Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν δεν ερθεις θα σε κραξω νατασουλα =))=))=))=))=))=))

και μιας και μιλατε για μπανιο παω να κανω ενα γιατι εχω να πλυθω απο τα χριστουγεννα :-p:-p:-p=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!!!

Σισσιω...Σε σκεφτομουν...Σκεφτομουν πολυ κ τον παππου μας...Γμτ...

Καθε Σκ εβλεπε στανταρ την Αννυ.... :(

Και ξερετε..Μετα το εγκεφαλικο κ οσες μερες ηταν σπιτι για το μονο

λογο που ανοιγε τα ματια ηταν για να δει την φωτο της στον τοιχο ή αν τον μιλουσε ο Α..

Ουφ τι μ'επιασε?

Αυτο ομως που ηθελα να σου πω ειναΙ...Να σε ρωτησω...

Πιστευεις πως σε αγαπουσε η γιαγια?(η απαντηση ειναι γνωστη! ;) )...

Δε νομιζεις πως αν σε εβλεπε να νιωθεις τοσο ασχημα κ ισως κ τυψεις θα στενοχωριοταν?

Ειμαι σιγουρη πως θα ηθελε μονο χαμογελα για εσενα!...

Αναστασί νομίζω οτι όλα αυτα περί ψυχών τα λέμε για να αισθανόμαστε εμείς οι ζωντανοί καλύτερα.

Το θέμα είναι τί κάνουμε όταν οι αγαπημένοι μας άνθρωποι είναι κοντά μας.

Το μετα θάνατον δεν έχει σημασία...

Τί και αν πήγα και χθες και σήμερα στο κοιμητήριο; Τί και αν κλαίω με μαυρο δάκρυ για την απώλεια; Τί και αν έχω τύψεις τώρα αφου έκανα εφτά μήνες να πάω να τη δω;

Το θέμα είναι πώς ένιωσε εκείνη στη δύση της, χωρίς αυτούς που αγάπησε περισσότερο...

Δε θέλω να το σκέφτομαι άλλο... θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω κοιτάζοντας μπροστά με το κεφάλι ψηλά, όπως εκείνη μου έλεγε.

Αν το κάνω αυτό θα ζει και εκείνη στο μυαλό και τις αναμνήσεις μου.

Μη νομίζεις... και με τον πατέρα μου ένιωθα οτι δεν έκανα ό,τι ήταν δυνατό. Η εγκυμοσύνη δε με άφηνε, αλλά τουλάχιστον ήμουν εκεί, εκανα ό,τι μπορούσα και τον αποχαιρέτησα. Δεν είναι οτι δεν πονάει, αλλά τουλάχιστον ξέρω οτι έκανα ό,τι μπορούσα. Τώρα τα πράγματα διαφέρουν...

Η μικρή έχει βάλει την κούκλα της στο βυζί της και τη θηλάζει!! :shock::shock::shock:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Γι'αυτο Νατασακι δεν προτιμουσες τα πεδιλα???Ε με 3 μετρα νυχι..που να πας!!!!!!

Τα πηρες?Εισαι οκ? :P:P

Βρε πριγκιπισσα Βενη!Την πειραζω τη Γωγω!Δλδ απο ποσο υψος κ πανω ειναι

μια κοντοστουπα κ απο ποσο κ πανω ψηλεγκω>? :lol::lol::lol::lol::lol:

Κ εσυ βρωμιλακι δλδ????????? :lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μ'αρεσει που ρωτησα λες κ ηταν αυτονοητο οτι ολες κανουν ντουζακι καθε μερα! :P:P

Η σκεψη μου για τις πατατες ειναι πολυπλοκη(δουλεια δεν εχουμε...)

Αν τις καθαριζεις πριν να τις πλυνεις τοτε τα χωματα πανε κ πανω στην "καθαρη" πατατα...

Οκ...πες οτι το πλενεις μετα...

Ομως αν πχ επεφτε το δαγκωμενο μηλο σου στα χωματα,θα το επλενες απλα με

νερο κ θα συνεχιζες να το τρως??? :o:o:o:o

Δε νομιζω!

Αρα καλο θα ηταν να τις πλενουμε πριν τις καθαρισουμε... :?

ναι ομως ετσι θα γεμιζαν οι σωληνωσεις χωματα με τον καιρο... :|

Οκ...δεν τα σκεφτηκα αυτα ολα μαζι,...Απλα τωρα τα θυμηθηκα! :oops:

Επισης-συνεχιζω για το ντουζ!- εχω παρατηρησει πως οσοι εργαζονται προτιμουν

να κανουν το πρωι πριν τη δουλεια...Ομως πιο λογικο θα εβρισκα το μετα τη δουλεια...

Και οτι κ να λετε η μασχαλη κ το πιπι μυριζουν! :lol:

Στα μωρα ειναι αλλιως...Δεν ειναι λυπαρα τα δερματα τους κ το πιπι-λιλι πλενεται συχνα στη μερα...

Ωχ Μαρια...θα με μπριζωσεις να παιξω κ αλλο παιχνιδι? :lol:

Αν θες στειλε μου αιτηση να παιξω κ εγω!

Αχ βρε Σισσιω...Ισως εχεις δικιο αλλα...Δεν ξερω...

Μακαρι να νιωσεις συντομα καλυτερα...

Η μικρή έχει βάλει την κούκλα της στο βυζί της και τη θηλάζει!! :shock::shock::shock:

Εγω τι να πω που ο Νικολας θηλαζει ολα τα σκυλακια και τα αρκουδακια του;;; :lol::lol::lol:

Εγω το μηλαρακι παντως θα το ετρωγα. :oops::oops: κριμα να το πεταξεις.

Για αυτους τους λογους που λες οταν δουλευω κανω 2 φορες τη μερα μπάνιο.Μακαρι ομως να εκαναν και τα πιτσιρικια στο σχολειο.

Τζααααααααα!!!!!

ηρθα κ εγω παλι!! τοσο αντεξα!!! :lol::lol::lol:

καταρχας να πω οτι τα παιδακια σας ειναι τοσο γλυκα!!!!! ειναι ολα ενα κ ενα!!!

ατιμη συμπεθερα με εκανες να ξανακυλησω στο μαμμυ για να σε δω με την κοιλια!!!!!!!! :lol::lol::lol:

κοριτσια να ξερετε πως απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη..!!!!!

αφροδιτη μου πολυχρονος κ παλι ο μικρος, πολυ ωραια η τουρτα σας!!

διαβασα τις τελευταιες σελιδες.. γραψατε παρα πολλα!!!

κοριτσια αυριο εχω γενεθλια κ οσες μπορειτε θα ηθελα πολυ να σας δω! να περασετε να κερασω γλυκο κ καφεδακι!!! εκατσα κ εκανα ενα γλυκο το οποιο εγινε τελειως νια νια, εκανα κ κατι υποτιθεμενα μπισκοτα τα οποια εγιναν σαν παντοφλες...

ας ειναι καλα η αναστασι που θα με σωσει αυριο!!!

σισσιω συλληπητηρια για τη γιαγια σου..

εμενα μου ειχε στοιχησει πολυ ο θανατος του παπου μου, τον εβλεπα στον υπνο μου, ακουγα τη φωνη του, τα βηματα του για χρονια..

επισης ουτε εγω κανω καθε μερα μπανιο... που ειναι το παραλογο??

καλε αποκτηστε λιγο οικολογικη συνειδηση!! μη σπαταλατε νερο!!

κ τις πατατες τις πλενω λιγο με νεροι για να φυγει η πολυ χωματιλα κ μετα το καθαρισμα παλι!

στελνω τα πιο ζεστα μου φιλια σε ολες!!!!

ρε κοριτσια οι πατατες του εμποριου δεν εχουν χωματα επανω..τοσο που να χωματιασεις τα χερια σου... :? δηλ. δεν λασπωνεσαι.. :?

λενααααααα τι ωραια αυριο που εχεις γενεθλια!!!!!!!!!!!!!

θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα μαλλον θα τρεχω για τις εξετασεις να βγαλω ακρη!!! :evil:

θα τα πουμε και αυριο!!

λοιπον 170 και πανω ειναι μια γυναικα ψηλη και αχαρη..

160 ειναι νορμαλ δεν χρειαζεται παραπανω..αντε 165

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

σε επεισα?? :lol::lol::lol::lol:

εγω δεν καταλαβα ρε λοβιε μου τι συγχιζεσαι..σιγα τωρα!!!

απλα πηγε δεν πηγε κανενας απο αυτους που δηλωσαν τα πηγρε και το ειπε..

ε να σου πω αν πηγαινα και εγω και τελικα δεν ερχοτανε καμια και ειχα αφησει δουλειες και με γραφανε..ε, θα τα επαιρνα λιγακι.. :?

Αναστασία έχω φάει εγώ χωμααααααααααα!!

Στην πατάτα θα κολλήσουμε;;;

Ρίξε λίγο άβα στο νερό για να πλυθόυν!

Η γιαγία μου καθαρίζει τα καρπούζια με χλωρίνη γιατί λέει οτι τα κατουράνε τα γυφτάκια!! :lol::lol::lol:

Λένα μου γουελκαμ μπακ!!!! Μη φεύγεις ρε χαζό! Που θα βρεις χειρότερα;;;

Παναγιώτα πως πήγε το μπειμπιγουεαρινγκ;;;

Σισσιώ είσαι καλύτερα; :(:(:(

Καλέ δεν τα πήρα. Έγραψα απλά τησκέψη μου

Η γιαγία μου καθαρίζει τα καρπούζια με χλωρίνη γιατί λέει οτι τα κατουράνε τα γυφτάκια!! :lol::lol::lol:

κι εγώ το ίδιο πιστεύω :shock::shock::o:o:lol::lol::lol:

Λενάκι κι εγώ θέλω να έρθω αύριο :roll:

Πάντως αν ποτέ έρθω να σας συναντήσω θα έρθω με τον Γιώργο

Θα τον βάλω σε μια γωνία να κοιτάει μόλις συναντηθούμε μην είστε τίποτα ψυχασθενείς

και θέλετε να με απαγάγετε και να πουλήσετε τα όργανα μου ή να σας κάνω μωρά (γιατί τα κάνω και πολύ όμορφα) και μόλις του δώσω το οκ οτι είστε νορμαλ και υπαρκτά πρόσωπα ας φύγει :lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τις πατάτες τις πλένω μετά εκτός αν έχουν πολλά χώμματα τις ξεπλένω

και πιο πριν

μπάνιο κάθε δεύετρη βδομάδα στην κουζίνα μέσα στην κοπάνα και με ρίχνει

ζεστο νερό με την κατσαρόλα ο Γιώργος

ααα σήμερα πήγαεμ βόλτα είχε παρα πολύ ωραία μέρα

Στο Κηποθέατρο και στο Φρούριο

έρχονται φωτογραφίες 8-)

Παναγιώτα πως πήγε το μπειμπιγουεαρινγκ;;;

Συμπεθερα νομιζω οτι αυτη τη φορα το'χω. :-bd:-bd

ΘΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ που εισαι καλέ;;;Νατασα μιλησες μαζι της;;;καλα ειναι;;;

Ποσα γραψατε καλεεεεεεεεεε...

που να προλαβω το ερμο..απλα θα σχολιασω..θα γραψω μετα..

Λενακη αμα μπορεσω θα ..θελλω πολυ να σας δω ολες...ακομα και αν δεν ειμαι πολυ καλα αμα ερθει ο Ο θα του αφισω τον Τζεφ και θα ερθω..μαλλων..αμα δεν ερθω να το κανεις θεμα σου επιτρεπω... :lol::lol::lol::lol:

Εγω τις πατατες πρωτα τις καθαριζω και μετα τις πλενω καλα

Μπανιο κανω καθε μερα..ελαχιστες φορες που δεν εκανα...μερα παρα μερα κανω και μαλλια..το καλοκαιρι κανω και 2 και 3 φορες..εγω θδρονω και δεν μπορω..

τι μιλατε για υψος καλεεεε..εγω ειμαι 1.59..καπου...χιχιχιχ...

Βενη μου φιλακια..τι καλα που εφαγε μπροκολλο...ο ΦΟΦΟ το λατρευει..

Αναστασι αμου μη συγχηζεσε..εγω δεν το κατραλαβαινω αυτο..και σορυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω ουτ ετα νευρα ουτε τιποτα..με την ιδι αλογικη δε θα επρεπε να μιλαμε η μια στην αλλη ...ειδικα οι Θεσσαλονικιες εμενα δε θα επρεπε να με χαιρετανε καν..

λες και οι συναντησεις ειναι υποχρεωτικες..

οποια γρθε περασε καλα..οποια δεν ηρθε- σαν και του λογου μου- εχασε...απλα πραγματα

Λοιπόν εγώ στη θέση τους θα έπαιρνα τον ΕΟΤ

με τα ξενοδοχεία Ξενία

Χρυσές δουλειές θα κάνουν

στη Σκοτίνα σπάνια λίγο πιο δω Πλαταμώνα κλπ κλπ

αν και τις καλύτερες θάλασσες τις έχουν τα παράλια Ν. Λάρισας

Αγιόκαμπος, Βελίκα, Ρακοπόταμος, Πολυδένδρι, Κουτσουπιά, Παλιουριά κλπ κλπ

Ζήτησε η Ιωάννα κορνέ

θα πάει ο Γ να πάρει

πέθανε και ο Κωνσταντινίδης :( ο ένας αδερφός

aaaa γωγω ξεχασα να σου πω πως ο πεθερος σου με εκνευρισε!!!!!

και εγω τον εχω παει χωρις καθισμα..ετυχε να θελω να δω τα κοριτσια και να με μεταφερανε χωρις καθισμα κακωωωωςςςςς το ξερω αλλα οχι να το κανει αλλος ενω του λεω οχι..

πολυ με εκνευριζει αυτο..λες και δεν εχεις εσυ λογο στο παιδι σου επανω :evil::evil:

μαρια τι ωραια κοριτσακια!!!!! η μικρη ειναι ιδια με εσενα ή νομιζω?

καλε ιδια ομως!!!!!!

βρε σεις να ρωτησω κατι?

καταρχην ξερετε πως νιωθω για την συγκεκριμενη...δεν εχουμε χημεια την αγνοω απλα..

αλλα αμα ειχανε κανονισει 5-6 κοριτσια να βρεθουμε και κανονιστηκε η συναντηση και δεν πηγε καμια..ειναι λιγο καπως..αμα το λεγανε δεν θα πηγαινε ουτε αυτη..εχει λιγο δικιο.. :?

νατασσα μου αυτη ειπα τα πηρε οχι εσυ!! :lol: εσυ μην ασχολεισαι ειπα!! :lol::lol::lol::lol:

και το γυαλί δεν το βγάζουμε

κάναμε κούνια,τραμπάλα, τσουλήθρα και το γυαλί εκεί

ευχαριστούμε πολύ!!

ο Γιώργος πολύ το χάρηκε :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...