Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Ερη και Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol:

τρελες!!!

παλη με τσουτσουνια σχολειστε!!!!!

Εγω ξερω μια τρελη που κοντευε να χασει το παιδι της επειδη ωριοταν μεσα στο χειρουργει μη τυχων της κανουν καισαρικη...

τελικα ο γιατρος πηρε την ευθυνη πανω του και τη ναρκωσε για καισαρικη..

μετα που μια ευδομαδα ηταν νε αναπνευστικη υποστιριξη εκλαιγε με μαυρο δακρυ η τρελη..

δε θυμαμαια για ποιον λογο ηταν επιβεβλημενη..αλαλ την θυμαμαι πως εκτοτε εχει γινει τοσο υπαρμαχος της καισαρικης..που μιλαμε για ολικη αναστροφη αποψης- που θεωρει πως ολα τα παιδια πρεπει να γεννιουνται πλεων και καισαρικη...

Και ηταν υπερφανατικη του φυσιολογικου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ε οχι ντιντις ...εχει και μεγαλυτερα απο τον δικο μου :lol::lol::lol::lol::lol: τα ειδα προχθεσ που τον αλλαζες :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε εισια τρελη

μολςι τελειωσα το σιδερο..

το επομενο τρενο δικο μου

γτ θα γεννησω..(λεμε τωρα)

Χαχαχα, ναι ναι Θουλη εσυ να το ανοιξεις που γεννας!

Ρε Αργυρώ με δουλευεις????? 36 εβδομάδων τόσο μικρή κοιλιά????? Καλέ που ηταν τα παιδιά? Ορθια καθόταν μέσα σου???

Εισαι κούκλα by the way.. :x:YMHUG:

ε όχι και μικρή, στην Ρέα ήταν μεγάλη και ο γιατρός κάθε φορά που πήγαινα μου έλεγε τι μεγάλη κοιλιά που είχα, όταν γέννησα και πήγα μετά από 40 μέρες, δεν είχα καθόλου κοιλιά και με ρωτούσε με έκπληξη: "πού είναι η κοιλιά σου?"!!!! :roll::roll::roll:

στον Λ. όντως είχα πολύ μικρή κοιλιά!!!

ευχαριστώ :x:x:x:x:D

Άνοιξα σήμερα τα ρούχα της Ειρήνης και ανακάλυψα πως όλα τα φορμάκια 2-4 μ και 3-6 είναι λεπτά και δεν κάνουν γιαυτήν την εποχή.

Άντε τρέχα ψώνιζε τώρα..........

Εεεεδωωωωωω ο καλος ο κουβαλητης που ακομα δε σου πηρε δωροοοοοο!!! :D:D:D:D

Δεν καταλαβα ομως ποια φορμακια λες...Ξηγησου κ νεξτ γουικ θα τα'χεις!

Περαστικα στην Ειρηνη!

Γωγω μου περαστικα κ στην Ιωαννα κ σε σενα...

Αχ συγνωμη που ρωτησα για το ντουζ με τοοοοοοοση αφελεια! :?:?:?

Και Σισσιω σορρυ κ για την πατατοκουβεντα! :lol::lol::lol::lol:

Παντως 1η φορα ειπα χθες στον αντρα μου για το τι συζητουσαμε κ εμεινε ετσι :shock: ...

Οχι με το θεμα αλλα με τι απαντησεις μας! :lol:

Και επειδη θα σκασω αν δεν το πω....

Ε οχι κ να μη λουζομαστε και να λεμε πως κανει καλο στο δερμα...Σορρυ αλλα δεν το δεχομαι...

Χωρις παρεξηγηση ε?

Μιστακι μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!

Παω να διαβασω τις επομενες σελ

Καλημέραααααααααα καλη εβδομαδα και happy valantine's day!!!!!!!!! :x:x:x

Λενα μου χρονια πολλα κοριτσαρα μου!!!!Να εχεις υγεια,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο ενα δευτερο μωράκι!!!!

Θουλη ακομη εδω βλέπω ε;;; :mrgreen:

Παω να σας διαβασω.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχετε ξεφύγει μου φαίνεται οι αγορομάνες!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ μου έχεις δίκιο. Θα στεναχωρηθώ αν ξαναγεννήσω με καισαρική και θα το βάλω και λίγο μέσα μου να πω τη μαύρη μου αλήθεια, αλλά σίγουαρα θα με παρηγορεί το γεγονός οτι θα το έχω ψάξει αυτή τη φορά και θα είμαι σίγουρη, για τους λόγους που οδηγήθηκα (αν οδηγηθώ τελικα) σε δεύτερη καισαρική.

Δηλαδή αν η δεύτερη ΚΤ είναι αναπόφευκτη, θα το αποδεχτώ, αλλά πάτα θα έχω τη στεναχώρια της πρώτης καισαρικής, που ουσιαστικά είναι και ο λόγος όλων των δεινών μου κατα τη γνώμη μου.

Εννοείται αυτό που λες! Σιγα μην αγαπάω λιγότερο το παιδί μου επειδή το γέννησα με ΚΤ. Για μένα αυτά είναι μπούρδες!

Χρυσάκι το ξέρω οτι με καταλαβαίνεις. Θα το ψάξω όσο δεν πάει, δε χάνω τις ελπίδες μου.

Και εδώ στην Αθήνα είναι αρκετοί οι γιατροί που αναλαμβάνουν ΦΤΜΚΤ.

Ο Μαυρομάτης (σ.σ. ο γυναικολόγος μου, όχι αυτός που με ξεγέννησε. Δεν ξαναπάω σ' αυτόν! ) :evil: δεν αμφισβητεί τον ΦΤΜΚΤ, αμφιβάλλει όμως αν θα αναλάβει ένας επιστήμονας μαι έγκυο με το δικό μου ιστορικό.

ερη ποσα κιλα εβαλες στο κωστα?

κομψη εισια ρε

κ συ αργι..ειχες μεγαλυτερη κοιλια στη ρεα ε?καλε μονο κοιλια ειχες κ συ

μιτσακι τελεια.....

αναστασια οτι κ να ρωτησεις η γνωμες διηστανται..το σκοτωσα ε? :lol::lol::lol:

να ρωτησω κατι τωρα

εσεις τι κιμα περνετε για σας κ μωρα?

με εδωσε η πεθερα 1 κιλο κιμα αναμικτο κ δε ξερω τι φαι να το κανω

πλιζζζζζζζζζζζ πες τε ιδεες..

εχω χασει το θεμα με το ντουζ και τις πατατες!

τι παιζει?

τι ωραιες κοιλιτσες ειναι αυτες?

εγω παιρνω μοσχαρισιο κιμα...!

κανε τον μπιφτεκια !

Σισσιω μου να σου πω την αμαρτια μου δεν τον αδικω...

οι γιατροι ειναι ανθρωποι..οχι θεοι..και ο σωστος γιατρος ξερει τα ορια του...

ΠΧ εγω εμειαν ευχαριστιμενη απο τον προηγουμενο..αλλα ο ανθρωπος δεν αναλαμβανει ΦΤ..τι να κανουμε τωρα..

αμα δε με ενοιαζε...παλη σε αυτον θα πηγαινα...

Θουθου εγω το ΦΟΦΟ ζηταω να μου κανουν κημα το κρεας ποy αγοραζω για τον μικρο..δηλαδη απαχο νουα

καλε ανοιξε το αλλο μη καθηστερισεις!!!!

Ερη μου διστυχως δεν μπορω να κανω κατι...δεν ανικει στη σφαιρα συντονισμου μου..αλλιως θα το ειχα κλειδωσει εξαρχας και δε θα με νιαζει κιόλας αμα μου θυμωναν..

Αλλα πραγματικα οπως ειπα χτες και στην μπεμπου δεν μπορω να καταλαβω που ηταν το θεμα τους..

ΟΙ αναφορες σας θα πανε στην αντμιν γιατι αυτη η ενωτητα δεν εχει συντονιστη..

Ρε παιδια ερωτηση...να μη πριζω παλη τη λαλα...με ποναει το στηθος..στη θηλεα αλω γυρω και αμα τα πιεζω...να ανισυχησω..να παρω γιατρο;;;..ειναι φυσιολογικο..η θα με πονανε οι θηλες αμα αρχισω θηλασμο;;;..

στον ΦΟΦο ειχα την ευαισθησια που εχω και τωρα σε ολο το στηθος..αλλα τετοιον πονο δε θυμαμαι να τον ειχα

Οχι καλε..εχει αποθηλασει πληρως απο τελη νοεμβριου..αρχες δεκεμβριου δεν θυμαμαι ποτε ακριβως..αλαλ εχει παααααρα πολυ καιρο να θηλασει...

το μονο που κανει ειναι να χαιδευει το στηθος οταν τον παιρνω μαζι μας το πρωη η οταν ξαπλωνουμε και παιζουμε...

Θουθου τελεια φωτο!!!Αχ ποσο γλυκα παιδακια ειστε κ τα..3!!!!! :-*:-*

Εγω δεν εχω δωσει κιμα αναμεικτο..Μονο μοσχαρι απαχο...

Χρυσα δεν ξερω για τις θηλες...Τι πονος ειναι?Οξυς?Μηπως σαν φαγουροπονος?

Καλε γτ τις βγαζετε τις φωτο τοσο γργηρα?Βασικα γτ τις βγαζετε γενικως? :?:?:?

pebi χθες ειχα την αναλαμπη+αφελεια να ρωτησω αν υπαρχουν πολλοι

ανθρωποι που δεν κανουν ντουζ καθε μερα....Ε!Υπαρχουν!

Επισης ειχα απορια για τις πατατες γτ αμφεβαλα αν κανω σωστα που δεν τις πλενω πριν τις

καθαρισω! :P:P:P

αααααααχ κανεις δε με καταλαβαινει...Θα παρω τα βουνα...

Αλλα δεν μπορω χωρις ρευμα κ χωρις νερο...

Σισσυ 2 φίλες μου με θρομβοφιλια γεννησανε με Κ. εγώ εξακολουθώ να θεωρώ οτι δίνετε πολυ μεγάλη βάση στη γέννα..προσωπικά για εμενα το αποτελεσμα μετραει κ οχι ο τροπος! ε δεν θα σκάσω κιόλας!!! και εγώ με καισαρική γεννηθηκα,εχω κατι?οχι πειτε μου...σας φαινομαι παράξενη?ε?ε λέω? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα δεν θα ξεχασω ρε παιδια την παιδιατρο στο μαιευτηριο!! μας μαζεψε ολες οσες γεννησαμε μια μερα μετά και αρχισε μια μια να μας λέει γ τα μωρά! εκεί με λέει κ.Πήδου μην ανυσηχείτε γ το κεφαλι της θα στρωσει...την κοιταω απορημενη και αρχιζω να αναρωτιεμαι...μα τι λεει αυτη? επειδη το κεφαλι εχει λιγο περιεργο σχημα νομιζε η χαζη οτι ηταν απο τη γεννα...δεν ειδε το δικο μου! ιδιο ποντιακο κεφαλι μανα και κορη!!!

Χρυσα γκομενιαρης θα γινει!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!! :twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άνοιξα σήμερα τα ρούχα της Ειρήνης και ανακάλυψα πως όλα τα φορμάκια 2-4 μ και 3-6 είναι λεπτά και δεν κάνουν γιαυτήν την εποχή.

Άντε τρέχα ψώνιζε τώρα..........

Αχ συμπεθερα και εγω το ιδιο επαθα!!!!τρεχα τωρα για χειμωνιατικα 3-6.Ευτυχως εχει εκπτωσεις.

Θου ο Ν. καθολου χαδιαρης!!!!! :evil::evil:

Μαρια τι κουκλαρες ειναι αυτες ρε!!!!

Αφρο...Μισκα μουσκα μικυ μαους :lol::lol::lol::lol: Ω Μαστοραααααααααααα!!!!

Ερη θες ακομη το τηλ της Γωγως;;;;

Σισσυ 2 φίλες μου με θρομβοφιλια γεννησανε με Κ. εγώ εξακολουθώ να θεωρώ οτι δίνετε πολυ μεγάλη βάση στη γέννα..προσωπικά για εμενα το αποτελεσμα μετραει κ οχι ο τροπος! ε δεν θα σκάσω κιόλας!!! και εγώ με καισαρική γεννηθηκα,εχω κατι?οχι πειτε μου...σας φαινομαι παράξενη?ε?ε λέω? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα δεν θα ξεχασω ρε παιδια την παιδιατρο στο μαιευτηριο!! μας μαζεψε ολες οσες γεννησαμε μια μερα μετά και αρχισε μια μια να μας λέει γ τα μωρά! εκεί με λέει κ.Πήδου μην ανυσηχείτε γ το κεφαλι της θα στρωσει...την κοιταω απορημενη και αρχιζω να αναρωτιεμαι...μα τι λεει αυτη? επειδη το κεφαλι εχει λιγο περιεργο σχημα νομιζε η χαζη οτι ηταν απο τη γεννα...δεν ειδε το δικο μου! ιδιο ποντιακο κεφαλι μανα και κορη!!!

Χρυσα γκομενιαρης θα γινει!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!! :twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! =))=))=))=)):)):)):)):)):))

καλε φυσικα και εχεις..ακου εκει..μονο που εισαι τοσο μουρλη φτανει για να λυσσαξω να γεννησω φυσιολογικα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατι μαρι τρελη..σου κακοπεφτει ο γιο μου;;;;..ειναι ψυχουλα ρε...το χαδιαρικο κουκλι μου!!!

κορονα στο κεφαλη του θα την εχει την κορη σου!!!!!

Αντε θου..παλη καθηστεριση εχει το νεο δρομολογιο!!

Καλε η αλλη η τρελη η πολυλογου το Καρολινακη που ειναι;;;;;

Οχι τιποτα αλλο..μετα θα γκρινιαζει οτι δε την ψαχνουμε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...