Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Μπήκα στα πεταχτά να δω αν γεννησε η θουθου και έπεσα πάνω στις φωτό. ΑΓΑΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

Να σου ζήσει Αφροδίτη μου. Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά??? Παιδάκια ολόκληρα γίνανε!!! Φεύγωωω...Σήμερα μέπιασε το σύνδρομο της φωλιάς. Κάνω βαλίτσα, καθαρίζω πατόκορφα μέχει πιάσει ένα κατιτις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι η βυκη ειναι .

ευχαριστω αργυρο μου για τα καλα σου λογια ,και ο γαμπρος σου μια χαρα κυριος ειναι ,τον ρτησα αν του αρεσε η τουρτα και μου απαντησε με μια γλυκια φωνουλα "ναι" τελειος ειναι ,σκλαβωσε και τον αντρα μου του ελεγε ολλους ολλους τους ηρωες τησ ντιζνει ..μικη,ντολαλτ ,γκουφι, πλουτο !!!στεναχωρηθηκε ο Κ οταν εμαθε οτι ο κωστακης φευγει για Καναδα λεει "θα ηταν πολυ καλα φιλαρακια αν εμενε ,τεριαζουν πολυ μαζι "

ο αντρας μου με τον νονο ......πρωινιατικα μπιριτσεσ κατεβαζανε

Καλημέρα!

Τέλειες οι φωτό! Μου φτιάξατε τη μέρα!

Τι να πρωτοπώ!

Ο Μανώλης είναι ένα πανέμορφο τυπάκι!

Ο γιος της Έρης, ένας γλύκας! Με το μπουκλάκια του και τα τόσο εκφραστικά ματάκια!

Η Ιωάννα κουκλάρα!

Κι η Μαρία-Ιωάννα η πιο όμορφη μινι μάους που έχω δει ποτέ! Και τι γλυκειά που όλο ήθελε να αγκαλιάζει τα άλλα παιδάκια!

Τέλεια όλα τα παιδάκια :x:x:x

Κι εσείς καλές είστε :lol: Δε σας πρόσεξα πολύ γιατί χάζευα τα μικρούλια :mrgreen:

Φρανίτα δεν παίζεται ο Δανός? Τι τον έπιασε? :?

Περαστικά...Ελπίζω να ανακτήσεις δυνάμεις σύντομα!

Κορίτσια εγώ φούρνο μικροκ. έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για να ζεστάνω φαγητό όταν βιάζομαι... Αλλά τώρα με βάζετε σε σκέψεις. Μάλλον της Μαρκέλλας δεν το ξαναβάζω.

Φιλιά σε όλες!

Έχει τέλεια μέρα!

Κι η Μαρία-Ιωάννα η πιο όμορφη μινι μάους που έχω δει ποτέ! Και τι γλυκειά που όλο ήθελε να αγκαλιάζει τα άλλα παιδάκια!

είδες? είδες? νύφη που κάνω? !!!! :x:x:x:x

Κοριτσια μετα απο 6 μερες αντιβιωση παίζει να εμφανισει αλεργια σημερα;;; :?:? Σας εχει τυχει;;;

Μπορει βεβαια να ειναι και το κλασσικο εξανθημα που βγαζουν απο τον πυρετό.

Πηρα εννοειται την παιδ. και μου ειπε να τον παω αυριο αν δεν εχει φυγει απο μονο του.

Καλα λεει ο αντρας μου οτι μιλαω λακωνικα. :oops::oops: Ο νικολας εβγαλε εξανθημα.Κατι κοκκινες βουλιτσες που δεν τις πιανεις ομως.

Παναγιώτα όταν λες δεν τις πιάνεις εννοείς

όχι τύπου σπυράκι ε

δεν ξέρω δε μου έχει τύχει

μαζί με αντιβίωση μπας κ έφαγε σοκολάτα, αυγό ή ψάρι?????? :roll:

οχι, δεν ειναι σπυρακι.ειναι σαν ζωγραφισμενα.

Πηγαν σημερα βολτα με το Γιωργο και του εδωσε να πιει σοκολατα ροφημα.Δεν κανει;;;; :shock::shock:

Πω πω δεν το ηξερα!!!! :oops::oops:

Γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...........Τι κάνετε κυρίες;;;;;; :D:D:D:D Πολλές φώτος βλέπω.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Ιωάννα ήταν τόσο πτώμα που όλη νύχτα δεν έβγαλε κιχ και ξύπνησε σήμερα στις 10.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Τώρα ξανακοιμάται.... :D:D:D:D:D

Ερη θέλω κι εγώ τις φώτος.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα ναι...στη φωτο που είναι όλα τα παιδάκια μαζεμένα τρώει... :lol::lol::lol: Τι πρωτότυπο ε.... :lol::lol::lol::lol::lol: Όταν έφυγε η Μ.Ι, ανέβηκε στην καρέκλα μπροστά στο τραπέζι, πήρε ένα πιρούνι και ότι φαγώσιμο υπήρχε και έτρωγε... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο δε θέλω να σκέφτομαι τι ψίχουλα θα βρήκες σε όλο το σπίτι και κυρίως κάτω από το τραπέζι... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αρτζι ο Μανωλάκης είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλόοοοο παιδάκι....Τέλειος!!!!!!!Και ο Κωστάκης!!!!!!!Ούτε που ακούγονταν καθόλου σε αντίθεση με τις άλλες δύο τσαούσες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά μήπως έπρεπε να κάνω γιο;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?

Καλά Σαβρογιώτααααααααααα τι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ είναι η Κωνσταντίνααα.... :x:x:x:x:x:x:x Κι εμείς ανεβαίναμε σε αυτό το ποδηλατάκι, αλλά η Μ.Ι μας κατέβαζε.... :?:?:lol::lol::lol::lol:

Μαράκιιιιιι Χουχουλίνα μήπως ήρθε η ώρα σου ρε;;;;Λες να γεννήσεις;;;;; :?:?:?:?

Τη Θουλάρα δε βλέπω σήμερα...Τυχαίο ή μήπως ο υιός Νο2 αποφάσισε να βγει;;;;;; :lol::lol::lol:

Η συμπεθερούλα μου που είναι να δει τις φωτος;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Παναγιώτααααααααα τέλη του μήνα θα κανονίσουμε καφέ να χαιρετίσουμε και την Έρη.... :D:D:D

Φρανιτάκι εγώ γελάω με το Δανό.... :lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops: Έχει πλάκα ρε...Αλλά κι εσύ κυρία...Στο ύψος σου!!!!!Δεν τον έβρισες... :?:?:?:lol::lol::lol: Περιμένουμε νεα από εξετάσεις.. ;););)

Μάγδα δεν κατάλαβα.... :twisted::twisted::twisted: Εμείς απλώς καλές;;;;;; :roll::roll::roll::evil::evil::evil::evil: Η αλήθεια είναι ότι οι φώτος με αδικούν...Γενικά είμαι ΚΟΥΚΛΑΡΑ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα δε θα το πιστέψεις..Το απόγευμα θα κάνω κι εγώ μηλόπιταααααα.... :D:D:D:D Για στειλε συνταγή μήπως είναι καλύτερη η δικιά σου... :roll::roll::lol::lol::lol:

Μαρίαααααααααααααα τέλειο το μωρό σου... :lol::lol::lol::lol::lol: Οφείλω να παραδετχώ ότι η Ιωάννα μου είναι κακάσχημη συγκριτικά με αυτό το πανέμορφο νινί.... :lol::lol:

Κορίτσια δε σας είπα για τον πεθερό μου, γιατί δε θέλω να συγχιστώ... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Έκανε μεγάλη μαλακία σήμερα...Ηρθε να δει τη μικρή και μου λέει να την πάω λίγο στο αυτοκινητό μου να της βάλω τραγούδια;;;;Του λέω, πήγαινε τη...(Ήμουν καλός άνθρωπος)...Λέει η Ιωάννα "Παππού πάμε πουλάκια" (σε ένα pet shop στα 200 μέτρα)...Της απαντάει αυτός, "Πάμε με το αμάξι;;;;", του λέω "δε θα τολμήσεις..Χωρίς κάθισμα δεν πάει πουθενά..."Μου λέει "για βλάκα με πέρασες;;;" (πήγα να του πω ναι :evil::evil::evil::evil: ), φεύγουν και ξαφνικά βλέπω από το παράθυρο τη μικρή στη θέση του συνοδηγού να φεύγουν.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Λέω ας το καταπιώ, αλλά δεν μπορούσα...Μετά από κανα 5λεπτο παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντούσε...Επί 20 λεπτά τον έπαιρνα τηλ και δεν το σήκωνε...Και είχε μαζί το παιδί μου με το αυτοκίνητο του χωρίς κάθισμα...... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Παίρνω τηλ τον άντρα μου του λέω τι έγινε και του λέω χωρίς ενδοιασμό ότι ο πατέρας του είναι μαλάκας με περικεφαλαία, ζώο και βλάχος.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δε μου απάντησε...Τον πήρε τηλ και στο γιόκα του απάντησε...Την είχε πάει στο πάρκο..

Έρχεται σπίτι με τη μικρή και του λέω "Είχα πάρει τους δρόμους να σας βρω..Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έβαλες τη μικρή στο αμάξι χωρίς κάθισμα"... :evil::evil::evil: Και μου λέει με ύφος "Για ανεύθυνο με έχεις;;;;Ταξίδι την πήγα;;;" Του λέω "Ούτε 5 μέτρα δεν θα την ξαναπάς..Δε με ενδιαφέρει τι κάνατε εσείς με τα παιδιά σας....Εγώ δεν την πάω πουθενά χωρίς κάθισμα"..Και λέει "Εγώ κάνω λάθη..Εσείς τα κάνετε όλα σωστά"(ειρωνικά) και του λέω "Ο καθένας έχει την ευθύνη για τα παιδιά τους...Και γονείς της είμαστε εμείς..." :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Πάει να φύγει (επιτέλους ξεκουμπίστηκε) και μου λέει "Αυτό μην το ξανακάνεις"...Του λέω "ποιο;;;;"

"Να μην ξαναπάρεις το Γιώργο τηλ γιατί μου φώναξε...." :o:o:o:o:o:o:o:o Μου την είπε και από πάνω ο ΠΑΠΑΡΑΣ..Και του λέω "Αν δεν ήθελες να πάρω το Γιώργο, να σήκωνες το τηλ σου..Και δεύτερον, ξέρεις ότι εγώ τα λέω ΟΛΑ στο γιο σου".... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Το έραψε και έφυγε...

Είμαι παράλογη;;;;;; :?:?:?:?:?

Ο άντρας μου μου έριξε τα χίλια δίκια και γι'αυτό δεν είπε και κουβέντα που τον έβρισα τον μπαμπάκα του..Λογικά το ίδιο έκανε και αυτός... :?:?:?:?:?

ευχομαι να μην ειναι τιποτα παναγιωτα μου ....

δεν εχω ειδεα ....

καλα εσυ εισαι κλεισμενη και αυτοι βολταρουν ??? τουλαχιστον οταν εφυγα πηγεσ ανετα μεχρι την κουζινα ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κανονικα εσυ επρεπε να παρεισ το μωρο να πας βολτα στο παρκο ...να σε δει ο ηλιος λιγο να αναπνευσεις !!!

Γωγώ είσαι πολύ όμορφη ρε :x:x:x

και η μικρή θα κάψει καρδιές

αααχ έπρεπε να είχες πεθερά τη μαμά του Γ

που η ατάκα της για όοοοολα ακόμη και όταν σε θάβει πίσω από την πλατη σου και το μαθαίνεις

είναι "α δε με νοιάζει εγώ έτσι θέλω να κάνω και νιώθω καλύτερα.."

Θα την είχες στείλει στο χώμα κι εσύ στη φυλακή σίγουρα :twisted::twisted::twisted:

Με τον Κάσπερ ρε κι εγώ πολύ γελάω με αυτά που λέει :lol::lol::lol::lol:

Ταιριάζω μαζί του πάντως

Κάθε φορά που ο Γ αρρωσταίνει και παέι στο γιατρό του λέω " ρώτα πόση σύνταξη δικαιούμαι

να ξέρω άμα πεθάνεις"

κορίτσια θέλω πολυ να σας γνωρίσω

Γωγω εχεις 1000 δικια απλως αλλη φορα μην τον αφησεις να την παρει απο την αρχη.

Και εγω θα τσαντιζομουνα αλλα κλασσικα απο την ντροπη μου δε θα ελεγα τπτ.

αλλα τους εχω απαγορεψει να τον μετακινουν και το σεβονται μπορω να πω.

Ο δικος σου ο πεθερος δεν ακουει κανεναν μου φαινεται. :twisted::twisted: Οντως ειναι λιγο "βλάχος" και ξερολας.

Πηγα μεχρι την κουζινα και νομισα οτι πηγα βολτα!!!! :lol::lol::lol:

Κοιτα, η μανα μου τα'χει ψιλοπαρει με τοσο κλεισιμο που χει φαει οποτε τι βολτα να πάω;;;Θα με εβριζε.Αν την πιασεις απο τη μυτη θα σκασει. :?:?:?

στην αντιβίωση δεν κάνει αυγο σοκολάτα ψάρι

αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!! :o:o:shock::shock::shock: μήπως εξαρτάται και από την αντιβίωση? :?: ειλικρινά 1η φορά το ακούω!!!! :?

κανονικα εσυ επρεπε να παρεισ το μωρο να πας βολτα στο παρκο ...να σε δει ο ηλιος λιγο να αναπνευσεις !!!

αχ συμφωνώ....την επόμενη φορά βγείτε εσείς καλέ να πάρει και λίγο αέρα ο ομορφούλης ο 2ος!!! :)

Γωγώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, αν είναι δυνατόν να βάλει το παιδί χωρίς κάθισμα!!! :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o και εγώ θα είχα φωνάξει!!!!

μια φορά ο πεθερός μου ήθελε να πάει τον Λ. στο σχολείο και επειδή βαριόταν (έτσι κατάλαβα) να βγάλει το κάθισμά του από το δικό μας αυτοκίνητο και να το βάλει στο δικό του μου είπε:"ε δεν πειράζει, είναι μικρή η απόσταση!!!" :shock::shock::shock: ....του λέω όχι ακόμη και αν είναι μόνο 5 μέτρα (όπως είπες και εσύ!!!)!!!!

άντε ρε με τα δικά μας παιδιά θα παίζουν? :evil::evil::evil::evil:

επίσης Μαρία πολύ όμορφο μωράκι έχεις ρε, το ομορφότερο από όλες μας!!! :D:D

το πρ'ωτο πράγμα που μας λέει ο γιατρός όταν είναι να μας γράψει αντιβίωση

είναι αυτό

σε οποιαδήποτε αντιβίωση

βέβαια πολλές φορές το ξεχνάω και τρώνε :oops:

αλλά δεν έτυχε να εμφανίσουν αλλεργία

Καλησπερα!!!!

Γωγωωωωωω!!!Εισαι θεα "μωρη" αν και...κοντοστουπα!!! :lol::lol::lol:

Τι ωραια κοιλιτσα!!!!Αχ μωρε!!!

Ρε συ αυτος ο πεθερος σου δεν σταματαει ποτε να κανει κοτσανες?Βομβαρδισμος μιλαμε...

Αυτο που εκανε ηταν ανεπιτρεπτο αλλα το χειροτερο ειναι πως σε ειρωνευτηκε κ σε εγραψε στα....!

Σοβαρα σου μιλαω στη θεση σου δε θα του ξανααφηνα το παιδι...

Δε μιλαω για θεμα κινδυνου μονο...Γενικως...

Κοριτσια τα μωρα σας ειναι κουκλια!!!και δεν το λεω επειδη ειστε μπροστα! :P:lol:

Ψυχουλες γλυκες το καθενα με την ομορφια κ τον "τυπο"του!

Την κοιλιτσα της Αφρο ηθελα να δω!...

Παναγιωτα τα σπυρακια μπορει να ειναι απο τη σοκολατα ή μην ειναι τπτ κ να περασουν..

Ομως το ξερεις πως το ροφημα σοκολατας εχει καφεινη?????

Αληθεια εσυ γτ δεν βαζεις το μωρο στο μαρσιππο να βγεις?Θα σου κανει καλο!

Κατι ηθελα να πω αλλα...διαβασα χθες τα μισα κ τωρα ξεχναω...

Σισσιω...Σε σκεφτομουν...Σκεφτομουν πολυ κ τον παππου μας...Γμτ...

Καθε Σκ εβλεπε στανταρ την Αννυ.... :(

Και ξερετε..Μετα το εγκεφαλικο κ οσες μερες ηταν σπιτι για το μονο

λογο που ανοιγε τα ματια ηταν για να δει την φωτο της στον τοιχο ή αν τον μιλουσε ο Α..

Ουφ τι μ'επιασε?

Αυτο ομως που ηθελα να σου πω ειναΙ...Να σε ρωτησω...

Πιστευεις πως σε αγαπουσε η γιαγια?(η απαντηση ειναι γνωστη! ;) )...

Δε νομιζεις πως αν σε εβλεπε να νιωθεις τοσο ασχημα κ ισως κ τυψεις θα στενοχωριοταν?

Ειμαι σιγουρη πως θα ηθελε μονο χαμογελα για εσενα!...

Ρε κορίτσιααααααααα αν δεν του έχω απαγορεύσει να τη βλέπει, το κάνω μονο και μόνο για το Γιώργο...Πατέρας του είναι...Αλλά είναι μαλάκας...Ξερόλας!!!!!Του λέω "αν κάποιος παραβίαζε ένα στοπ και χτύπαγε το παιδί τι θα γινόταν;;;;;"..Μου λέει "Δεν τρέχω"..Του λέω "δεν έχει σημασία"....Μου λέει "δεν είναι λυτή..Φοράει ζώνη"..Και του λέω "και μπορεί η ζώνη να προστατεύσει ένα παιδάκι;;;;; :shock::shock::shock::shock: Εδώ στο καθισματάκι της κάθεται και προσπαθεί να σηκωθεί"...

Κορίτσια όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Θα μπορούσε με ένα απότομο φρνάρισμα να χτυπήσει το κεφαλάκι της ή ακόμα χειρότερα να πεταχτεί έξω... :o:o:o:o:o:o:?:?:?:?:?:?:?:?:? Τον παλιομαλάκα!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και με τρελαίνει ότι έχει θράσος!!!!!Να μου την πει, επειδή το είπα στο γιο του;;;;; :shock::shock::shock: Αυτό έλεπε βρε μαλάκα να το κράταγα κρυφό... :evil::evil::evil: Εντωμεταξύ όσες φορές έχω τσακωθεί μαζί του, το λέω στο Γιώργο και το ξέρει και ο ίδιος... :twisted::twisted::twisted: Τώρα τι νόμιζε ότι άλλαξε και δε θα το 'λεγα;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αφρο αυτό ακριβώς μου είπε ο Γιώργος...Γιατί δεν έπαιρνε το δικό μας αυτοκίνητο που έχουμε καθισματάκι;;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?

Ρε κορίτσια δε λέω...Μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή να μπουμε σε ταξί (μια φορά έχει γίνει προς το παρόν :?:?:?:? ) και εκεί δεν έχω κάθισμα..Αλλά άλλο να κάθεσαι πίσω και να κρατάς το παιδί (που και αυτό δεν είναι σωστό) και άλλο να το έχεις συνοδηγό μόνο του...Αν γινόταν κάτι, θα προσπαθούσε να αποφύγει τρακάρισμα ή να προστατεύσει το παιδί;;;;;; :shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil:

Αναστασία δεν τον αφήνω μόνο ποτέ..... :evil::evil::evil::evil: Λέω εντάξει ως το αμάξι θα την πάει (εξω από το σπίτι ήταν παρκαρισμένο) και με τα πόδια στα 200 μέτρα....Τι να πάθει...

Μα μετά που λέτε ότι είμαι υπερβολική με τον πεθερό... :evil::evil::evil: Πως να μην είμαι;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil: Το έχω πει και στον ίδιο και στον άντρα μου...Το παιδί μόνο του στο χωριό δεν πάει ποτέ ξανά... :evil::evil::evil::evil: Μια φορά έκανα το λάθος πέρυσι και δε θα επαναληφθεί... :evil::evil::evil::evil::evil: Και οι απανωτές μαλακίες του μου δίνουν και τη δικαιολογία..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μη στενοχωριέσαι ρε!!!!!!!!!!!!!!!Εμένα ο παππούς μου μια φορά πρόλαβε να δει την Ιωάννα... :(:(:(:( Την πήγα στο χωριο όταν σαραντήσαμε...Μετά από λίγες μέρες μπήκε νοσοκομείο και πέθανε.... :(:(:( Αλλά δε στενοχωριέμαι γι'αυτόν... :?:?:? Στενοχωριέμαι που ο μπαμπάκας μου δεν πρόλαβε να χαρεί την εγγονούλα του...13 μήνες την έζησε και αυτές όχι πολύ..Λόγω απόστασης και λόγω αρρώστιας... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αχ να ζούσε τώρα να την έβλεπε.... :cry::cry::cry::cry::cry:

Καλησπερα!!!!

Γωγωωωωωω!!!Εισαι θεα "μωρη" αν και...κοντοστουπα!!! :lol::lol::lol:

Τι ωραια κοιλιτσα!!!!Αχ μωρε!!!

Επίσης είσαι ψεύτρα μωρή!!!!Πρώτον στις φώτος είμαι χάλια... :roll::roll::roll::?:?:?

Δεύτερον μπορεί να μην έχω το μπόι σου, αλλά είμαι 1,70 (1,69 για την ακρίβεια... :lol::lol::lol::lol: )...Φυσιολογική δηλαδή!!!!!

Επίσης δεν έχω κοιλίτσαααααααααααααα...Έχω κοιλάρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, όσο για την κοιλιά της Αφρος....Είναι τέλειαααααααααα!!!!!!!!Μεγάλωσε πολύ μέσα σε ένα μήνα που είχα να τη δω!!!!!!Και έχει την κλασική "αγορο-κοιλιά".... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γωγουλα μου εχεις χιλια δικια...

Πρεπει ομως πλεον να παρετε δραστικα μετρα...Δεν καταλαβαινει ο σιστιανος...

Αχ μωρε εχεις δικιο...Δεν το συζητω..Εσεις που χασατε γονεις τι να πειτε...

Απλα ειναι κ εμας πολυ νωπο κ σκεφτομουν κ τη Σισσιω κ γι'αυτο το ανεφερα...

Οπως ειπα μερικες σελ πιο πισω εγω δε θα ελεγα τιποτα για τον παππου μας...Παρασυρθηκα...

Ελα μη σε ριχνω κ σενα..Σορρυ αγαπουλα!

Αντε δειξε μας ρε συ καμια ολοκληρη φωτο σου!Γτ κ σε αυτην εχεις μια γκριματσα που δε φαινεται

η φατσα σου!Βγαλε κ μια προφιλ την κοιλιτσα μονο!Αντεεεεε θελω!!!!

χαχαχαχχαα τωρα σε διαβασα!!!!

Ρε συ εισαι κουκλα αλλα ...κοντοστουπα!χαχαχαχαχαχαχααχ

Αφου εγω ειμαι η "ψηλεγκω' εσυ θα εισαι το στουμπακι μου!χαχαχαχαα

Α!Η κοιλιτσα της Νατασας πριν γεννησει ηταν οση η δικη σου τωρα!!!!Μη σου πω

κ μικροτερη!Κ της Θου το ιδιο μονο που ειναι ακομη πιο στρογγυλη!Αφου εχει κ αυτη κοριτσι! :lol::lol::lol::lol::lol:

και εγώ τοση ειμαι!!!χαχχαχαχαχα αλλα διπλάσια στο πλάτος!!!! :lol::lol:

η Μαρθα δεν γεννησε ,μιλησαμε στο τηλ!

Γωγω και εγώ την έχω βάλει χυμα στο αμάξι!κ με τους γονείς μου την εχω στειλει χύμα! φαντάζομαι πως αμα γινοταν κατι θα φουνταρα απο καμμια ταράτσα!

εχεις τα δίκια σου όμως!!! εσυ εισαι μάνα! οταν ειμασταν εμεις παιδιά τα αυτοκίνητα ειχαν 60-80 ιππους και θεωρουνταν κουρσες!!! και δεν ετρεχαν τοσο!

τι αλλα ρε παιδιά;

Μαριααααα πηγαινε ρε κοπελια να μαζεψεις λιγες κολοκυθες που σου ζωντανεψα!

Ακαματρα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Βρε Γιωτα μου δεν εχει σημασια η ταχυτητα...

Αν ειναι να κανουμε τα ιδια λαθη με τους παλιους...Καηκαμε...

Εδω με ντουλαπι κουζινας κουτουλας κ πεφτεις στα πατωματα απο τον πονο...

και με ποση ταχυτητα να πεφτεις πανω στο ντουλαπι? :P

Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω...μωρο στο αυτοκινητο χυμα στο κυμα... :cry:

Και μετά μωρή μου λες ότι έχω κοιλίτσα....Η Νατάσα στις 42 εβδομάδες και η Θούλη στις 40 είχαν τις κοιλιές που έχω εγώ στην 30η;;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))[-([-([-([-([-([-([-([-([-(

Που θα φτάσει Παναγιά μου.... :roll::roll::roll::roll: Κι έχω άλλους 2 μήνες ακόμα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μη σκας ρε...Δε στενοχωριέμαι....Και το Σισσάκι μας έχει χάσει τον μπαμπάκα της και καταλαβαίνει φαντάζομαι πως το λέω... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Όταν γένναγα, ήρθε κατευθείαν ο μπαμπάκας μου από χημιοθεραπεία (η Ιω βγήκε την ώρα που έφτασε ο μπαμπάς στο μαιευτήριο... :cry::cry::cry::cry: ), πέρυσι στα γενέθλια της ήταν εκεί αλλά χάλια :cry::cry::cry::cry::cry::cry: και φέτος δε θα είναι.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Γιώτααααααα τι άλλα να πω μωρή;;;;Όλα τα είπα...Έθαψα τον πεθερό, είπα για την κόρη μου για το πάρτυ....

Α, κάτσε να σου πω κάτι κουτσομπολιά.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Αφρο φορούσε κάτι τέλειες μπότες τύπου Ugg με την Betty Boop...Τις ερωτεύτηκα!!!!!!!!!!!Θέλω κι εγώ!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αφρο θα μου πάρεις αμα βρεις μωρή;;;;; :lol::lol::lol: Προτιμώ την Hello Kitty βέβαια, αλλά εντάξει...38 φοράω!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, τι καλός που είναι ο αντρούλης της ρε..... :x:x:x:x:x Η κυρία καθόταν κάτω στο πάτωμα και ο σύζυγος έτρεχε να βρει εμένα που είχα χαθεί, να πάει τη Βίκυ στον προαστιακό, να πάει να εμφανίσει τις φωτογραφίες και έκοβε και την τούρτα και μας τράταρε.....Και η Αφροο η ακαμάτρα αραλίκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και κουτσομπολιό..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, δε μου έφτασε το κομμάτι της τούρτας που έφαγα (γιατί το ετρωγα μαζί με την Ιωάννα), αλλά ντράπηκα να ζητήσω 2ο..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αλλά μην το πείτε στην Αφρο και νιώσει άσχημα... :lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω σου το ειχα πει αν θες δευτερο να μου πεις και σας ειχα ρωτησει ολλες "να βαλω δευτερο κομματι για τα μικρα ?" μου ειπατε οχι ...ας το ελεγες :P

ο αντρας μου ετσι ειναι περιποιητικός,και εγω οταν ερχονται οι δικοι του φιλοι φερνω τις μπιριτσες και αυτος καθετε μαζι τους .

γωγω θα με πιστεψεισ οτι δεν εβρισκα νουμερο !!! και εγω 37-38 φοραω ...ηθελα πιο κοντες και δεν ειχε !!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...