Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λένα πολύ γέλασα με τα μέρη που ξεχνάει τα κλειδιά του και την ταυτότητα του ο αντρας σου!!! Πολυ γέλιο!

επίσης ;;):YMHUG::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Μακάρι να εισαι ρε, θα χαρώ πάρα πολυ!!!

Γιωτα μπορείς να πάρεις προαστιακο απο τον Πειραιά, να αλλάξεις τραίνο στα Λίόσια και να πας Νερατζιώτισα. Αυριο θα συναντηθούμε έτσι?

Γιώτα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... E%B1%CF%82

Αφρο θα σε φέρει ο Κωστας?

Ταο Ταο τι κάνεις?

Συμπεθέρα εγώ έχω αγχος να πάω οπουδήποτε χωρίς το πορτοφόλι μου!

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Συμπεθέρα εγώ έχω αγχος να πάω οπουδήποτε χωρίς το πορτοφόλι μου!

πάω μόνο μέχρι το σχολείο του Λ., χωρίς πορτοφόλι, δεν το χρειάζομαι, ξέρω ότι δεν θα χρειαστώ χρήματα!!!! :roll::roll::roll::roll::roll: ρε συ είναι απόσταση μόνο 4 λεπτά με το αυτοκίνητο!!!! δεν είναι αποστάσεις Αθήνας!!! :roll::roll::roll::)

εκεί θα συναντηθείτε? δεν το διάβασα πουθενά, μάλλον τα είπατε μέσω τηλεφώνου!!! ;)

εγώ το βλέπω, άλλη θα πάει Τερίνα, άλλη στο Mall, άλλη στο Θησείο.....κ.ο.κ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Η Γιωτα παντως βολταρει στις γειτονις της Αθηνας τωρα...χαχαχα...

μολις μιλησ αμαζι της..βριζει τα ΜΜΜ...

ΛΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο χτες θελλω να στο πω!!!!!!

Μακαρηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τζα!!! x_xx_xx_x

Τί κάνετε;;;

Έχω μέρες να σας γράψω...

Τη Δευθτέρα προσπάθησα να μπω κανά δυό φορές και δεν τα κατάφερα και χθες δεν πρόλαβα. Όποτε καθόμουν να γράψω κάτι γινόταν....

Όχι οτι σας νοιάζει και πολύ αλλά έτσι για να δικαιολογηθώ! :lol::lol::lol:

Τα κορίτσια μου είναι μια χαρά! Η Ειρή νη μουρλαίνεται και η μικρή φουσκώνει! Έχει και τέλειο καιρό οπότε κάθε μέρα είμαστε στη βόλτα!!!

Δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω...

Παναγιώτα περαστικά σας ρε συ. Μην αγχώνεσαι και τόσο. Γρίπη είναι... Τα ΜΜΕ το κάναν μεγάλο θέμα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Να αναρρώσετε το συντομότερο...

Θου γέννα ρε συ να χαρούμε!!!!

Αναστασία μου σε πήρα τηλ χθες αλλά με γείωσες... :lol::lol:

Γιατί δε μου το σηκώνεις;;; Δε με μιλάς;;; :lol::lol::lol:

Εγώ θα σε πρήζω.............. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λένα τί διαβάζω;;;;; Λες;;;;;;;;;;;

Άντε θα σκάσω.........

Πες.......

Αθηναίες ζηλεύω που θα πιείτε καφέ....

Θέλω και γωωωωωωω...

Μαρία, Αναστασία,Αφρο, Έρη, Νατασούλα,Χρύσα, Argi καλημέρα!

Απορία της ημέρας: Αυτό το emoticon [smilie=3some.gif] τι σημαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Απορία της ημέρας: Αυτό το emoticon [smilie=3some.gif] τι σημαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτή η απορία έχει λυθεί σε προγούμενο τρενάκι βρε, δεν θυμάμαι πιο!!! :lol::lol::lol::lol:

είδες αν είσαι απούσα?!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Καλημέρα.... :)

Δημοσίευση

νατασα ειναι το μαστ του χειμωνα...κρυο καιρος για τριο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχα

αχ δεν μπορω αλλο..η μυτη μουε χει γινει σαν μελιτζανα..και ακομα ειναι μολις η αρχη

Να σας πω ενα κουλο που μου ειπαν χτες στο νοσοκομειο..θα το ρωτισω βεβεια και στον γιατρο μου..οταν με ρωτησε για το πρωτο παιδι για να βαλει στοιχεια στην κερτελα λεω καισαρικη λογο πολλαπλης περιτυληξης και εμβρυικης δυσφοριας..και μου λεει δεν ειναι καλο αυτο..υπαρχει λεει προδιαθεση για εμβρυικη δυσφορια τοτε..οποτε λεει στο τελος θα σε παρακολουθουμε συχνοτερα..

Δημοσίευση

Πεθαινω για σπιτικη πιτσα!!!!!!!

μνιαμμμμ!!!!!

Δεν τοςυ ειπα τιποτα περι των σκοπωςν μου- δεν τους αφορα εξαλλου γιατι δεν αναλαμβανουν κατι τετοιο..ειπαμε το εχω για πισινινη την ιστατη ωρα..

ειδωμεν..

δε νομιζω ρε σεις να ισχυει κατι τετοιο..ΟΚ το 90% των μωρων εχουν καποιας μορφης περιτυλυξη αυτο το ηξερα και απο πριν..

αλλα ιστορικο δυσφοριας;;;..τι στο καλο ο βλακας να με τρομαξει ηθελε...

Θα παρω το μεσιμερακι τον παπανικολαου να τον ρωτισω..δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο...και σηγα μη τυλιχτει και το δευτερο..αφιστε που στοςυ υπερυχους το βλεπω υπερβολιακ κοιμησμενο..ο Χριστοφορος σε καθε υπαρυχο εδινε ρεσιταλ χωροπιδηματος..σηγα μη τυληχτει αυτο..

Τελικα συνεννοηθηκα με τη μαμα μου και θα αρχισω το γυμαστηριο απο 01/03...

Θα τον κρατανε για 2 ωρες να πηγαινω.. τι καλα...

Δημοσίευση

εγω γκουντα θα βαλω ....χωρις τυρι λεσ ? πως θα ειναι?

λαχανικακια μπορεισ να βαλεισ πχ μπροκολο ,μανιταρια ,πιπεριες ...ψιτο κοτοπουλακι ....

τι να σου πω με το ματι το εκανα λιγο ...σε διπλη κουπα απο ελληνικο καφε μετρησα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Artz Βαλε λαχανικα..

βαλε τυρι οποιο σου αρεσει..εμενα μου αρεσε πανατ το ενταμ μπαλα...η το ρεγκατο..το κανει πικαντικο...

επισης μπιρεις να βαλεις μανηταρια πιπεριες, ελιες, φετα

Δημοσίευση
φετες ντοματας απο πανω και τυρι φετα ...μιαμ μιαμ...ακομα αγαπημενο μου ειναι ο τονος

ναι το σκέφτηκα και εγώ, στην μισή θα βάλω τόνο και στην άλλη (΄στην μεριά των παιδιών) θα βάλω πιπεριές, τυρί (φέτα και γκάουντα)!!!

ή θα βγει καλή η μ@@@@α!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ευτυχώς έχω φαγητό από χθες!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάω γιατί είναι και αργά!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημερα και απο τη Σπιναλογκα!!!!

Σημερα αρχισε το νινι να κανει κατι δεκατα και ειμαστε εν αναμονη. :?:?:?

Αχ πιτσα βλεπω!!!!Εμενα φτιαχνει η μανα μου μια τελεια!!!!

Καλη επιτυχια με τη ζυμη!!!

Μαρια μου ο Ν. οχι απλα φωναζει, ουρλιαζει.Για τα παντα.Τα θελει ολα.Τηλεφωνα,τηλεχειριστηρια, βιβλια, κουζινικα, ρουχα κ.α.Ολα, εκτος απο τα παιχνιδια του. :evil::evil::evil:

Αναστασια αυτο με το οχι πιανει;;;;Να το εφαρμοσω.

Αφροδιτακη Φωτη θα το πουμε το νινι.

Λοιπον τωρα καταλαβα πως νοιωθει μια γυναικα που δουλευει και εχει μικρο παιδι. :cry::cry::cry: Πικρα.Ρε κοριτσια καθε φορα που ανοιγει η μεσαια πορτα νομιζει οτι θα με δει και αρχιζει να φωναζει μαμα και μολις κλεισει τη χτυπαει με τα χερακια του και λεει "μαμα ελα". :(:(:(:( να σκασω ειμαι.

Περιμενω να κοιμηθει το μωρο για να παω να κανω κανα μπανιο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...