Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Να μαι παλι...ζω....!!!

Κοριτσια ευχαριστω για τα περαστικα....δεν διαβασα τα προηγουμενα διοτι δεν εχω πολυ δυναμη...ειμαι ξαπλα κ πηρα το λαπτοπ τωρα κ περιμενω τη μανα μου να φερει φαγητο...ειχα ορεξη για..μπριζολα, βαρεθηκα την σουπα..ελπιζω να μην την βγαλω..

Παναγιωτα δεν εχω ουτε ακροαστικα ουτε βηχα...περιεργο διοτι εχω ιστορικο ασθματος...Εχω γενικη κακουχια (κοινως σερνομαι) κ πονους παντου ενω με εχει ταραξει ο πονολαιμος κ το αυτι...τα αντιβιωτικα ειναι για ολες τις λοιμωξεις του Ανωτερου αναπνευστικου, κ εχω κ τα φαρμακα για το ασθμα οποτε ειμαι σουπερ ντοπαρισμενη....Ποναω ομως γμτ...παντου...αυτο το πραγμα δεν το εχω ξανανιωσει κ εχω κ μια αδυναμια....

Μου ειπαν να παω να δω το Σεμπινι με μασκα κ αφου απολυμανθω για τον θηλασω κιολας...Να παω??? για λιγο θα ειναι, θα φοραω μασκα κ θα ειμαστε εξω...

Καλα ο Κασπερ με εχει πρηξει απο το πρωι...εχει παρει 100 τηλεφωνα την αδερφη μου κ την ρωτουσε...ειναι σοβαρο?? λες να παθει κατι αλλο? (κοινως να...πεθανω...)..Λοιπον η θα θεωρησω οτι με αγαπαει πολυ κ φοβαται η θελει να με ξεφορτωθει κ βρηκε ευκαιρια :mrgreen::mrgreen:

Αναστασια θα παρετε αυτοκινητο? καλοριζικο! για σενα η της οικογενειας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρανιτακη μου αφου δεν εχεις βηχα και ακροαστικα καλα εκανε κα δε σου εδωσε tamiflu(φαρμακο για πνευμονια).

Εγω ολες τις μερες που ο Ν. εχει γριπη δεν τον εχω δει καθολου.Βασικα φοβαμαι μην κολλησω εγω και μετα μην κολλησω το μικρο. :(:(

Θα λεγα να μην πας σημερα απο τον σεμπ.βεβαια εγω φοβαμαι και παρα πολυ οποτε δε θα σου ελεγα και κατι διαφορετικο. :unsure::unsure:

Πω πω αυτες οι κομαρες ειναι αφορητες.

Ο Κασπερ ομως ... :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κι από μένα!

Σήμερα έχουμε πολύ ωραίο ηλιαράκο! Να τον βλέπεις από μέσα όμως γιατί η θερμοκρασία έχει πέσει πάλι στους -10... Η μικρή κοιμάται -αφού με διέλυσε τη νύχτα- και όταν ξυπνήσει θα πάμε για ψώνια. Είναι η οικογενειακή μας Σαββατιάτικη έξοδος :?

Φρανίτα :lol::lol::lol:

Τέλειος ο άντρας σου :lol:

Αφού ξέρεις...είναι του προγράμματος οι Σκανδιναβοί.

"Θα πεθάνεις ή όχι? Να ξέρω να κανονίσω τις δουλειές μου.

Μη μου το πεις τελευταία στιγμή " :lol:

Περαστικά :-* Δε σε φοβάμαι - άμα έχεις όρεξη να τσακίζεις μπριζόλες!

Να το θηλάσεις το Σεμπίνι. Προσεκτικά και έξω - μια χαρά ;)

Παναγιώτα πώς είστε εσείς? Ακόμα καραντίνα?

Βένη...κι εδώ κάπως έτσι είναι με τις εξετάσεις... Παρακαλάς για να στις κάνουν. Καλή σας τύχη :?

Αναστασία επειδή κάτι έχασα... οι εξετάσεις βγήκαν καλύτερες γιατί άρχισε να τρώει και ανέβηκε η φεριτίνη ή ήταν εργαστηριακό λάθος πριν?

Καλά, ότι και να'ναι βέβαια σημασία έχει που είναι μια χαρά τώρα!

Τρώτε καλύτερα όμως ή όχι?

Εμένα έχει κάνει μια απότομη στροφή. Τρώει κανονικά :shock:

Α! Χρόνια πολλά στην Ειρηνούλα! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη!

Νατάσσα να τη χαίρεστε :ymparty:

Σήμερα είναι το πάρτυ στης Αφροδίτης?

Μπραβο ρε Μαγδα για το φαγητο. :ymapplause::ymapplause:

Ρε τους Σκανδιναβους :lol::lol::lol:

Ναι, ακομη καραντινα ειμαστε.Ασε.Μεχρι την αλλη εβδομαδα. :?:?:?

Το παρτυ σημερα ειναι.Καλα να περασετε στη βολτα σας.

Γεια σας μανούλες!!!

Σαςς ευχαριστούμε πολύ για τις γλυκές ευχές σας...

Ο χρόνος τρέχει και δεν το καταλαβαίνω. Πέρασαν 2 χρόνια και μένα μου φαίνεται σαν χθες. Να ναι καλά το καμάρι μου και να είναι πάντα μα πάντα ευτυχισμένη, δε θέλω τίποτ'άλλο...

Σισσιώ με κατασυγκίνησες....

Συλλυπήτήρια κορίτσάκι. Να είσαι καλά και να τη θυμάσαι με αγάπη.

Νατασία και γω άρχισα να ψάχνω προς τα πίσω γιατί κάτι έχασα... :shock::shock::shock:

Παναγιώτα πως είστε;;; Το Νικόλα τον είδες;;; Το νινί έχει ακόμη δέκατα;;;

Φρανίτα ωραίος ο άντρας σου!!! Βρε μπας και έχεις κάνει κανένα χρυσό συμβόλαιο με ασφαλιστική;;; :lol::lol::lol: Γιαυτό ρωτάει ο άνθρωπός!!!

Πλάκα κάνω φυσικά, μην παρεξηγηθώ! Περαστικά σου εύχομαι!

Να πας στον Σεμπ και να τον θηλάσεις. Καλό θα του κάνεις...

Βένι με το Κ@λο ΤΕΒΕ δεν βγάζεις ποτέ άκρη. Όποτε βλέπω το λογαριασμό πάνω στο ψυγείο βρήζω. Μόνο να τα παίρνουν ξέρουν και από παρόχές μηδέν. Βρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ.......

Χιονούλα -10;;; Μπρρρρρρρρρ κρύωσα....

Ιουλία πολλά φιλάκια! Περάσατε καλά χθες ε;;; Και γω θέλω... Την επόμενη φορά...

Θου πού είσαι καλέ;;;;;

Δεν πηγαμε τελικα για αυτοκινητο...Το απογευμα!Προεκυψε δουλιτσα κ αργησε ο Α

οποτε ειπα μην τρεχουμε μεσημεριατικα κ χασει τον υπνο η μικρη...

Για μενα θα ειναι το αμαξι!και εγω Γιωτα θα ηθελα πολυ το 500,ειναι τοοοσο γλυκουλι...

Ο Α ομως θελει ενα που να χωραει καροτσι κ τσιμπραγκαλα χωρις να ζοριζομαστε...

Ετσι θα παρουμε μαλλον ενα τζιπακι...Να μπορω να το ανεβαζω κ παντου για παρκαρισμα!

Ακομα κ πανω σε...αλλα αυτοκινητα! :lol::lol::lol::lol:

Ιουλια εγω κ εσυ θα τους ξεκανουμε τους συμπολιτες μας!Να σου δωσω κ καρτουλες

ρε συ απο τον θειο μου που ειναι λαμαρινας κ εχει αναδουλειες ο ανθρωπος!... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Το τερπνον(για εμας) μετα του ωφελιμου!!!!!

=))=))=))

Τεσπα συνεχιζω το κατεβατο!..

Με λιζινγκ θα το παρουμε κ αυτο...δεν ξερω τελικα αν συμφερει καθε 3 χρ να αλλαζεις αυτοκ,\

να πληρωνεις τοσα λεφτα κ μετα παλι απ'την αρχη αλλα..Εμπιστευομαι το μυαλο του αντρα μου!

Γιωτα γιατι ηταν τοοοοοσο καλη η τιμη???Τελεια!Πως δε μας πηρες ολες απο 1?

Θα μεναμε ετσι :shock: απο χαρα!Θα λεγαμε πωπωωωωω χουβαρντου η Γ!!! :lol:

Δημητρουλα μου καλο μαθημα!Να μας πεις πως πηγε!!! ;)

Μαγδα πεθανα στο γελιο με τους σκανδ. :lol::lol::lol::lol::lol:

Μηπως σου κανουν κ δωρο γενεθλιων κανεναν ταφο...Ετσι για να μην ψαχνουν οταν ερθει η ωρα!

μπρρρρρρρρ! :lol::lol::lol:

Ο γιατρος ειπε οτι μαλλον κατι θα περνουσε η τσαχπινα μου κατα την 1η αιμοληψια..

Ή προκειται για λαθος...Δε γινεται ,λεει, να ανεβουνοι τιμες χωρις ιδιαιτερη αλλαγη σε διατροφη κ σε μολις 3 βδ!

Τρωει καπως καλυτερα αλλα μη φανταστεις!Σημερα 3 μερα που εριξε ρυθμους...

Η Μαρκελλα τρωει κ κρεας?

Παναγιωτα σ'ευχαριστω που με σκεφτηκες!!! :D

Τι αλλα???Τοσο λιγο?Ουφ! :mrgreen:

Κοριτσια, τι κανετε???

βαριεμαι ως συνηθως!

κοιμουνται τα παιδακια μου και ειπα να μπω λιγο.

Σισσιω, λυπαμαι!

Νατασσα χρονια πολλα στην Ειρηνη!

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Παρτυ???

Πω!πω!Αφροδιτη, καλα να περασετε, να το χαιρεσαι!

Φιλακια σε ολλες!!!

Κοριτσάρες μου, δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά, δεν είμαι πολύ καλά...

Συμπεθερούλα μου, δεν είχα άλλα πονάκια, γι' αυτό και ήλπιζα ότι δεν ήταν τίποτα.. ΑΛΛΑ...

Μου κόπηκαν τα πόδια.

Γύρισα απ' το μάθημα και μπήκα στο μπάνιο. Το εσώρουχό μου ήταν βρεγμένο...

Τα 'παιξα, πήρα τη μαία μου, μου είπε να ξαπλώσω μισή ώρα και να ξανασηκωθώ να δούμε αν θα φύγουν κι άλλα, μήπως είναι μερική απώλεια αμνιακού υγρού... ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έφυγαν, γι' αυτό μου είπε ότι μπορεί να ήταν αυξημένα υγρά της εγκυμοσύνης, ίσως από λίγη κούραση. Ενδεχομένως και καμιά μυκητίαση, αλλά θα φανεί... Για να μη με τρέχει στο μαιευτήριο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι κάτι σοβαρό, να μείνω ξαπλωμένη και θα είμαστε σε επαφή...

Ας μην ήταν "νερά" Χριστούλη μου..............................

Τα 'παιξα............

Το παιδάκι μου...

Δημητρουλα μου,αγαπη μου ανατριχιασα!

Ξαπλωσε καλη μου κ ολα θα πανε καλα!Κοριτσι μου!

Σε φιλω...Προσπαθησε να ηρεμισεις...

Καλησπερα!!!

Ρι μου κανετε;;;

Σισσω μου πολυ λοιπηθηκα...να τη θυμασαι παντα μεσα στην καρδια σου...

Αναστασι δεν το ηξερα και λοιπαμαι πολυ και για τον παπου σου

Φρανιτακη πως εισαι;;;..ελπιζω ενα τσακ καλυτερα...

Νατασα να χαιρεσαι την κορη σου ξανα και στην ωρα της...

Θουλιτσα μου :x:x:x

Βενη μου μη στεναχωριεσαι μωρε...ξερω ξερω οτι και να πεις εχεις δικιο..αλλα τα πτυχια τα εχουν αυτοι ..και οχι εμεις- δυστιχως-

Τι κανετε κατα τα αλλα..εγω γυρησα απο ψωνια και σερνομαι..ο μικρος κοιμαται και ο Ο μολις γυρησε απο τη δουλεια...

εχω γεμμυστα απο τη μαμα μου και με κημα και σκετα- αυτα θα φαει...

χαλαρα την πεφτω μαζι με τον ΦΟΦΟ...γιωτα ναι αυτος το λεει...βλεπει φωτογραφιες του και λεει ΦΟΦΟ..και τουτ λεω πως σε λενε...και λεει ΦΟΦΟ...χαχα..πολυ γελιο εχει...

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα..,.

ανεθεσα στη μαμ α μου να μου μαγειρεψει μερικα φαγητα...και παρολο που δεν ειμαι φαν του φουρνου μικροκηματων..με βλεπω να παιρνω εναν συντομα μαλιστα...

μιτσακι :shock::shock::shock:

ελα ρε..τι ητανα υτο που επαθες??????ελα μη αγχωνεσαι..αφου δε ξανατραξαν τελεια..να αμς ενημερωσεις..μια μεγαλη αγκαλιαααααααααα

βενι πλακα μας κανει ο γιατρος?μα ελεος..ειναι κ αυτο που λες..τοσα λεφτα σας τρωει το τεβε γμτ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

να χαιρομαι τη νυφουλα μουυυ

καλε νατασα πως περασαν 2 χρ????????

πω πω

παντα με υγεια κ παντα ευτυχισμενη..κ φυσικα να εχει παντα διπλα της το γιο μου :P:P

αναστασια καλα εριξα το γελιο με τα παπουτσια αν μας επερνε η γιωτα :lol::lol::lol::lol:

τζιπ?α εσεις εχετε λεφτα ε??????? :lol::lol::lol::lol:

μαδγα μου ολο σε ξεχναω..τελεια που τρωει η μιρκη..τελειαααα

ελενη που χανεσε ρε κορμι?θηλαζει η μικρη??ποσες φορες?

γιωταααααααααααα καλε γτ δε εχει φωνη??????????????ποτε θα ανεβεις σαλονικα?για πασχα/

τι καλα γνωρισες τις αθηναιες...

παναγιωτα καλυτερα ο αντρας σου?

καλε πως περασατε στο παρτυ?

σισσιω εισια λιιιιιιγο καλυτερα?

φρα περαστικα ρε..πωπωω πολυ επιδημια ρε παιδι μου

καλα οσο για το αντρα σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΟΛΟΡΟΛΟΙ 7 Η ΩΡΑ

σιχαθηκα να ξυπναω απο της 7

κ μαλιστα θελει να παιξουμε επιτοπου

μα ποσο θα κρατησει αυτο????????????????????????

χρυσα ΦΟΦΟ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε ρε το τζεφφφφ

καλα δε εχεις φουρνο μυκροκυμματων?ελα ρε..εγω απ τα πρωτα που πηρα..

μητσακι μου προσεχε κοριτσι μου.Παντως υγρα (οχι αμνιακα) ειχα και εγω πάρα πολλα.ξεκουρασου.

Χρυσα και μενα η επομενη αγορα μου φουρνος μικροκυμματων θα ειναι.

Νατασα μου καλη η τουρτα σας;;;;θελω ενα κομματακι. :D

Ο μπεμπης δεν εχει δεκατα ευτυχως.

Τον Ν. δεν τον εχω δει ακομη.Ρε συ θα τον αναστατωσω και μετα θα σπαραξει.Το συνηθισε καπως τωρα που δε με βλεπει και δεν κλαιει.μου λειπει παρα πολυ όμως.

σε 3 ,ερες γενναω σας το πα?????????ετσι λεει το τικερ μου..το μωρο το πηρε πρεφα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να γεννησεις τη Δευτερα;;;Αααα θα την πεις Βαλεντινα!!!!

Μητσάκι μου αυξημένα υγρά από την εγκυμοσύνη θα είναι

ολα θα πάνε καλά θα δεις

να μπεις να μας πει νεότερα ναι??

και να είσαι σε επαφή με τη μαία σου ναι?? :YMHUG:

Νατάσσα χρόνια σας πολλά!!!!

να χαίρεσαι και τα δυο σου τα κορίτσια και να τα δεις όπως επιθυμείς!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Βγήκα αγορά αγόρασα φόρμες (medium) παρακαλώ :-bd

Κι εγώ το φιατ το 500 θέλω δε μπορώ άλλο βενζίνες

Μου είπε ο Γ θα πάμε να το δούμε και ότι του αρέσει και αν είναι να το πάρουμε με την απόσυρση

Μετά από αυτό θα αρχίσω να του μιλάω :lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)

Θέλω να κάνω μπάνιο, μαλλί και στις 6 θα πάμε σε παιδότοπο για ένα πάρτυ

από μια συμμαθήτρια της Ιωάννας που δεν ξέρω κανέναν :roll:

Δεν πειράζει ευκαιρία να γνωριστούμε

Μόλις γύρισα, βασικά δε γύρισα ακόμα... είμαι στο πατρικό μου με τη μαμά μου... δε θέλω να πάω σπίτι μου.

Πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου, στο σπίτι αυτό ουσιαστικά μεγάλωσα, έλειπαν πάρα πολλά πράγματα από το σπίτι, ήταν σαν εγκαταλελειμένο. Δεν ξέρω τί να υποθέσω.

Πήγα στο δωματιό της και πήρα τη φωτογραφία μου. Ηταν εκει πάνω 29 χρόνια. Μαχαίρι στην καρδιά ηταν αυτό...

Μετά πήγα στο κοιμητήριο που την έχουν... Είμαι απαρηγόρητη... δε μπορώ να το χονέψω οτι δεν ήμουν εκεί να την αποχαιρετήσω.

Όσο περνάει η ώρα και σκέφτομαι οτι αμέλησα τόσο καιρό να πάω να τη δω τρελαίνομαι...

Δεν μιλάω για μια οποιαδήποτε γυναίκα... μιλάω για τη γιαγιά μου... Τη γιαγιά μου την καλή, όπως έλεγα μικρη.

Όταν με ρωτούσαν ποια γιαγιά αγαπάς πιο πολύ; Τη μαμά ή του μπαμπα; Εγώ έλεγα "την γιαγιά μου την καλή"

Σορι που σας γραφω τόσο άσχετα πράγματα... Νιώθω οτι δε με καταλαβαίνει κανείς... Λείπει και η αδερφή μου...

Μητσάκι πρόσεχε!

Θουλάκι δεν είμαι καλά. Δεν κοιμήθηκα, δεν τρώω και νομίζω οτι δε μπορώ να το αντέξω...

Δε μπορώ να αντέξω τον εαυτό μου περισσότερο. Το γεγονός οτι δεν ήμουν εκεί την τελευταία φορά που με χρειαστηκε.

Σόρι που δε σχολιάζω άλλα... Σόρι γενικώς.

Σίσσυ μου είναι σα να ακούω την Ιωάννα μου.... :(

Την γιαγιά μου την καλή μόνο αυτό λέει συνέχεια

Γιατί δεν σας ενημέρωσε κανείς για την κηδεία??? :?

Στο ξαναπα να τη σκέφτεσαι πάντα με αγάπη

αχ σε καταλαβαίνω

γεια σας!τί κανετε;

εμεις μια χαρουλα!πηγανε το πτωι με τον γιωργο κ πηραμε δωρακι για ενα νινι που θα παμε αυριο,μετα κουνιες,μα τί χαρα ειχε!!,μεσημερι γυρισαμε,φαγαμε,εκανα κ ενα τελειο κεικ μηλου,μα πολυ τελειο!,εφαγε κ 1 κομματι κ τωρα κοιμηθηκε!!!μολις ξυπνησει θα παμε σουπερ μαρκετ!σημερα ειμαστε τα δυο μας,ο χ.γηπεδο μετα τη δουλεια κατευθειαν,οποτε ας ξαμολυθουμε γιατι το μεσα δε το θελω!!

Αναστασια φυγαμε 9:30 περιπου!κ ναι βρε!παιζανε μεσα μονα τους κ εμεις καθομασταν!μαλλον μετα το 3ωρο ειναι η ωρα τους!αλλη φορα,θα πηγαινουμε απο το μεσημερι με τη Λενα,ωστε μεχρι να ΄ρθειτε να καθομαστε!!!!

τζιπάκι,ε;τελεια!τιμή μου που μας βαζεις στην ιδια κατηγορια οδηγων σουμαχερ μου!!!!!!!!μα εχεις μια διορατικοτητα..!!!χα χα χα!!επισης,τελεια νεα για την αλλαγη πλευσης του Α. οσον αφορα βολτα με την Αννυ χωρις εσενα!!!!!!!μα πολύ χαρηκα,αληθεια!!!

με προβληματισες για κατι παραυτα...οταν ο γ. εκανε αιματολογικες,καπακι εκανε πυρετο κ λαρυγγιτιδα..λες να επηρεασε αιματολογικες;θα ρωτησω τον παιδιατρο,μηπως κ κανουμε κ εμεις επαναληπτικες κ γλιτωσω απο την παρανοια που εχω μπλεξει!!

συλληπητηρια για τον παππουλη σου..

Νατασα να χαιρεσαι την Ειρηνουλα!να ειναι παντα ευτυχισμενη κ μαζι με αυτην κ ολη η οικογενεια σας!!κ φυσικα να αυξανεστε ανα τακτα χρονικα διαστηματα!!χι χι χι!!!

καλο διαβασμα πισω!!εγω στραβωθηκα μεχρι να καταλαβω τί εννοουσε η ψηλη!!χα χα!!

Φρανιτα περαστικα σου..μαλλον ο αντρας ου εχει την αποψη που ειχαν δημιουργησει περισυ τα μμε,οτι αυτη η γριπη ειναι τοοοοσο σοβαρη κ δυσκολα ιασιμη..μια χαρα θα εισαι σε λιγο!απολαυσε την ξεκουραση οσο μπορεις!

Αφρο καλα να περασετε στο παρτυ!!

Χρυσα κριμα που δε τα καταφερες..την αλλη φορα!

Θουλιτσα στη νατασα ειχα πεσει μεσα,κ γεννησε μετα την πρωτοχρονια!για εσενα..μετα την καθαρα δευτερα σε εχω!!!χαλααρωσε!φιλακια!!

εγω φουρνο μικροκυμματων εχω,αλλα δε τον χρησιμοποιω..μια φορα ναι,οταν ηθελα να ζεστανω ενα πιατο φαγητο που μου ειχε δωσει η μαμα μου για εμενα,κ βαριομουν να λερωνω κατσαρολακι..!!!γενικα ομως δεν ειναι ο,τι πιο υγιεινο κ θα το αποφυγω για το φαγητο του γιωργου!

Μητσακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα..στη θεση σου θα ηθελα να το επιβεβαιωσω κ με εναν υπερηχο..οταν θα ενιωθα καλυτερα..ο,τι πιστευεις εσυ ομως!μια χαρα ειναι το νινακι σου!φιλακια κ να προσεχεις!

Βενετια..θα αγανακτουσα με τις εξετασεις κ εγω...πηγαινε στα κεντρικα κ βγαλε το αχτι σου!εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πια!γκρρρ!

Λενα δεν ξερω αν μας διαβαζεις,αλλα ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα..!ο αναστασης ειναι γλυκας!!!θα το καθιερωσουμε να πηγαινουμε τις παρασκευες κ να ξημεροβραδιαζομαστε εκει!!φιλακια!!

δε σχολιαζω αλλο γιατι μαλλον το παραεκανα!!

φιλακια ομορφες!!

Ειναι μεγάλη ιστορία Μαρία. Οι γιαγιά μου δεν είχε παιδιά. Μόνο κάτι ανήψια... Δε μπορώ τώρα να πω κάτι. Θα γράψω κάποια στιγμή ένα νόουτ για τη γιαγιά μου... τωρα το μυαλό μου είναι χυλός...

Σισσιω μου,δεν εχω λογια..

να σκεφτεσαι μονο πως η γιαγια σου η καλη ξερει πως τη σκεφτεσαι κ την αγαπάς..ξερει πως δεν την ξεχασες ποτε,οπως κ εσυ ξερεις ποσο πολλα σημαινες για την ιδια..

Anastacia, Thoulaki, MariaIoanna, κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ...

Συμπεθερούλα μου, όταν λες υγρά (συγγνώμη για την περιγραφή)... Ρευστά ή παχύρευστα; Γιατί ψιλοπαχύρευστα και ψιλολευκά έχω κι εγώ κατά καιρούς, όμως σήμερα ήταν σα νερό... Βράχηκε το εσώρουχό μου. Όχι το ρούχο μου, αλλά το εσώρουχο αρκετά. :(:(:(

Σισσάκι μου... :(:(:( Δεν βρίσκω λόγια, δεν είμαι καλά κι εγώ, συγγνώμη.

Λοιπόν Μιτσάκη υγρά σαν νερό όπως τα περιγράφεις

παρουσιάζω κι εγώ πάρα πολύ συχνά χωρίς βέβαια να είμαι έγκυος

Πιθανότατα εγώ το παθαίνω από μυκητιάσεις που όμως δεν έχω άλλα συμπτώματα

μόνο που γίνομαι μούσκεμα

grafw grigora giati eimai ptoma .

sissiw mou silipitiria ....oti kai na pw einai ligo twra ,exw xasei 3 giagiades mou kai idika authn pou me megalose htan polu megalo pligma ,akouga ta bimata ths kathe mera mesa sto spiti .....

otan se "megalonoun" kapoioi athropoi kai as mhn einai aima sou se ponaei para para polu .

katalabenw pos einai na mh exeis paei kan sthn kidia na thn apoxeretiseis ...to exw pathei ...otan eida meta apomhnes to mnima kai to spiti adeio katalaba thn apolia kai ksespasa .....

o xronos einai giatros se autes tis periptoseis ...

kata ta alla ...polu omorfa perasame ,euxomai na to euxaristithikan kai ta koritsia .

den thelw na pw egw gia to party kati para panw ...tha einai san na eulogaw ta genia mou .

mitsaki ksekourasou .

giwta euxaristw gia to omorfh !!! :oops::oops::oops: me kaneis kai kokkinizw ...pantos ontos den exw fotogeneia :(

Μητσακι μου ουτε πολυ παχυρευστα αλλα ουτε και σαν νερο.κατι ενδιαμεσο.Πιο λεπτορευστα απο το ασπραδι του αυγου σκέψου. Ποτε εχεις Β;;;ποτε γιατρο;;;Παρακολουθησε το.Μην αγχωνεσαι και να ενημερωνεις τη μαια.οκ;;;

Ρε Σισσυ δεν εχω λόγια. :( Λυπάμαι πάρα πολύ.Δε ξερω τι να σου πω και τι αρμοζει σε αυτες τις περιπτώσεις.

Μπορεις να της αναβεις το καντηλακι και να της ριχνεις τρισαγιο.Ανακουφιζονται πολυ οι ψυχες ετσι.Και φυσικα να τη θυμασαι.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...