Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

βενετιαααααααααααααααααα μου!!!!

καταρχας οτι δικιο κ να εχει το χανει με αυτο τον τροπο..

επισης οταν βλεπεις οτι η μια δε μπορει η αλλη αρρωστησε εεε ακυρωστε το κ καντε το μια αλλη μερα!

κ αποτι εβλεπα οι περισσοτερες δεν ηταν σιγουρες!

αχ κ εγω τσατιστηκα με τον πεθερο σου γωγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαιωαννα οι φωτο ειναι τελειες!!!!

εγω δε σε θελω ουτε για οργανα ουτε για παιδια

θελω να σου κλεψω το λιπος για να κανω μποτοξ :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ο μικροσ μεχρι τωρα οποιον εβλεπε τον ελεγε η μαμα η μπαμπα ...οχι με την ενια οτι ειναι η μαμα του και ο μπαμπας του αλλα οτι ειναι μεγαλοι σαν τον μπαμπα και την μαμα .

αυτεσ την μερεσ του λεω οτι ειναι κυριος και κυρια ...σημερα βλεπαμε ειδησεισ και ελεγε μπαμπα-κυιο μαμα -κυκια :lol::lol::lol::lol::lol:

μαρακι πολυ κουκλες οι κορες σου!! ε!!!!!

Η μεγαλη σα να μοιαζει ον μπαμπα...και η μικρη εσενα....

Γωγω ασχεο- εγω α πηρα με ον πεθερο..και θα σου πω γιατι..εχει τη νοτροπια ανθρωοπως που προτιμουν να παρουν την τελευταιας τεχνολογιας τηλεωραση παρα καθησμα,,,

εμας ο μπαμπα ςμου εχει καθησμα σπιτι..και το καλοκαιρι το εχουν μονημο στο αμαξι γιατι παιρνουν συχνα τον μικρο..

δεν εχει σημασια αν εγινε μια φορα..σε ολους μπορει να γινει για λογους αναγκης..αν πχ πρεπει να παει στο νοσοκομειο και δεν υπαρχει αμαξι δε θα παει πχ...αλλα οχι να γινετε συνειδητα και σχεδων εσκεμμενα..αφου υπηρχε και αλλο αμαξι με καθησμα..γιατι οχι;;;...

εχεις δικιο απολυτο θα ελεγα..απαραδεκτος σε αυτο το θεμα...

τι αλλο ηθελα να πω..αλτσχαιμερ....θα το θυμηθω μετα και θα σχολιασω..

Κουραστηκα σημερα..αλλα χαλαλη της..πολυ χαρηκα που ηρθαν..αλλα ειδα στα ματια του αντρα της οποτε μιλουσαμε για παιδια και για την αδελφη της πως σφιγγοταν...θελει παιδακι...μακαρη να κανουν..εχει τραβηξει τοσα στη ζωη της που της αξιζει...

η αδελφη της γενναει ενα μηνα πριν απο μενα...και δε θελει να μαθει τι ειναι...

το μπισκοτογλυκο η μηλοπητα και τα πιτσακια εγιναν τελεια...

το ιδιο και η μπριζολες...μνιαμμμ.εφαγα οχι πολλυ αλλα δεν εχω και ορεξη..ας μου καποιος πως παιρνω τα κιλα.....

Βενη δεν εχει σημασια αυτο..σκεψου λιγο τις δικε ςμας συναντησεις..ξεκιναμε να λεμε ολες οτι θα παμε..και καταλυγουμε δια διαφορους λογους να παμε 3-4..ε και τι να κανουμε...εχουμε ολες τις οικογεννιες μας κλπ κλπ...και οταν δε δεν εχεις φιλικες αμεσα σχεσεις με καποιους ανθρωπους δεν πολυπας...

πχ σκεψου ποσα καινουρια ατομα ηρθαν στις δικες μας συναντησεις..

τεσπα περαν τουτο πραγματι πιστευω πως οσα δικια και να εχει τα χανει..και η αλλη κοπελα ακομα καλα καλα δεν εγινε μελος και αμεσως να σχολιασει..ε οχι ρε σεις...αυτο ειναι ασχημο

ναι μωρε απο αυτης της αποψης ετσι ειναι..κια εγω ποσες φορες ειπα και κατι ετυχε και δεν μπορεσα..

τεσπα..δεν ειμαιστε και σοι για να ζηταμε ρεστα :lol::lol:

αντε παω να κανω μπανιο να φαω την σουπα μου και να δω τηλ. με τον αντρα μου!!

φιλιααα καλο βραδυ!!!!!!(αν κρατηθω και δεν ξαναμπω!!) :lol::lol:

λοιπον επειδη θα γινω πολυ κατίνα τωρα..φταιω που τα εχω παρει που ο αντρας μου εχει φιλες στο φεισμπουκ που δεν τις ξέρω;με διακατεχει ενα αισθμα ζηλιας αυτη τη στιγμη και θελω να συνδεθω α τις διαγραψω ολες! :twisted:

επισης ουτε εγω κανω καθε μερα μπανιο... που ειναι το παραλογο??

καλε αποκτηστε λιγο οικολογικη συνειδηση!! μη σπαταλατε νερο!!

Ασε τα χαζα κ πηγαινε χωσου στο μπανιο!!! :lol::lol::lol::lol:

Και καλο πλυσιμο!Και πισω απο τα αφτια!Κοσμο θα εχεις αυριο! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ακους εκει οικολογικη συνειδηση!Μου πεσαν τα αφτια,τα ματια,το σαγονι! =))=))=))

Μηπως κ οταν κανεις κακα σκουπιζεσαι μονο με μισο κομματακι χαρτι?Καποια στο χολυγουντ

ετσι κανει!!!!!!!

Μαρια κουκλες τα κοριτσια σου!Η μικρη πραγματι ιδια εσυ!(αν κ δε φαινεται πολυ καλα με τα γυαλια)

Εγω νομιζα θα εβαζες φωτο εγκυμοσυνης...

Βενη εγω τις πατατες μου κατευθειαν απ'το χωραφι τις παιρνω! :lol::lol::lol:

Μπα σε καλο σας!

Α!Και για το υψος(για να τελειωνουμε) τα παραλες!!!!

Η νεα γενια(κ εννοω την επομενη απο εμας) εχει κατι 2μετρα κοριτσια!Οποτε ξεχνα το 1,65

ως μεσο υψος! 8-)

Και φυσικα ξαναλεω πως πειραζομαστε με τη Γωγω!Αλλωστε δεν εχουμε τοσο μεγαλη διαφορα!

1,77 ειμαι...δε με λες κ φασουλα!

Χρυσα μπερδευτηκα μωρε...Ποσες αδερφες εχει ο αντρας σου? :?

Η Αννυ μας ελιωσε σημερα!Απιστευτη ηταν...Γκρινια,ενεργητικοτητα,1000 ζορια μπας κ φαει...

Ο Α χαιρεται 1η φορα που αυριο ειναι δευτερα! :lol: Βλεπετε ασχοληθηκε πολυ μαζι της

κ ψοφησε! 8-)

μαριαιωαννα τι τελειες που ειναι οι μικρες σου!!!!

γλυκοφατσουλες!!!!!!

εγω κοριτσια τα πηρα γιατι αναφερθηκε και σε μενα αλλα απαντησα κοσμια δεν μπορειτε να πειτε ε????

καλα πριν λιγο πηγαμε με τον σπυρο στο περιπτερο και μπαινοντας στο αμαξι για να φυγουμε μου λεει ο σπυρος 'αααα'

τι 'ααα' του λεω κι εγω δεν σε καταλαβαινω τι θελεις?

και μου λεει 'εεεεε παμεεεεεεεεεεεεε'

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαζεψα η γυναικα....μακαρι να τα ελεγε και πιο συχνα αυτα

τωρα ετοιμαζω την ψαροσουπα του αυριο εχω τρεξιμο στο ικα

Γιωτα πιθανων να εχει και γυναικολογικο...αλλα δεν το ξερει ακομα..μεχρι πρτοσφατα δεν της επιτρεποταν να κανει παιδι γιατι εδω και 5 χρονια εχει λεμφωμα τυπου χοδκινσ και εκανε χημειοθεραπιες κλπ..ειχε και αλλη μας ξαδελφη την ιδια ρρωστια αλλα αυτη εκανε εξοσωματικη με κατεψηγμενα ωαρια επειδη την ειχε εμφανισει απο πολυ νεα και πριν ξεκινησει δευτερο κυκλο θεραπειων καταψυξανε ωαρια..μετα που τελειωσε ο κυκλος γεννησε αλλα δε θηλασε ουτε μια μερα γιατι ξαναρχισε χημειοθεραπιες..

τωρα ειναι καλα και το κοριτσακι της θα γινει 1..

η Χρυσα..η συνονοματη που ηρθε σημερα τωρα την εδωσαν αδεια να κανει προσπαθιες γιατι η περιπτωση της ηταν πολυ πιο βαρια κει ειχε κανει ηδη μεταστασεις - Η Ρανια το ειχε παθει οταν ηταν σε πολυ αρχικο σταδιο και μαλλων δε θα ξαναεμφανισει..

Εγω δε θα σ επω κατινα..καντο!!!!

χαχαχαχαχα

Μια αδελφη εχει καλε..

εγω εχω ενα σωρο ξαδελφες!!!!!!!!

Μπεμπου κακως ασχοληθηκες...πραγματικα πιστευω οτι δεν υπηρχε λογος να διμηουργηθει θεμα...τα ειπα και πριν γιατι

ε βρε Αναστασια ...τι αργεις να ξεκινησεις κ εσυ; εεε παμε θα σου λγε το παιδ! κατσε γτ βλεπω να ξυπναει ενα πρωι συντομα και να σου λεει μανα φτιαξε μου καφέ! και θα μεινεις ετσι :shock:

Λοιπόν...να απαντήσω στις ερωτήσες κι εγώ :D

Ντουζάκι κάνω κάθε μέρα αλλά το βράδυ. Το πρωί δε μπορώ με τίποτα να πέσει νερό πάνω μου! Πάλι καλά που πλένω δόντια και μούρη να λέτε :lol:

Τις πατάτες πρώτα τις καθαρίζω και μετά τις πλένω. Βασικά δεν έχουν και πολύ χώμα γιατί παίρνουμε συσκευασμένες...

Μα τι απορίες είναι αυτές φιλενάδα? Άντε και καλά οι πατάτες... θα φάγατε σήμερα και θα σου ήρθε εκεί που τις έπλενες. "Κάνω καλά? Μήπως χαλάω πολύ νερό? Να ρωτήσω και τα κορίτσια" :lol:

Αλλά το ντουζάκι? Σου μύρισε κανένας? :mrgreen:

Μαρία τέλειες οι μικρές! :x:x:x

Περιμένουμε και φωτο εγκυμοσύνης με +27 κιλά!

Όοοοχι δεν το ξέχασα - να προσέχεις τι γράφεις άλλη φορά :lol:

Χρύσα...κρίμα μωρέ η κοπέλα. Ελπίζω να μείνει σύντομα έγκυος αφού το θέλει τόσο πολύ.

Ερώτηση... δίνετε φαγητό που είναι μαγειρεμένο με κρασί στα μωρά? :roll:

Μαγδα εγω παλη απο παιδι αμα δεν πεσει νερο πανω μου το πρωι δενπαιζει να ξυπνησω..και κυριως το καλοκαιρο..σερνομαι...

Γι ατο κρασι που ρωτισες..δεν ετυχε να δοσω..αλλα αν υπολογισεις οτι με το μαγειρεμα εξατμιζετε το αλκοολ...αλλα και παλη το κρασι εχει μεσα θειωδη..

παντως ο γιος μου εχει πιει κρασι..αφτιαχνε ο πεθερος το καλοκαιρι και βουτουσ ετο ατιμο μεσα το δαχτυλο και το εβαζε στο στομα..και λεει και κασι...ακομα και να ειναι βυσινναδα στο ποτυρι..

καλε θουθου...ας την κανει καποιος μια περιληψη πλιζ...

ακομα δε γεννας ρε....

Μα τι απορίες είναι αυτές φιλενάδα? Άντε και καλά οι πατάτες... θα φάγατε σήμερα και θα σου ήρθε εκεί που τις έπλενες. "Κάνω καλά? Μήπως χαλάω πολύ νερό? Να ρωτήσω και τα κορίτσια" :lol:

Αλλά το ντουζάκι? Σου μύρισε κανένας? :mrgreen:

:

Στο μυαλο μου εισαι η με βλεπεις απο καπου!χαχαχαχ

Μου μυρισε καποιος!!!!!!!χαχαχαχαΚαι εχω ευαισθητη μυτη...Και δε φτανει που

αλλος βρωμαει,με κανει συνεχως να αναρωτιεμαι αν βρωμαω εγω! :lol::lol::lol:

Εχω κολλημα με τις μυρωδιες...Μου χαλαει το κεφι!

Δεν εχω δωσει φαγητο με κρασι...Αλλα μαλλον οπως ειπε η Χρυσα εξατμιζεται...

Θουλακι μου ομορφο πως εισαι?Θελεις περιληψη η θα κατσεις να διαβασεις

μπας κ βγει η τσουπρα? :lol::lol::lol:

αφροδιτη επιτελους τις ειδα.....φυσικα μετα απο μια ωρα.... :lol: μου λες μετα την 76 σελιδα.....κ εμενα παει αναποδα η αριθμιση...μεγαλωσε πολυ ο μανωλακης σου....

να χαιρεσαι τον γιο σου....να ειναι παντα γερος....με το καλο κ το δευτερο....

Θα βάλω και φώτο από εγκυμοσύνη :lol::lol:

δεν έχω φώτο στο λαπιτοπι μόνο στον desktop που είναι μέσα

και βαριέμαι να τον ανοίξω

καλά ε απαράδεκτο το "είστε απαράδεκτες" :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

τι είναι αυτα καλέ??

Γιώτα δεν ξέρεις τι κατίνα είμαι εγώ

έχω πάρει το κινητό του Γ και χωρίς να ξέρει έσβησα όλα

τα γυναικεία ονόματα που είχε τις ήξερα δεν τις ήξερα...

αααα έδειξε στην τηλεόραση τον Ρεμο και λέει πριν η Ιωάννα: "Ο μπαμπάς μας είναι πιο όμορφος από αυτόν" και λέω εγώ "μμμμμ σιγάαααα τον μπαμπά τον όμορφο"

Τινάζετε πάνω μου βάζι το δάχτυλο στη μούρη =; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΝΤΕ

μμμμ να δείτε φούσκωμα ο μπαμπάς [-([-([-(:evil:

λοιπον...σκηνικο..η μικρη παιζει ...κανει διακοπη ρευματος....τρεχει στον Γ...σκυλάκι μπαμπά...ουφ ουφ...

οκ μαλλον πρεπει να σταματησουμε να της λεμε οτι θα ερθει το σκυλακι εαν δεν καθετε καλα!

μαριαιωαννα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακου εκει τι ειπε το σκατο!! :lol::lol::lol::lol:

γεια σου χρυσανθη!τι κανεις??

αναστασι μου κανει εντυπωση που δε σου 3εχω μυρισει ακομα :mrgreen::mrgreen:

μαγδουλα τι κανετε??

εγω εχω δωσει 2 φορες φαγητο με κρασι στον μικρο αλλα δεν το ειχε φαει.

αλλα εχει πιει μια φορα ρετσινα κ ειχε γυαλισει το ματι του! :lol:

Μαρία οχι που θα δεχοταν μυγα στο σπαθι της για τον πατερα της!! και εγω τον μπαμπα μου τον θεωρώ κουκλο!!! πριν χρόνια στη δουλειά περασε ο πατρας μου να αφησει κατι ,με λεει μια καλέ αυτος ειναι ο μπαμπας σου; 48 χρονων τοτε ο μπαμπας,λεω ναι ,ρε Γιωτα πολυ ομορφο πατερα εχεις..και εγώ "που να εις και τη μανα μου!!" οχι που θα το αφηνα ετσι!!!!ΜΑΝΟΥΛΑ μου Σάγαπώ!!

καλα ειμαι λενα μου....κοιμηθηκε νωρις νωρις ο μονακριβος μου κ εγω δεν εχω τιποτα να κανω.....εχει κ υπηρεσια ο συζηγος οποτε μονη σαν το λεμονι..... :lol:

ευχαριστω χρυσα μου ,καιρο εχω να δω τον δικο σου ...απο τοτε που βρεθηκαμε ....εσενα και αν θα μεγαλωσε!!!

μαρια απο τρελλο ακι απο παιδι μαθενεισ την αληθεια :lol::lol::lol::lol:

και σιγα την ομορφια του ρεμου μπιαχ μπιαχ δεν ειναι του τυπου μου [-(

εβαλα τον μικρο για υπνο ...επιτελους !!!!

γιωτα μου μη λετε "απειλες" που δεν πραγματοποιουνται

το παιδι δεν καταλαβαινει τον "εκφοβισμο" που θελετε να κανετε κ απο καποιο σημειο κ μετα το βλεπει σαν παιχνιδι

κ οντως ειναι απαραδεκτο το θεμα εκεινο

μαριαιωαννα σου εχω πει ποσο πολυ θελω να σε γνωρισω???

αχ ο τολης ειναι εξω κ ποτιζει μιση ωρα τα λουλουδια... ελεος!!

θελει να περασουμε μετα τις αποδειξεις για την εφορια..

με τι ωραιο τροπο θα υποδεχτω τα 27 μου ε??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...