Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

giwta ena exw na pw ...brhkes tis meres na ertheis :lol::lol::lol::lol:

ta mmm tha sou kanoun thn zwh diskolh matia mou ,exei kai kathisteriseis mh ksexnas .

edw egw mperdeutika pou otan douleua pigena kathe mera sthn doukishs plakentias kai me metro kai me proastiako kai hlektriko kai ta epaiza sa daxtila .....tora den mporw a sou pw lish ....

kalitera taxaki kai oso paei kana 18e upologize mexri to mol .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μου

καλε τι παθατε ολες σημερα????

χαλαρωστε!!!!!

εμεις σημερα ειχαμε λογοθεραπεια

μας ειπε η γιατρος οτι ειναι πολυ πεισματαρης αλλα γλυκας και οτι τον ξεκινησε απο το μηδεν!!

του μαθαινει ανασουλες,φωνουλες και να φυσαει ετσι ωστε να μπορει η γλωσσα του να κινειται καλυτερα

ειναι λιγακι δυσκολο γιατι εχει διασπαση προσοχης αλλα ειμαστε σε καλο δρομο!!!!

ασκησουλες δεν μας εδωσε ακομη αλλα μας ειπε εναν πολυ καλο τροπο για να σταματησει να φωναζει

ααα και το αλλο....

μου ειπε η γιατρος του οτι σε καθε μαθημα βαζει 3 στοχους

και προσπαθει να κανει τον σπυρο να τους καταφερει

σημερα καταφερε τους 2 και σαν επιβραβευση πηραμε 2 αυτοκολλητα

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι πολυ γλυκια και ηρεμη κοπελα και πανω απο ολα κανει καλα την δουλεια της

μπηκα να διαβασω κ ειδα οτι γραψατε ΤΙΣ σελιδες..

αλλα ολες σχετιζονται με τη συναντηση της αθηνας.. :lol::lol::lol: χειροτερες κ απο μας γινατε :lol::lol::lol:

λενα στο ευχομαι κοπελαρα μουυυυ

αναστασια που εισια ρε?????????ελα λιγο να τα πουμε??θα γεννησω κ θα με ψαχνεις :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x

δε σχολιαζω καμια σας..ειμαι εγκυος κ βαριεμαι.εχω δικαιολογια

παναγιωτα εχει υψηλο πυρετο η μαμακα/.?

συμπεθεραααααααααααααααααααα

Καλημέρα σας,

σήμερα πρωινή, είναι μέρα κολυμβητηρίου για τον Λ., θα διαβάσω τα νέα σας αργότερα, δεν προλαβαίνω τώρα, ελπίζω να είστε καλά!!!

Γιώτα ξέχασα να σου πω χθες Καλό Ταξίδι και Καλή Διασκέδαση στην πρωτεύουσα!!! :):x

Καλημέρα, τι κάνετε?

εγώ ως συνήθως τρέχω και δεν φτάνω, πολύ δουλειά έχει πέσει

Παναγιώτα περαστικά κοπέλα μου ελπίζω να γίνεται γρήγορα όλοι καλά

Τα φιλιά μου προς το παρόν

καλημερα..

ξυπνησαμε κι εμεις νωρις σημερα

και ηθελα να κοιμηθω λιιιιιγο παραπανω αλλα που....

ο γιος μου ειναι σαν ξυπνητηρι :roll:

αδιαθετησα και πρωι πρωι και ποναω...

παναγιωτα οταν φωναζει χωρις λογο του λεμε ΟΧΙ με χαμηλη και αυστηρη φωνη

πχ αν εχει ενα παιχνιδι στα χερια του και ξαφνικα φωναξει λεμε ΟΧΙ του παιρνουμε το παιχνιδι και του ζηταμε να μας περιμενει

αν σταματησει και κατσει ησυχος του ξαναδινουμε το παιχνιδι και τον ευχαριστουμε που μας ακουσε και ηταν ησυχος

καλημερα!!!

τι κανετε;;;

ολα καλα!!

θουθου ακομα δεν γεννησες;;;;

Τελικα την ταυτοτητα δεν τη βρικα..

θα παω σημερα να δηλωσω απωλλεια...

τα νευρα μου!!!!!

Τροω τοστακι..ειμαι νιστικη απο χτες..

απο τα νευρα μου σηδερωσα 2 πλυντηρια ρουχα..

ολα τα ασπρορουχα μας, 4 σεντονια και 8 τζιν εργασιας του Οδυσσεα και 8 μπλουζες

Γιωτακι μου καλο ταξιδι σημερα!!!

Καλα να περασετε

κορίτσια αφήστε τους άντρες σας να ηρεμήσουν λίγο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ το διαβατήριό μου το έχω πάντα σε μία τσάντα που δεν την χρησιμοποιώ καθημερινά!, εδώ σαν ταυτότητα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δίπλωμα οδήγησης! έτσι έχω αυτό πάντα μέσα στην τσέπη του μπουφάν μου γιατί τα πρωινά που πάω τον Λ. στο σχολείο δεν παίρνω τσάντα, ούτε πορτοφόλι!!!.....αλλά ταυτότητα δεν έχω χάσει ποτέ!!! :)

Μαρία στην Λάρισα είναι εύκολο ρε συ να βρεθείς με κάποιον!!! :D

α επίσης Λένα με το καλό σου εύχομαι ένα θετικότατο αποτέλεσμα!!! :D:D:x:x

εγώ θα έπαιρνα τιο clear blue digital, δείχνει και σε ποιά εβδομάδα κύησης είσαι!!!!! :D

πάμε χθες να πάρουμε τον Λ. από το σχολείο με τα πόδια και περνούμε από μια διάβαση πεζών και ποδηλάτων και πατήσαμε στην μπλε λωρίδα που είναι για τα ποδήλατα και σταμάτησε και μου φώναξε γιατί λέει "απαγορεύεται να πατάμε στην λωρίδα των ποδηλάτων παρά μόνο σε αυτή των πεζών"!!!! τους είπε η Κλαούντια (νηπιαγωγός τους)!!!! :?

εντωμεταξύ ό,τι λένε αυτές είναι κάτι σαν Ευαγγέλιο για τον Λ.!!! :o:o:o:evil::evil:

Μπεμπου γιατι καλε τα πηρες παλη με τον αντρα σου;;;;

Και εγω ορωτη φορα χανω ταυτοτητα...τετοια χαρτια δενε χω χασει ποτα..ουτε οταν μου εκλεψαν την τσαντα..

εχω χασει 2 φορες πιστωτικη καρτα..καμια την καρτα αναλυψης μετριτων...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...