Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσιακια μου γεια σας ηρθε και η δικη μου ωρα να φυγω....

Θα προσπαθησω να μπω μεσα στο σ/κ να τα πουμε αλλιως αν δεν μπω

θα τα πουμε την Τριτη θα ειμαι και πρωινη απο τις 6μεσα.....

Φιλακια πολλα καλα να περασετε........

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Γειααααα...φυγατε καλε?

Εγω επιτελουσ σημερα καταφερα και κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι :D και το βραδακι θα παμε για φαγητακι με φιλουσ :D:D:D

Δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα

φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Ήρθα εγώ!!!!!!!!!!

Απογευματινή βάρδια χιχιχιιχιχιχιιχιχιχιχιχι

Εγώ έριξα έναν ύπνο το μεσημέρι.

Και όπως πάντα ανοίγω το γραφείο στις 17.30 και ξέρετε τι ώρα σηκώθηκα στις 17.20 χιχιχιιχιχιχι

17.30 όμως κυρία ήμουν εδώ απορώ πως τα καταφέρνω.

Πήγα το μεσημέρι και άλλαξα κάτι ρούχα της Ανδριάνας έφαγα (goodys μα τι μαγείρισσα???) και μετά κοιμήθηκα.

Έχω λίγο σίδερο αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω το βράδυ.

Elisa εσύ που μένεις??? τα έχουμε ξαναπεί???

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΛΕΠΩ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Ε;;;ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ :lol:

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΓΜΤ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεφιά σήμερα με τον ήλιο να την παλεβει για να βγει..............

Όπως κάθε Σαββατο πρωί είμαι στη δουλειά.

Βικουλίνι μάλλον από το εμβόλιο θα είναι μην ανησυχείς.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Χειμωνιασε παλι :lol: εδω εχει πολυ συννεφια βροχη και κρυο!!!!σπιτακι σημερα και τζακακι!

Βικουλινι μου απο το εμβολιο θα ειναι σιγουρα ,μην ανησυχεις! :lol:

Καλημερα Ρια!

Δημοσίευση

καλημερα βικη και ελισαβετ!!! :D αχ!ναι τιποτα δεν εμεινε...ομολογω πως οσο φτανει η ωρα μια μικρη αγωνια την εχω.....αλλα ευτηχως μικρη...αρχιζω και ετοιμαζω της τελευταιες λεπτομερειεε σιγα σιγα.....αυριο θα στησουμε και την κουνια ....

Δημοσίευση

ευχαριστω ανδριαννα...εγω παλι ουτε καν βολτα μεχρι το μπαλκονι και πολυ μου ειναι :lol::lol: που να παω με τετοιο καιρο δουλευει και ο αντρας μου οποτε σπιτι δουλειες και μαγειρεμα,λαχανοντολμαδες εχει το μενου σημερα

Δημοσίευση

Οι λαχανοντολμάδες είναι το αγαπημένο μου φαγήτό πόσο ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν ξέρω τι θα φτιάξω πάλι σήμερα μάλλον για μακαρόνια μας κόβω πάλι θα δούμε μήπως μου έρθει καμία γρήγορη ιδέα μέχρι το μεσημέρι.

Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι Βαριέμαι

Άντε να πάει 1.30 η ώρα να φύγω έχω να κάνω και ένα σωρό τηλέφωνα και βαριέμαι.

Αφήστε που το αφεντικό λείπει δεν ξέρω αν θα έρθει και θέλω να του πω ότι την Δευτέρα το απόγευμα δεν μπορώ να έρθω γιατί έχει ένα Party η Ανδριανούλα.

Και έχω λείψει πάλι αυτήν την εβδομάδα θα πάρω μια βαθιά ανάσα και θα του το πω.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε???

εμεις σπιτι μοναχουλια με το χαρη ο μπαμπας μας εχει βαρδεια....

ρε κοριτσια ακομα ο πονος πωπωπω εχω φαει μεγαλη φρικη....

το απογευμα θα παμε στην αδερφη μου για τον αγωνα,μετα ο χαρακηγς θα μεινει στη γιαγια γιατι αυριο εχω να ξυπνησω 6 ωρα εχω να κανω κατι μακιγιαζ....

ευτυχως εχω φαγακι πο χτες κ δεν εχει μαγειρεμα σημερα...

βικακυ απο το εμβολιο θα ναι βρε γιατι σας φλωσσοφαγε η παιδιατροσ??

ελισαααααααα αντε κοντευουν οι μερες

ρια μου αντε περασε κ σενα η ωραααα θα πας σπιτακι σσου...

σε ολες τις υπολοιπεσ πολλα πολλα φιλια

Δημοσίευση

Bikxar τι να σου πω υπομονή με τα πονάκια σου.

Εμένα πάντως η περίοδός μου από τότε που γέννησα άλλαξε και κρατάει πιο πολλές μέρες :oops: .

Αφού λέω πότε θα μείνω έγκυος να μην ξαναέχω είναι πολύ σπαστικό :oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...