεναδίτσα μου καλή ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ !!!!!!! Ανυπομονώ να τη δω και από κοντά !!! Λες να κανονίσω Κρήτη και γι' αυτό το καλοκαιράκι :D ;;;;;;;;;;; Εύχομαι να είναι πάντα υγιής και πολύ πολύ ευτυχισμένη. Την ομορφιά την έχουμε δεδομένη με τέτοια μάνα ;) !!!!!!!!!

Δημοσίευση

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

συμπεθερουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ....γεννησες??????????????

τωρα το ειδα :oops:

Να σας ζησει η κοριτσαρα σας!!!!!!!!!!!!

να ειναι παντα τυχερη στην ζωη της κ να εχει υγεια!!!!!

τελικα δεν καταφερα να ερθω Ηρακλειο να σας δω....

τι κανει ο γαμπρουλης μου????

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

[smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

Φιλεναδούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γέννησες επιτέλους την κοράκλα σου,βρε θηρίο?

Γι αυτό δεν έστελνες mail πια...... ;)

Αχ!Τυχαία "έπεσα" επάνω στο θεματάκι σου και κατασυγκινήθηκα ρε!!!!!!!

Δεν τα χουμε πει ποτέ από κοντά,αλλά ειλικρινά τώρα θα ήθελα να ήμουν Κρήτη να σε κάνω μία μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Να μπεις όποτε τα καταφέρεις και να μας πεις την εμπειρία σου,τι κάνει η μπεμπούλα,σε ποιόν μοιάζει και πώς την υποδέχτηκε ο Άλεξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ και ο Γιώργος μου,ευχόμαστε η μικρή σας νεραιδούλα,να είναι υγιής,δυνατή και πάντοτε καλότυχη στη ζωή της!!!!!!!!!!!!Οι μοίρες να τη ράνουν με όλου του κόσμου τις αρετές!!!!!!!

Να σας ζήσει κουκλάρα μου!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Ρε συ,τώρα που το σκέφτηκα...αν δεν την έχει κανείς "καπαρωμένη" την Κρητικοπούλα σου,δε μας τη δίνεις εμάς?Όχι τιποτ άλλο,να συγγενέψουμε κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και περιμένω mail σου,για να πούμε και τα...δικά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μμμμ νομίζω θυμάμαι με πονούσαν τα πλευρά στην πρώτη εγκυμοσύνη προς το τέλος. Βέβαια άλλο ένα μωράκι άλλο δύο. Δεν μου φαίνεται απίθανο όμως. Θέλουν χώρο τα ατιμα. Κουράγιο!
    • Έχω αγοράκια ναι στον ίδιο σάκο με ένα πλακούντα..θα ναι ίδια
    • @kn1 Ενα μηνα αφου γεννησα αρχισαν να με πονανε τα γονατα και μετα οι φτερνες. Ειμαι δυο μηνες τωρα ετσι και ψαχνομαι, εκανα ολες τις εξετασεις για αυτοανοσα κλπ και πηγα και σε ορθοπεδικο. Με τα πολλα μου ελειπε φουλ βιταμινη d και φερριτινη και τωρα παιρνω αβερτα σιδηρο, ασβεστιο και την βιταμινη d. Μου ειπαν οτι τοση ελλειψη δικαιολογει τους πονους σε συνδιασμο με το γεγονος οτι σηκωνω το μωρο συνεχεια και δεν εχω καποια βοηθεια. Δεν ξερω αν ειναι απο αυτο αλλα τα εψαξα ολα και συνεχιζω. Ελπιζω να περασει γιατι δε μπορω καθολου ποναω οταν σηκωνομαι μετα ευτυχως μου περναει αλλα με ριχνει στην καθημερινοτητα. Γενικως πρωτογνωρα πραγματα, η ξαπλα με διελυσε λιγο αλλα θα επανελθω που θα παει. Επισης με την περιοδο εχασα 2 κιλακια δεν θυμαμαι αν σας το ειπα καπως ξεφουσκωσα. 
    • Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο.. Θα παιρνω cyclacur ,ultrogestan prolutex, inohep και ενα χαπάκι κορτιζόνης! Αυτά εχω προμηθευτεί! Στην δουλειά δεν εχω πει κάτι οπότε δεν μπορω να παρω άδεια! Ξέρει μια συνάδελφος και θα μπορέσω να λείψω 5 εργασιμες,οπότε κάπως θα βγει! Απλά δεν θελω να χάνω αλλο χρόνο εχω άλλους 2 γάμους πολυ κοντινούς μέχρι τελος Σεπτεμβρη και αν παω με βάση αυτούς ετ θα κανω Οκτώβρη στο τέλος,ενώ εχω τα εμβρυα από Ιούλιο.. Το περίμενα 2μιση χρόνια και νιώθω οτι χάνω χρονο περιμένοντας! Εντωμεταξύ δε ξερει κανεις εκτός από γονείς και την αδερφή μου οτι κάνουμε εξωσωματική! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τώρα κατάφερα να μπω. Καλά είμαι. Τίποτα ανησυχητικό. Απλά πρέπει να ξεκουράζομαι. Και με τον μικρό Μ δεν είναι εύκολο. Είναι στην φάση τώρα που θέλει να περπατήσει και τον τρέχω από πίσω όλη μέρα.  Δεν είχα ούτε αίμα ούτε συσπάσεις.  Ευτυχώς όλα καλά προς το παρόν 🙏🏻 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...