Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Χρυσα μου δεν εχεις παρει φουρνακι γτ δεν ετυχε ή συνειδητα?

Εγω το χρησιμοποιω γμτ... :oops: Και στις Αννυ τα φαγητα-λεμε τωρα!Μεγαλη βλακεια????

Σισσιω κουραγιο...Θα την βρεις τη δυναμη...

Μη νιωθεις τυψεις...Μην σκεφτεσαι παραπανω!Σε λατρευε η γιαγια σου κ ηξερε

οτι κ εσυ τη λατρευες!Ο χρονος ειναι γιατρος κ οσο βλακεια κ αν σου φαινεται αυτο

που λεω τωρα...Θα το (ξανα) δεις κ εσυ...

Δε γραφω αλλα...αν κ θελω...Ομως ειναι νωπο ακομα το τραυμα/...

Θουλακι 7 παλι?Αγροτης θα γινει αυτος! :lol::lol::lol::lol:

Ιουλια :lol::lol::lol::lol::lol:

Το παραχ..ες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα μεχρι τις 9.30?σπιτια δεν ειχατε?Τα παιδια σας δε νυχταξαν?αααααα ζηλευω λεμε!!!

Σε ποιο σ/μ θα πας να συναντηθουμε :P:D

Πιθανον να ηταν κ οι δικες σας τιμες "πειραγμενες"...Αλλα παλι να τον τρυπησουν για μια πιθανοτητα?

Εσυ συνεχισε αυτο που κανεις αλλα χωρις υπερβολες!

Α!Σορρυ που εφαγε τα δημητριακα σας η Αννυ!Κ φανταζομαι μας εβριζες μεσα σου αφου εχουν σιδηρο εε???

χαχαχαχαχαχαχα πλακιτσα!!!

Ευχαριστω κ παλι για τα συλλυπητηρια..Ηταν για την ακριβεια παππους του αντρα μου

αλλα τον αγαπουσα περισσοτερο απο τον δικο μου! :oops::oops:

Ποσο εχει το 500 Μαρια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι,ναι!καλά κανεις κ ζηλευεις!τα δικα μας τα καμαρια κοιμουνται στις 11!!κ αυτο,αφου τους πρηξουμε τα αρ...δια!!!χα χα!!εξακολουθεις να ζηλευεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!

μασουτη θα παμε!!!ελατεεεεε!!θα φαμε κ δημητριακα!!χι χι χι!!

κ εγω αυτο με το τρυπημα σκεφτομουν..ασε καλυτερα τον ιουνιο πάλι..το πολυ πολυ ως τοτε,να πρεπει να ακολουθησουμε διατροφη για να μειωσουμε τον σιδηρο με τη φορα που εχω παρει!!!

για τον μικροκυμματων..δεν ξερω..αυτη την εντυπωση εχω περι ανθυγιεινου..αλλα ας πει κ καποια που το εχει ψαξει παραπανω!

αντε,παω να ετοιμασω ενα διαγωνισμα για τη δευτερα,γιατι το βραδυ θα σερνομαι παλι!

φιλακια!

Επειδή βιάζομαι πρέπει να ντυθώ

Ο μικροκυμμάτων είναι ότι χειρότερο!!!!!

Πολύ ακτινοβολία λέμε και αλλοίωση στης σύστασης των τροφών κ άλλα πολλά!!

Το φιατάκι ξεκινά από 13500!!!! :shock:

Αναστασία δεν είμαι τόσο εγωίστρια όσο φαίνομαι αυτή τη στιγμη... απλώς είμαι ακόμα πολύ αναστατωμένη και απαρηγόρητη.

Πολύ λυπάμαι για τον παππού σου. Να ζησετε να τον θυμαστε.

Κορίτσια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια. Συγγνώμη που σας φορτίζω και σας φορτώνω με τα δικά μου.

Είμαι σε φάση άρνησης αυτή τη στιγμή... Δε θέλω να δω κανέναν. Είπα στον Παν οτι θα αργήσω και ήρθα εδώ να μείνω λίγο με τη μαμά μου.

Θα σφίξω όμως τα δόντια, γιατί με περιμένει και ένα παιδάκι στο σπίτι.

Σήμερα μπήκε στο δωματιο μου και μου είπε: "Μαμά κλαις; Μη κλαις μαμά... Μα" (φιλάκι)

Νατασα να χαίρεσαι την Ειρήνη, Θουληκαι συ να χαίρεσαι τον άντρα σου. Καλό ξεφούσκωμα!! ;)

Σας έχω διαβάσει όλες. Βένη, φράνι, Μαρία, Αργυ,Γιώτα, Άφρο, Παναγιώτα, Μητσάκι, Λάκυ, Έρη και οι υπόλοιπες μανούλες. :x

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!

ΜαριαΙωάννα, σ' αυτό ελπίζω να σου πω την αλήθεια. Είχε πάθει κι η αδερφή μου μυκητίαση στην εγκυμοσύνη κι έτρεχε πανικόβλητη, μήπως ήταν αμνιακά υγρά. :? Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά.

Συμπεθερούλα, στις 21 έχω γιατρό και Β' επιπέδου. Δε περνάνε κι αυτές οι μέρες.... :?

Είμαι ξαπλωμένη και θα παραμείνω έτσι. Ο Θεός βοηθός...

Καλησπέρα σας,

μόλις τώρα βρήκα λίγο χρόνο για να σας διαβάσω και να σας γράψω!!!!

Σισσιώ μου και τα δικά μου συλληπητήρια είναι πραγματικά δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς και θα διαφωνήσω με το "ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός"....ΟΧΙ δεν είναι καθόλου γιατρός και δεν σε βοηθάει να ξεχάσεις καθόλου την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου! :( ....εγώ έχασα την μαμά μου πριν 5 χρόνια και είναι σαν να την έχασα χθες και ακόμη 50 χρόνια να περάσουν θα αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο......

Αναστασία συλληπητήρια και για τον δικό σας παππού, δεν έχει σημασία που δεν ήταν δικό σου, αφού τον αγαπούσες σαν δικό σου.....

Μητσάκη έλα ρε συ δεν νομίζω να είναι κάτι επικίνδυνο για την εγκυνοσύνη σου αφού τώρα δεν έχεις άλλα υγρά!!!...ωτσόσο ξεκουράσου αρκετά :x:x

Αφρο τι ωραία που περάσατε πολύ όμορφα στο παρτάκι σας.....το κοντοσούβλι καλό? :roll::roll::roll: ....αυτή την φορά βγάλατε καμμιά φωτό? για εμάς τις ξενιτεμένες? :roll::roll::roll:

Μάγδα -10? :o:o:o:o τέτοια εποχή, εμείς έχουμε +10 :D:D

Φρανίτα περαστικά και μην στενοχωριέσαι τόσο ρε συ, όλα θα είναι καλά, θα δεις... να σκέφτεσαι ότι πρέπει ΚΑΙ εσύ να είσαι καλά για να είναι ο Σεμπίνι σου :x θα υπενθυμίσω πάλι ότι η μάσκα δεν προστατεύει, οπότε αν τύχει και φταρνιστείς ή βήξεις κάντο μακρυά από τον Σεμπ....εγώ πιστεύω ότι η γουρουνογρίππη ΕΙΝΑΙ επικίνδυνη, ειδικά για αυτούς που έχουν και άλλα προβλήματα υγείας!!! :?:!:

όσο για τον Κ. σου :lol::lol::lol::lol: ...γέλασα, όπως γέλασα και με τον προβληματισμό σου!!!! :lol::lol:

Μαρία είσαι καλύτερα σήμερα? :?:

Αναστασία μπράβο στην Άννυ, όλα καλά λοιπόν :D:x

Θούλη τι θα γίνει ρε? έφτασες την 40η εβδομάδα και ακόμη? :roll::roll::roll::D:D:D , άντε με το καλό και με κανέναν πόνο.... :x:x

και τέλος άφησα και τα ευχάριστα....:

Νατάσα να χαίρεσαι την Ειρηνούλα σου, να τα εκατοστήσει και να την δεις όπως εκείνη θέλει πραγματικά γιατί μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένη.....καλό σβήσιμο των κεριών και φάγωμα της τούρτας :x:x:x [smilie=occasion13.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif]

συγνώμη που έγραψα τόοοοοοοσα πολλά αλλά μάλλον δεν θα ξαναμπω....και θα σας καληνυχτήσω εδώ και θα σας ευχηθώ ένα όμορφο Σαββατόβραδο.... :x

συμπεθέρα έτοιμα τα πράγματα? τα πήρε η μεταφορική? τι κάνει ο γαμπρός μου?

καλέ κέρδισες τίποτα στο κόψιμο της βασιλόπιτας της εταιρείας? :D

άλλη συμπεθέρα καλά η νύφη μου? κανένας άλλος διάλογος? :D:x

να σας βάλω και τις εδώ τιμές του Fiat 500cc και εμένα μου αρέσει πολύ για 2ο αυτοκίνητο βεβαίως βεβαίως....εδικά το ασπρο-μπεζ με κόκκινη οροφή, τρέλα!!! :D

Καλησπέρα κορίτσια,

Σισσάκι κουράγιο κοριτσάκι μου, η γιαγιουλα σου δεν θα ηθελε να στεναχωριέσαι...

Μιτσάκι μου και εγώ νομίζω ότι δεν ειναι κάτι σοβαρό, όλα πάνε καλά!!

Περάσαμε πολύ ωραία στο Παρτυ, Αφροδίτη μου το αναμνηστικό ήταν τόσο τέλειο!! :x Δεν ειχα καταλάβει ότι πηγατε και εκτυπώσατε την φωτογραφία που ειναι τα νινάκια στο πάρτυ!!! Μα πότε προλάβατε?? Σιφουνες! :mrgreen:

Αχ τι να πω παιδιά, ο δικό ςμου δεν ήταν καλά και ηταν ησυχος.. Ο Μανωλάκης γούσταρε μπαλκόνι, η Ιωάννα (ΘΕΑΑΑΑΑΑ) τριγυριζε εδώ και εκεί και η Μ-Ι να την κυνγάει για να την αγκαλιάσει.. Συνεχώς..

Τι να πω για σας κοπελάρες μου, χαρηκα πολύ που σας είδα!

Γωγώ ελπίζω να έφτασες καλα..

Νατάσσα να χαιρεστε το Ειρηνάκι σας!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::-*:-*

γεια σας!!!!

νατασουλα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!! πολυχρονη να ειναι

σισσιω συλληπητηρια κοπελα μου σε νιωθω

εγω την γιαγια μου την καλη δεν την εχω ξεχασει και ουτε προκειτε...ακομη μου λειπει!!!!!!!

fysika kai den ksexname tous anthropous pou xasame ....oponos omos apalinete me to xrono

erh mou xarika pou sas aresan ..etrexe o kaimenos o K na mhn klisoun ta magazia :lol::lol::lol::lol:

alla dikh tou eidea htan ...to omologw ...egw brika thn bash kai thn hthela kai autos mou petakse thn eidea ths foto .

oi plastelines einai to ekpedeutiko meros ,hthela polu na piramatistw na paiksei me plastelinh to briskw polu dimiourgiko sthn hlikia tous ...kai eutixos eiai gia 2 eton .

Πωπω..ειχα να κοιμηθω μεσιμερη κατι χρονια!!!!

Σισσιω δε μας πριζεις καθολου..τετοια πραγματα ειναι μεσα στη ζωη..και χαιρομαστε- οσο μπορει κανεις- που ειμαστ εκοντα σου σε τετοιες στιγμες..γιατι οι φιλοι ειναι για τις χαρες ΚΑΙ τις λυπες...

οτι και να σου πουμε βεβαια δε σε παρηγορει..αλλα εχεις ολη τη συμπαρασταση μας...

Μιτσακι ηθελα να σου πω και πιο πριν...

δεν ειανιτιποτα...εγω και στον Χ και τωρα εχω συνεχεια βρεγμενο εσωρουχο...τοσο που αλλαζω σερβιετακη..και ειμαι μερες που στρην δουλει αλλαζω 3-4..στο σπιτι αλλαζω εσωρουχα, δεν ειμαι φαν της σερβιετας...

θα τοπ πεις στον γιατρο σου να σου μετρησει τον τραχηλο στη Β επιπεδου να σου φυγει το αγχος...εγω τον επριζα και ο καημενος μου ελεγε οτι ειναι τοσο σκληρος και λειστος που θα αργισω να γεννησω- ποσο δικιο ειχε....

Αναστασια δεν εχω φουρνακι γιατι δεν το πολυσυμπαθω...

επειδη βαρεθηκα να διαβαζω για τα Α και Β επικινδυνα εκοψα το διαβασμα..

δενε ιναι κατι δραματικο εαν το χρισημοποιεις μονο για ζεσταμα και εαν χρισημοποιεις τα καταλληλα σκευη..αλλλα ξερεις..την ιδια "συμπαθεια" που εχω για τα πλαστηκα εχω και για το φουρνακι...

αλλα πλεων δε γινετε...

τον καημενο τον Οδυσσεα τον ταιζω οτι να ναι ΟΚ μαγειρευει η πεθερα αλλα κανει τα φαγητα πολυ 'πικαντικα" και δεν μπορει να μας μαγειρευει και φρεσκο φαγητο καθε μερα..θα το κανουν εναλλαξ με τη μαμ αμου οσο μπορουν μπας και φαω και εγω κατι...

και μετα με τοσες δουλιες και με δυο παιδια που χρονος..θα μαγειρευω 3 φαγητα οποτε μπορω και θα ζεστενουμε λιγο λιγο...

Με πηρε τηλ μια ξαδελφη μου..βαρεθηκε να με περιμενει να παω σπιτι της και αποφασισε να ερθει αυριο αυτη..αντε ωραια..να μαθω και νεα της..ειναι αυτη που η αδελφη της στα 40 ειναι εγγυος στο 3ο και αυτη δεν μπορει να κανει παιδι και ειχε περασει και χιλια τοσα στη ζωη της..

Πολυ την αγαπαω και θα φτιαξω μονο για παρτι της οτι γλυκο γουσταρει.

Αφρο βλεπω περασατε τελεια στο παρτι..παντα τετοια!!!

Παναγιωτα μου πως αντεχεις να μη βλεπεις τον ΝΙκολα ρεεεεε..αγ το κουκλακι μου..να γινουν γρηγορα καλα..

Φρανιτακη... :cry::cry::cry: ..τι να πω...αντρες..

δεν μπορω να σε συμβουλεψω τι να κανεις..ειλικρινα..να προσεχεις τον εαυτο σου και τον Σεμπ....

Θουθουυυυυυ..αντε Δευτερα γεννα!!!!

Αφροδιτακη τι τελεια που περασατε καλα!!!!Αντε μπας και το αλλο Σκ ερθω σας δω!!!! :-*:-*

Χρυσα με τα χιλια ζορια κρατιεμαι.Αλλα αν παω θα τα κανω χειροτερα.Τωρα το χει παρει αποφαση οτι λειπω.Αν με δει μετα θα θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου και δως του παλι κλαμματα.

Και εγω για ολα αυτα που γραφεις δεν ειχα μικρ. αλλα απο του χρονου που θα δουλευω και θα μαγειρευω απογευμα ειναι ακρως απαραιτητος!!!!!

fysika kai den ksexname tous anthropous pou xasame ....oponos omos apalinete me to xrono

ξέρεις Αφρο μου, αυτό ακριβώς εννοούσα ότι ο χρόνος, δυστυχώς, δεν απαλύνει τον πόνο!!!! :(

επίσης ήθελα να γράψω, και το ξέχασα, ότι, πιο παλιά, είχαμε διαβάσει μια έρευνα που έλεγε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων, αν τον χρησιμοποιείς συχνά και μαγειρεύεις κιόλας, προκαλεί καρκίνο!!! :?:?

εμείς είχαμε, δεν τον χρησιμοποιούσαμε και στην καινούργια κουζίνα που κάναμε δεν τον παραγγείλαμε!!! :|

argi mou den exw xasei thn mama mou (eutuxos) kai den mporw na skeytw enan toso megalo pono .... :(:(:(

tha balw foto,idika ena kefaloklidoma thn marias -iwannas pros thn iwannna :lol::lol::lol::lol::lol:

ta agoria ta xasane me tous kaugades twn koritsiwn :shock::shock: etsi minane :lol::lol::lol::lol:

Καλε μη μου πεις οτι τσουρομαδηθηκαν οι τσουπρες;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια ο πονος της απωλειας απλα δεν περιγραφεται.Ουτε ξεπερνιεται.Γινεται ενα με το πετσι σου και απλως συνηθιζεις και συνεχιζεις να ζεις. @};-@};-

παναγιωτα μου ετσι ειναι..οταν δουλευει η γυναικα αναθεωρει πολλα πραγματα για το σπιτι της..και πρεπει να αναπροσαρμοζετε....

Επισης δεν πολυσμπαθω τις χυτρες ταχυτητας..αλλα θα παρω μια...τουλαχιστων για τα δικα μας φαγητα

Αφρο περιμενουμε φωτο..πολυ θελλω να τις δω..

Αργη ετσι οπως ειναι τα πραγματα στις μερες μας δεν ξερεις απο που να πρωτοπροφυλαχτεις..

οποτε αγοραζω φρουτα και λαχανικα ειτε συμβατικα ειτε βιολογικα τα πλενω τοσο πολυ που ουσιαστηκα τα γδερνω..τετοια φυχωση με τα φυτοφαρμακα..

το καλοκαιρι σπανια αγοραζω σταφυλια κερασια και φραουλες γιατι τα πλεω με τις ωρες- ειναι τα πλεων επιβαριμενα...

αχ ναι βάλε φωτο Άφρο!!! η Κ παλι φωναζε τον Νόνη σήμερα!! έλα Νόνη έλεγε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ θέλω το φιατ το 500 το τουιν αιρ ...ξεκινάει ομας απο 16.500 Ευρώ! οποτε μονο αμα κερδισουμε το τζοκερ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια ο πονος της απωλειας απλα δεν περιγραφεται.Ουτε ξεπερνιεται.Γινεται ενα με το πετσι σου και απλως συνηθιζεις και συνεχιζεις να ζεις. @};-@};-

Έτσι ακριβώς είναι! ΑΚΡΙΒΩΣ όμως.

Και καλά να είσαι σίγουρος ο,τι στάθηκες στο ανθρωπό σου. Όταν όμως εχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο;; Πώς θα μου το συγχωρήσω;;;

Αφρο μου πολύ χάρηκα που περάσατε όμορφα!

Θα έχουμε ελπίζω την ευκαιρία να βρεθουμε όλες μαζί πριν να φύγει και η Έρη.

Σισσιω ποτε δε θα μπορεις να εισαι σηγουρος οτι σταθηκες στον ανθρωπο σου...οτι και να εχεις κανει παντα θα νομιζεις οτι θα μπορουσες να ειχες κανει περισσοτερα και θα θυμασαι παντα τις φορες που πικρανες παρα που εδωσες χαρα..

αυτο συτο λεω σαν βιομα απο τη γιαγια και τον παππου μου...

Σισσιώ μου δηλαδη δεν ηξερες τπτ για την κατασταση της υγειας της;;;

Αυτο που μπορεις να κανεις και να νοιωσεις καπως καλυτερα ειναι να βοηθησεις καποιον που εχει πραγματικη αναγκη και να αφιερωσεις τη βοηθεια αυτη στη μνημη της.

Ειναι πολλοι συνανθρωποι που χρειαζονται τη βοηθεια μας.Σημερα στο φεις εβλεπα ενα αγορακι 8 μηνων που νοσηλευεται στο Παιδων και η οικογενεια του χρειαζεται χρηματα για μεταμοσχευση στο εξωτερικο.και παρα πολλα ακομη τετοια περιστατικα.(δυστυχως)

καλησπερα κοριτσακια μου!

στεναχωρηθηκα πολυ Σισσιω μου...συλληπητηρια καρδουλα μου... :(:( συγκινηθηκα πολυ με την περιγραφη σου...μπορει ναμην ηταν η μαμα των γονιων σου αλλα σου σταθηκε πιο καλα και απο γιαγια σου...ηταν απότι καταλαβα κατι σαν μαμα σου...ξερει η γιαγιουλα Αθηνα πόοοοοοσο πολυ την αγαπουσες....εκει ψηλα η ψυχουλα της σε βλέπει και σε καμαρωνει...και μην εχεις τυψεις...εχασα ακι εγω πριν 4 χρονια την γιαγιακουλα μου την μαμα της μαμας μου...η οποια με ειχε μεγαλωσει μαζι με την μαμα μου...και την ειχα σαν μανα μου...αφου οταν πεθανε την ελεγα πολλες φορες μαμα...οταν αναφερομουν σε αυτην...ακομη ποναω οταν την σκεφτομαι...παντα θα την εχεις στην μνημη σου και παντα θα σε βλέπει απο κει που ειναι!!!!!!!!

Αναστασια μου συλληπητηρια για τον παπου σας...να ζησετε χιλια χρονια να τον θυμαστε κοριτσακι μου...

Νατασουλα μου να χαιρεσαι την ειρηνουλα σου!!!!!!!!!!!!!!χιλιοχρονηηηηηηηηη,γερηηηηηηηηηηη,καλοτυχη και να την καμαρωσεις και νυφουλα!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου εχω εχθες τρομαξα πολυ... :( κοιμομουν στον καναπε και ακουσα ξαφνικα μεσα στον υπνο μου ενα δυνατο κλαμμα απο τηνλυδια..πεταχτηκα πολυ αποτομα και επεσα με δυναμη κατω και χτυπησα παρα πολυ στον ωμο...στο χερι τον αγκωνα στο γονατο και στον μηρο...στην αρχη ποναγα τοσο που εκλαιγα απο τον πονο...και ετρεμα απιστευτα...αφου του λεγα παμε στο νοσοκομειο δεν μπορουσα να κουνηθω..εβαζα παγο καθε δεκα λεπτα...και ευτυχως μετα απο ωρα καπως ηρεμησ ακαι κοιμηθηκα...σημερα ειμαι λιιιιιιιιιγο καλυτερα αλλα ποναω...αντε να περασει...

το ρυζοτο ευτυχως δεν μπορει να γραψει πολλα..για ναμην λετε οτι σας ζαλιζω... :lol::lol:

αφρο χαιρομαι που περασατε ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια σεοοοοοοοοοοοοοολες...

Α

σισιω παντα ετσι σκεφτομαστε..ενα χρονο πριν φυγει η γιαγια μο υειχε εθει σπιτι και τσεκαρε την σκονη στην τηλεοραση(μανιακη με τι δουλειες κλασσικα) ειχα θυμωσει και της ειπα αμα το ξανακανεις να μην ξαναρθεις δεν σε θελω.. :(:(:(:( λιγο μετα αρρωστησε και εγω το κουβαλαω ακομα..

που δεν πηγαινα συχνα..που..που..ξερεςι ποσα που...ουυυυ να΄ταν και αλλα..αλλα... :(

ουφφφφφφ :(:(:(:(:(:(:(:(

αφροδιτη τι ωραια που θα περασατε!!!

βαλε φωτο καλε να δουμε κεφαλοκλειδωμα!!! :lol:

παναγιωτα και εγω το ειδα..αυτα τα χρημματα θα τα παρει ομως λη θα κλειδωθουν οπως παλαιοτερες περιπτωσεις αραγε?? :(:(:(:(:(:(

το 500αρακι με τρελαινει!!! αλλα πολλα λεφτα για αυτο που ειναι..αλλα ειναι κουκλι!!!!!!

τα μικροκυμματα και εγω δεν τα συμπαθω..εχω αλλα στο κουτι του..

βεβαια οπως λετε και συμφωνω πρεπει να προσαρμοζομαστε στην καθημερινοτητα καλως ή κακως..

αλλα βρε κοριτσια το ζεσταμα γινεται και στην κατσαρολα ή φουρνο γρηγορα..

μαγειρευετε κιολας εκει? :?:

βρε καρολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συγνωμη αλλα γελαω :lol::lol::lol::lol::lol:

καλε τι τρομαξες??? εμενα ξερεις ποσες φορες κανει τετοια στον υπνο του????

αμα αντιδρουσαμε ετσι θα ημουνα με γυψους παντου!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλως την πολυλογου μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περαστικουλια βρε ευτυχως που δεν πονας πολυ τωρα!!!

εγω να δειτε τι επαθα σημερα.....

εβγαλα το πυρεξ απο τον φουρνο και το ακουμπησα στον παγκο που μολις ειχα πλυνει(χαζομαρα..)

και κανει ενα μπαμ...σπαει και εκσφενδονιζεται ενα μεγαλο κομματι και σκαει διπλα στον μικρο

παγωσα!!!!!!!

ποσο τυχερος ηταν!!!!!!!

λιγο πιο διπλα να ηταν θα τον χτυπαγε....ουτε να το φανταστω δεν θελω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...