Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

ερχομαι αφροδιτη ερχομαι...πηραμε την μεταθεση μετα απο 7 ολοκληρα χρονια.....

αντε να βρεθουμε κ καμια φορα :lol: εχει μεγαλωσει το μικρακι μου...ειναι ολοκληρος αντρας λεει

ναι γιωτα εγω ειμαι...

λενα πολυχρονη οτι επιθυμεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιώτα η Φαίδρα βλέπει τη φώτο σου

και φωνάζει "Κιτενμπελ που ειθαι κιτενμπελ??"

πήρε το λιποζάν και μου το βάζει

"μαμά έλα να βάλω καγκιόν!" :shock:

Λενάκι κ γω θέλω πολύ να γνωριστούμε

και αφού ούτε κ γω κάνω κάθε μέρα μπάνιο

δεν θα μυρίζουμε η μια στην άλλη :-bd

ναι καλε η ραφαελ ειναι .

λενα το ξεχασα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε 40 λεπτα εχεισ γεννεθλια .

πως και δεν σε ειπαν βαλεντινα ? :lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα μου μπραβο πουλακι μου ,αντε να τακτοποιηθεις και εσυ σε οτι θελεις .

ποτε ερχεστε ?

εμενα παλι τρελλενεται για την Μπάμπυ!!!! (Μπαρμπυ!) Μπάμπη την καναμε την Μπάρμπυ!!χαχαχα

καλε τι ειανι αυτο με τα βαψηματα ,κ το διο μου σκατο να το δεις τρελένεται!! μη σου πω οτι βαζει σκια πιο καλα κ απο εμενα!! τι μας περιμενει?

Καλέ που πήγε το μνμ που έγραψα πριν? :?

Μαρία :lol::lol::lol:

Το άντε στο τέλος μου άρεσε!

Σε έβαλε στη θέση σου λέμε! :lol:

Σαβροπινγκ δεν κατάλαβα με το σκυλάκι...Το φοβάται? Το χρησιμοποιείτε για κάτι σαν μπαμπούλα?

Η δική μου κάνει σαν τρελή όταν βλέπει σκυλιά! Τα λατρεύει! Πότε θα της κόψουν κανά δαχτυλάκ δεν ξέρω που πάει και τους πιάνει τις μουσούδες :?

Λενάκι μου μια χαρά είμαστε!

Είμαστε μια ώρα πισω όμως οπότε δε σου λέω ακόμη χρόνια πολλά :mrgreen:

Αναστασία είχες ρωτήσει πριν καμιά 20αριά σελίδες αν τρώει η Μαρκέλλα κρέας.

Έχει τώρα μια εβδομάδα που τρώει τα πάντα! :shock:

Κρέας, ψάρι, αυγό! Ότι και να της δώσεις το τρώει! ΄Έκανε μια πολύ μεγάλη στροφή στο θέμα φαγητό και πολύ ξαφνικά! Από τη μια μέρα στην άλλη! Αφού δε μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι από εδώ και μπρος θα τρώει...

welcome back Χρυσάνθη!

δεν ξερω πως μας εκατσε ετσι με το σκυλακι..στην αρχη λεγαμε ο Λύκος! μετα το γρισαμε στο σκυλί ..τρελλενεται για σκυλιά,αλλ'α αυτό με το σκυλάκι δειχνει α το φοβάται...και δε θέλω να φοβάται...

Η Ιωάννα φοβάται τον Μεσημερά :o

Η Φαίδρα κανέναν :twisted:

Τα μεσημέρια ξαπλώνουμε και οι 3 και η Ιωάννα κουκουλώνεται με τα σκεπάσματα

η μικρή παέι στο παράθυρο φωνάζει "γεια θου παιατζη (παλιατζή) που είθαι??/ έλα έλα"

και η Ιωάννα φοβάται ακόμη περισσότερο και το μικρό τέρας γελάει :lol:

και μόλις την πάρει ο ύπνος τη μεγάλη πάει η μικρή δίπαλσ το αυτί της και φωνάζει

"μπουουουοοουοου!!! :twisted: "

αααχ τι μας περιμένει από τη μικρή :o

εμενα φοβονταν τον συναγερμο...χτυπησε κανα δυο φορες μιας που ημουν ξεμυαλισμενη κ ανοιξα το παραθυρο χυμα...τωρα τιποτε....αλωνιζουμε ολη μερα κ ολη νυχτα :lol:

Ακατάσχετη φλυαρία!!! :shock::shock::shock:

Που να σας προλάβει κανείς; :P:P:P

Δεν μπορώ να σχολιάσω, συγγνώμη, αλλά τόσα πολλά που διάβασα, τα ξέχασα!!! :oops::lol:

Μόνο τούτο...

ΜariaIoanna... ξεράθηκα στο γέλιο με την κοράκλα σου!!! :lol: Κουβέντα δε σηκώνει για το μπαμπά της!!!! :lol::lol::lol: Κάνε κανά γιο, γιατί δε σε βλέπω καλά!!!! :lol::lol::lol:

Επίσης, ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!! :D Τα βλαστάρια σας είναι υπέροχα!!! Αγάπες μου!!! Ζήλεψα που είδα και τις φωτογραφίες απ' το πάρτυ :( αλλά τελικά ευτυχώς που δεν ήρθα, γιατί αν ήμουν εκεί και όχι στο μάθημα, θα σας λαχταρούσα με τις περιπέτειές μου... :?:?

Αύριο πρωί, θα πάω στο μαιευτήριο να με δει ο γιατρός και να κάνουμε και υπέρηχο, να δούμε αν ήταν αμνιακά υγρά, συσπάσει κλπ... Κι ο Θεός βοηθός... :roll: Έχω πολλή αγωνία.......

Καληνύχτα κοριτσάρες μου! Φιλιά σε όλες!

σημερα καθομουνα στα πλακακια και κρυοσα και ετρεξα στο μπανιο ,ασυνεσθητα ειπα "αχ η κοιλια μου ποναει "το ακουσε ο μικρος και ηρθε τρεχοντασ εξω απο το μπανιο και φωναζε "νινι νινι οναει"

φοβηθηκε μην επαθε κατι το νινι .

ειναι κακο ? του λεω οταν παιζουμε και με παταει οτι μη το νινι ποναει η οταν θελει κατι και δεν μπορω γιατι πχ εχω συσπαση οτι η κοιλιτσα μου ποναει ,το νινι δεν ειναι καλα .....του δημιουργω φοβια ?

Καλημέρα σας,

ο Λ. πάλι έχει πυρετό 38,2 και του πονά ο λαιμός :(:(:(:(:( και το χειρότερο από όλα είναι ότι άντρας μου πανικοβάλλεται!!!.....εεε εντάξει μόνο λίγο πυρετό έχει και όλο ουφ και ουφ είναι και εκνευρίζομαι....θα σηκωθώ και θα φύγω μου φαίνεται!!!! :?:?

Μαρία πολύ ωραία τα κοριτσάκια σου και γέλασα με την μικρή και το "μπουυυυυυ" :lol::lol::lol::lol:

Γιώτα αν είχε ερωμένη ο άντρας σου θα την είχε στο φέεις νομίζεις? :roll::roll::roll::roll:

σας αφήνω γιατί με φωνάζουν!!!

Γώτα αν είχε ερωμένη ο άντρας σου θα την είχε στο φέεις νομίζεις? :roll::roll::roll::roll:

ααααα μη με φουντώνεις και μένα πρωι πρωι :twisted::twisted:

Αργυρώ περαστικά σας

καμιά ιωσούλα θα περνάει

Λένα [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion18.gif] να τα εκατοστήσεις και όλες οι επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν! :D ....πάντα με ένα χαμόγελο και ευτυχισμένη :D:D

Καλημερα!!!

λεναη χρονια πολλα!!!

οτι επιθυμεις - χωρις αγχος- καποια στιγμη θα το εχεις...

Προπατων υγεια, οικογεννειακη αρμονια και γαλινη..να χαιρεσαι το κουκλι τον Ανασταση σου και τον ανρουλη σου..να εισαι παντα ετσι χαμογελαστη οπως σε ξερουμε!!!!

Οσες γιορταζουν σημερα...χρονια πολλα..

εγω γιορταζω ολο το χρονο...με εξαιρεση τις μερες που ειμαστε σφαγμενοι... :lol::lol::lol::lol:

Αφρο πολυ γλυκας ο Μανωλακης ρε...αγαπη μου..τι καλο παιδακι πουειναι..

θα αγαπαει πολυ τον αδελφουλι του θα δεις

ρε κορίτσια ζύγισα την Ρ. μου το Σαβ/κο και έμεινα με το στόμα έτσι :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o και μετά έτσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και έπειτα έτσι :?:?:?:?:?:?:?:?:?

είναι: 14.9 κιλά (με την πάνα και τις φορμούλες της, που αν τα βγάλουμε άντε να είναι 14,5!!!) πολλά δεν είναι για παιδί 2,5 ετών? :o:o:o:o:o:o και ύψος 94εκ!!

νομίζω ότι πρέπει να της αρχίζω δίαιτα!!! :?

Καλημερα κοριτσια , ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μικρακια σας ακομα καλυτερα !

Εχει καμια κανα νεο απο τη Θου? Μηπως γεννησε και δεν το πηρα χαμπάρι ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...