Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρύσα θα φας ξύλο :o

τώρα που το θυμήθηκα εσύ κάνεις του κόσμου τις δουλειές στο σπίτι,

δουλέυεις, μαγειρέυεις έχεις και μωρό και μου θες να είσαι και ξεκούραστη??

Είσαι τρελή!

Τις δουλειές που κάνεις εσύ το Σάββατο εγώ μια φορά τις έκανα όταν

παντρευόμουν και άλλες 2 όταν θα παντρέψω τα κορίτσια μου

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλε δεν κανω δουλιες...μονο τα απαραιτητα..τα ταψια απο χτες τα εχωσα στο πλυντηριο..

δεν μπορω να μη πλυνω μπαλκονια..μπαινοβγαινουμε..ουτε τζαμια..ειναι χαλια και εχουν δαχτιλιες..ουτε κουζινα γιατι μαζευει μικροβια..ουτε μπανιο..για ευνωητους λογους..ε τι εμεινε ξεσκονησμα σφουγγαρισμα που αναγκαστηκα λογω ΦΟΦΟ γινετε τακτηκα..

τι να κανω η ερμη μανα...

Παιδια δεν ξερω..περιμενα να το ακουσω πιο νωρις αυτο το μωρο...

Δημοσίευση

Ρε Χρυσα αλλο πιο νωρις και αλλο απο την 16η εβδομαδα.Ηρεμησε.

Τωρα για τις δουλειες δε μπορω να σου πω και τπτ γιατι και εγω τα ιδια εκανα.Μονο αν σε βοηθησει καποιος.

Επισης σταματα να μαγειρευεις 300 φαγητα την ημερα.

Δημοσίευση

Τις δουλειές που κάνεις εσύ το Σάββατο εγώ μια φορά τις έκανα όταν

παντρευόμουν και άλλες 2 όταν θα παντρέψω τα κορίτσια μου

:lol::lol::lol::lol:

Στο λογο και στους αρραβωνες δε θα κανεις;;; τσ τσ τσ...ακαματρα :lol::lol::lol:

Πες της ρε Μαρια και εσυ τπτ .τσαμπα αγχωνεται.

Δημοσίευση

Παιδια δεν ξερω...

ας μη μιλαμε για δουλιες...ποτε δεν τελειωνουν εξαλλου./..

Ηθελα σημερα να παω στο Λενακη πολυ..λεω θα ξεσκασω..αλαλ ημουν τοσο κομματια που ουτε να οδιγησω σπιτι δενειχα κουραγιο.

εφαγα μια σουπιτσα οταν ηρθα..

αυριο θα αποτελειωσουμε τα γεμμυστα της μαμας και Τεταρτη θα βαλλω την πεθερα να κανει φασολακια..τουλαχιστων αν μην εχω μαγειρεμα να κανω αυτη την ευδομαδα, θα τη βγαλω στη λουφα...

τωρα που θα πλυθουν τα ταψια..θα χοσω μεσα και 3 κατσαρολες...εντελως τεμπελα μιλαμε

Δημοσίευση

Τι έγινε μαμα??? Δεν το γιορτάζουμε σημερα με τον μπαμπά?

Εγώ μαγκούφα κανονική..

Μαγδα ο Θειος Πέτρος έχει μετρφαστεί σε 30 γλώσσες..! Εχει πάρει και βραβεία και τέτοια. Μα ειναι δυνατον να μην έχεις διαβάσει το logicomix? χαχα, ετοιμάσου να καταρεύσει ο κόσμος σου χαχα, αστειεύομαι ε!

Ηθελα να σου πω ότι γενικά στην ζωή μου περιστοιχίζομαι απο μαθηματικούς.. Εμείς εδώ στο Ελλάντα κάνουμε παρέα με 3 ζευγάρια. Και οι 6 μαθηματικοί... Και μαθηματικοί που αγαπάνε πραγματικά το αντικείμενο όχι τυχαίοι.. Τώρα που θα πάμε Τορόντο, ο Βαγγ έχει 3 καλύτερους φίλους.. guess what.. μαθηματικοί...! Ρε μηπως ήμασταν και εμείς στην προηγούμενη ζωή μας??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρυσα μου μην αγχωνεσαι βρε συ, πολύ νωρίς ειναι για να ακους το μωρό, θα δεις οτι όλα θ απάνε καλα! Μην δηλητηριάζεις το μυαλουδάκι σου..

Δημοσίευση

re sissi skepsou ligo pio thetika! ok eixes mia apoleia ...tragiko den leo ...ma i mikri thelei ti mama tis xaroumeni!!! o ponos tis apoleias sou einai gnorimos (apo to mpampa sou) gt pefteis toso?SUNELTHE!!!!

oi anthropoi zoun kai pethainoun,makari na min ginotan afto ma dustuxos afti einai i poreia mas!

xamogela gia to koritsi sou!

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο Γιωτάκι μου... Ευτυχώς είναι η πεθερά μου εδώ.

Όσο περνάει ο χρόνος δεν αντέχω τον εαυτό μου, όχι την απώλεια. Καλύτερα που πέθανε η γιαγιά. Ξεκουράστηκε.

Και όταν έχασα το θείο μου και τον μπαμπά μου το ίδιο είπα.

Μα να μην είμαι εκεί δε μπορώ να το χονέψω...

Δημοσίευση

elpizo na min pareksigeis ta legomena mou!! merikes fores oi antrhopoi theloun apla ena tarakounima!dustuxos den mporoume na eimaste pantaxou paron... :( tora oti egine egine koukla mou..o xronos piso den gurna..proxora mprosta kai na tin exeis panta stin kardia sou! etsi menoun zontanoi oi anthropoi mas!

pao gia upno ,i mikri tragoudaei!kalunixta kai xronia polla!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @melitiniღ να κάνετε αυτό που νιώθετε και θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερο! Δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει σε αυτα. Εμάς να φανταστείς μόνο μια φίλη μου ξερει ότι προσπαθούμε για παιδί και οι εργοδότες μου γιατί ήθελα να πάρω τις άδειες.  Όλα να πάνε καλά! Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!   @Sia A πώς πήγε ο υπέρηχος; 
    • Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...