Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

giwta ena exw na pw ...brhkes tis meres na ertheis :lol::lol::lol::lol:

ta mmm tha sou kanoun thn zwh diskolh matia mou ,exei kai kathisteriseis mh ksexnas .

edw egw mperdeutika pou otan douleua pigena kathe mera sthn doukishs plakentias kai me metro kai me proastiako kai hlektriko kai ta epaiza sa daxtila .....tora den mporw a sou pw lish ....

kalitera taxaki kai oso paei kana 18e upologize mexri to mol .

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου

καλε τι παθατε ολες σημερα????

χαλαρωστε!!!!!

εμεις σημερα ειχαμε λογοθεραπεια

μας ειπε η γιατρος οτι ειναι πολυ πεισματαρης αλλα γλυκας και οτι τον ξεκινησε απο το μηδεν!!

του μαθαινει ανασουλες,φωνουλες και να φυσαει ετσι ωστε να μπορει η γλωσσα του να κινειται καλυτερα

ειναι λιγακι δυσκολο γιατι εχει διασπαση προσοχης αλλα ειμαστε σε καλο δρομο!!!!

ασκησουλες δεν μας εδωσε ακομη αλλα μας ειπε εναν πολυ καλο τροπο για να σταματησει να φωναζει

Δημοσίευση

ααα και το αλλο....

μου ειπε η γιατρος του οτι σε καθε μαθημα βαζει 3 στοχους

και προσπαθει να κανει τον σπυρο να τους καταφερει

σημερα καταφερε τους 2 και σαν επιβραβευση πηραμε 2 αυτοκολλητα

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι πολυ γλυκια και ηρεμη κοπελα και πανω απο ολα κανει καλα την δουλεια της

Δημοσίευση

μπηκα να διαβασω κ ειδα οτι γραψατε ΤΙΣ σελιδες..

αλλα ολες σχετιζονται με τη συναντηση της αθηνας.. :lol::lol::lol: χειροτερες κ απο μας γινατε :lol::lol::lol:

λενα στο ευχομαι κοπελαρα μουυυυ

αναστασια που εισια ρε?????????ελα λιγο να τα πουμε??θα γεννησω κ θα με ψαχνεις :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x

δε σχολιαζω καμια σας..ειμαι εγκυος κ βαριεμαι.εχω δικαιολογια

παναγιωτα εχει υψηλο πυρετο η μαμακα/.?

συμπεθεραααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

σήμερα πρωινή, είναι μέρα κολυμβητηρίου για τον Λ., θα διαβάσω τα νέα σας αργότερα, δεν προλαβαίνω τώρα, ελπίζω να είστε καλά!!!

Γιώτα ξέχασα να σου πω χθες Καλό Ταξίδι και Καλή Διασκέδαση στην πρωτεύουσα!!! :):x

Δημοσίευση

Καλημέρα, τι κάνετε?

εγώ ως συνήθως τρέχω και δεν φτάνω, πολύ δουλειά έχει πέσει

Παναγιώτα περαστικά κοπέλα μου ελπίζω να γίνεται γρήγορα όλοι καλά

Τα φιλιά μου προς το παρόν

Δημοσίευση

καλημερα..

ξυπνησαμε κι εμεις νωρις σημερα

και ηθελα να κοιμηθω λιιιιιγο παραπανω αλλα που....

ο γιος μου ειναι σαν ξυπνητηρι :roll:

αδιαθετησα και πρωι πρωι και ποναω...

παναγιωτα οταν φωναζει χωρις λογο του λεμε ΟΧΙ με χαμηλη και αυστηρη φωνη

πχ αν εχει ενα παιχνιδι στα χερια του και ξαφνικα φωναξει λεμε ΟΧΙ του παιρνουμε το παιχνιδι και του ζηταμε να μας περιμενει

αν σταματησει και κατσει ησυχος του ξαναδινουμε το παιχνιδι και τον ευχαριστουμε που μας ακουσε και ηταν ησυχος

Δημοσίευση

καλημερα!!!

τι κανετε;;;

ολα καλα!!

θουθου ακομα δεν γεννησες;;;;

Τελικα την ταυτοτητα δεν τη βρικα..

θα παω σημερα να δηλωσω απωλλεια...

τα νευρα μου!!!!!

Τροω τοστακι..ειμαι νιστικη απο χτες..

απο τα νευρα μου σηδερωσα 2 πλυντηρια ρουχα..

ολα τα ασπρορουχα μας, 4 σεντονια και 8 τζιν εργασιας του Οδυσσεα και 8 μπλουζες

Γιωτακι μου καλο ταξιδι σημερα!!!

Καλα να περασετε

Δημοσίευση

κορίτσια αφήστε τους άντρες σας να ηρεμήσουν λίγο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ το διαβατήριό μου το έχω πάντα σε μία τσάντα που δεν την χρησιμοποιώ καθημερινά!, εδώ σαν ταυτότητα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δίπλωμα οδήγησης! έτσι έχω αυτό πάντα μέσα στην τσέπη του μπουφάν μου γιατί τα πρωινά που πάω τον Λ. στο σχολείο δεν παίρνω τσάντα, ούτε πορτοφόλι!!!.....αλλά ταυτότητα δεν έχω χάσει ποτέ!!! :)

Μαρία στην Λάρισα είναι εύκολο ρε συ να βρεθείς με κάποιον!!! :D

Δημοσίευση

α επίσης Λένα με το καλό σου εύχομαι ένα θετικότατο αποτέλεσμα!!! :D:D:x:x

εγώ θα έπαιρνα τιο clear blue digital, δείχνει και σε ποιά εβδομάδα κύησης είσαι!!!!! :D

πάμε χθες να πάρουμε τον Λ. από το σχολείο με τα πόδια και περνούμε από μια διάβαση πεζών και ποδηλάτων και πατήσαμε στην μπλε λωρίδα που είναι για τα ποδήλατα και σταμάτησε και μου φώναξε γιατί λέει "απαγορεύεται να πατάμε στην λωρίδα των ποδηλάτων παρά μόνο σε αυτή των πεζών"!!!! τους είπε η Κλαούντια (νηπιαγωγός τους)!!!! :?

εντωμεταξύ ό,τι λένε αυτές είναι κάτι σαν Ευαγγέλιο για τον Λ.!!! :o:o:o:evil::evil:

Δημοσίευση

Μπεμπου γιατι καλε τα πηρες παλη με τον αντρα σου;;;;

Και εγω ορωτη φορα χανω ταυτοτητα...τετοια χαρτια δενε χω χασει ποτα..ουτε οταν μου εκλεψαν την τσαντα..

εχω χασει 2 φορες πιστωτικη καρτα..καμια την καρτα αναλυψης μετριτων...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...