Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Ούτε εγώ κοιμήθηκα σήμερα.

Η μικρη είχε πολύ βήχα και έκλαιγε. Της εδωσα αερολίν, αλλά τίποτα. Της καθάρισα τη μύτη με όρο και μας ακουσε όλη η πολυκατοικία 4 τα ξημερώματα. Μετά κατά τις 6 ζητούσε γάλα.

Όπως καταλαβαίνετε είμαι χίλια κομματάκια!

Αυτό θα πω στη διαιτολόγο! Αφού δεν κοιμάμαι τα βράδια πώς να χασω κιλά;;; :D:lol::lol:

Θα το κάνουμε Πέμπτη τελικά κοριτσάκια το μίτινγκ; :-ss:-ss:ympray::ympray::ympray:

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου τα ίδια θα σου πω και εγώ όπως τα κορίτσια, μια γριπη ειναι και αυτη, θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Μερικές μέρες υπομονή και θα είσαστε όλοι καλά!

Πέμπτη παιδιά να το κάνουμε το meeting!!! :D:D

Συμπεθέρα πολύ μπροστά ο αντρας σου, θα τον βάλω και τον δικό μου να μου τα κάνει. Μέχρι τώρα μονο μασάζ μου έκανε.. Ρε συμπεθέρα μην μου παίρνεις την πρωτοκαθεδρία, εγώ είμαι αυτη που γεμίζω σελίδες με 15 αναρτήσεις μου ανα σελίδα..!..! ;):mrgreen:

Φιλάκιααα

Δημοσίευση

Παναγιώτα περαστικά, δύσκολα θα είστε υποθέτω!!! γιατί είσαι εσύ στην κρεβατοκάμαρα και όχι ο Γ.? αν ήταν μόνο ο άντρας σουτα μικρόβια θα έμεναν μόνο εκεί, τώρα κυκλοφορούν σε όλο το σπίτι!!!

και τον Νικόλα ποιός τον φροντίζει?

και το ανηψάκι μου τελικά είχε ΤΗΝ γρίππη, η αδελφή μου, μου είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν μπερδεμένο ( :shock::shock::o:o:!::!::!: ) και ο γιατρός τους είπε ότι όταν είναι μπερδεμένο κατά 99% είναι Η γρίππη!!!! :? ....προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου!!! :?

Λένα και εγώ αναρρωτιόμουν γιατί είσαι τόσο πεσμένη?

Καλημέρα και στους υπόλοιπους.... :x

συμπεθέρα πώς είστε σήμερα? :x

Δημοσίευση
Έρη μου πού είναι το Golden Hall;;; :oops: :oops: :oops:

Πρόσβαση με αυτοκίνητο:

Από Αθήνα

Λ.Κηφισίας (άνοδος) / δεξιά έξοδος Ολυμπιακού Σταδίου / είσοδος στη Λ.Σπύρου Λούη / δεξιά στην 1η υπόγεια διαστάυρωση / Golden Hall

Από Κηφισιά

Λ.Κηφισίας (κάθοδος) / παράδρομος Λ.Κηφισίας ύψος Helexpo / Golden HallΑπό Αττική Οδό

Έξοδος 11 Λ.Κηφισίας / παράδρομος Λ.Κηφισίας ύψος Helexpo / Golden Hall

Από Λ.Κύμης/Βεϊκου

Λ.Κύμης / δεξιά στην οδό Νερατζιωτίσσης / δεξιά στην οδό Αρτέμιδος / δεξιά στην οδό Πιτταρά / Golden Hall

Δημοσίευση

Πρόσβαση με μέσα συγκοινωνίας:

Στάση Ολυμπιακό Στάδιο - Λ.Κηφισίας (άνοδος).

Λεωφορεία: Α7, Β7, Χ14, 550

Η πρόσβαση των πεζών γίνεται εύκολα μέσω της υπόγειας διάβασης που βρίσκεται κοντά στην στάση ΟΑΣΑ Στάση Eκθεσιακό Kέντρο (Helexpo) - Λ.Κηφισίας (κάθοδος)

Λεωφορεία: Α7, Β7, E14, X14, 550

Πρόσβαση με Shuttle Bus ΔΩΡΕΑΝ:

Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ)

Από στάση Νερατζιώτισσα καθημερινά δρομολόγια προς το Golden Hall

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30 - 22:00

Σάββατο: 9:00 - 21:00

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες!!!! :):):)

Ετοιμαζεστε για καφεδακι???? Ζηλευωωωωωωωω!!!!! Γιατι δεν οδηγω????? :evil::evil:

Πως ειναι τα αρρωστα μωρακια? Εμεις εχουμε συνελθει αλλα σταθμο δεν παμε γιατι εχουν κρουσματα Η1Ν1 :shock::shock::(:(

Νυσταζω σημερα πολυ... μαγειρευω μπιφτεκακια και κουτουλαω. Παω για καφε!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τι καλά που θα συναντηθείτε! Ζηλεύωωωω :ymdaydream:

Εγώ έρχομαι Ελλάδα 22/2 με 1/3. Θα έιμαι Αθήνα 28/2 γιατί την επόμενη πετάω πρωί. Αν θέλετε ξανακανονίζουμε για καφεδάκι να σας γνωρίσω κι εγώ. δη κανονίζω με κανα δυο από τις Χρισουγεννιάτικες.

Πάλι χιόνι σήμερα εδώ. Ατέλειωτος ο φετινός χειμώνας...

Ψήνομαι να κλείσω πόρτα, να βάλω ακουστικά και να δω το νησί... :oops::oops::oops:

Παναγιώτα μου περαστικά σας. Ψυχραιμία και πολύ προσοχή στο νινί! Θα περάσει...

Δημοσίευση

Τρελοκομεία δε σας αντέχωωωωωω..Είστε μεγάλα σούργελα!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Η Αφρο δε θα έρθει στη συνάντηση;;;; :cry::cry::cry::cry: Τελικά που θα την κάνετε;;;;Κέντρο ή Mall;;;;;;; :?:?:?:? Κέντρο θα έρθω με μετρό αν είναι, αλλά θα με περιμένετε ακόμα και να αργήσω, γιατί αλλιώς..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Επίσης, δε θα φέρω την Ιωάννα.... :roll::roll::oops::oops::oops::oops:

Παναγιώτα κυκλοφορεί Η1Ν1 στο σπίτι και δεν τον έχεις διώξει με τις κλωτσιές τον σύζυγο ακόμα;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Περαστικά ρε και πολύ πολύ προσοχή!!!!!!!!!Τα μάτια σου 14!!!! :?:?:? Όλα θα πάνε καλά!!!!!! ;);)

Σίσσι είσαι απαράδεκτη να μην ξέρεις που είναι το Golden Hall...Σα δε ντρέπεσαι λίγο.... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ωστόσο, σε συγχωρώ επειδή με σκέφτεσαι κι εμένα για τη συνάντηση.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Έρη δεν πιστεύω να έρθεις στο καφεδάκι και να τη βγάλεις στην τουαλέτα.... [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] =))=))=))=))=))=))=))=))

Αρτζι ακόμα ο βήχας ρε;;; :roll::roll::roll::roll:

Θούλη κι εγώ δε θέλω πρόκλησηηηηηηηηηηηηη.... :cry::cry::cry::cry: Θέλω να με πιάσουν οι πόνοι ή να μου σπάσουν τα νερά και να τρέχω πανικόβλητη.... :crazy::crazy:[smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]:lol::lol::lol::lol::lol: Μωρή λες να γεννήσεις μέσα στο ΣΚ;;;;;;;Επίσης, με όλες μιλάς στα τηλ εκτός από μενα.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Χιονουλα μην αγχώνεσαι! κατι θα κάνουμε και για σένα!! :lol::lol::lol:

Βέβαια υπαρχει μια πιθανότητα να είμαι εκτός Αθηνών :roll::roll::roll: θα δούμε!

Μωρή Γωγώ τι με μπερδεύετε αυτό το Golden Hall δεν είναι το Mall;;; Τα έχω κάνει αχταρμα!! :lol::lol:

Και εννοείται οτι θα έρθει και η Άφρο!! :D:D:D

Τελικά βολέυει κέντρο;; Πείτε ντε!!!

Επειδή θα λείπω όλο το απόγευμα από το σπίτι στείλτε μου ένα μνμ στ κινητό αν δεν εχετε αποφασίσει μέχρι τις τρεις! :D

Γιώτα το κινητό σου!!!! Δεν το έλαβα... :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...