Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σίσσι άλλο το Mall άλλο το Golden Hall...Άσχετη!!!!!! :evil::evil::evil::evil: Το Mall είναι στη Νερατζιώτισσα, το άλλο στην Κηφισίας δίπλα στο Ιασώ.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Για να καταλάβεις το Golden Hall είναι το Mall των πλουσίων...... :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα μην αγχώνεσαι ρε....Εμείς θα το πιούμε το καφεδάκι μας....Το πολύ πολύ να μην ερθεις εσύ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μάγδααααααααααααααααααα τι νέα ρε;;;;;;;;;; :D:D:D:D

Μαρία σταματήσατε την αντιβίωση;;;;; :D:D:D

Νατάσα που χάθηκες μωρή;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Ρε κορίτσια το μπουρεκάκι έχει εξαφανιστεί..... :roll::roll: Τι γίνεται;;;;; :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω πάει και στα δυο!!

Στο Γκόλντεν χολ μάλιστα χάσαμε και τα αυτοκινητό μας την πρωτη φορά που πήγαμε... :oops::oops::oops: Μπερδευτηκαμε με τα πάρκιν :lol::lol::lol: Ήμουν και έγκυος... κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου από το νευρικό γέλιο!! Μόλις είδα το ύφος

του Παν. όταν μου είπε: "Μωρό!! Πάει το αυτοκίνητο" ξεσκίστηκα στο γέλιο! :lol::lol:

Το μολ είναι ωραιότερο νομίζω... :roll::roll:

Σας γράφω απότο νέο μου γραφείο

Συνδεθήκαμε κιόλας αλλά ακόμη έχουμε δουλειά

Κουράστηκα από την Πέμπτη :(

Πήραμε τηλ για την καλλιέργεια της Ιωάννας βγήκε καθαρή

Την αντιβίωση τη συνεχίζουμε ως την άλλη εβδομάδα

Το μικρόβιο που είχε αυτό το e-coli είναι ανθεκτικό στην αντιβίωση που πήρε

Παρόλα αυτά το καταπολέμησε :shock:

Ότι να ναι δείχνει το αντιβιόγραμμα?? :shock:

Θέλω κι εγώ εκδρομή

αλλά μόνη με τα κορίτσια μου χωρίς το Γ :twisted:

Τη μικρή να δω πως πάει που έκανε πυρετό και τις 4 το πρωί

άντε να δούμε

Μάγδα τέλεια είναι να έχετε χειμώνα

Σας γράφω απότο νέο μου γραφείο

Συνδεθήκαμε κιόλας αλλά ακόμη έχουμε δουλειά

Κουράστηκα από την Πέμπτη :(

Πήραμε τηλ για την καλλιέργεια της Ιωάννας βγήκε καθαρή

Την αντιβίωση τη συνεχίζουμε ως την άλλη εβδομάδα

Το μικρόβιο που είχε αυτό το e-coli είναι ανθεκτικό στην αντιβίωση που πήρε

Παρόλα αυτά το καταπολέμησε :shock:

Ότι να ναι δείχνει το αντιβιόγραμμα?? :shock:

Θέλω κι εγώ εκδρομή

αλλά μόνη με τα κορίτσια μου χωρίς το Γ :twisted:

Τη μικρή να δω πως πάει που έκανε πυρετό και τις 4 το πρωί

άντε να δούμε

Μάγδα τέλεια είναι να έχετε χειμώνα

Αν συναντηθούμε Μοναστηράκι τότε δεν θα πάρω αυτοκινητο.. Θα κατεβω Πειραιά και θα πάρω ηλεκτρικό απο εκεί. αν ειναι να συναντηθούμε εκεί Γιώτα, θα σε πάρω τηλεφωνο.

Καλέ κανονίστε τελικά μέρος και ώρα...Τι περιμένετε;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Η μέρα αν κατάλαβα καλά είναι η Πέμπτη......

Επίσης, ποιες θα είμαστε;;;;Και πού θα πάμε;;;;

Αφροοοοοοοοοοοο θα έρθεις ρε;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Α, δε σας είπα...Μετά από 1 μήνα τόλμησα να ζυγιστώ!!!!!!!!! πήρα 1 κιλό ακόμα...Ο νέος γιατρός είπε ότι τόσο πρέπει να παίρνω.... :roll::roll::roll::roll: Συνολικά έχω φτάσει αισίως στα 8,5.... :cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops: Ελπίζω να μην ξεπεράσω τα 11...Έχω κόψει βραδινό και αηδίες όπως γαριδάκια, πατατάκια κλπ.... :?:?:?:? Σοκολάτες όμως δεν μπορώ...Απλώς τις έχω ελαττώσει πολύ... :roll::roll::roll::roll::roll:

tha erthw kale ....an me bastane ta podia mou .

kanoniste eseis kai egw boleuomai pantou...kai monh mou (xwris manwlh) :D

Γεια σου ρε Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοο...Κι εγώ χωρίς Ιωάννα.... :D:D:D:D:D Αλλά θα έρθω κατευθείαν από τη δουλειά.... :lol::lol::lol::lol::lol: Την παρθενική της εμφάνιση θα την κάνει στα γενέθλια του Μανωλάκη.... :D:D:D;););)

καλημερααααααααααααα

τι κανετε κουκλες μου?

ειχα πολυ δουλιτσα απο γραφειο σε γραφειο...μιας και ειμαι γραμματεας στον δικο μου αλλα αντικαθιστω και την αλλη της διευθυνουσας που λειπει.. τωρα εχουν σεμιναριο αλλα το πολυ 3 θα ρθουν πανω... θα φαω σε λιγακι σπανακορυζο με φετουλα...και ας μην αποροφιεται πολυ ο σιδηρος...μιαμιιιιιιιιιιιιι...

Γωγακι αν και τα παμε λιγακι εμεις ..να σου πω οτι με την μουριτσα ειμαι λιγο στεναχωρημένη γιατι εβγαζα αρκετα μικρα σπυρακια...και επειδη μου χ ε πει οτι θα βγαλει μερικα δεν την πηρα τηλ..αλλα αρχισα και εβγαζα πιο πολλα ...οποτε την πηρα χθες...και τι μου πε? :(:( οτι δεν επρεπε μετα απο τοσες μερες να βγαζω και οτι ειναι αλλεργια στην ενυδατικη που βαζα.. :o οτι μου πεσε βαρια...΄΄οντως την εβαζα και εβαζα αρκετη γιατι κοριτσια δεν μπορουσα να βγω εξω σαν ξεφλουδισμενο ψαρι..αλλα γυαλιζε πολυ...δεν εδινα ομως σημασια γιατι μου την ειχε προτεινει η ιδια..που να παει το μυαλο μ ου οτι δεν μου καθοταν καλα...και μου πε να βαλω την φουσιντιν..νομιζω που χει και κορτιζονη τοπικα για μια βδομαδα...ελπίζω να ηρεμησουν για να κανω το επομενο...και φυσικα θα αλλαξουμε την ενυδατικη...σορυ αν σας ζαλισα.... :oops:

επιτελους εχουμε νερο...!!!!!!δεν ειχαμε απο το σαββατο με διαλειμματα...σκεφτειτε πικρααααααααα...αλλα τωρα εκαναν οι βλακες καποιο λαθος και προκαλεσαν μεγαλη καλωδιακη βλαβη :twisted::twisted: και μειναμε χωρις τηλεφωνο!!!!!!!!αλλα χωρις τηλεφωνο μπορω .χωρις ρευμα όοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! διαφορετικα πως θα μπαινω εδω να τα λεμε εεεεεεεε?????? :lol::lol:

το καρολινακι θα θελε πολυυυυυυυυυυνα σας γνωρισει αλλα μαλλον κανονιζετε πεμπτη οποτε μου ναι πολυ δυσκολο... :(:(:(:( τεταρτη μπορω οπου θελετεεεεεεεεεεεεεεε....

μακια σ ε όλες μια προς μια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ Κανονιζετε και δεν μοθ το λετε?

να θυμωσω?

να σας κανω μουτρα?

η οχι λογω οτι ειστε εγγυοθλες?

Αφροδιτη μου ποτε τα γενεθλια τελικα?

γεια σας κοριτσακια μου!!

αχ τι καλα που θα βρεθειτε!!! να περασετε τελεια!!!

κ βγαλτε καμια φωτο τη συμπεθερα μου να τη δω με την κοιλιτσα!!!!!!

η θου γεννησε??? που ειναι???

νατασα τι κανεις? πως εισαστε κ τα 3 κοριτσακια??

η νατασουλα γυρισε? ξερει καμια?

καρολινακι απαπαπα! ακου κει να σε πειραξει η ενυδατικη!

αργυρουλα αφρο γιωτακι μπουρεκιιιιιιιιιιιι που εισαι? ερη σισσιω κ οι υπολοιπες κουκλαρες τι κανετε??

εγω τωρα ειμαι καλυτερα, με εβρισε λιγο η αναστασι στο τηλ με μαλωσε κ η αννυ :lol::lol::lol::lol: κ ηρθα στα ισια μου!!

Πήγα και έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ και μόλις μπαίνω μέσα αμέσως η βοηθός του με αποκάλεσε με το επίθετό μου!!!! :o:o:o έμεινα με το στόμα ανοιχτό που με θυμόταν αν και έχω να πάω ένα χρόνο, βέβαια εκεί έβγαλα τις 2 εγκυμοσύνες αλλά και πάλι δεν έχω και το πιο εύκολο επίθετο και μάλιστο είναι ελληνικό!!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

ξαφνιάστηκα!!!! και αυτή ξαφνιάστηκε με το πόσο μεγάλωσε η κοπελάρα μου!!!! :roll::roll::roll:

χθες που πήγαμε στο σχολείο του Λ. η Ρέα είδε την Κινεζούλα και καθόταν δίπλα της και κοιτιόντουσταν στα μάτια :lol::lol::lol::lol: πολύ γέλιο, ευτυχώς δεν την πείραξε καθόλου!!!! :roll::roll::roll::roll:

άντε να δούμε αν θα βρεθείτε οι εκ των Αθηνών, βγάλτε και φωτό να σας θαυμάσουμε!!! ;;);;)

Λένα η Νατασούλα γύρισε την προηγούμενη εβδομάδα!!! :?

Βικάκι έρχεται η Γιώτα η Χιώτισσα Αθήνα αύριο και κανονίζουμε συνάντηση για Πέμπτη...Θα έρθεις;;;;; :D:D:D:D:D:D:D

Συμπεθερούλα μου αντε σύνελθε ρε...Μην είσαι χάλια..Φαντάζομαι τι φταίει, αλλά θα έρθω πάνω μωρή και θα σε κάνω μαύρη στι ξύλο.........Αντε!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κοριτσάρα μου εσύ.... :x:x:x:x:x:x

Αλήθεια η ψηλέγκω η φίλη σου που είναι;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Επίσης, η Χρύσα σήμερα είναι εξαφανισμένη..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Η Θουλάρα εδώ πρεπει να είναι, αλλά δε μας κάνει την τιμή η ψηλομύτα να μας μιλήσει.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Καρολ σοβαρά ρε έπαθες τέτοιο πράγμα;;;; :o:o:o:o Περαστικά!!!!!Ελπίζω να περάσουν σύντομα!!! :D:D:D

ναι Γωγακιμου και εγω το ελπίζω! δεν λεω..ναι μεν ειναι μικρα αλλα εσκασα τοσα λεφτα και θελω να βλεπω βελτιωση μαμωτο μουυυυυυυυυυυυ...τσαμπα αλλαζα δερμα το ψαρακι...η το γοργονακι :lol::lol: που λεει η Χρυσα μας..

αληθεια cessssssssss που εισαι βρε αγαπη???????????? :roll::roll:

μαιμουδακο μου φορτισε το τηλ...αυριο θα σε παρω να τα πουμε!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

καλα να περασετε τσουπρες αθηναιες...αφου καμμια σας δεν συμφωνει για τεταρτη..σνιαρφφφφφφ :(:(

Kαλησπερα!

Μπηκα να δω αν γεννησε η Θουλιτσα...Οχι εε?

Δεν εχω κεφι να σχολιασω αλλα διαβασα τα περισσοτερα...

1 ερωτηση μονο προς την Ερη...

Τοσο πολυ σε ενοχλησε που σου ειπα τις προαλλες για τις 5 απαντησεις σε 1 σελ?

Θα μπορουσες να μου το πεις με αλλο τροπο...

Σορρυ...Προφανως δε μου επεφτε λογος...κ προφανως βρισκομαστε σε

ελευθερο φορουμ κ ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει...Αλλα ειχα

την αισθηση(προφανως την ψευδαισθηση..) οτι θα μπορουσα να σου το

πω φιλικα...Επειδη στην ουσια εγραφες κατω απο...τον εαυτο σου κ χωρις παραθεση...

Αυτα...

εδω ειμαι αλλα φευγω να παρω το μικρο..

καλε η χρυσα δε εμφανιστηκε..παραξενο...

πες τε καμια ιδεα τι δωρο να παρω το μικρο απο το νινι..αν κ αυτα τα κοροιδευω..

κ εχει κ σε 10 μερες γενεθλια.. :roll:

οτι ειναι αλλεργια στην ενυδατικη που βαζα.. :o οτι μου πεσε βαρια... γιατι μου την ειχε προτεινει η ιδια..που να παει το μυαλο μ ου οτι δεν μου καθοταν καλα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρόλ γιατί δεν βάζεις την δικιά σου υδατική, που ξέρεις ότι σου στρώνεις καλά στο πρόσωπό σου?

και εγώ θα ήθελα να κάνω πίλινγκ, αλλά πρόσφατα είδα μια ηθοποιό (δεν θυμάμαι το όνομά της) έκανε χημικό πίλινγκ και το πρόσωπό της είναι κατακαμένο!!!! :?:?

και έτσι άλλαξα γνώμη!!!! :|

Καρόλ γιατί δεν βάζεις την δικιά σου υδατική, που ξέρεις ότι σου στρώνεις καλά στο πρόσωπό σου?

και εγώ θα ήθελα να κάνω πίλινγκ, αλλά πρόσφατα είδα μια ηθοποιό (δεν θυμάμαι το όνομά της) έκανε χημικό πίλινγκ και το πρόσωπό της είναι κατακαμένο!!!! :?:?

και έτσι άλλαξα γνώμη!!!! :|

αρτζι μου η πλακα ειναι οτι την avene clean-ac χρησιμοποιουσα και προηγουμενως ...δεν την αλλαξα...απλα συνεπεσε οταν της ειπα οτι αυτη βαζω να μου πει οκ καλη ειναι...βαλε αυτην..αλλα ειμαι και τσαντισμενη...λεω λες να με πειραξε το πηλινγκ...θα βαλω την φουσιντιν που λεει και θα δουμε...αχ μη μου λες τετοια..για ποια λες??????

γεια σας και απο το "κελι 33"!!!!

τα ιδια ειμαστε.

σημερα εχω ορεξη να φιλοσοφησω!!!!!

νοιωθω οτι η ζωη μου ειναι μια αναμονη.Ολο κατι περιμενω να γινει. :roll::roll::roll::roll:

πρεπει να γινω λιγο πιο αυθορμυτη μου φαινετα.Αυτααααααααααααα

ΡΕ κοριτσια πατε ρε Θησειο.Ειδικα αν εχει και καλη μερα θα ειναι τελειααααααα!!!!!!!!!!!!

θηλαζω.θα τα πουμε σε λιγο

Αναστασια ξεκόλα ρε, καλαμπουρι κάναμε με την Αργυρώ, μηπως είσαι πολυ παρεξηγιάρα?

Με συγχωρείς αν σε πειραξε, για πλάκα έγινε το σχόλιο. αν το διαβάσεις όπως έγινε θα καταλάβεις.

Δεν με πειραξε καθόλου βρε γιατι δεν καταλαβαίνω τον λόγο εξαλλου.

Σορρυ ρε συ

Καρόλ δεν θυμάμαι, ήταν μια που εμφανίστηκε σε ένα Gala και ήταν ωραία, αλλά στο αεροδρόμιο την έπιασαν οι παπαράτσι με χάλια πρόσωπο και κρυβόταν!!!!...μια ξανθιά 50άρα, όχι Ελληνίδα!!!

εσύ όμως δεν ανήκεις στην δικιά της κατηγορία, το δικό σου πέτυχε ή όχι? :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...