Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΥΜΕΙΤΕ!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!

[smilie=angel13.gif][smilie=angel13.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Τόνια μου συγχαρητήριααααααααααααα!!!!!!!!!!!Να σας ζήσει η μπεμπουλίνα σας!!!!!!!!Γερή και τυχερή να είναι σε όλη της τη ζωή!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Να την καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x

Σε σενα καλή λοχεία...Περιμένουμε νέα σου!!!! :D:D:D

Υ.Γ:Μη μασάς με το θηλασμό!!!!!Θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά τρελοκομείο!!! ;););););)

Φιλιά πολλά!!!!!

Δημοσίευση

τονακι μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΠΡΙΣΚΙΠΙΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ οπως λεγαμε χθες!!!!!!και παλι ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Δημοσίευση

Γεννησες βρε θηριο??Και γιατι δε μας ενημερωσες νωριτερα?

Με ποιον θα γκρινιαζω εγω για το φαγητο? :P:P

Να σου ζησει η γυναικαρα σου!!!Να την χαιρεστε!

Δωστης 1 φιλακι απο εμενα!

Καλη λοχεια!

Δημοσίευση

Τόνια μου να σου ζήσει η κορούλα!Να είναι πάντα γερή,τυχερή,κι ευτυχισμένη!κ να εισαι κι εσύ πάντα καλά να την φροντίζεις κ να την καμαρώνεις καθώς μεγαλώνει(κ το γιο σου φυσικα)!καλή λοχεία να έχεις κ σε περιμένουμε με ανυπομονησία να μας τα πεις αναλυτικά!πολλά πολλά φιλιά σας στέλνω!

:ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=icon_flower.gif]

Δημοσίευση

Τονια μου να την χαιρεστε ! καλη λοχεια κ σε σενα ! Αντε να τακτοποιηθεις κ να μας πεις τα ..καθεκαστα ..

οριστε κ μια μαντιναδα για την μπουμπου !

Όσα τ’ αγριολούλουδα, την άνοιξη στη φύση

τόσα το νεογέννητο, χρόνια καλά να ζήσει.

Δημοσίευση

Toνια γεννησες βρε!!! Να σου ζησει!! να τη χαιρεστε ! Σου ευχομαι να ειναι ευκολη η προσαρμογη στο σπιτι, και να περνατε με το μωρο και τον αλεξ ΤΕΛΕΙΑ κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ..

Αντε μπες να μας πεις λεπτομερειες!!!

Δημοσίευση

Τονακι μου γεννησες επιτελουςςςςςς!

Να σου ζησει η μπουμπουκα να ειναι γερη και καλοτυχη και να την δεις οπως επιθυμεις.

Σε περιμενουμε συντομα κοντα μας και παλι!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααααα!

Δημοσίευση

τονια τα κατεφερες τελικα να γεννησεις πριν απο μενα ε???????????

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ

κ γω συμφωνα με το τικερ σημερα γενναω..λες?????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

καληλοχεια κ θα τα πουμεεεεεεεε :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...