Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα..

Σισσιω μου τι να πω....λυπαμαι..δεν εχω λογια..δεν ξερω ποσο ευκολα ξεπερνιεται μια απωλεια...

δεν θα πω κατι αλλο διοτι ειλικρινα δεν εχω λογια...

Νατασα να χαιρεσαι την Ειρηνη...βρε λες να εχει κανει καμια ασφαλεια ζωης ο δανος πισω απο την πλατη μου ?:lol:

Μαγδα συμφωνω, μαλλον ρωταει για να ξερει..σου λεει ειμαι και στην Ουγκαντα να κανονισω να βγαλω εισιτηριο... :?

παντως πηγα να το δω το Σεμπινι..ο καημενος λιγο πριν τον φερει η αδερφη μου, εσκασε σε μια κολονα της ΔΕΗ κ ειχε κανει ενα μεγαλο αιματωμα πανω απο το φρυδι κ ηταν πολυ χαλια...τον θηλασα και κοιμηθηκε αμεσως..μετα ξυπνησε, εκατσα μαζι του,(με μασκα την οποια τραβουσε συνεχεια), ειχα απολυμανθει με αντισηπτικο κ εννοειται ουτε μιλουσα, ουτε εβηχα, ουτε φταρνιζομουν...μολις γινω καλα θα τον παω για ελεγχο διοτι εχουμε κ το παλιοεμβολιο του κιτρινου πυρετου την επομενη δευτερα στη Δανια :cry:

Παναγιωτα μου δεν ξερω κ εγω αν εκανα καλα που πηγα...θα δειξει..παντως ειναι καλα..σπιτι θα ερθει την τριτη αφου το καθαρισω κ αλλαξω σεντονια κ πλυνω τα παντα

Μητσακι υγρα σαν νερο ειχα κανει κ εγω μια φορα στις 30 εβδομαδες κ στο καπακι αιμα..ετρεξα στο νοσοκομειο κ τελικα δεν ηταν τιποτα...γενησα κανονικα 8 εβδομαδες μετα...αφου δεν ειχες αλλα νομιζω εισαι μια χαρα...

Αναστασια και εγω λιζινκ εχω το αυτοκινητο..εμας μας συμφερει διοτι θα φυγουμε οποτε δεν θελαμε να μπλεχτουμε με ασφαλειες, τελη κ μεταπωλησεις οταν θα φευγαμε...

Ειδες που τρωει η μικρη αντε ολα καλα!

Καλε εγω στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα στο παρτυ...το περιμενα με ανυπομονησια, αληθεια...κ ειχα προετοιμασει κ το μικρο κ ολο ελεγε μαμολι (μανωλης)...Αφροδιτη οταν γινουμε τελειως καλα κ δεν υπαρχει κινδυνος (μαλλον μετα τη Δανια αυτο), θα σου ερθουμε αν θελεις επισκεψη (να μην μετακινεισαι) να σου φερουμε κ το δωρακι...δυστυχως δεν θα αλλαζει πια γιατι περασαν οι 10 μερες αλλαγης :oops:

Σες κ εγω δεν θελω φουρνο μικροκυματων...ειναι καρκινογονος..δεν θα ηθελα να ζεσταινω φαγητο του μικρου εκει...

Αργη,βενη, καρολ, Ιουλια, Μπεμπ σας χαιρετω...

πολλα ειπα..ειμαι καλυτερα αλλα πολυ αδυναμη..παω για υπνο..(ειμαι ηδη ξαπλα βεβαια)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια πως να ειμαι..τα ιδια..απλα δεν εχει νοημα να γκρινιαζω συνεχεια..

ελπιζω και ευχομαι να μη κρατησει 9 μηνες...τωρα αρχισαν και οι καουρες..

να φανταστειτε εφαγα γιαουρτι..και επειδη δεν μπορω με τιποτα να το φαω ουτε οταν ημουν στα καλα μου..εβαλα μεσα μερικα αποξηραμενα κρανμπερι του μικρου και μερικες σταφιδες..κατι εκανε δεν μπορω να ..καλα θα ηταν να επινα λιγο γαλα αλλα με αηδιαζει και μονο η σκεψη...

ειπαμε αυτο το μωρο θα γινει πολυ πιο εκλεκτικο στο φαη απο τον ΦΟΦΟ...

Φρανιτακι μου ολα θα πανε καλα..μην ανισυχεις...προσεχε πολυ τον εαυτο σου να τρως καλα και να αεριζεις τον χωρο..

αλλα ο αντρας σου εγραψε..σορυ αλαλ εγω γελασα με τη συμπεριφορα του..

Βενη μου τα φιλια μου.λ.να δω ποτε θα σε δω να σας δοσω το δωρο σας...

κοιτα μεχρι τωρα δεν υπηρχε προβλημα..παντα ζεστενα στην κατσαρολιτσα η στον ατμομαγειρα τα φαγητα μου...αλλα τωρα και ειδικα με δυο μωρα δεν θα μπορω..αν δε ειναι και το δευτερο απαιτητικο και κολλιμενο πανω μου σαν τον ΦΟΦΟ...ουτε για νερο δε θα προλαβαινω...γι'αυτο και σκεφτομαο σοβαρα να κανω αυτε ςτις αγορες...φουρνο και χυτρα ταχυτητος

Αναστασια απιστευτο αυτο με το πηρεξ..αγιο ειχατε

Γυρίσαμε!!

Περάσαμε πολύ καλά!

Γνωριστήκαμε και με τις άλλες μαμάδες που

πάνε τα παιδάκια μας σχολείο

Φρανίτα να δεις που ο Δανός κάνει σχέδια για τον ίδιο

και για τον Σεμπ στο Λος Άντζελες :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Καλησπερα!

Σισσιω μου γιατι λες πως εισαι εγωιστρια?Καθολου εγωιστρια δε σε βρισκω!

Αλλωστε πιστευω πως θα ηθελες πολυ να την δεις για να ξερει ΕΚΕΙΝΗ ποσο

πολυ την αγαπας(ουσες) κ οχι για σενα! ;)

Ο χρονος ειναι γιατρος.Οχι φυσικα για να ξεπερασεις τον χαμο.ΦΥΣΙΚΑ και δεν ξεπερνιεται αυτο.

Ομως σε βοηθαει να βρεις τροπο για να μαθεις πως θα συνεχισεις να ζεις.

(τωρα βλεπω πως γραψατε με την Παναγιωτα περιπου αυτα που λεω..)

Χρυσα μη λες ψεμματακια!!!Εγω θυμαμαι που ξανακοιμηθηκες

πριν λιγες μερες για 2 ολοκληρες ωρες!Δεν τα ξεχναω η αυπνη αυτα! :lol::lol::lol:

Για φουρνακι-ταπερ συμφωνω θεωρητικα αλλα δεν το εχω ψαξει...

Αν δλδ εχετε πχ μακαρονια ή λαχανικα πως τα ζεσταινετε?

Ιουλιακι :lol::lol::lol::lol::lol: ναι!Τωρα δε σε ζηλευω!

Αφρο τι τελεια ιδεα!Χαιρομαι που περασατε ομορφα!

Πωπω βρε Καρολινα μου...Τι επαθες....Το μωρο ηταν καλα?εσυ μονο τρομαξες?

Αναστασια :o:o:o ευτυχως ολα οκ...

Αχ βρε Βενη...Αχ ολοι ετσι σκεφτομαστε...

Κοριτσια ειναι στην ανθρωπινη φυση τελικα...Ακομα κ εγω ξερετε τι σκεφτομουν..?

Οτι αν δεν ελεγα στον Α (5 μηνες πριν) να παμε σουηδια για τα χριστουγεννα τοτε θα ειμασταν εδω και

ο παππους θα ηταν χαρουμενος κ ισως δεν παθαινε εγκεφαλικο κ δεν πεθαινε.... :|:|:|

Δε γινεται να σκεφτομαστε ετσι νομιζω...

Δεν ειδαμε αυτοκινητα :o Μονο απ'εξω...

Μα αφου φτασαμε στις 6!Εμας θα περιμεναν? :lol:

εγω ευτυχως ειχα μονο αναγουλες

σε ολη την εγκυμοσυνη εκανα 2-3 εμετους μονο

και καουρες ειχα απο τον 7ο και μετα μεχρι που γεννησα

αχχχχχ με πηρε και ο αδερφος μου τωρα τηλεφωνο

την πεμπτη γενναμε!!!!!!

θα γινω θεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααα χρυσα η χυτρα ειναι σωτηρια οντως!!!

για τον φουρνο εχω επιφυλαξεις για την χρησιμοτητα του αλλα την χυτρα παρτην!!!! ;)

δεν μιλαω για βλαβερο ή οχι,απλα δεν ξερω κατα ποσο χρησιμευει και πιανει και χωρο..θα προτειμουσαμ ικρο πλυντηριο πιατων :):)

φρανιτα ρε συ ο σεμπ!! πονεσε το πουλακ ιμου!!πωπω σε κολωνα??? :shock:

στην δανια θα το κανεςι το εμβολιο?γιατι οχι εδω?δεν κανουνε?

θελω βολτααααααα!! αμαν πια!!!! :(:(

οαυριο ο κωστας θα ειναι στο παλιο γραφει οτο βαφει μπας και νοικιαστει και ενα σαβατοκυριακο μουρλιαααααααα!!! θα παρω τον μικρο αυριο και θα παμε μονοι μας βολτα μου φαινεται!!! :(:(

αναστασια δικιο εχεις αλαλ ειδες μονες τους ερχονται οι σκεψεις.. :(

με το καλο μπεμπουλης!!!!!!!

Αναστασι εχεις δικιο..οτι θυμαμαι χαιρομαι..αλλα τι να κανω το ερμο..ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι..οταν κοιμαμαι - ξεχναω τι τραβαω... :lol::lol::lol:

Σαββατο πρεπει παλη να ηταν....και παλη μαζι του ξεραθηκα και εγω...

Ασχετο...βγηκε και ο κατω δεξιος κυνοδονταςσημερα ειδα την τρυπουλα..αντε να βγει και ο αριστερος να ηρεμησουμε λιγο..φανταζομαι γι'αυτο με ξεπατωσε μια ευδομαδα στην αυπνια και στην αφαγια...

μενει ο αριστερος- αντε να βγει..και οι 4 τελευταιοι τραπεζητες και τερμαααααα!!!!!

ελπιζω να τους βγαλει πριν γεννησω και να προλαβω να κοιμηθω .

Βενη πηρα πλυντηριο...σωτηριο πραγμα..η κουζινα παντα τακτοποιημενη- επιτελους..τωρα θελλω για να την καθαρισω καθημερινες 15 λεπτα μαζι με το σφουγγαρισμα και την ηλεκτρικη..και αλλα 15 το σαλονι...κατι πρεπει να κανω και με τα δοματια...

Οσο για χητρα αυτο τον μηνα δυσκολα..εχω την ασφαλεια του αυτοκινητου και ο Οδυσσεας δεν εχει αλλες δουλιες δικες του να τσονταρει κανενα φραγκο..οποτε μαλλων απο Μαρτιο..θα τη ζητησω δωρο απο τον μου για την επετιο μας.

Αναστασια με το καλο να δεχτεις το ανιψη

ερη μου ειναι καλα ο κωστακης ?

εκανε ξανα κακα?

δεν ηταν απο την τουρτα που εκανε 2 φορεσ αλλα γιατι δεν τρωει στερεο φαγητο τοσες μερες .

Ερη τελικα πηγατε με τον Κωστα!?

Τι καλα!!!Αχ μωρε τα φιλαρακια!!!!!

Καλα οι τσουπρες θεες!!!Αγκαλια ειναι αυτο ή επιθεση? :lol:

Βαλε κ τη Γωγω!!!Της αρεσει να την θαυμαζουμε!δε θα εχει προβλημα! :lol::P

Κοριτσια μαγειρευουν στο φουρνακι??? :shock: Γιατι?Μα...Γιατι?

Μονο αν δεν εχεις φουρνο...αλλα αν δεν εχεις φουρνο δε θα εχεις κ μικροκυμ...

Αχ με βαλατε σε σκεψεις...Τα δικα μας χε...Της Αννυ δε θα τα ξαναζεστανω εκει.

Σισσιω να ειστε καλα και να την θυμαστε....ο χρονος δεν γιατρευει...απλα τα κανει ολα να φαινινται σαν ονειρο....ενα ομορφο ανειρο!

;απο εκει ψηλα σε βλεπει και σε προστατεευει...δεν φευγει απο την ζωη μας....

μαε δειχενει σημαδια...

πριν 9 χρ πεθανε απο καρδια αδελφος της μαμας μου(43χρ) η κηδεια εγινε στο χωριο....καθόλη τη διαρκεια της εβρεχε ασταματητα...οταν το εβαλαν κατω απο τη γη.... η βροχη σταματησε ξαφνικα....

40 μερες μετα..στο μνημοσυνο...τελειωνει η λειτουρια της κυριακης και τη στιγμη που ξεκινα το μνημοσυνο ..χτυπα το κινητο μου..η αδελφη μου ειχε γεννησει το πρωτο της παιδακι...το πρωτο εγγονι και δισεγγονο....μια ψυχη αναιβηκε στον ουρανο και μια ηρθε στη γη....

αχ... και ποσα αλλα...

αχ

Νατασα να χαιρεσαι τη κουκλα σου!

Φρανιτα περαστικα...υπομονη... θα περασει....προσχη στο μικρο!δεν εχει κανει το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου?

το παρτυ το Μανωλακι μας τελειο... η ιδεα του αναμνηστικου δωρου φοβερη!

η Α φροδιτη μια κουκλα. με μια πολυ γλυκια κοιλια......τα φαγητα τελεια και η τουρτα υοεροχη!

Ερη - Κωστας....τι ηρεμια....σα να μην υπηρχε αυτο παιδι....και παλι περαστικα σας!

ΓΩΓΩ - Ιωαννα...δεν παιζεται αυτο το παιδι....οπου βρισκοταν ετρωγε....

και παλι συγνωμη για την Μ-Ι...διεκδικουσε τα παιχνιδια απο την Ιωαννα και ηθελε να φιλησει ολα τα παιδακια...αλλα δεν μας καθονταν....μα γιατι?

εγω φοβερα κουρασμενη....ξενυχτισμενη...κλπ!

επεστρεψα σπιτι πηγα σε μια επισκεψη και ξεκινησα για το 2ο παρτυ μας!

παρτυ μασκε....

post-2469-138739361896_thumb.jpg

Distixos den vgikan kala...

Σε καμία φωτογραφία δεν ηταν ρε σεις όλα μαζι τα μικρά! Προσπαθουσαμε να τα μαζεψουμε να τα βγάλουμε μια φωτο και ειχαμε συνεχώς δραπέτες!!! :lol::lol::lol:

DSC01289.JPG[/attachment:29im6eip]

ΒΙΚΥ, ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΙΝΙ!!!!!

post-4408-13873936187454_thumb.jpg

Ρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ΓΩΓΩ, είστε τρελές ρε, πως τα κάνετε αυτά, καλά η Αφροδίτη ειναι μια αδυνατη κοπέλα με μια κοιλιά. Έχει ενα πόδι μπαλαρίνας.. λιπάκι καθόλου, μονο για σούπα κάνει.

Η Γωγώ έβαλε έβαλε λέει και απλά έχει μια μεγάλη κοιλιά καθώς και 30 εβδομάδων!

Πάντως συγκριτικά Αφροδίτη και εσύ για τώρα έχεις μεγάλη κοιλιά! Τι παιδαρο και κοπελάρα θα βγάλετε καλέεε!!!

Να η Γωγω

DSC01287.JPG[/attachment:2fy4nszc]

post-4408-13873936192053_thumb.jpg

Δεν έχω μαγειρέψει μέχρι στιγμίς σε μικροκύματα, αλλα ξεπαγώνω φαγητό, οπότε μάλλον είναι το ίδιο... :?:?

Ζεσταίνω το δικό μας φαγητό και καμιά φορά της μικρής.

Μάλλον πρέπει να το αποφεύγω... :roll::roll:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες... ειλικρινά!

Παναγιώτα μου μόλις γίνεις καλά θα πάμε για καφέ και θα στα πω όλα! :)

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...........................................Τι κάνετε;;;;;;Πριν μισή ωρίτσα κοιμήθηκε η μικρή.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αφρο έγινε αυτό ακριβώς που σου έλεγα...Βρήκα απίστευτη κίνηση στην Εθνική ( :evil::evil::evil::evil::evil: ), έκανα μια ώρα να φτάσω σπίτι, η μικρή κοιμήθηκε κανα μισάωρο στο αμάξι και μετά δεν ξανακοιμήθηκε... :?:?:?:?:?:?

Περάσαμε πολύ όμορφα, ευχαριστούμε για όλα, το αναμνηστικό τέλειο, η Ιωάννα βλέπει τη φώτο και λέει ένα ένα τα παιδάκια (τη Μαρία Ιωάννα τη λέει Σοφία...Δεν ξέρω γιατί.. :?:?:? )

Και συγγνώμη που ταλαιπώρησα τον αντρούλη σου.... :oops::oops::oops::oops:

Α, η Ιωάννα έπλενα κατι πιάτα το απόγευμα και έρχεται και μου λέει "Μαμά θα πάμε στο Μανώλη άλλη μέρα;;;;" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον συμπάθησε μωρέ... :D:D:D:D:D

Α, κορίτσια την Αφρο η Ιωάννα την έλεγε κυρία.... :lol::lol::lol:

Ερη καλά έφτασα, δε χάθηκα πουθενά αν και βρήκα την κίνηση....

Καλά μωρή τόσο χάλια βγήκα που φοβάσαι μη σε αποκεφαλίσω αν τη βάλεις;;;;; :lol::lol::lol: Δεν μπορεί να μπει μόνο η κοιλιά;;;; :lol::lol::lol::lol: Να τη δει η συμπεθέρα μου η καλή... :lol::lol:

Βίκυυυυυυυ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Το κορίτσι μου ήταν καλό...Βρέθηκε μια πιο τσαούσα από αυτήν γι΄αυτό δεν μπορούσε να αντιδράσει.... :lol::lol::lol::lol: Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες που έλεγα στη Μ.Ι να αφήσει και κάτι στην Ιωάννα να παίξει;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Ούτε που πήγαινα να γλιτώσω το παιδί μου από τα κεφαλοκλειδώματα... :lol::lol::lol::lol::lol: εεεεεεεεεεεεε;;;;Χ'αρηκα πολύ που σε γνώρισα..Είσαι εξωκαρδιά... :x:x:x:x:x

Α, παρεπιμπτόντως τέλεια η ποντικούλα... :D:D:D

Σισσάκι μου συλληπητήρια...Δεν ξέρω τι να σου πω..Είναι πολύ δύσκολο...Να τη θυμάσαι πάντα με αγάπη... :cry::cry::cry:

Ψηλέγκω συλληπητήρια και σε σενα για τον παππού... :(:(:(

Νατάσαααααααα σου έστειλα και μήνυμα στο κινητό, αλλά με έκλασες... :lol::lol::lol: Να χαίρεσαι τη μικρήηηηηηηη...Γερή και τυχερή να είναι!!!!! :D:D:D

Θου δεν πιστεύω να γέννησες..Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;; :lol::lol::lol:

Φρανι Η1Ν1;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o Περαστικά ρε!!!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!!!Ο Δανός πολύ γέλιο... :lol::lol::lol::lol:

Γιώταααααααααα ήθελα να σε πάρω τηλ χθες αλλά δεν πρόλαβα... :oops::oops::oops: Ελπίζω να είστε καλά... :x:x:x:x:x

Μιτσάκι μου έλα ρε..Τι είναι αυτό που έπαθες;;;Να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια...Μη μου αγχώνεσαι...Να μας γράφεις νέα... ;););)

Καρολλλλλλλλ σκοτώθηκες καλέ;;;;Πρόσεχε ρε.... :?:?:?:?:?:?

Μαράκι πες στην γλυκιά σου πεθερούλα να σου κάνει δώρο το 500αράκι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω..Είναι και αργά... :?:?:?

Καλό βράδυ!!!!!Ελπίζω να προλάβω να μπω αύριο!!!!! :D:D:D:D:D

Γωγώ κούκλα είσαι!!!!!!

Σίσσυ εγώ ούτε που τον άνοιγα των μικρο όταν ήμουν έγκυος

άσχετα που είχα συνέχεια το λαπιτόπι και το κινητό :mrgreen:

Λοιπόν θα σας βάλω φώτο έγκυος στην Ιωάννα +27 κιλά να πάθετε

όχι για σούπα για πατσά ήμουν :lol:

Έρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη την έβαλες;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Τι σούργελο είμαι... :?:?:?:?:lol::lol::lol:

Καλά ε...Τελικά έχω τεράστια κοιλιά.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Έχουν δίκιο που μου το λένε...Φανταστείτε μέχρι να γεννήσω πως θα γίνω.... :?:?:?:?:?:?:?:?:oops::oops::oops::oops:

Δεν εχω καθόλου την τούρτα ρε γμτ...

Αφροδίτη να μου τις στείλεις! Εγώ τώρα θα σου στείλω τις δικές

μου

ΧΑΧΑΧΑ κεφαλοκλείδωμα τρελό σας λέω , μαλιά κουβάρια..

DSC01304.JPG[/attachment:y0f8u4qu]

post-4408-1387393619441_thumb.jpg

η ιΩΑΝΝΑ ειχε να παρει..... !

καλε γιατι να παρεξηγηθω?

δεν πρεπει να διεκδικει πραγματα αλλων αλλα τα βρηκε ολα βολικα σημερα!

στο απογευματινο παρτυ δεν τολμουσε να διεκδικησει...υπηρχαν καιπιο μεγαλα παιδακια!

οσο για τις αγκαλιες....εεε ειμαστε ρομαντικες και αγαπισιαρες....!

ο επομενος καφες σπιτι μου!

προαστιακος και φτασατε....

οι θεσαλονικιες...τρενακι και σε λιγες ωρες θα πινετε ζεστο καφε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...