Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Καλημέρα! Ούτε εγώ κοιμήθηκα σήμερα.

Η μικρη είχε πολύ βήχα και έκλαιγε. Της εδωσα αερολίν, αλλά τίποτα. Της καθάρισα τη μύτη με όρο και μας ακουσε όλη η πολυκατοικία 4 τα ξημερώματα. Μετά κατά τις 6 ζητούσε γάλα.

Όπως καταλαβαίνετε είμαι χίλια κομματάκια!

Αυτό θα πω στη διαιτολόγο! Αφού δεν κοιμάμαι τα βράδια πώς να χασω κιλά;;; :D:lol::lol:

Θα το κάνουμε Πέμπτη τελικά κοριτσάκια το μίτινγκ; :-ss:-ss:ympray::ympray::ympray:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παναγιώτα μου τα ίδια θα σου πω και εγώ όπως τα κορίτσια, μια γριπη ειναι και αυτη, θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Μερικές μέρες υπομονή και θα είσαστε όλοι καλά!

Πέμπτη παιδιά να το κάνουμε το meeting!!! :D:D

Συμπεθέρα πολύ μπροστά ο αντρας σου, θα τον βάλω και τον δικό μου να μου τα κάνει. Μέχρι τώρα μονο μασάζ μου έκανε.. Ρε συμπεθέρα μην μου παίρνεις την πρωτοκαθεδρία, εγώ είμαι αυτη που γεμίζω σελίδες με 15 αναρτήσεις μου ανα σελίδα..!..! ;):mrgreen:

Φιλάκιααα

Παναγιώτα περαστικά, δύσκολα θα είστε υποθέτω!!! γιατί είσαι εσύ στην κρεβατοκάμαρα και όχι ο Γ.? αν ήταν μόνο ο άντρας σουτα μικρόβια θα έμεναν μόνο εκεί, τώρα κυκλοφορούν σε όλο το σπίτι!!!

και τον Νικόλα ποιός τον φροντίζει?

και το ανηψάκι μου τελικά είχε ΤΗΝ γρίππη, η αδελφή μου, μου είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν μπερδεμένο ( :shock::shock::o:o:!::!::!: ) και ο γιατρός τους είπε ότι όταν είναι μπερδεμένο κατά 99% είναι Η γρίππη!!!! :? ....προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου!!! :?

Λένα και εγώ αναρρωτιόμουν γιατί είσαι τόσο πεσμένη?

Καλημέρα και στους υπόλοιπους.... :x

συμπεθέρα πώς είστε σήμερα? :x

Ρε συμπεθέρα μην μου παίρνεις την πρωτοκαθεδρία, εγώ είμαι αυτη που γεμίζω σελίδες με 15 αναρτήσεις μου ανα σελίδα..!..! ;):mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::-bd:-bd:-bd

οκ θα είμαι πιο προσεκτική!!!! :dry::-p

Αργυρώ τι ώρα είναι εκεί??? :roll:

μία ώρα πίσω είμαστε!!!

χάρηκα για την εξέταση της Ιωάννας, όλα καλά λοιπόν!!! :)

ωχ 3η κατά σειρά δημοσίευση!!! :-ss:-ss:-ss@-)@-)8-|8-|

συγνώμη!!!! :roll::roll::roll::roll:

ωχ 3η κατά σειρά δημοσίευση!!! :-ss:-ss:-ss@-)@-)8-|8-|

συγνώμη!!!! :roll::roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά είμαστε εμείς.. εχουμε συνέλθει.. εγώ έχω κάτι ενοχλήσεις μόνο στο στομάχι μου...

22 και σήμερα παιδιάαααα!!!

Οπου θέλετε κορίτσια, εγώ δεν έχω πάει ποτέ στο Golden Hall.. :roll: Αλλα και mall έχω να πάω πάνω απο ενα χρονο. Πειραιά που θα μείνεις Γιώτα?

Έρη μου πού είναι το Golden Hall;;; :oops: :oops: :oops:

Πρόσβαση με αυτοκίνητο:

Από Αθήνα

Λ.Κηφισίας (άνοδος) / δεξιά έξοδος Ολυμπιακού Σταδίου / είσοδος στη Λ.Σπύρου Λούη / δεξιά στην 1η υπόγεια διαστάυρωση / Golden Hall

Από Κηφισιά

Λ.Κηφισίας (κάθοδος) / παράδρομος Λ.Κηφισίας ύψος Helexpo / Golden HallΑπό Αττική Οδό

Έξοδος 11 Λ.Κηφισίας / παράδρομος Λ.Κηφισίας ύψος Helexpo / Golden Hall

Από Λ.Κύμης/Βεϊκου

Λ.Κύμης / δεξιά στην οδό Νερατζιωτίσσης / δεξιά στην οδό Αρτέμιδος / δεξιά στην οδό Πιτταρά / Golden Hall

χαχαχαχα!!!!! Μπράβο ρε συμπεθέρα!

Θα μας αφησει στην ίδια τάξη η Γωγω!

Ειναι πάνω στην Κηφισίας στο υψος που ειναι το ΟΑΚΑ Σισσάκι...

Πρόσβαση με μέσα συγκοινωνίας:

Στάση Ολυμπιακό Στάδιο - Λ.Κηφισίας (άνοδος).

Λεωφορεία: Α7, Β7, Χ14, 550

Η πρόσβαση των πεζών γίνεται εύκολα μέσω της υπόγειας διάβασης που βρίσκεται κοντά στην στάση ΟΑΣΑ Στάση Eκθεσιακό Kέντρο (Helexpo) - Λ.Κηφισίας (κάθοδος)

Λεωφορεία: Α7, Β7, E14, X14, 550

Πρόσβαση με Shuttle Bus ΔΩΡΕΑΝ:

Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ)

Από στάση Νερατζιώτισσα καθημερινά δρομολόγια προς το Golden Hall

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30 - 22:00

Σάββατο: 9:00 - 21:00

tha meino peiraia stin troumpa!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa ante apofasiste ,aaaa molis mou eipan oti den leitourgei o ilektrikos mexri tin nerantziotisa pos tha ertho ?apo monastiraki leoforeio mexri attiki kai meta ilektriko ,me tipota!!!!

kana thiseio den paizei?

afti i terina pou vriskeste sunithos pou einai?

αν θελετε εμπορικο κεντρο υπαρχει και το αθενσ χαρτ στην πειραιος 180 .

το μολ ειναι δυσκολο πια λογο ηλεκρτικου .

α ξεχασα να πω καλημερα ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

Καλημερα σε ολες!!!! :):):)

Ετοιμαζεστε για καφεδακι???? Ζηλευωωωωωωωω!!!!! Γιατι δεν οδηγω????? :evil::evil:

Πως ειναι τα αρρωστα μωρακια? Εμεις εχουμε συνελθει αλλα σταθμο δεν παμε γιατι εχουν κρουσματα Η1Ν1 :shock::shock::(:(

Νυσταζω σημερα πολυ... μαγειρευω μπιφτεκακια και κουτουλαω. Παω για καφε!!

Καλημέρα!

Τι καλά που θα συναντηθείτε! Ζηλεύωωωω :ymdaydream:

Εγώ έρχομαι Ελλάδα 22/2 με 1/3. Θα έιμαι Αθήνα 28/2 γιατί την επόμενη πετάω πρωί. Αν θέλετε ξανακανονίζουμε για καφεδάκι να σας γνωρίσω κι εγώ. δη κανονίζω με κανα δυο από τις Χρισουγεννιάτικες.

Πάλι χιόνι σήμερα εδώ. Ατέλειωτος ο φετινός χειμώνας...

Ψήνομαι να κλείσω πόρτα, να βάλω ακουστικά και να δω το νησί... :oops::oops::oops:

Παναγιώτα μου περαστικά σας. Ψυχραιμία και πολύ προσοχή στο νινί! Θα περάσει...

Τρελοκομεία δε σας αντέχωωωωωω..Είστε μεγάλα σούργελα!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Η Αφρο δε θα έρθει στη συνάντηση;;;; :cry::cry::cry::cry: Τελικά που θα την κάνετε;;;;Κέντρο ή Mall;;;;;;; :?:?:?:? Κέντρο θα έρθω με μετρό αν είναι, αλλά θα με περιμένετε ακόμα και να αργήσω, γιατί αλλιώς..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Επίσης, δε θα φέρω την Ιωάννα.... :roll::roll::oops::oops::oops::oops:

Παναγιώτα κυκλοφορεί Η1Ν1 στο σπίτι και δεν τον έχεις διώξει με τις κλωτσιές τον σύζυγο ακόμα;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Περαστικά ρε και πολύ πολύ προσοχή!!!!!!!!!Τα μάτια σου 14!!!! :?:?:? Όλα θα πάνε καλά!!!!!! ;);)

Σίσσι είσαι απαράδεκτη να μην ξέρεις που είναι το Golden Hall...Σα δε ντρέπεσαι λίγο.... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ωστόσο, σε συγχωρώ επειδή με σκέφτεσαι κι εμένα για τη συνάντηση.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Έρη δεν πιστεύω να έρθεις στο καφεδάκι και να τη βγάλεις στην τουαλέτα.... [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] =))=))=))=))=))=))=))=))

Αρτζι ακόμα ο βήχας ρε;;; :roll::roll::roll::roll:

Θούλη κι εγώ δε θέλω πρόκλησηηηηηηηηηηηηη.... :cry::cry::cry::cry: Θέλω να με πιάσουν οι πόνοι ή να μου σπάσουν τα νερά και να τρέχω πανικόβλητη.... :crazy::crazy:[smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]:lol::lol::lol::lol::lol: Μωρή λες να γεννήσεις μέσα στο ΣΚ;;;;;;;Επίσης, με όλες μιλάς στα τηλ εκτός από μενα.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ερη θα χωρεσουμε καλε ,εγω ο Γ και το μωρο?καλά η μικρή θα ειναι επάνω μου,ελπίζω να μην εχεις σμαρτ!!!! :lol::lol: το ποτε πειτε μου μονο ε?να κανονισω και κατι αλλες επισκεψεις που θελω να παω!!!

Χιονουλα μην αγχώνεσαι! κατι θα κάνουμε και για σένα!! :lol::lol::lol:

Βέβαια υπαρχει μια πιθανότητα να είμαι εκτός Αθηνών :roll::roll::roll: θα δούμε!

Μωρή Γωγώ τι με μπερδεύετε αυτό το Golden Hall δεν είναι το Mall;;; Τα έχω κάνει αχταρμα!! :lol::lol:

Και εννοείται οτι θα έρθει και η Άφρο!! :D:D:D

Τελικά βολέυει κέντρο;; Πείτε ντε!!!

Επειδή θα λείπω όλο το απόγευμα από το σπίτι στείλτε μου ένα μνμ στ κινητό αν δεν εχετε αποφασίσει μέχρι τις τρεις! :D

Γιώτα το κινητό σου!!!! Δεν το έλαβα... :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...