Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008!!!κ τα καλύτερα έρχονται!!!!Νο 10

Recommended Posts

Kαλημερααα!

Βικουλινι τι κανεις?Τα μικρα σου ξυπνησαν?Εμενα ξυπνησε ο μπεμπης στις 7 για να φαει και τωρα ξανακοιμηθηκε :D ο μεγαλος κοιμαται αλλα δεν νομιζω για πολυ ακομα!

Κατερινα μου μπραβο πανω απ ολα θετικη σκεψη!Μωρε πολυ κοντα ειμαι και κατεβαινα πολυ συχνα Αθηνα απλα τωρα εχω και τον μπεμπη που τον θηλαζω ακομα γι αυτο το σκεφτομαι!

Ελενακι ειχες προβλημα στην γεννα?

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υ.Γ. ...ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!! THINK POSITIVE... ;)

Αυτό που λες έχει πολύ μεγάλη αξία!!!!

Δυστυχώς δεν το θυμόμαστε πάντα…….τίποτα άλλο δεν μετράει στην ζωή, από την υγεία!!!

Την καλημέρα μου……

Καλημέρα κούκλες!Τι κάνετε?Ακόμη δεν ξυπνήσατε?

Κατερινάκι,έχεις δίκιο σε αυτό που λές κ σε θαυμάζω γι'αυτο!παρόλες τις ατυχίες...εγώ θα τα χα παρατήσει ενώ εσύ με καθε δυσκολία προσπαθείς ακόμη πιο πολύ!Μπράβο σου!Εύχομαι αυτά να είναι τα τελευταία δυσάρεστα κι απο δω κ πέρα μόνο ευχάριστα!

Άσπα τι έγινε τελικά με την μικρή σου?τι σου είπε ο γιατρός?Να σε ρωτήσω κάτι?Η Γωγώ από το ''στεκι'' τι κάνει?έχετε επικοινωνία?κατάφερε να μείνει έγκυος?

Ελισάβετ αν αναφέρεσαι σε μένα,όχι δεν είχα πρόβλημα στη γέννα,ίσα ισα που δεν δεύτερη ηταν πολύ εύκολη!Το πρόβλημα ήρθε μετά τη γέννα,όταν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη κι έφτασα μέχρι την απόπειρα...τελοσπάντων.Αυτά δεν είναι για εδώ...Είπαμε άλλωστε...μόνο ευχάριστα!

Βίκυ (παρος) πως ξυπνήσαμε σήμερα?Ελπίζω ευδιάθετη!θέλω να σου αφιερώσω τον παρακάτω στίχο:

Μια νέα ημέρα με ήλιο που είμαστε από τους τυχερούς σήμερα να σηκώσουμε τα μάτια μας και να τον κοιτάξουμε

Τόνια(χαν) εσύ ακομη δεν μου είπες,γιατί μετακομίζεις κ που πας?πότε γεννάς με το καλο?τα χω κανει μανταρα.τίποτα δεν θυμάμαι!

Φανή κ Ιωάννα εσείς?κάποια από τις δυο είναι στις 23 αν δεν κάνω λάθος?δεν έχουμε άλλη εγκυο κ την ξεχνάω ε?

Ανδριάννα άντε να επιστρέψεις!Σε χάσαμε κ μας έλειψες!

Βασω,Ελευθερία,Βίκυ,Σταμούλα,Φλωριάννα,Λενάκι τα φιλιά μου κ την καλημέρα μου!!!

Ρια ελπίζω να σε πετυχω σήμερα!που θα μου πάς!!πες το λυκο να ξεκουμπιστει!

Τόνια με το καλό να μας επιστρέψεις κι εσύ!με το μπουμπουκάκι σου!να μας τα πείς όλα!

Υ.Γ.Ελπίζω να μην ξεχασα καμμιά!

Α!Κ πολλά φιλιά στα αγγελούδια σας!ακόμη κ στα αγέννητα!

Μπααααααα Λένα μου έχουμε χαθεί εντελώς…..

Κάποτε έμπαινα και έγραφα, αλλά μόνο εγώ, έτσι σταμάτησα να γράφω….

Δεν ξέρω τι να έκανε με τις προσπάθειές της….

Μπααααααα Λένα μου έχουμε χαθεί εντελώς…..

Κάποτε έμπαινα και έγραφα, αλλά μόνο εγώ, έτσι σταμάτησα να γράφω….

Δεν ξέρω τι να έκανε με τις προσπάθειές της….

μαλιστα.Μακάρι να είναι καλά!Εσένα η κόρη σου καλά?τι σας ειπε ο γιατρος για το βηχα?χθες δεν θα την πήγαινες?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΕΛΕΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ!

ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;ΑΣΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΩΤΑΤΕ....ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ......

ΑΠΟ ΤΗΣ 7 ΕΛΙΣΑ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ...ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΙΑ ΦΑΕΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΕ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ...

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ;;;;;;ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ;;ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ!!!!

• ''καλη συνεχεια να εχετε κ πραγματικα σας ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!!!!

α κ ζητω ενα μεγαλο συγνωμη για ολη αυτη την αναστατωση που σας δημιουργησα!!!

*αυτο μετεφερε το κ στις υπολοιπες!!!!!''

αυτό μου ζήτησε η Ηλιάννα να σας το μεταφέρω.

Πλάκα πλάκα κι εγώ θα έπρεπε να πάρω….

Ευτυχώς που δουλεύω και χαλαρώνω λίγο εδώ!!!

Αλήθεια ρε κορίτσι, που θα τα αφήσεις τα παιδιά και θα ‘ρθεις στην συνάντηση???

KALHMERA ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑ!!!!!!!!1ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ !!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!1

ΑΣΠΑ ΚΑΛΑΗΜΕΡΑ!!!

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!

!ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ???

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ????

ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!!!!!!!!!!!!

AN K EINAI ΠΡΩΙ....ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ!!!!!!

• Χωρίς την αγάπη σου θα ήμουνα μόνη...του κοσμου το νοημα στα μάτια σου είδα....αντρούλη μου!

μη με περασετε για ψωνιο,αλλά έχω τρελλό κολλημα με τον άντρα μου!πραγματικα!σε σημειο αρρώστιας....

ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ!

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΙΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ :oops::oops:

ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΔΩ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ 2ΜΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑΤΙΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΑΧΩ ΦΤΥΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ....ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ (ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ)ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΕ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ (Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΤΛ) :)

ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ!

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΙΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ :oops::oops:

ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΔΩ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ 2ΜΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑΤΙΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΑΧΩ ΦΤΥΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ....ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ (ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ)ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΕ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ (Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΤΛ) :)

βικυ μου ολα καλά θα πάνε θα το δεις!αρκεί να το πιστεψεις!κ ο καιρος κ όλα!κ θα περασεις τελεια!θα το δεις!κ μπραβο σου που το αποφασισες να το κανεις για σενα!!!!

καλημερααααααααααααα ολη μερα...τι κανετε κοριτσακια ομορφαααααααααααααααααααααααααα??????????????

εγω πριν απο λιγο ετοιμασα κ ηρθε κ πηρε το χαρη ο μπαμπας μου,εφτιαξα καφε ειπα να κανω κ 2 τσιγαρα κ να αρχισω το γολγοθα μου....θα ξεκινησω απο το βρωμερο σιδερο :evil::evil::evil::evil:

ο χαρακης μου σηκωθηκε σημερα στις 5 κ μου ελεγε μαμα βαλεμου μπομπ του λεω αγαπη μου ειναι νυχτα και δεν εχει...οχι οχι εχει καλε μου λεει :lol::lol::lol::lol: τελικα του εβαλα λιγο νικολελοντεον να του φυγει η καψα για να τον παρουμε :lol::lol: τον υπνο λιγο ακομαααααααα!!!!!!!!!!

για πειτε κανα νεο ολες καλα??

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ...ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΙΩΘΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ....ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ..

Αυτό μου το έκανε και εμένα ένα βράδυ ο Λεωνίδας. Σηκώθηκε 2:00 πμ και ήθελε να δει Μίκυ μάους….και ήταν ανένδοτος, αν δεν του έβαζα νικελόντεον δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθούμε….χαχαααχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...