Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα EYAGGELINA, καλώς ήρθες στην παρέα μας.... καθόλου να μη στεναχωριέσαι είναι πολύ λίγο το διάστημα που προσπαθείτε για το μωράκι...κι εμείς δύο χρόνια προσπαθούσαμε ώσπου ήρθε στη ζωή μας ο άγγελός μου................... έτσι κατάλαβα πόσο κακός σύμβουλος είναι το άγχος. βέβαια πολύ σημαντική είναι κ η επιλογή του γιατρού..εμάς μας βοήθησε πολύ ο δικός μου έστω κ με μικρές παρεμβάσεις.. θα χαρώ να τα λέμε...

Δημοσίευση
Ειμαι καινουργια εδω.Δεν ειμαι ακομη μαμα αλλα το προσπαθω απο το καλοκαιρι.Θα χαρω πολυ να τα λεμε.Θελω πολυ την στηριξη κ την ζεστασια σας :x@};-

καλώς ήρθες :YMHUG: είσαι στο κατάλληλο μέρος ;)

και σύντομα μανούλα ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!Κ ΕΓΩ Κ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ Κ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ Κ ΘΑΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΒΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...