Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Μπονζουρ Μπονζουρ!!!

τι κανετε;;;

εγω πηγα..παπαγεωργιου..ανοιξα καρτελλα..μου εκλεισαν και Β επιπεδου για τις 2/4 στον Ασημακοπουλο...χιχιχι..εκει που ηθελα...

Τελειωσα νωρις παρολο που γινοταν ο κακος χαμος..ειχε μαλλων γεννικη εφημερια το Νοσοκομειο...

Μετα πηγα με τη μαμα μου για καφε...Παραλιακα..

γυρησα με ενα πονοκεφαλο..αφιστε τα να πανε...

Ο Οδυσσεας ειναι αρρωστος..λοιμοξη του ανω αναπνευστηκου..θα παω σε λιγο να παρω τα χαπια του..

οι μικρος κοιμαται και λεω και εγω να ριξω καμια ωριτσα υπνο..

Γιωτα τι τελεια που θα δεις τις τσουπρες!!

Θουθου παρτου το αγαπημενο του...

εγω λεω να παρω στον Χ Τρενακη..

Τα φιλια μου σε ολες σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βικάκι εγώ δε θα την πάρω την Ιωάννα γιατί θα έρθω κατευθείαν από δουλειά... ;););)

Η Αφρο λέει χωρίς το Μανωλάκη...

Η Γιώτα θα έχει σίγουρα τη μικρή Σουηδέζα, αλλά και τον άντρα της να την κυνηγάει.... :lol::lol::lol::lol:

Η Σίσσι και η Έρη δεν είπαν ακόμα.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αυτά!!!!!!!!!!!!!

Χρύσα τελικά Παπαγεωργίου θα γεννήσεις;;;Η εκεί πας απλώς για εξετάσεις;;;;Σε γιατρό κατέληξες;;;; :?:?:? Δεν έχω καταλάβει..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Περαστικά στον Οδυσσέα... :P:P

Θου εγώ θα της πάρω κάτι από τα ELC μάλλον...Ρε δεν είναι βλακεία....Είναι δώρο από το αδερφάκι που ήρθε.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Βαλίτσα ετοίμασες;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αναστασίααααααααααααααα τι έπαθες μωρή ψηλέγκω;;;Ηρέμησε και έλα να μου πεις κανενα νέο.....Αντε μη σε αρχίσω στις ανάποδες..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x:x:x:x

ποτε κανονιζετε , που κανονιζετε, τι ωρα κανονιζετε?

την πεμπτη ειμαι νυχτα...!

λογικα θα μπορω!

χωρις παιδια????????????????

Η Γιώτα θα είναι οικογενειακώς με τον Κυρ Γιώργη και την Κωνσταντίνα.

Εγώ δεν θα τον φέρω τον μικρό, ούτε η Γωγώ, ούτε η Αφροδίτη και νομίζω ούτε και η Σισσυ.. Για την Σισσυ δεν ειμαι σιγουρη..

Δεν εχουμε κανονίσει το μέρος πάντως. Ειπώθηκε για mall αλλα δεν πάει ηλεκτρικός και μετά ειπώθηκε το athens heart και μετά αναφέρθηκε η

Τερίνα... Πρέπει να αποφασίσουμε για να το πούμε και στην Γιώτα..

Μίλησα με τον άντρα μου... :evil::evil:

Έπεσε λέει η Μαρκέλλα και μάτωσε το χειλάκι της...

Και μετά προσπαθολυσε να τη βάλει στο καρότσι για να τη βγάλει βόλτα να κοινηθεί κι αυτή δεν καθότανε και δεν ξέρω πώς αλλά χτύπησε με δύναμη το κεφάλι της στο πάτωμα.

Έκλαψε αλλά ηρέμησε γρήγορα και κοιμήθηκε :?

Μήπως δεν έπρεπε να την αφήσει να κοιμηθεί μετά από τόσο δυνατό χτύπημα στο κεφάλι??? Κοιμάται ήδη πάνω από μιαμιση ώρα :?

Τι σκ@Τ@ γίνεται σήμερα σπίτι :evil::evil::evil:

Πάω........

Χρυσα μου περαστικα στον Οδυσσεα.Προσεχε ε;;;

καρολινακι εχεις και εσυ γραμμα. :lol::lol::lol:

Θου και εγω το κοροιδευα και μολις ηρθαμε σπιτι ,επειδη πρασινησε απο τη ζηλεια του, του εδωσα ενα κουκλακι που ειχαν φερει για το μπεμπη και καπως ηρεμησε.οποτε στανταρ να αγορασεις κατι.

Αχ,θελω σοκολατοπιτα απο την Τερινα τωρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω εξαρταται...

αμα εφημερευει το παπαγεωργιου θα γεννισω εκει..αλλιως Διαβαλκανικο..και στα δυο ειναι ο γιατρος μου..

αυτα σε πριπτωση φυσιολογικου..αμα παω τελικα για καισαρικη...παπαγεωργιου...

Ευχαριστω για τα περαστηκα..

σαν μωρο κανει..μουγκριζει οτι και καλ αποναει

Μάγδα εξαρτάται πόσο πολύ χτύπησε και από πόσο ύψος!!!! από το καρότσι αλλά αλλά απότομα ή σιγά σιγά? γιατί αν είναι σιγά σιγά, οκ αλλά αν ήταν απότομα.....επίσης αν δεν έκανε εμετό δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!!!!

η δικιά μου νομίζω ότι έπαψε να τρώει μπανάνα (ήταν πολύ μπανανοφάγος!!!) και ό,τι άλλο φρούτο, μείωσε και το φαγητό!!! έκανα πολύ νόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι και δεν το έφαγε!!!! :?

Μαγδα παντα κοιμαται τοσο ή μονο σημερα;;;;

ΡΕ Αργυρουλα τωρα θυμηθηκα που με ρωτησες κατι.Τους εχω βαλει στο σαλονι γιατι ο νικολας δε θα μπορουσε να ειναι ολη τη μερα σε ενα δωματιο 2Χ3(καμαρουλα μια σταλια :lol::lol::lol: ).Ασε που εκει εχει και τα παιχνιδια του.Οταν γινουμε καλα θα τα κανω ολα με εναν μικρο ατμοκαθαριστη που εχω και θα περασω και ολα τα συμπραγκαλα με οινοπνευμα.

Τον ν. τον φροντιζουν η μαμα μου και ο Γ.

δλδ Παναγιώτα δεν πας ούτε στην κουζίνα? απολύτως πουθενά? :o:o:o:o

και τα παιχνίδια του θέλουν απολύμανση!!! ωχ πολύ δουλειά!!!! :?

με το καλό να γίνουν καλά.... :x

Θησείο πολύ μου αρέσει, έχει ένα καφενεδάκι εκεί, δεν θυμάμαι πώς το λένε, πολύ μου αρέσει!!!! :ymdaydream::ymdaydream:

πάμε να πάρουμε τον Λ., σας χαιρετώ για σήμερα, αύριο πάλι.... :x

άντε να γράψει και κανείς άλλος......!!!!

Βίκυ όχι δε βολεύει.... :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε εγώ επειδή θα πάρω μετρό να έρθω κατευθείαν από δουλειά που σημαίνει ότι θα έρθω με την ψυχή στο στόμα (θα την κάνω νωρίτερα), αν πάμε Θησείο, θα πρέπει να αλλάζω ηλεκτρικό κλπ..... :?:?:?

Γιατί αν πάρω αμάξι ούτε του χρόνου δε θα φτάσω.... :evil::evil::evil::evil:

Ασε Αργυρουλα.Μονο δωματιο και τουαλετα.Για αυτο σας λεω οτι γραφω απο το "κελι 33".

ολα με οινοπνευμα.Παιχνιδια,καρεκλες,τηλεκοντρολ,πομολα ντουλαπιων κτλ.Ασε.Αλλα τι να κανεις.

Λεω και εγω να την πεσω λιγο γιατι δε ξερω τι μας βρισκει.....(παντα αισιοδοξη :mrgreen::mrgreen: )

kai εγω θελω καπου που να βολευει προαστιακος...μπορω?

Έχει το Θησείο προαστιακό;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Δεν το ήξερα....

Τέλεια και για τις δυο μας δε θα ήταν mall;;;Αλλά δεν μπορούν οι υπόλοιπες... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δεν εχει προαστικο....απλα απαντησα σε αυτο που εγραψες οτι θα πρεπει να παρεις και ηλεκτρικο!

γκρινιαρα.....!

το mall βολευει....υποθετω...εν εχω παει....

αλλα η Γιωτα που θα μεινει?

δεν εχει προαστικο....απλα απαντησα σε αυτο που εγραψες οτι θα πρεπει να παρεις και ηλεκτρικο!

γκρινιαρα.....!

το mall βολευει....υποθετω...εν εχω παει....

αλλα η Γιωτα που θα μεινει?

Βικάκι όπως τα λες....Η γκρίνια μου δεν παίζεται τις τελευταίες ημέρες...Του τα έχω κάνει τσουρέκια του Γιώργου...Απορώ πως δε με έχει πλακώσει στα κλωτσίδια ακόμα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάρε και τη ΜΙ μαζί να μου κάνεις κανένα μάθημα θηλασμού.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άντε να δούμε θα συμφωνήσετε πού θα συναντηθείτε!!!! :lol::lol::lol::lol:

ή θα καταλήξει σαν τις συναντήσεις των βορείων!!!! :roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα με τον άντρα σου πώς μιλάς? μέσω τηλεφώνου ή email? :lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας πω τον πονο μου ή θα φαω ντοματες;;;;;;;

αρρωστησε και η μανα μου, καθε 10 λεπτα ακουω τον νικολά να κλαιει και να φωναζει μαμά και περιμενω τωρα και εγω τη σειρα μου.Αυτααααααααααα.

Ρε κοριτσια αφου ο Πειραιας εχει προαστιακο γιατι δεν τον παιρνετε να πατε στο the mall athens?????Λεω εγω τωρα για να ξεχασω τον πονο μου....

Παναγιώτα με τον άντρα σου πώς μιλάς? μέσω τηλεφώνου ή email? :lol::lol::lol::lol::lol:

Με τηλεφωνο :lol::lol::lol::lol: Αληθεια.Εχουμε freetogo kai τουλαχιστον δεν πληρωνουμε.

Ενα site που εδειχνε ποια φαρμακα επιτρεπονται ή οχι στο θηλασμο το θυμαστε;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...