Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Λητώ δεν πάω......Τα βαράνε πολύ.... :evil::evil::evil::evil: Της Ιωάννας την κούνια που γίνεται και κρεβατάκι την είχα πάρει 600 ευρώ χωρίς στρώμα.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Τέλοσπαντων......

Αντε κάνε καμια βόλτα και για μενα...Αλήθεια τον Ντόντο που τον έχεις;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Γιώτα καθημερινή μωρή;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Πότε θα σε δω;;;;Δουλεύω μέχρι αργά.... :(:(:(:( Πόσες μέρες θα μείνεις;;;Σε ποια περιοχή;;;;Πες τα όλα....... :lol::lol::lol::lol:

Μάγδα η Θούλη θυμάται πιο πολλά από μενα..... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα κι εγώ τα πάντα ενιωθα με την επισκληρίδιο.... ;);););) Τον άντρα σου μωρή τρελή δεν μπορείς να τον αποφύγεις.... :lol::lol::lol:

Σισσάκι αλήθεια;;;Γερή ήταν;;;;; :roll::roll::roll::roll: Ποια είχατε πάρει;;;;;; :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλέ ξέχασα τη Μαρίαααααααααααααααααααα.... :oops::oops::oops::oops::oops: Μαράκι μου συγγνώμη.....)

Ax ναι καλέ!!!Τη Μαρια ξεχασες!!!

Αντε να χαθεις ρε παλιοκοριτσο! :evil::evil::evil::evil::evil:

Δε σου ξαναμιλάω ρε!Πραγματικα!

Και μην τολμήσεις να πεις οτι με ανέφερες!Απλα με αποκαλεσες ψηλέγκω κ με έθαψες! :evil::evil::evil::evil::evil:

Με ζηλευεις ρε συ!Ειδες οτι εχω πολλα σου-ξου-μου-ξου με τη συμπεθερα σου

κ φοβήθηκες!Αααααντε!

Δεν ειπα τιποτα κακο για την Νατασα ρε σεις....

Φυσικα κ καλα εκανε...Ειπα εγω το αντίθετο?Απλα μου φαινεται περιεργο για τα δικα μου δεδομενα.

Οχι πως εγω ειμαι η νορμαλ!Το αντιθετο!Υπερβολικη μεχρι αηδίας στο συγκ θέμα...

Θουλακι μου δε γεννησες καλη μου!Κ εγω δε νομιζω πως θα γεννησεις ακομη...Εεεεχεις

καιρο!

Η Αννυ δεν κουτσαινει,τρωει λιγουλακι αλλα ειμαι ευχαριστημενη(αφού ανοιγει το στόμα)

κ τα σπυθουρακια σχεδον εξαφανιστηκαν.!Ευχαριστω που ρωτας!

Με φουντωσε η Γωγω κ ξεχασα τι ηθελα να πω... :evil::evil:

α!Καρολ δυσκολα χωρις νερο...Πολυ δυσκολα!υπομονη!

Για το μεμε σου...Θα περασει καποια στιγμη ή θα εχεις μια ζωη θεματακι?

Νομιζω πως διαβασα την ΑΡΓΥ να γραφει κατι που της εκανε ο συζυξ....Πετικιουρ,μανικιουρ?Κατι τετοιο...

ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ????????

Αχ...παω να φαω γλυκο να χαλαρωσω.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Νομιζω πως διαβασα την ΑΡΓΥ να γραφει κατι που της εκανε ο συζυξ....Πετικιουρ,μανικιουρ?Κατι τετοιο...

ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ????????

δεν έκανα πλάκα, πάντα μου έκανε 2 ή 3 φορές την εβδομάδα προ γάμου, αφού γεννήθηκε ο Λ. 2 φορές την εβδ. και μετά την γέννηση της κοπέλας μας καθόλου!!!! :lol::lol::lol::lol:

χθες το θυμήθηκε πάλι και μου είπε θα το ξανακάνει στα μέσα της εβδομάδος, ώστε να φτιάξει η φτέρνα μου!!!! :roll::roll::roll: υπολογίζω Τετάρτη!!! :roll::roll::roll::roll:

Μωρή ψηλέγκω επίτηδες δε σε ανέφερα καθόλου...Έτσι, για να μάθεις.... :twisted::twisted::twisted: Και ναι μωρή...Είσαι υστέρω, υπερβολική..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και όχι δε φοβάμαι για τη συμπεθέρα μου...Εξάλλου, της έχω εμπιστοσύνη.... :?:?:?:? Αν και μπορεί να την τυλίξεις με τα τσουρέκια σου την κοιλιόδουλη..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώταααααααααααα το Semiramis στην Κηφισιά είναι τέλειοοοοοο...Ντιζαινάτο, μίνιμαλ, αλλά φαντάζομαι και ακριβό.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Η άλλη λύση είναι η Νομική...Να κάνεις εκεί κατάληψη όπως οι Αφγανοί...Και που ξέρεις;;;Μετά μπορεί να σε καλέσουν κι εσένα στο νεοκλασικό στην Πατησίων τζάμπα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν έκανα πλάκα, πάντα μου έκανε 2 ή 3 φορές την εβδομάδα προ γάμου, αφού γεννήθηκε ο Λ. 2 φορές την εβδ. και μετά την γέννηση της κοπέλας μας καθόλου!!!! :lol::lol::lol::lol:

χθες το θυμήθηκε πάλι και μου είπε θα το ξανακάνει στα μέσα της εβδομάδος, ώστε να φτιάξει η φτέρνα μου!!!! :roll::roll::roll: υπολογίζω Τετάρτη!!! :roll::roll::roll::roll:

Eλα τωρα!Πες οτι κανεις πλακα!!!! :lol::lol::lol:

Ειναι το επαγγελμα του? :?:?

Γωγω πωπωωωωωω εχεις σκασει απο ζηλια ρε συ!!! :lol::lol::lol::lol:

Δεν πειραζει!!!!...

Θα μεγαλωσεις κ θα μαθεις κ εσυ! :P

Παντως μη βαζεις στο στομα μου λογια!Εγω δεν ειπα κατι αρνητικο...

Ασε που κ να ελεγα η Νατασα δεν θα ειχε προβλημα! ;)

τζαααααααααααααα ηρθα ναγεμισω σελιδες...Θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που εισαι πειραχτηρακι μου?

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξαναγυρισα στο γραφειακι μουυυυυυυ..το οποιο λεω οτι δεν μου αρεσει που ναι στην εισοδο.. και δεν τρωω ευκολα..κοκ..αλλα απο το ναμαι μεσ αστην αλλη που ειμαι μουγκα στην στρουγκα... :( γιατι εχει ανοιχτη την πορτα της...ψηφιζω εδωωωωωωωωωω..

ακουστε και τα ευχαριστα νεα..που δεν το περιμενα..θυμαστε που σας ελεγα οτι θα περνουσα απο αξιολογηση? ε περασα...και μαλιστα πολυ ευκολα...γρηγορα...χωρις στεναχωρια...του μιλησε και μια συναδελφος για μενα...οτι εχω βελτιωθει...και οτι παω μια απο δω μια απο κει...και μου βαλε ενα μ.ο ικανοποιητικο...τουτεστην ικανοποιει πληρως...και ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηη :D:D:Dναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ουφ παει και αυτο... φανταζομαι θα σκυλιασε η αλλη που ναι στο γραφειο του και δνε ηταν παρον στην αξιολογηση σαν την προηγουμενη φορα...καπνους θα βγαζε η βλαμμενη ...και ασχημη...συγνωμη αλλα ετσι ειναι ανυπαντρη...αγαμ...γκρρρρρρρρρρ

αρτζι μας το κοψαν χωρις ειδοποιηση αλλα υπαρχει δυστυχως ενα μεγαλο προβλημα κοντα στην περιοχη μου..σκεφτομαι μωλε πιο πολυ το παπι μου...αλλ α λογικα το απογευμα θα ρθει...όσο

για το μανικιουρ και τον αντρα σου..δεν εχω λογια εμεινα μ@@@ :shock: μπραβοοοοοοοο...

Αναστασια μου γλυκια απότι καταλαβα θα το χω αυτο το πονακι :(:( σνιαρφφφφφ...απλα μια θα ηρεμει μια θα ειναι πιο ασχημα...

Γωγακιιιιιιιιιι ...ακουω καφε με αθηναιες????????? μμμμμμμμ για βαλε και το καροτακι !!!στην λιστα !!!!!!!!! :lol::lol: θελω πολυ να σας γνωρισω ολες σας απο κοντα ...και την παναγιωτα μας που ναι πολυ γλυκιαααααα...τεταρτη δε αν το κανονισετε ερχομαι παντουυυυυυυυυυυυ...σχεδον ε? εχω την πεθερα που κραταει την μικρη και κοιμαται σπιτι...

Χρυσα μουυυυυυυυυυ πωπω τακουσα ολα αυτα και μου ανοιξε και αλλο η ορεξη...μπραβο που σαι καλυτερα...

Μαγδα μου χαιρομαι που το κοριτσακι σου ειναι καλυτερα απο αποψης υπνου και

φαγητου..μπραβοοοοοοοοοο..πτου πτου...

λενακιιιιιιιιιιιιιιιι γιωτακιιιιιιιιιιιιιιι που ειστε τσουπρες μου?????????

σαυροπιγκουινακι ..θα χαρω να σε γνωρισω και εσενα απο κοντα...

παντως δεν μπορειτε να με πειτε ουτε πολυλογου ουτε κοινωνικη εεεεεεεεεε????????? :lol::lol:

την χαρα μου να χετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

φιλουρες σε όλες τις μανουλε ςπου τσεχασα...

Ειναι το επαγγελμα του? :?:?

όχι βέβαια, απλά ξέρει ΠΩΣ να φροντίζει την γυναίκα του!!!! :lol::lol::lol::lol::P:D:D

έκανα σολομό σε σουβλάκι είναι ο μοναδικός τρόπος να το φάει η Ρ.Α μας!!! :roll::roll::roll:

ναι όλο το πακέτο και αφού τελειώσει έχουμε μία κρεμούλα για τα πόδια και μου κάνει ελαφρύ μασάζ!!! :D:D , αχ είναι πολύ ωραίο .... το είδε και ο Λ. και ήθελε και αυτός!!!! :roll::roll::roll:

ετοιμη!!!!!θα μεινουμε Πειραια...μπορω κ την Πέμπτη το απογευμα κορίτσια ,και ολα τα πρωινα μεχρι την Παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιτα Γωγω 5 πραγματα θελω να κανω στην Αθήνα ..

1) να παω στην Ακρόπολη

2) να παω στο μουσειο της Ακρόπολης

3) να παω στο the mall

4) να παω στο Γκολντεν χολ

5) να σας δω!!!!!

na mai kai egw !!!!

hrthe to interet !!!!

me to kalo na mas ertheis giwta ,sigoura tha brethoume .

ax eimai ptoma ,shmera kaname mia genikh me ton kosta ....psofisame kai oi duo .

den exw nea polla ,hrema ta perasame ,emena me ponaei ligo h koilia .

diabazw to proigoumeno trenaki tora .

Λέμε με τη Γιώτα να βρεθούμε Τετάρτη στο mall......Ποιες μπορούν να ανέβουν στα παγωμένα ΒΠ μιας και οι περισσότερες είστε στην άλλη άκρη;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δουλεύω ρε κορίτσια και πριν τις 6.30 δεν μπορώ να φύγω.... :roll::roll::roll::roll::roll: Οπότε θέλω κάπου εδώ κοντά για να προλάβω να έρθω.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σας παρακαλώ!!!!!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Και με ποια θα πας για καφε βρε τρελογγα, καθημερινη πρωί;; :lol::lol::lol:

Κορίτσια εγω Τετάρτη στις 6 έχω ραντεβου με Ντι Τζει στο Ίλιον αν κανονίσετε Τετάρτη... καλά να περάσετε... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αλλά αν κανονίσετε Πέμπτη απογευμα έρχομαι ό,τι ώρα θέλετε όπου θέλετε!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1) να παω στην Ακρόπολη

2) να παω στο μουσειο της Ακρόπολης

3) να παω στο the mall

4) να παω στο Γκολντεν χολ

5) να σας δω!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: τούριστ τούριστ δλδ!!!! :roll::roll::roll::roll:

Σήμερα μάλλον θα έχουμε καινούργια τηλεόραση χωρίς κώλο!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάω να κάνω τυροπιτάκια!!!....η μικρή μόλις άρπαξε το τυράκι από τον Λ. την ώρα που το έτρωγε!!! :o:o:o:o:o:roll::roll::roll:

Ααααααααχχχ και βαχ.

Η1Ν1 τελικα :(:(:(:(:(

Γιωτα μου δυστυχως παλι δε θα γνωριστουμε. :(

Τι κανετε κοριτσαρες.Εγω κλεισμενη με το μωρο στο υπνοδωματιο.

Παναγιώτα περαστικά σας!!!

Υπομονή και θα περάσει..

καλύτερα να πάει στη μαμά του για λίγο :roll:

Να είμασταν κοντα θα τον έστελνα στην πεθερά μου :ymdevil:

Αφρο Wellcome back..Που χαθηκες ρεεε..γιατι δενε ιχατε ιντερνετ;;;

Παναγιωτα αμαν!!..πωπω..δυσκολα πολυ..περαστηκα του ρε....να παει να μινει σε ξενοδοχειο μερικε ςμερες..λεω εγω..εχεις ενα πολυ νινι στο σπιτι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...