Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

θου ειναι στο παιδι ,ο δικος μου ειναι απιστυετα χαδιαρης και με φιλαει συνεχεια .

γωγω περαστικα ,μηπς εφαγε τιποτα και την πειραξε? εχει και πυρετο και διαρροια ?

ερη ηρεμησε ολλα ειναι καλα η Ιωαννα μπορει να εχει κατι αλλο και συναναστρεφετε και με αλλουσ ανθρωπους .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εσας σας φιλαν απο μονα τους/>?

ο Λ. έρχεται από μόνος του και μας φιλά, τώρ απου μεγάλωσε, όταν ήταν μικρός όχι και τόσο....η Ρ.Α εμένα συνέχεια με αγκαλιάζει και με φιλά!!! :D

νομίζω δεν έχει σχέση το φύλο....!!!! εξαρτάται από τον άνθρωπο!!!!

Μητσάκι άντε όλα καλά...μην το παρακάνεις όμως με τις δουλειές!!!! :?

Γωγώ περαστικά.....και στην Ειρήνη επίσης....

συμπεθέρα δεν νομίζω να κόλλησε από τον Κωστάκη, είχαν περάσει πολλές μέρες, νομίζω σύμπτωση είναι!!! ;)

Γωγώωωω :(:(:(:(:(:(:(:(:(:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Μονο ρύζι, μακαρόνια και πατάτα θέλει η γαστρεντερίτιδα... Και περνάει γρήγορα μόνο αν προσέξεις πάρα πολύ την διατροφή.. αλιώς σε ξαναπάει πίσω...

Φαρμακώθηκα ρε

Natassa perastika!

Martha teleia foto,oxi den exeis megali koilia,polu mikri exeis!kai nai exeis agori!amakrino apo tin koilia!!

polla grafete k den sas prolabaino!

Lala filia!

na sas po tin amartia mou kai ego fobamai ton toketo!ksematha!!! :D

afro na ton ksanapigaineis sto krebati tou!

Μητσάκι μπράβο!!!

πολύ χάρηκα ρε!!! ;)

άντε με το καλό και η Β'

Γωγώ περαστικά σας και να αποφύγεις να της δώσεις γαλατάκι :?

Έρη παιδάκια είναι όλο και απο κάπου θα κολλήσουν

Χαλάρωσε σιστιανή μου!!!

Θούλη εμείς γενικά το πέχουμε πολύ το φιλί και το χάδι στην οικογένεια

το οποίο μετά γίνεται ζούληγμα και στο τέλος καυγάς :lol:

Καλέ δεν μπορεί με την κοιλιά στο στόμα να κάνει διαδρομές μεσα έξω στο δίπλα δωμάτιο.. Εγώ νομίζω ότι ή ο Κώστας πρέπει να αναλάβει, ή θα κάνεις υπομονή φιλενάδα.. Αλλά να του λες πάντα ότι αυτο δεν επιτρέπεται..

Συμπεθέρα να σαι καλά μ εκανες και γέλασα με τα κουκλιά!

Εγώ Θου θα σου τα πάρω όλα ροζ και φουξ!!!!

Κορίτσι είναι!!!

Γωγώ περαστικά σας ρε συ...

Πωπω χάλια ε;;;

Δημητρα και γω το πάθαινα συχνά. Είχα πολλά υγρά αλλά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό. Μιλάμε για τέτοια αναισθησία!!! Ήταν άλλον ο καημός μου μάλλον! :lol::lol::lol:

Σισσιώ έλα εσύ και το πολύ πολύ να σε βάλουμε με το ζόρι να κάνεις ντουζάκι. Η αδερφή σου πως έγραψε;;; Περνάει;; Τον έπιασε τον καθηγητή;;;;

Γιώτα 11+ η Κων/να! Μπράβο ρε! Τελικά ήθελα τη σοκολάτα του το παιδί για να στανιάρει...

Εγώ να σας πω την κοτσάνα που έκανα....

Τόσον καιρό όλοι με ρωτούσαν τί δώρο θέλω για το νινί. Εγώ σκεπτόμενη οτι τα έχω όλα από την Ειρήνη έλεγα τίποτα και ο καθένας μου έφερνε ό,τι ήθελε. Μου φέραν πολλά ρουχάκια κλπ,κάπια τα άλλξα πήρα σετάκια για την άνοιξη και όχι για μέσα στο σπίτι.

Ε την πάτησα....

Άνοιξα σήμερα τα ρούχα της Ειρήνης και ανακάλυψα πως όλα τα φορμάκια 2-4 μ και 3-6 είναι λεπτά και δεν κάνουν γιαυτήν την εποχή.

Άντε τρέχα ψώνιζε τώρα..........

Συμπεθέρα να σαι καλά μ εκανες και γέλασα με τα κουκλιά!

για αυτό την έβαλα για να χαλαρώσουμε λίγο!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

αφού τα παιδιά μου διάβασαν τα βιβλία αποφάσισαν να βάλουν και τα κουκλιά να τα διαβάσουν!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy::wtf:

πάω να σιδερώσω, υποθέτω ότι μέχρι να τελειώσω θα έχει ανοιχθεί καινούργιο τρενάκι!!! B-)8-)

Μιτσακη τελεια...

αντε με το καλο η Β επιπεδου!!!!

Καλε ερη χαλαρωσε..αμα κολλουσατε θα αρρωσταιναν και τα αλλα...Γωγω οχι γαλα..καθολου ομως γαλα..Περατσηκα ρε!!!

εγω δεν σκαφτομαι τον τοκετο- πλεων-...δεν αντεχω και αυτη τη σκεψη

χαχαχαχαχα ευτυχως τα ειχα ξεδιαλεξει το καλοκαιρι που εμαθα οτι ειμαι και τα χειμερινα τα εδωσα ολλα στην κουμπαρα μου μια και γεννουσε χειμωνα .

Έρη θα σε χτυπήσω! Σταμάτα να χτυπιέσαι! Επίσης ήθελα να σου πω οτι είσακι κουκλάρα! Φαίνεται οτι αδυνατίζεις!

Πώς τα πας με αυτό το θέμα;;;

Θου η κοιλιά σου είναι χαμηλα και μυτερή, η Γιώτα λέει αλήθεια! Η κοιλιά παραπεμπει σε αγόρι!

Που με καταλαβες ρε Γιωτίνι οι φοβάμαι να γεννήσω;; :lol::lol::lol:

Άκουσα και το άλλο και έχω στεναχωρεθεί... Οι γυναίκες λεει με θρομβοφιλιά συνισταται να γεννούν με καισαρική. Γιατί ρε γαμοτο;;;

Εμενα δηλαδή με μυωπία, προηγούμενη καισαρική, θρομβωση και θρομβοφιλία δε θα με αναλάβει κανείς έτσι;; Μηπως να σταματήσω να ελπίζω...;;;

Ο γιατρός που πήγα είναι ξαδερφος πολύ καλής μου φίλης και κάποια στιγμή, στα πλαίσια που του το επέτρεπε το ιατρικό απόρρητο πάντα, της είπε οτι είμαι παλαβή και οτι όσο και να το ψάξω δεν προκειται με τέτοιο ιστορικό να με αναλάβει κανείς. Ούτε καν αυτοί που επιχειρούν ΦΤΜΚΤ.

Άσχετο, αλλά το θυμήθηκα τώρα με αφορμή τη Θου.

Ναι Σίσσυ είσαι παλαβή!!! :lol:

Εγώ στη θέση σου ούτε που θα το σκεφτόμουν

Επίσης και οι συνθήκες να ήταν οι ιδανικές δεν θα επιχειρούσα VBAC (καλά το γράφω?? :roll: ?)

Θου εγώ λέω κορίτσι :lol:

σισσιω σημασια δεν εχει πως θα γεννησεις αλλα να ειναι καλα η μαμα και το παιδι ...μην ξεχνας οτι εχεισ και ανα αλλο παιδι πισω σου ....

εδω εγω τωρα και φοβαμαι ειναι μην παθω τιποτα στην γεννα και αφησω ορφανο τον Μανωλη ....και ποιος θα τον μεγαλωσει που εδω ποιος ο μπαμπας που λειπει η θα παει επαρχεια και θα χασει και τον μπαμπα του ? και δεν θα με θυμαται καθολου ....

Σισσιω γιατι;;;;...

εγω δεν ξερω γιατι αλλα πανατ νομιζα πως οσες εχουν θρομβοφυλια πρεπει να γεννουν φυσιολογικα...

με εβαλες σε σκεψεις..θα ρωτισω τον Παπανικολαου.

Ρε ελα εδω πανω ..εχουμε τουλαχιτων 4 γιατρους...διαλεγεις και παιρνεις!!

Εγω δεν μπορω να σου πω οτι σημασια εχει να γεννηθει γερο και η μαμα να ειναι καλα..αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα..

εγω θα σου πω να κανεις καθε προσπαθεις...οχι ομως να θεσεις σε κινδυνο την υγεια σου η την υγει ατου παιδιου σου..

ξερω ακριβως πως νιωθεις και τι θελεις...και μονο εαν θεωρεις οτι εκανες τα παντα θα εισαι ισυχη..αλλιως θα εχεις μονημα αυτη την αμφιβολια και το σαρακι να σε τρωει...

εγω καποια στιγμη θα πρεπει να προετοιμαστω ψυχολογικα και για το ενδεχομενο να μη τα καταφερω..αλλα το καθιστερω γιατι εχω ελπιδα οτι ολα θα ειναι καριβως οπως τα θελλω..

αλλα επιφυλλασομαι ετσι ωστε σε περιπτωση που δεν..να μη πεθω επιλοχειο καταθληψη βαριας μορφης

Πάντως Αφροδίτη μη στενοχωριέσαι

κι εμείς εδώ είμαστε βρε

θα του δείχνουμε φωτογραφίες σου ρε

εγώ πάντως είχα απαγορέψει στον Γ να ξαναπαντρευτεί

θα έρχομαι βρυκόλακας :twisted: στον ύπνο του και κάποια στιγμή θα τον πάρω μαζί μου

εδω εγω τωρα και φοβαμαι ειναι μην παθω τιποτα στην γεννα και αφησω ορφανο τον Μανωλη .... και δεν θα με θυμαται καθολου ....

ακριβώς αυτό φοβόμουν και εγώ όταν έφευγα για τον νοσοκομείο και έκλαιγα!!! :(:(

αλλά Αφρο μου όταν φτάσεις στην αίθουσα τοκετών πραγματικά αυτό το ξεχνάς και επικεντρώνεσαι στον τοκετό γιατί θέλεις να προσπαθήσεις και το καλύτερο για το παιδάκι που φέρνεις στην ζωή!!!! :):x

Πάντως Αφροδίτη μη στενοχωριέσαι

κι εμείς εδώ είμαστε βρε

θα του δείχνουμε φωτογραφίες σου ρε

εγώ πάντως είχα απαγορέψει στον Γ να ξαναπαντρευτεί

θα έρχομαι βρυκόλακας :twisted: στον ύπνο του και κάποια στιγμή θα τον πάρω μαζί μου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ πέθανε ο Κωνσταντινίδης? ευτυχώς υπάρχει και ο άλλος, ωραία γλυκά έχουν και πολύ φρέσκα!!!! .....στο Φρούριο πού πήγατε? για τσιπουράκι και μεζεδάκι? :ymdaydream::ymdaydream:

Σισσυ :x:x:x:x Σ'αγαπω you know that. 6 κιλά έχω χάσει, μετά την γαστρεντερίτιδα το έριξα λίγο έξω..

Αλλα απο χθες ξαναμπήκα στο πρόγραμμα. θελω να έχω φτάσει τα δεκα πριν φυγω.. 4 κιλά σε 15 μέρες τα ρίχνω λέτε? Μετά αλλα 5 και τέλος..

Καλέ η δικιά μου η κοιλιά δεν ηταν μυτερή και όλοι μου λεγανε ότι εχω κοριτσίστικη κοιλιά. Δηλαδή να δειτε σε αυτη την φωτο. Και όχι ο γιος μου δεν ειναι ντιντης! :mrgreen:n699307154_1112013_7528.jpg[/attachment:m545lkyf]

post-4408-13873936208932_thumb.jpg

Sισσιω σημασια εχει να ειναι καλα η μαμα και το παιδι!

αν ειναι καλ αμονο η μια πλευρα τοτε αυτοματα δεν αθ ειναι και η αλλη!

ολα θα πανε καλα!

και δεν αγαπα ογιτερο μια μανα το παιδι της επειδη το γεννησε με ΚΤ....!

εγω ειμαι κατα στις καισαρικες για ευκολια του γιατρου η της μαμας!

η αδελφη μου εχει κανει 3 καισαρικες...ξεκινησε απο τον πρωτο γιο και συνεχισε αλλα ειχε ΠΗΤ 25/12...και ο γιατρος εκεινη την ημερα ελλειπε...!

οσο γι ατην μαμα που κανει καισαρικη για να μην πονεσει η ανοιξει το μν της(το εχω ακουσει και αυτο) ειναι απλα παρτακιας....για να μην πω κατι αλλο....

αααα και ο πονος του φυσιολογικου αντεχεται...εχει προβλεψει η φυση για αυτο....

ειναι πολυς αλλα δεν μπορεις να κανει τιποτα.....εγω θυμαμαι τον τοκετο εντελως σαν ονειρο....και ηταν εντελως φυσιλογικος τοκετος....

αααα και δεν ειναι μονο να γεννηθει....ειναι γεννηθει καλα και να ειναι και μετα καλα....η πορτα της μοναδας ειναι πολυ βαρια....

Αφροδιτη θα ιυοθετησω εγω το Μανωλακη,...και θα του μιλαω γαι εσενα...

ε οχι ντιντις ...εχει και μεγαλυτερα απο τον δικο μου :lol::lol::lol::lol::lol: τα ειδα προχθεσ που τον αλλαζες :lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Ο καυμένος έβγαλε τα κάκαλα του στην φόρα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...