Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αν ειναι οντως συσπασεις...... θελει ξεκουραση κ η καρεκλα δεν ειναι κ το καλυτερο.ισως σου δωσει να παρεις κ τιποτα.η φιλη μου επερνε το μαγνησιο.δεν ηταν βεβαια κατι ανυσηχιτικο αλλα προληπτικα.το παθαινε οταν κουραζοταν λιγο παραπανω κ οταν περπατουσε πολυ.δεν το παιρνεις τον γιατρουδακο ενα τηλ να σου πει.αλλα βρε μηπως τα μωρα οντως κουνιουνται κ σου φαινεται αυτο το τεντωμα?εγω το παθαινα αλλα οταν πια ειχα φτασει στον 8ο κ δεν μπορουσε να κουνηθει εκει μεσα κ η κοιλια μου νομιζα οτι θα σκιστει.

Δημοσίευση

Κι εγώ το πάθαινα στον Νικόλα και μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν είναι τίποτα και είναι το μωρό που έχει τεντωθεί.. και τώρα το νιώθω κάποιες φορές!Ακόμα και στο άλφα test το είχα νι'ωσει και όντως δεν ήταν κάτι... Πάρε βέβαια το γιατρό σου γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική... έχεις και διδυμάκια!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: Καλέ λίγο έλειψα (ετοίμασα και πήγα την αίτηση για άδεια στον Διευθυντή) και απο τις τρίχες περάσατε στις πεθερές??? Καλό!!!!

Εμένα και η πεθερά μου και η μάνα μου είναι κοντά... Η πεθερά άν έρθει μία φορά τον μήνα και αν πάμε μία εμείς! Στις αρχές ερχόταν ΚΑΘΕ μέρα μετά της το έκοψε ο άντρας μου... γιατί έλεγε βλακείες συνέχεια... τύπου "Πότε θα κάνετε παιδί???" (3 εβδομάδες παντρεμένοι εμείς!!! :shock::shock::shock: )

Ή "Μην βάζετε λουλούδια στον κήπο, βάλτε λαχανικά τα λουλούδια δεν τρώγονται!!!!" Αργότερα είχε κολλήσει με τον γάτο μας "Είναι γρουσουζία να έχεις γάτα στο σπίτι!!!" :shock::shock::shock::shock: Ή "Αντί να ταίζετε και να φροντίζετε την γάτα κάντε ένα παιδί!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και άλλα πολλά τέτοια!! Όταν πέρσι της ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος και είναι δίδυμα κατέβασε κάααατι μούτρα λές και της σκοτώσαμε τη μάνα!! Ο άντρας μου τα είχε πάρει πάρα πολύ και μετά έγινε και ότι έγινε και τώρα ακόμα δεν της έχει πεί ότι είμαι έγκυος!!! και ούτε έχει σκοπό να της το πεί μου λέει!!! Απορώ μέχρι πότε θα το κρύβει??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η μάνα μου πάλι άλλη περίπτωση... τέτοια χαζά δεν λέει αλλά λέει κάτι δικά της σπαστικά (όπως της Ζάχας) μη το ένα μη το άλλο να έρθω να σου ταίσω το φαί στο στόμα μην κουραστείς :lol::lol: και άλλα τέτοια πετυχημένα!!! Αλλά την μάνα μου τουλάχιστον ξέρω να την φρενάρω!!!

Αυτάααα!!!

Κοριτσάκια την άλλη εβδομάδα έχω 3 μέρες αδειούλα!!! γιούπιιι!!! Τρίτη για να πάω για την Β επιπέδου Τετάρτη για να τεμπελιάσω στο σπίτι και Πέμπτη γιατί έχω ραντεβού στον γιατρό μου!! Αχ τι καλάααα!!!

Ζάχα μου μπορεί να είναι συσπάσεις μπορεί και όχι... το καλύτερο είναι να πάρεις τον γιατρό σου για να το χειριστεί αναλόγως, να σου δώσει μαγνήσιο η όχι!! Και μη νομίζεις το να κάθεσαι όλη μέρα σε μια καρέκλα μην το θεωρείς ξεκούραση... εμένα μου σακατεύει τη μέση!!

Δημοσίευση

Κι εγώ την άλλη Πέμπτη έχω ραντεβού για β επιπέδου!!! άντε να δούμε τι κάνει η ζουζούνα και η κοιλιά μου πάει από τωρα πέρα δώθε!!! :roll::roll:

Άσε Diosa μου και η μάνα μου είναι άλλη ιστορία.. μεγάλη δεν την ανοίγω τώρα.. καμία σχέση με την πεθερά βέβαια είναι πιο διακριτική!!!Δεν ανακατεύεται καθόλου απλά λέει κι αυτή χαζομάρες..αχ!! αυτά θα λένε και τα παιδιά μας για εμάς αργότερα?? :lol::lol::lol: Ανησυχώ... έτσι θα γίνω??? :shock:

Κάποια στιγμή θα σε δει ρε συ με το μωρό και θα καταλάβει... :lol::lol: Τι να κάθεστε και να της λέτε από τώρα? :lol:

Δημοσίευση

αντε γιεληζ καλοριζικη η αδειουλα....εγω παντως για να πω την αληθεια παρολο που μενουμε πανω κατω με την πετερα ευτυχως δεν εχω προβληματα.γενικα ειναι πολυ χαμηλων τονων κ λογω προβληματων υγειας δεν πολυ κατεβαινει κατω κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να με βοηθησει με το σπιτι.κ μονο που μου κρατανε την μικρη οταν χρειαζεται μου φτανει.οποτε δεν εχουμε πολλα σουρτ φουρτ.εμεις συνηθως ανεβαινουμε κ την βλεπουμε.ο δε πετερος ειναι ενα κομματι μαλαμα.οτι θελουμε τρεχει συνεχεια.κ του εχει κ τρελη αδυναμια η μικρη μου κ εκεινος κατουραει τα βρακια του.ευτυχως εχω την μαμα μου κ μου κανει εκεινη ολα τα δυσκολα κ οχι μονο.κ απο σεπτεμβρη που θα παει η μικρη νηπιαγωγειο θα εχω ατομα να την πηγαινοφερνουν οταν με το καλο γεννησω.

Δημοσίευση
Κάποια στιγμή θα σε δει ρε συ με το μωρό και θα καταλάβει... :lol::lol: Τι να κάθεστε και να της λέτε από τώρα? :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και ο άντρας μου αυτό λέει!!! Όταν γεννήσεις θα το ακούσει και θα καταλάβει...

Αν και θα προτιμούσε μάλλον να το μάθει όταν θα πηγαίνει φαντάρος το παιδί!!!

Ελπίζω εμείς να μην γίνουμε έτσι (ειδικά οι αγορομάνες) Εγώ έχω πεί σε μία φίλη μου και στον άντρα μου ότι αν αύριο μεθαύριο με δούν να συμπεριφέρομαι όπως η μάνα μου η η πεθερά μου, έχουν το ελεύθερο να με βαρέσουν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ούτε εγώ είχα την απαίτηση να μου κάνει δουλειές ίσα ισα... για αυτό και παρεξηγηθήκαμε!! Γιατί της είπα να μην κάνει! Κι αυτή κουράζεται και μου κρατάει και το παιδί.. δεν έχω παράπονο από αυτό το θέμα!! Και όλα για καλό κα με καλή διάθεση τα κάνει απλά κάποιες φορές νιώθω ότι επεμβαίνει στη ζωή μου... έχω μάθει να τα κάνω όλα μόνη μου και αυτό με πνίγει!! Όσο για τον πεθερό του έχω τρελή αδυναμία!!! Είναι θεός!!!Και τους δύο τους αγαπάω πολύ απλά έχουν μάθει αλλιώς αυτοί κι αλλιώς εγώ...

Κι εγώ τα έχω πει Diosa μου αλλά έχω την αίσθηση ότι ο άντρας μου θα είναι χειρότερος... ειδικά με την κόρη!!! :lol:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχ..πιασατε την πεθεροσυζητηση για τα καλα!!!

εγω δεν μιλαωω.εμενα απλα μερικες φορες με εκνευριζουν με τη μιζερια τους..

εγω εχω μαθει αλλιως στη ζωη μου

Γιελιζ μεγεια την αδειουλα ρε..αντε καλη ξεκουραση

Δημοσίευση

Αχ Μαμά Νικόλα... και ο δικός μου έτσι... δεν ξέρω πώς θα τον μαζεύω αν κάνουμε ποτέ κόρη!!

Και εγώ για τον πεθερό μου δεν έχω λόγια!! Είναι καλός και ήσυχος άνθρωπος(έχουμε και γενέθλια την ίδια μέρα) αλλά η πεθερά είναι αααλλο φρούτο!!!

Ααα ευχαριστώ κορίτσια (για την αδειούλα)

Όσο για την πεθεροσυζήτηση άσε... αν αρχίσουμε να τα λέμε ΟΟΟΟΛΑ μας βλέπω να ανοίγουμε το Νο 4 σε λίγη ώρα!!!

Δημοσίευση

Ωραια συζητηση πιασατε...μανες και πεθερες!!!Εγω με τη πεθερα μου μενουμε διπλα και προσεχως πανω κατω :cry::cry::cry::cry::cry: Οχι οτι ειναι ιδιαιτερα περιεργη αλλα εχει κατι παραξενιες που δεν παλευονται,οπως οτι βρισκει μονιμως αφορμες να χτυπαει κουδουνια και να παιρνει τηλ.Στην κυριολεξια για ψυλλου πηδημα!!Φανταζομαι οταν ερθουν τα μωρα θα πρεπει να της φτιαξω δωματιο :lol::lol::lol::lol: Για τον πεθερο μου δε θελω καν να συζηταω.....Η μανα μου ειναι αλλη περιπτωση,μη σκυβεις,μη πας βολτα,μη βγαινεις εξω τωρ με τη γριππη,μονιμως μ'ενα μη....Αλλα ακριβως επειδη ειναι μανα τη βαζω στη θεση της!

Ζαχα μου κι εμενα το πετρωμα της κοιλιας για συσπασεις μου κανει.Τις προαλλες που ειχα παει με πονους στο νοσοκ.με ρωτησε ο γιατρος αν πετρωσε η κοιλια και με εξετασε και ειπε τελικα οτι ηταν μαλακη κι οτι δεν προκειτο για συσπασεις.Μου αυξησε ομως τη δοση του μαγνησιου.Μηπως να τον επαιρνες εκεινο το τηλ που ελεγες?

Δημοσίευση

Τελικά όλες οι μανάδες τα ίδια κάνουν! Μη και μη !!! :lol::lol::lol:

Οι πεθερές πάλι κάνουν άλλα δικά τους!! Αλλά όταν πρόκειται για τις δικές τους κόρες αυτά που λένε σε εμάς δεν ισχύουν!! Εκεί έχουν άλλη συμπεριφορά!!

Καλό μεσημέρι Μιχαέλα και καλή όρεξη!! Φιλάκια στην Spider Woman!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

kalhmeraa koritsiaaa ..ti kanete?kairo exw na sas dw alla blepw pws eiste oles kala...

petherosuzhthsh blepw..pethero-skapsimo me ftuariaa!!!mmm maresei

emena h dikh mou pethera den einai k akribws diakritikh isa isa briskei aformes na epembainei opou mporei giauto prospathw na thn apofeugw...einai kalh otan thellei..

h mana mou pali kamia sxesh ..o pateras mou einai autos pou mou kanei thn zwh duskolh..otan paw episkepsh ekei ksekinaei..trws???fae!!!fora pantofles!!mhn kathese etsi!!giati pas boltes ktl....sketh trella einai..eidika twra me tis ormones me ekneurizei afantasta..

autaaaa....filia

Δημοσίευση

Γειά σου merykal!! Καλά οι μπαμπάδες με τις κόρες έχουν τρέλλα!! Και εμένα ο δικός μου έτσι κάνει, την προηγούμενη εβδομάδα που είχαν απεργία τα φαρμακεία και καταφέρε ο άντρας μου να πάρει τα συμπληρώματα μου με 2 μέρες καθυστέρηση ο μπαμπάς του έλεγε να μου τα φέρει αμέσως στη δουλειά (να κάνει δηλαδή 50 χλμ) για να μην χάσω τη δόση μου!!!!! :shock::lol::lol::lol::lol: μου τα έλεγε ο άντρας μου και είχα πεθάνει στο γέλιο!!!

Δημοσίευση

Hellooooooooo

Mariamg δεν δικαιούμαι άδεια, είμαι αντικαταστάτρια:-) αν καθήσω με τη θέληση μου σημαίνει για εναμισι μήνα τίποτα και μετά ανεργιακό. Που λέτε, ο άνδρας μου, μου περίγραφε το όνειρο του ψες. Ότι καθόταν στο όνειρο του στην κουζίνα με τον τρίχρονο γιο του και παίζανε λέκο και τον τάιζε κρεμούλα και ότι ήταν πανέμορφος και ήταν ακριβώς ίδιος μ αυτόν :lol::lol::lol::lol: Το ψώνιο!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

΄Καλό μεσημέρι να χετε και θα τα πούμε αργότερα

φιλάκια

Δημοσίευση

Και εγώ απόψε λέω να κοιμηθώ και να δώ τον κούκλο τον γιό μου που θα μου μοιάζει πολύ!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Από τα θρίλερ που βλέπω καλύτερο μου ακούγεται αυτό!!

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλες.....τι κανετε?

εμεις καλα...μεγαλωνουμε κ ζουζουνευουμε :lol:

ζαχα μου εγω στον γιο μου ειχα φοβερους πονους κ συσπασεις απο τον 3ο (το εχω ξαναγραψει)...ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτε απο φαρμακα :cry: εγω ποναγα κ αυτος αλλου....τεσπα μολις μπηκα στον 7ο δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο κ τις συσπασεις κ αναγκαστηκε κ μου εδωσε πρεπαρ...μετα καπως ηρεμησα.....θυμαμαι την ημερα που πηγα να γεννησω τον ξανθομπαμπουρα μου που δεν μπορουσα να κανω μπανιο απο το κλησμα :lol:

κ στο δευτερο παλι δεν μου εδωσε τιποτε αλλα αργησαν να με πιασουν...κοντα στον 5ο με πιασαν....αλλα δεν προλαβα κ πολλα :cry:

στο τριτο στις 15 εβδομαδες με επιασαν κ πηρα την γιατρουλα μου τηλεφωνο κ με ξεκινησε αμεσως μαγνησιο κ ασβεστιο κ δεν με ξαναπιασαν μετα...

ετσι ειναι τα αγορακια ζουζουνια απο την κοιλια..... :lol:

εγω εχω καλη πεθερα κ μαμα....εγω ειμαι νομιζω λιγο τσαουσα κ τις κολαω καμια φορα στον τοιχο...δεν αφηνω κανενα περιθωριο....αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα γιατι ετσι ξερουν τα ορια τους....

Δημοσίευση

Πότε προλάβατε και γράψατε τόσα???Και τι συζήτηση είναι αυτή???

Και το λέω γιατι ήταν δώ η πεθερά μου και με σύγχυσε!!! ΄Δεν μένει κοντά οπότε δεν τα λέμε συχνά και επειδή παρεξηγήθηκαν με τον αντρα μου τα ακούω εγώ.Ειναι τυχερή όμως που δεν μιλάω αν και σήμερα με έφτασε στα όρια μου.

Τεσπα..τι κάνετε? Εγώ έφαγα μακαρονάδα με τυράκι και μανιτάρια, και τώρα ΄ξαπλώνω ως συνηθως και μου έχει καρφωθεί να φτιάξω ζελέ..Αφού τόση ώρα το λέγατε!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελιες!Σας ευχαριστω για τις ευχες.

Ζαχα μου,αυριο θα παω για την αυχενικη.Αν εχεις συσπασεις,ξεκουρασου.Και για καλο και για κακο ενημερωσε και τον γιατρο σου.

Σισσυ,πολυ ωραια η συνταγη της καρυδοπιτας και χωρις πολλα αυγα.

Σοφιτσα και εμενα η μαμα μου ολο μη και μη ειναι...Και ο αντρας μου το ιδιο.

Μιχαελα καλη ορεξη!

Οι πεθερες,μεγαλο κεφαλαιο...Συζητηση για πολλα τοπικς...

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα... :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...