Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λενάκι μου γλυκό χρόνια σου πολλά, να είσαι πάντα γερή , δυνατή χαρούμενη και κούκλα όπως είσαι τώρα!

Να σε χαίρεται η οικογένεια σου και συντομα άλλο ενα σποράκι στην κοιλίτσα σου!

genethlia0307.gif[/attachment:3icglguy]

post-4408-13873936206403_thumb.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαμα!!!

Ιδρωσα να σας διαβάσω και τώρα θέλω μπάνιο!! Καλέ δεν είχατε άλλες δουλειές Κυριακάτικα? :mrgreen::mrgreen:

Εχει και η κολλητή μου σήμερα γεννέθλια μαζι με την Λένα..

Καλέ Γωγώ το παιδί έκατσε στο τραπέζι και έπαιζε με τα πλαστικά πιρουνάκια δεν έτρωγε..! :D

Αφρο μου σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον Κώστα. :D

Γιώτα μου πολύ λυπάμαι που δεν καταφέραμε να σας δούμε..! :( Τέλειες οι φωτος με την μικρή και τον Μανωλάκη! :x

Μα τι θεά κόρη έχεις και εσυ!! :YMHUG::x;;);;);;)

Τις πατάτες τις πλένω, μπάνιο κάνω κάθε μέρα εκτός από κάποιες φορές σαν αυτές που λέει η Γωγώ που μπορεί να είμαι κομμάτια και γενικά να μην προλαβαίνω. :roll: Τιποτα δεν παθαίνουν ούτε οι μασχάλες ούτε το πιπι. Το πιπι μάλιστα θέλει τον χρόνο του χωρίς νερό για να μην διαταράσσεται το ph του. :mrgreen: Όχι ότι θα πάθεις τίποτα με καθημερινό μπάνιο, προς θεού, αλλά δεν παθαίνει τίποτα αν μια μέρα δεν κάνεις. :D

Να βγάλετε και εσείς φωτογραφίες σημερα στην Λένα Ε!!! :D:D

Μαρία τέλειες οι μικρές σου!! Κουκλάκια! :x@};- Που είσαστε εδώ? Σκούρυνες το μαλί σου? Τι είναι ο μεσημεράς? Ravenwood Fair πορωση!!

ΘΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! :x:x Η πιο ωραία φωτο που έχω δει!!! Τι γλύκες που είσαστε! Τωρα αγκαλιάζει την κοιλιά ντεμεκ αντε να δουμε όταν θα γεννήσεις τι θα γίνει.. χαχαχα αστειεύομαι ε!

Μιτσάκι όλα καλά να πάνε σήμερα! :YMHUG: Περιμένουμε νέα..

Συμπεθέρα περαστικά στον Λουκάκο, για την μικρή τώρα, νομίζω ότι είναι ψηλή και είναι οκ τα κιλά της.. Ο Κώστας είναι 90 εκατοστά και είναι 12 κιλά.. Και δεν είναι χοντρούλης.. :x

Κορίτσια…. 16 και σήμερα!!! :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

Καλημέρα! Έχω τα νεύρα μου! Λογικό θα μου πείτε... πέρναω τις φάσεις μου τώρα.

Εχθές έφαγα 2 φετάρες τσουρεκάκι εκ Θεσσαλονίκης γεμιστό με μπιτερ σοκολάτα! Σοκολατένιο μέσα και έξω!

Πάει η δίαιτα. Τερκενλής φυσικά!! Ακούτε Θεσσαλονικιές;;!;

Συγγνώμη, τί άλλο πρέπει να γράψει τελικά η κοπελιά για να κλειδωθεί το εμετικό θέμα;; Φανταστείτε, εκνευρίζει εμένα που δε διαβάζω άλλα θέματα πλην του δικού μας. Έλεος!!! Τί κάνεις μωρή Χρύσααααα;;;;

Λενάκι κουκλίτσα όμορφη, καλοσυνάτη και χαμογελαστη, χρόνια πολλά και από δω! Να περάσεις τα πιο όμορφα γενέθλια! :x:x:x

Κατά τα άλλα τί κάνετε;

`Οντως τελεια η φωτο Θουλη, τωρα την ειδα που το ενεφερε η συμπεθερα μου!!!

και γιατι λες οτι πηρες κιλα?!!!! :o:o:o:o μια χαρα εισαι μονο κοιλια!!!! :)

εγω τις πατατες δεν τις πλένω!!! παιρνουμε αυτές στο δύχτι και δεν έχουν χώμα!!!...ο άντρας μου γεμίζει τον νερωχύτη με νερό, τις βάζει μέσα και τις καθαρίζει!!!

εγώ ντουζάκι κάνω το βράδυ, αφού πάει η μικρή για ύπνο και πριν κοιμηθεί ο Λ. γιατί αν το κάνω μετά ακούγεται πολύ στο δωμάτιο του Λ.!!!! :? για τον ίδιο λόγο δεν κάνω το πρωί....!!!! :roll::roll::roll:

ένας δερματολόγος είχε πει στον άντρα μου ότι δεν πρέπει να κάνουμε καθημερινά μπάνιο γιατί καταστρέφουμε το ph του σώματός μας, αν θέλουμε μόνο ντουζάκι χωρίς σαπούνι!!!! και ότι ένας άστεγος που έχει καιρό να κάνει μπάνιο έχει πιο υγιές δέρμα από κάποιον που κάνει καθημερινά!!!!

επίσης ο παιδίατρός μας καθώς και η μαία, μας είχαν πει να μην κάνουμε τα παιδιά κάθε μέρα μπάνιο γιατί καταστρέφουμε το δέρμα τους!!!......

καλημερα σε ολες!

μα ποσα γραψατε?

Λενα χρφονια πολλα...χιλιοχρονη....κοριτσια να την τιμησετε σημερα....θα εχει και γλυκο....!

Μιτσακι καλα αποτεεσματα....ολα καλα θα ειναι!

Θουλη ..τι τελεια φωτο ειναι αυτη?

τι τρυφερη!

Μαρια....δενσ ηκωει κουβεντα για τον πατερα της....!

Γιωτα μπαρμπι ντυθηκατε?

ΤΗ Μ-Ι οταν την ωτας τι ντυθηκες σου απαντα "σα γατουλα" και οχι μινι η ποντικουλα...εχει αποψη!

ερη αχ αντιστροφα η μετρηση...!

πως πανε οι ετοιμασιες?

Ο Μανωλακης γλυκας....εγω δεν νομιζω να πειραζει...ειναι πολυ καλο παιδι!

ειτηνη τι κανουν οι μεκρες σου?

Γωγω λεπεις!

Χρυσα....ασε τον μικρο στον Ο. και πηγαινε στη Λενα,.,,αργησε κι ολας και πες....εε ξεχαστηκα!

αργυρ περσατικα στον γαμπρο μου!

σισιωω φιλια!

τα φιλια σε οσες ξεχασα....

εχω 3 πιτσιρικια εδω και γινετε χαμος...παω να τα ετοιμασω να τα παω στο περιβαντολογικο παρκο....

Αθηναιες ο επομενος καφες εκει...εχει και παπιες να παιξιυν τα παιδια!

κανενα πρωινι μπορειτε?

Α μπάνιο και γω κάνω μέρα παρά μέρα τώρα το χειμώνα και το καλοκαίρι κάνω πρωί βράδυ. Δεν αντέχω τον ιδρώτα. Το χειμώνα ομως υποφέρω με το κρύο.

Και τη μικρή μέρα παρα μέρα την κάνω μπανάκι και όταν ήταν βρέφος την έκανα κάθε τρεις μερες με εντολή γιατρού. Το νερό της δημιουργούσε τρελό πρόβλημα σε συνδυασμό με την ατοπική δερματίτιδα.

Επίσης τις πατάτες τις πλένω αναλόγως τα χώματα. Αν εχουν χώματα τις πλένω και πριν αν όχι δεν τις πλένω πριν, μόνο μετά.

Τί συζητάμε Χριστέ μου!! :shock::shock::shock:

Βίκυ!! :x:x:x Μου χρωστάς πληροφορίες! :);)

Μπονζουρ μπονζουρ..

Ετη φανταρακη...16 και σημερα ε;;;..πωπω...αντε ρε!!

Σισσιω αμα μπορουσα θα το ειχα ηδη κλεισει..αλλα δυστιχως δεν ειναι στη σφαιρα συντονισμου μου..

εντελως παιδικος σταθμος ομως...τι να πεις..μεγαλες γυναικες..

Αργη περαστηκα στον Λουκακο!! ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να μινετε μονο σε λιγο πυρετουλι.

Βικυ μου τα φιλια μου στη γατουλα σου!!!!

Σηγα καλε..λετε να γενναει σημερα η θουθου;;;;..χαχαχα.θα εχει πολυ γελιο

Αυτο που λεει η Αργη υσχυσει..

οταν ο ΦΟΦΟ ειχε εξαρση με το εκζεμα μας ελεγε οχι καθε μερα μπανιο

Και οταν τον πλεναμη μας ελεβε να βαζω στο νερο του νυφαδες βρωμης, να το αφισω να μουλιασει καλα και να τον κανω μονο σε αυτο το νερακι και οχι σαπουνια

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!

λενακι ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

να χαιρεσαι το αναστασακο σου κ τον αντρουλη σου

παντα να εισια χαμογελαστη οπως σε ξερω :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

[smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion17.gif] [smilie=occasion17.gif]

αχ κ μενα μαρεσε πολυ η φωτο..αλλα οπως λεει η ερη..να δουμε οταν βγει τι θα κανει :lol::lol::lol:

εγω νυσταζωωωωωωω

δε νομιζω να γεννησω ουτε σημερα...αυριο ομως θελω..αλλα δε ειμαι ετοιμη νομιζω.

ειχα λιγα πονακια σημερα αλλα τα ειχα κ το προηγουμενο μηνα..οποτεεε

σημερα θα κατσω σπιτι..εχω κ σιδερο..

αργι περαστικα σας ρε..εβαλα 13 κιλα..παω για 14 μου φαινετε :D

βικυ ρεπο σημερα κ εχεις 3 μικρα?

τελεια η φωτο σας..σουμοιαζει ε?

αφρο τι τελειες φωτοοοοοοοοοο

τι κααλ περασατεεεεεεεεεεε

κ γω θελω να ημουν εκει..τα μικρα σας πανεμορφα οπως παντα

χρυσα ακομα ξερνας ρε κοματι/.???

ηρθε η συναδελφος σου να σου φαει το πρωινο????????? :twisted::twisted:

λαλα μου οοοοχι ακομα δε γεννησα..κ ουτε προκειτε

αχ δε θελω προκλησηηηηηηηηη

γιωτα τελεια μαλουρα εχει η κωνσταντινα..στο χω ξαναπει..θεααααα

καλε τις δινεις απ ολα τελικα/.?

συνπεθερα πες οτι κοιμασαι ακομα :twisted::twisted::twisted: καλημερααα

αναστασια τι κανει ο γιαννης?ακομα επιμενι ο μικρος ο γιαννης κ ο γιαννης :lol::lol::lol::lol::P:P

γωγωωωωωωωωω

καλε ενταξει δε εισια κ τοοοοσ βαρια οσο λες..ελεοςςςςςςςς

οσο για τον πεθερο..ελεος κ παλι ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ερη μα τοσες κουτες χρυση μου?πωππωπωωπ

σισσιω ευχομαι καθε μερα κ καλυτερα..φιλιααα

αχ λειπει ξ καρολινα..ατι καλααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βενι καλη υπομονη σημερα...

νατασουλα ρε κ ενα θηλασμο εκοψε..δε επειραζει..καλυτερα για σενα

μαγδα δε ξερω τι καιρο εχει εκει..λεδω ειναι για πολλες ξαπλες λεμεεε

μουντιλα του κερατα

μαρια δουλεια εισια???οι μικρες σου καλα?

ιουλιααααααααα που εισια καλε?

μιτσακι τι εγινε με το γιατρο τελικα?

ευα σε βλεπω..σε ηρεθε τελικα περιοδος?

Χρονια πολλα στον Μανωλάκο και στην Ειρηνουλα ! Να τα χαιρεστε κοριτσια τα παιδακια σας , να ναι παντα γερά και ευτυχισμένα :D

Λενα χρονια σου πολλα και καλα ! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να σου ρθει οτι επιθυμεις !

Ανησυχησα για τη Θου ...ειχα μια ολοκληρη μερα να μαθω νεα της :P

καλημερα κοριτσια .

τι να κανω ο μικρος να μην ερχετε το βραδυ στο κρεβατι μου ?

δεν εχω το κουραγιο να το παω πισω ......αρχισα το μπιρι μπιρι οταν παμε για υπνο και οταν τον βρισκω το πρωι στο κρεβατι μου .

σισιω μου πιο θεμα λες ? αν ειναι αυτο που καταλαβα ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο ....

Θουθου εισαι θεα!!!!!!

καλε θα το λατρευει το νινι ο ντοντος θα δεις!!!

κουκλι μου ομορφο!!!!

Τι να κανω ρε παιδια..ξερναω η ερμη..αλαλ δεν εχω παραπονο..καλα ειμαι..θα μπορουσα να ειμαι και χειροτερα..φτου φτου..

εδω ο κοσμος δεν μπορει να κανει παιδια..εγω το χω και μηλαω..

Μιτσακι καλη επιτυχια στην εξεραση..ειμαι σηγουρη πως ολα θα πανε καλα

Καλημέρα!!!

Τί κάνετε; Εμείς σχετικά καλά. Η Ειρήνη χθες βράδυ είχε δέκατα. Από χθες το πρωί είχε μπούκωμα και δεν ήθελε να φάει. Σήμερα ξύπνησε πάλι με μυξα αλλά δεν έχει πυρεττό. Ελπίζω να είναι κρύωμα και όχι ίωση για να μη μας κολλήσει το νινί...

Λένα Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!!! Ό,τι επιθυμείς να το χεις! Να χαίρεσαι τον Αναστάση, σου τον Τόλη

και να αποκτήσεις σύντομα ακόμη ένα μωράκι που τόόόόόσο πολύ επιθυμείς!!!! Φιλάκια πολλά!

Θου τέλεια η φωτο!!!!

Άντε ρε γέννα να ησυχάσουμε! Την έννοια σου θα έχουμε συνέχεια;;;

Λαλα μου να σαι καλά!!!!!! Φιλάκια στη Χριστιάννα!

Μας έλειψες βρε. Να μπαίνεις να μας λες ένα γεια!

Σισσιώ μέρα παρά μέρα;;;; Πουφφφφφφφφφφφφ!!! :lol::lol::lol::lol:

Afrodith,Argi, Χρύσα, Γιώτα , Έρη καλημέρα!!!

Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως έκανα αναφορά του μηνύματος όπως έγραψα κιόλας...

Δε σας διάβασα...Άσχημα τα νέα μας...Η μικρή από χθες το απόγευμα έκανε 6 φορές εμετό...Έβγαλε τα εντεράκαι της η ψυχούλα μου... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ζητάει γάλα, νερό με το κουταλάκι πίνει, αλλά ευτυχώς από τις 12 τη νύχτα δεν έχει ξανακάνει..Για να δούμε... :?:?:?:?:?:?

Το πρωί που ξυπνήσαμε , πήγα κι εγώ και έκανα εμετό....Είμαι κάπως...

Θου μεγάλη κοιλιά ρε....Αγόρι έχεις!!!!! ;););)

Συμπεθερούλααααααααααα χρόνια πολλά!!!!!!Να τα εκατοστήσεις αγάπη!!!!

νατασα περαστικα ρε..πω πω μακαρι να ειναι κρυωμα..παλι βγαζει τις καλτσες τη μερα?

γωγω 6 φορες εμετο/??αχ το πουλακι μου..στη δουλει πηγες σημερα?

καλε τι μεγαλη κοιλια εχω..μπααα

στο θοδωρη ειχα λιιιιιιιιιγο μεγαλυτερη μου φαινεται

αφρο οχι χτυπαει το φως..βασικα δε ειναι σκουρο αλλα δε ειμαι ξανθια

χρυσοχαλκινη..εγω η συγχωρεμενη βουγιουκλακη

α μπεμπουλής ξεχασα να σε πω..τι ομορφο παλικαρακι ο σπυρος :D

Θουλάκι σε ευχαριστώ! :x Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος. :)

Η φώτο όντως τα σπάει. Νομίζω οτι θα κάνεις αγόρι...

Φοβάσαι καθόλου τον τοκετό; :roll::oops::oops:

Άφρο αυτό λέω και προσωπικά το βρίσκω τραγικότατο! :evil:

Νατάσα μέρα παραμέρα και πολύ μου είναι!!! :lol::lol: Δε-τε-πα Ε! και το ΣΚ αναγκαστικά! Δε μπορώ να το αποφύγω! :lol::lol::lol:

Μην ανησυχείς πάντως, όταν ανέβω στη Θεσ/νίκη για καφέ θα πλυθώ και δε θα έχετε δικαιολογία να μη με πάτε για καφέ! :lol::lol::lol:

Περαστικά στην όμορφη.

Χρυσακι κράτα γερά κουκλάρα μου! Υπομονή θα περάσει και αυτό... :x

Γωγούλα μην τρελαίνεσαι γαστρεντερίτιδα θα είναι. Μίλα με παιδίατρο να πάρει καναν καταλύτη και μην την πιέσεις να φάει. Περαστικούλια μωρε... :(

Θούλη αγοροκοιλιά έχεις ρε...πάλι αγοράκι θα κάνεις!!! :D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ακουτε κοριτσια?>????

σισσιω οχι δε φοβαμαι..γενικως δε το σκεφτομαι

αλλα αν με ποιασουν πονοι θα με πιασει ενα πανικος λογικα αλλα μετα κουλλ

ετσι με φανταζομαι

οπως λεει κ η αθηνα

φεεεεεεεεεεεεεετα

καλε που χσαθηκε αυτη???

αχ δε ξερω αν εχει σχεση το αγορι με το κορτισι αλλα νομιζω θα σας πρηζω τελικα πως θελω κοριτσι μιας κ αγκαλιες κ φιλια ο γιος μου μονο με ταματα με κανει..μα καθολου χαδιαρης...παπαπα

εσας σας φιλαν απο μονα τους/>?

Kαλημέρα κοριτσούδια μου! :D

Λένα, μελλοντική μου συμπεθερούλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! :D:D:D

Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να 'σαι πάντα καλά και πάντα χαμογελαστή!!! Να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου!!! :x

Πάλι αρρώστιες, ε; :( Πολλά περαστικά στον Λουκάκο, την Ιωάννα και την Ειρηνούλα!!! Ψυχούλες μου!! :YMHUG:

Γωγούλα, μην της δώσεις γάλα, τουλάχιστον στη Β, ακόμα και μέρες μετά την γαστρεντερίτιδα, έπεφτε μολύβι!!! :?

Σισσάκι, κι εγώ το ίδιο εύχομαι... Κάθε μέρα και καλύτερα! :D;)

Θουλάκι, τέλεια η φωτογραφία, πραγματικά!!! Κι εγώ αγόρι πιστεύω ότι έχεις! ;)

Lala μου, τι κάνεις; Τι κάνει το κοριτσάκι σου; Να εμφανίζεσαι πιο συχνά, μας έχεις λείψει! :x

Ευχαριστώ πολύ που με είχατε στο νου σας, πήγα πουρνό-πουρνό στο μαιευτήριο, έκανα υπέρηχο, με είδε ο γιατρός κι ΕΥΤΥΧΩΣ... Όλα καλά!!! :D Το αμνιακό ok, ο τράχηλος ok, πιθανότατα τα υγρά ήταν τυχαία. Μόνο και μόνο για να πανικοβληθώ! :? Είδα και το μωρούλι μου, με τα όμορφα ποδαράκια του, το κεφαλάκι του..... χιχιχιχι........ :x Σε μία εβδομάδα, Β' επιπέδου, πρώτα ο Θεός κι ελπίζω να πάνε όλα καλά! Και πάλι ευχαριστώ που ρωτήσατε! :-*

Σας φιλώ όλες πολύ γλυκά, να κάνω καμιά δουλίτσα... Αφού μπορώ!!!!! :D

χθες για πρωτη φορα κουνιθηκε ολλη η κοιλια μου απο τον μικρουλι ...πρωτη φορα τον καταλαβε και ο Κ.

ο Μανωλης βλεπει Μικη ...ξεκινησαμε αλλο κολλημα ....

του κατεβασαμε Μπολεκ και Λολεκ ενα Πολωνικο αν ξερετε ,διαβασαμε τα καλυτερα για αυτο και εχει βραβεφτει παρα πολλεσ φορες σε πολλα κρατοι ...και δεν εχει ομιλια εχει μονο κινηση .

του αρεσε και αυτο πολυ .

ante mazeftikate oles!pou einai i carol?

kale i dikia mou einai 11 kila + ,gt mou fenete oti varune k 84 ekatosta ,exei kanei mia teleia koilitsa!olo tin zoupao!!!

mpolek kai lolek eblepa otan eimoun mikri!!! ena apo ta polla pou eblepa!!!

Martha den ksero ti les alla to doro g to moro pou psaxno sta agoristika koitao,toso me exeis epireasei!!! xazi!! den psonizo tpt ama den genniseis!!!xaxaxaxa

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...