Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

για αυτο το λογο αγορασα τωρα κ 2ο καθισμα στο αμαξι του Γ!!!

Ασε Γωγω χρυσο παιδί!ηρθε μας πηρε απο το Τζαμπο και μετά μας πηγε στο Πασαλιμάνι!! αλλά λογικό καλέ αφου ειναι Καβαλιώτης!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γωγω εφυγες οποτε δε σου μιλαω αλλο!

Εχω 2 ερωτησεις ασχετες μεταξυ τους κ διαφορετικής βαρύτητας! :P

1-Τις πατάτες πριν τις καθαρίσετε τις πλένετε???

2- Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ΔΕΝ κάνουν ντουζακι καθε μέρα?

Μα γιατί?Απο βαρεμάρα ή για να μην...σκουριάσουν? :lol:

τις καθαριζω και τις πλένω μετά!

ντουζακι το χειμώνα δεν κανω καθε μέρα!!! εκτος και εαν κανω κατι κ ιδρώσω!γενικα δεν ιδρωνω ! αμα εχει ζέτη κανω κ 4 φορες τη μερα!

φοβαμαι μη λιωσω καλε ,τοσο γλυκια ..ειμαι απο ζάχαρη! 8-)

Το πιστεύω ρεεε Αφροοο....Αφου είναι τέλειες...Σιγά μην τις άφηναν...Και τόοοοοοσο φθηνές!!!!!! :(:(:(:(:(:( Έχει ένα μαγαζί που ξέρω και ψωνίζω εδώ στο Χαλάνδρι με φθηνά παπούτσια και μπότες, αλλά τέτοιες δεν είχε..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι ρεεεεεε....Αλήθεια!!!!!! :x:x:x:x

Πως να ζητούσα 2ο κομμάτι;;;;; :oops::oops::oops::oops: Να λέτε ότι τρώω πολύ;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σας τσάκισε που σας τσάκισε όλα τα φαγητά η Ιωαννίτσα μου, μη λέγατε ότι είμαι και εγώ λαίμαργη.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως τα λουκανοπιτάκια ήταν τέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειααααααααααα..Θα έφαγα 3-4 σίγουρα... :lol::lol::lol:

Εσύ μωρή Σαβρογιώταααααααααα αμέσως να παινέψεις τα μέρη σου.....Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά οι Βόρειες είστε καπάτσες....Αυτό ξέρω!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο για τον Κώστα, να μην αισθάνομαι άσχημα...Εσείς τον ταλαιπωρήσατε περισσότερο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ επί μισή ώρα ήμουν στη γειτονιά της Αφρος και δεν το έβρισκα..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Και στο τέλος ήρθε ο Κώστας και με πήρε... :lol::lol::lol:

Αναστασίααααααααααααα εγώ πότε τις πλένω πότε όχι.... :roll::roll::roll::roll: Ανάλογα!!!!!Αν έχουν πολλά χώματα τις πλένω με σφουγγάρι και σαπούνι... :?:?:?:? Αν όχι, με λίγο νεράκι..Πάντως, όταν τις καθαρίζω, τους ρίχνω λίγο νεράκι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν ντουζάκι κάθε μέρα;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Εμένα μου έχει συμβεί 2-3 φορές.... :oops::oops::oops::oops::oops: Κι αυτές, επειδή με πλάκωσε το πάπλωμα και είχα αργησει και έφυγα όπως όπως από το σπίτι....Πως δεν πήγα για δουλειά με πιτζάμες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώταααααααααααα μωρή δεν κάνεις μπάνιο;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o Ούτε εγώ ιδρώνω αλλά δεν μπορώ...Νιώθω βρώμικη.... :oops::oops::oops::oops: Πάντως μωρή εγώ που σε συνάντησα μια χαρά καθαρή μου φάνηκες...Δεν μύριζες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γεια σου ρε Γωγω!!!!!!

ακου εκει καθαρη μου φανηκες!αχχαχαχαχαχααχα

Γιωτα τι να πω!δεν το περιμενα απο σενα! :lol::lol::lol:

Ρε οσο κ να μην ιδρωνεις...μια μασχαλη ,ενα πιπι κατι ...ντιπ? :lol::lol::lol:

γελαω η δολια κ το παιδι μου φωναζει!

ο δικος σας οργανισμος το ρουφηξε το σπέρμα; σλουρππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=)):((:((:((:((:((:((:)):)):)):)):)):)):)) Δε σε μπορώ μωρή!!!!!!!Είσαι σούργελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..... =))=))=))=))

αφρο πολυ πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!!!!

κοριτσια να κανω μια ερωτηση??

η νυφη μου ειναι να γεννησει την πεμπτη με προκληση

σημερα ειδε λιγο ροζ αλλα δεν εχει πονους ουτε εχουν σπασει τα νερα

υπαρχει περιπτωση να γεννησει πριν την πεμπτη??

και δευτερον το μωρο δεν εχει εμπαιδωθει ακομη και ειναι ανασκελα με την μουριτσα προς τα πανω

θα γυρισει?

ο δικος σας οργανισμος το ρουφηξε το σπέρμα; σλουρππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα το ειδα και μου ρθε να τηης πω οτι εγω τα ρουφηξα ολα αλλα οχι απο τον κόλπο αλλα απο αλλου.....Αλλα ηταν τόσο εξυπνα που βρηκαν το δρόμο.... [smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif]

αι σιχτιρ.Με την νοημοσυνη μας παιζουν;;;;

Επισης τις πατατες δεν τις πλενω πριν τις καθαρισω.

Ντουζακι τωρα που δε δουλευω κανω 1 φορα τη μερα αλλα οταν δουλευω κανω πάντα το πρωι πριν φυγω και το απογευμα.

καλησπερα!!

μολις κοιμηθηκε ο μικρος αλλα κανενα μισαωρο θα το ναφησω αλλιωνς μετα αντε να κοιμηθει νωρις!!

σημρα ειμασταν τα δυο μας..πηγαμε παρκο μαγειρεψαμε φαγαμε μποροκολο(γιουπιιιιιιιιιιιι) πρωτη φορα τρωει σαλατα!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τον ξερανα στο παιχνιδι και δεν αντεξε αλλο!!με ξερανε και αυτος αλλα χαλαλι του!!

αυριο θα παω στο τεβε..αχ θα μαλωσωωωωωωωω :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αναστασια και εγωειχα ροζ και νομιζα πως θα το εχανα (πρωτομανα):lol::lol::lol::lol: 2εβδομαδες πριν την προκληση

αλλα τελικα με προκληση πηγα..αν και αν ειμουνα τωρα θα περιμενα.. :?

για το αν θα γυρισει νομιζω το γυρνανε στην γεννα..δεν ξερω.. :?

καλε τι ειναι αυτα πουτ λετε καλε?????? :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι ωραια που θα περασατε!! και του χρονου!!!!!!!!! :):):):):):):):)

συγνωμη αλλα καλε ψηλεγκω 1.69 κοντη ειναι?????? εγω τοτε τι ειμαι που ειμαι 1.61??????? :shock::shock::shock::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

μπανιο παλια εκανα καθε μερα μποριε και πρωι βραδφυ..αλλα απο την γεννα και μετα..μωρε δεν μπορω παντα..βαριεμαι...δικιο εχεις..πρεπει ξεκοπυραζεσαι κιολας..καλα μην φανταστεις..αμερα παρα μερα.. :oops::oops::oops::oops: και τον μικρο δεν τον κανω καθε μερα..μα εχει τοοοοοοσο μαλι δεν μπορω να τον κανω πιστολακι καθε μερα :oops::oops:

σημερα θατον ξυπνησω ε λιγο και θα τον κουρεψω.. :D:D αντε να δουμε :?:?

αααα ειδα τωρα για το σπερμα εχει καποιο θεμα ε??? ειπα και εγω!!! παω να δω :lol::lol::lol:

τις πατατες τις καθαριζω και μετα τιςε πλενω..

anastasia to roz pou eide einai oti malakonei o traxilos kai ...."feugei h tapa" na to pw apla ...mexri thn pemth tha genisei einai se polu kalo dromo .

to mwro mporei na girisei kai ekeinh thn wra den einai tipota ,o manwlhs girise 3 wres prin thn genna

Γιώτα το ειδα και μου ρθε να τηης πω οτι εγω τα ρουφηξα ολα αλλα οχι απο τον κόλπο αλλα απο αλλου.....Αλλα ηταν τόσο εξυπνα που βρηκαν το δρόμο.... [smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif]

αι σιχτιρ.Με την νοημοσυνη μας παιζουν;;;;

Επισης τις πατατες δεν τις πλενω πριν τις καθαρισω.

Ντουζακι τωρα που δε δουλευω κανω 1 φορα τη μερα αλλα οταν δουλευω κανω πάντα το πρωι πριν φυγω και το απογευμα.

εχω ξεραθεί!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!

Καταρχάς να πω στη Γωγώ τέτοις μπότες που θέλει έχει στα Hunter ;)

διάβασα το είστε απαράδεκτες :shock:

φτου σας!!!! :shock::shock::lol::lol::lol:

επίσης το σπέρμα που είναι οεο??

Γειααααααααααααααααααααα!!!

Τί κάνετε;;;;

Εμεις καλά. Πριν λίγο ξυπνήσαμε. Να δω τί ώρα θα κοιμηθώ το βράδυ. :shock::shock:

Επίσης είχα να διαβάσω από χθες, μπαίνω σήμερα και έχουν γραφτεί 8 σελίδες.Τί κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια;;; Μωρή Γωγώώώώώώώώώ!!!!!!! :lol::lol::lol:

Εγω έχω φούρνο μικροκυμάτων.

Κάνω ντουζ κάθε μέρα.

Μπάνιο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα!!! :lol::lol::lol::lol:

Τις πατάτες δεν τις πλένω πριν τις καθαρίσω γιατί είναι κρίμα να πετάω τόσο νερό... Τις πλένω καλά μετά.

Επίσης δεν κόβω ποτέ τα νύχια των ποδιών μου αν δεν τρυπήσει πρώτα η κάλτσα!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Και συνεχίζω!!!

Τα μωρά είναι κουκλιά!!!! Φτου φτου!!!

Μάρεσε η φωτο που είναι όλα μαζί και η Μαρία Ιωάννα έχει το ύφος του μαζεύω τα πάντα! Πουλάκι μου όμορφο!!!

Αφροδίτη τα λουκανοπιτάκια εσύ τα έκανες;;;

Γωγώ αλήθεια τέτοια κοιλιά είχα όταν γέννησα...

Μήπως έχεις δίδυμα καλέ;; Ή μήπως θα κάνεις γιο και πιάνει πολύ χώρο το τσουτσούνι στη κοιλιά;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία πηγατε Σάββατο απόγευμα για αυτοκίνητα;;; Χαααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

Σας περιμένανε έ;;;;;; Τί κάνει η Άννυ;;;;

Γιώτα που είσαι καλέ;;;

Βένι μπράβο στον Φίλιππο! Δεν του άρεσε ρε συ το μπρόκολο;;; Και είναι τόσο νόστιμο!

Μπεμπούλης ρισπεκτ!

Μαρία τί΄λέει η Λάρισα;;;

Ξέρετε τι θέλω(αλλά δε θα γίνει ποτέ);;;

Να βρεθούμε όλες οι του τρενακίου κάποτε από κοντάααααααααααααααααα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
    • Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας. Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 
    • Πω πω βρε κορίτσι μου... Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Και εγώ δεν μπορούσα πιο νωρίς να προχωρήσω στο δεύτερο λόγω διαφόρων συγκυριών. Το πήραμε απόφαση πριν κανένα 6μηνο και πάνω που είχα ξεκινήσει τις εξετάσεις μας ήρθε 
    • Εγώ για δεύτερο ήμουν σίγουρη ότι το ήθελε και απλά περίμενα να κλείσω τον χρόνο από την καισαρική για να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά δεν είχα και τον χρόνο μπροστά μου όπως έχεις εσύ λόγο ηλικίας για να περιμένω.. στην πρώτη με πήρε 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οπότε έλεγα αν με πάρει πάλι τόσο καιρό για να ξανά μείνω στο δεύτερο το έχω χαμένο 😂 αλλά εντάξει το δεύτερο ήρθε αμέσως 😁 Είναι νωρίς ακόμα να το σκέφτεσαι αλλά όταν περάσει ο καιρός πιστεύω θα θελήσεις ξανά και άλλο μωράκι έχεις μάθει και σε μεγάλη οικογένεια αν θέλει και ο άντρας σου και αλλο παιδάκι θα το βάλετε μπροστά 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...