Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

ναι αργυρο για την κωνσταντινα και τον μανωλη .

γωγακι κετεριν θα εχω σηγα μην εψηνα απο τα χαραματα :lol::lol::lol::lol:

το διαβασα και ευχαριστω για το οτι ειμαι γλυκια :x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγακι κετεριν θα εχω σηγα μην εψηνα απο τα χαραματα :lol::lol::lol::lol:

Καλά δε ντρέπεσαι που το λες;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τα γενέθλια του παιδιού σου και δε μαγειρεύεις;;;;;; :o:o:o:o Καλά σε λέω εγώ ακαμάτρα....... =))=))=))=))=)):((:((:((:((:-p:-p:-*:-*

Τα μπυρόνια όμως ξέρεις να τα πίνεις..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καροοοοοολλλλλλλλλλλ με σενα θα πάω κατευθείαν στα βαριά ποτά....Να μην καταλαβαίνω.....Πως να αντέξω τη φλυαρία σου;;;;;; =))=))=))=))=)):x:x:x:x:x

καλα καλε..εχεις συζυγο επαγελματια και θα παρεις κειτερινγκ...φτου σας βρε!!!!

καλα ο αντρα ςτης Γιωτας ..και η Γιωτα..ειναι φεεετττααα..σηγα μη κατσουν να σκασουν!!!

χαχαχα..

Σαυρογιωτινη μουυυυυυυ που εισαι βρε και μου λειπεις!!!!

Αχ παιδια δεν μπορω μαμαδες απολυτα ψνια..δεν μπορω...αναγουλα μου ρχετε να κανω..

περας της πλακα ςπου καθ εμητερα θεωρει οτι το δικο της παιδι ειναι το ομορφοτερο και το εξυπνοτερο..οταν εκφραζεσε προς τα εξω και δη με αλλες μαμαδες- η μπαμπαδες..αυτο τον διαγωνισμο της κουκουβαγιας σε σοβατο επιπεδο δεν τον μπορω

Αχ παιδια δεν μπορω μαμαδες απολυτα ψνια..δεν μπορω...αναγουλα μου ρχετε να κανω..

περας της πλακα ςπου καθ εμητερα θεωρει οτι το δικο της παιδι ειναι το ομορφοτερο και το εξυπνοτερο..οταν εκφραζεσε προς τα εξω και δη με αλλες μαμαδες- η μπαμπαδες..αυτο τον διαγωνισμο της κουκουβαγιας σε σοβατο επιπεδο δεν τον μπορω

Γιατί μωρή με βρίζεις;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Εγώ φταίω που έχω το ομορφότερο και εξυπνότερο παιδί του κόσμου;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω μια "φίλη" τέτοια.....Το παιδί της είναι ένα τερατάκι (χοντρό εννοώ), 2,5 χρονών, 18 κιλά...... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και κάνει ότι όλα τα παιδάκια της ηλικίας της και όλη την ώρα μου λέει "δεν υπάρχει κόρη μου...Είναι πανέξυπνη, έχει απίστευτη ανάπτυξη (καμαρώνει που είναι 18 κιλά, αλλά είναι και αυτ'η ολίγον τι φακλάνα), κάνει αυτό, εκείνο και το άλλο...

Και μια μέρα τι γύρισε και μου είπε η ηλίθια;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Έχει να δει την Ιωάννα από νεογέννητο και μου λέει "Τη βλέπω στο fb....Καλούλα είναι, αλλά δεν έχει την ομορφιά τη δικιά σου...." :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Ακόμα και να ισχύε ρε κορίτσια, λες τέτοιο πράγμα;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Εγώ τηι πρέπει να της πω;;;ότι αν είχα το παιδί σου, θα ντρεπόμουν να το βγάλω έξω;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Συγγνώμη ρε κορίτσια αν λέω χοντράδες, αλλά τώρα το θυμήθηκα και συγχίστηκα... : :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αφρο εγω θα τους εκανα κρυο μπουφε...χαχαχα...

για τα παιδακια φρουτα...για τις μαμαδες πιατελες με τυρια αλλαντικα πατατακια γαριδακια..και φυσικα μπολικες μπυρες!!!!!!

αχ...σε δουλει ανα βρισκομαστε δηλαδη!!!!!!!!!

ξεχασα να σας πω οτι την πηγε και στο κρεβατι του !!! :D:D:D:D:D

ο μπαμπας της τσιμουδια δεν εβγαλε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε οταν κιλιοντουσαν ο ενασ πανω στον αλλον :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βαλανε και εναν τεραστειο αρκουδο μαζι για νανι και τον κουνουσανε "οοο οοο οοο" :lol::lol::lol: ζευγαρακι κανονικο με παιδακι τον αρκουδο :lol::lol::lol::lol:

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:-*:-*:-*

Καλά δε ντρέπεσαι που το λες;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τα γενέθλια του παιδιού σου και δε μαγειρεύεις;;;;;; :o:o:o:o Καλά σε λέω εγώ ακαμάτρα....... =))=))=))=))=)):((:((:((:((:-p:-p:-*:-*

Τα μπυρόνια όμως ξέρεις να τα πίνεις..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καροοοοοολλλλλλλλλλλ με σενα θα πάω κατευθείαν στα βαριά ποτά....Να μην καταλαβαίνω.....Πως να αντέξω τη φλυαρία σου;;;;;; =))=))=))=))=)):x:x:x:x:x

αχ αχ κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι... :lol::lol: φαντασου σκηνικο να μαζευτουμε εγω και εσυ...να τα πουμε...παπαπα..θα τους ζαλισουμε καλε ολους και θα φυγουν!!!!!!!!!!! :D:D αν ερθει και το σισσακι...θα κλεισει το μαγαζι...αληθεια που εισαι βρε σισσιω??? :roll::roll:

Γωγω τετοιες περιπτωσεις εννοω...

ειναι τουλαχιστον προσβλητικο να κανεις κατι τετοιο ειδικα σε καποια που εχει παιδι της ηλικιας του δικου σου...

Ελεος..

ειανι υγεια να αγαπας και να θαυμαζεις το παιδι σου, να το καμαρωνεις και το λατρευεις..αλλα ειναι ελλειψη τροπων, παιδιας, και εγκεφαλου να περιφανευεσε σε τριτους..

οσο εξυπνο και να ειναι..σηγουρα υπαρχει καποιο πιο εξυπνο, ομορφο..κλπ κλπ κλπ..καπου στον κοσμο..

Δεν ξέρω ρε Χρύσα αν το έχω κάνει ποτέ....Μπορεί ναι, αλλά χωρίς να το καταλάβω.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αλλά από αφέλεια και χαζομάρα το κάνει αυτό η πεθερά μου... :?:?:?:? Πάει στο πάρκο τη μικρή για παράδειγμα, ακούνε την Ιωάννα που μιλάει, τη ρωτάνε πόσο είναι, τους κάνει εντύπωση που μιλάει τόσο καλά για την ηλικία της και η πεθερά μου η βλαμένη αντί να πει "ότι κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό κλπ", αρχίζει και λέει...Ιωάννα πες αυτό, πες εκείνο, πες το άλλο.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αλλά σπάνια την ακούει η Ιωάννα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αντίθετα εγώ αν μου πούνε έτσι, λέω ότι "μπορεί να έχει αναπτυγμένη ομιλία, αλλά είναι "πίσω" κινητικά...Και το εννιώ αυτό..Το έλεγα και χθες στη Γιώτα..Για παράδειγμα δεν είναι τόσο ευκίνητη όσο άλλα παιδάκια...Βλέπω μια σταλιά μωράκια και ανεβαίνουν τις σκάλες στη τσουλήθρα με κλειστά τα μάτια..Η δικιά μου είναι πιο αργή....Πιο βαριά...Δεν ξέρω αν με καταλάβατε... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Χρύσα και μετά μας το παίζεις νοικοκυρά μωρή;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Με γαριδάκια θα τη βγάζαμε;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Σα δε ντρέπεσαι λίγο... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεσσαλονικιές σας λυπάμαι..Ωραία θα περάσετε στα γενέθλια του Τζεφ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καρολ και η Χρύσα ήταν κάποτε πολυλογού, αλλά τελευταία έχει πεσει..... :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε Χρυσα τωρα θυμηθηκα που ειπες οτι πρηστηκες;;;Πως εισαι σημερα;;;

Εγω σπανια μιλαω για τα παιδια μου.και ειδικα για την ομορφια.Αφηστε που ο μικρος μοιαζει του πεθερου και δεν τον βλεπω καλα!!!! :? (Χρυσος ανθρωπος ο πεθερος αλλα απο εμφανιση...αφηστε τα)

Ευτυχως εχω καβατζωσει νυφη δηλαδη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και τι να πεις δηλαδη για ενα διχρονο;;;Οτι λύνει διαφορικες εξισωσεις????? :roll::roll::roll: [smilie=icon_cyclops_ani.gif] [smilie=icon_cyclops_ani.gif]

Ρε Χρυσα γιατι εγω θυμαμαι κατι σουτζουκακια στα γενεθλια του Χρ;;;;; :mrgreen:

ετσι ειναι γωγω αλλα ειναι πιο μπροστα στην ομιλια αλλα στην κινηση ...και ο δικος μου στην κινηση ειναι .

πολυ ασχημο αυτο που ειπαι ...μα ποσο κακοτροπη μπορει να ειναι η κοπελα!!!!

Εγώ όταν με πλησιάζουν και μου λένε κάτι που κάνει ο μικρός και καλά τους λέω ότι όλα τα παιδάκια ειναι μπροστά σήμερα το καθε ενα και σε κάτι...

Ο δικός μου ειναι νορμαλ. Δεν υπερτερει αλλά ουτε υστερεί σε κάτι.. Ειναι νορμαλ...

Παιδια δενε χει σημασια..σας το λεω..ειναι υγυες να αγαπας να θαυμαζεις το παιδι σου..ασχημο ειναι να υποτιμας τα αλλα παιδια με τον τροπο που εκθειαζεις συνεχεια το δικο σου!!!

Και οντως αυτο που ειπε η αλη για την Ιωαννα...για χαστουκαι ειναι

το δικο μου πχ ειναι πισω σε ολα..ουτε σε καναπεδες ανεβαινει ουτε πουθενα..μονο τρεχει σαν τρελο περα δωθε ουρλιαζοντας ..και δεν μπορω να πω οτι ειναι μπροστα σε ομιλια..ειναι σε ...νορμαλ φυσιολογικα επιπεδα..σε τιποτα δεν ειανι μπροστα δηλαδη..

ΟΚ του κανει ασκησεις ο μπαμπας του και αναγνωριζει καποια πραγματα ζωα φαγητα σε βιβλια που εχει αλλα δεν το κανει μονος του...του τα μαθαμε...

Ναι ρε 11 η ωρα το πρωη αλλη δουλεια δαν θα ειχα να σας μαγειρευω...χαχαχα..και ειδικα με τον ΦΟΦΟ να γυρναει τους διακοπτες....καρβουνα θα τρωγατε...χαχαχαχα..

Παναγιωτα καλα θυμασαι..ειχα κανει λιγα πραγματα- οσα προλαβαινα- στα γεννεθλεια του γιατι ηταν καθημερινη...

Δεν ειμαι παντως οπως παλια που μαγειρευα..δεν μπορω και στην κατσταση μου...

Καλε στα Γεννεθλεια του Τζεφ...να ειναι καλα η ψησταρια..σουβλακια μελιτζανες σαλατες....μπολικα φρουτα...ουυυ τλειεα θα περασουμε...

σας ειπα δε θα κανω παρτι...χαχαχα

χρυσουλι με κάλυψες απόλυτα..ναι μεν ειναι υγιες να το επαινεις το παιδι σου ... αλλα υπαρχουν και ορια...και φυσικα υπάρχουν και μαναδες α π α ρ α δ ε κ τ ε ς !!!!!να το πω ευγενικα ...

μη δινεις σημασια...εσυ να εχεις τους τροπους σου και το τακτ...και αστες να κουρευονται...

νασας πω και κατι κουλό για την ξαδελφη μου(που δεν χαιρομαι που εχουμε συγγενεια αλλα τεσπα...) εχει ενα αγορακι12 μηνων ..αν θυμαστε ειναι αυτη που το παραταει καθε τρεις καιλιγο και παει εξωτερικο...ηδη το χει κανει δυο φορες για μια βδομαδα καθε φορα...και τωρα αφου εκοψε το θηλασμο..γιατι και καλα οπως ειπε στην γιαγια ..της ξινισε το γαλα!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil: ακουσον ακουσον.... το πιο γελοιο πραγμα που εχω ακουσει ποτεεεεεεεεεεεεε...μετα απο το ξινισμενο γαλα!!!!!!!!!ειναι ότι δεν αφηνει το παιδι της να μπουσουλησει γιατι εχει μικροβια κατω.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πειτε μου εσεις αν ειναι φυσιολογικο αυτο η οχι??????????? ημουν στο τσακ να την ρωτησω τι κανει και αν μπουσουλαει ..αλλα ειναι τοσο μα τοσο ψευτρα που θα μου λεγε ναι..και εγω θα εκνευριζομουν παραπανω...με πηρε τηλ ...μετα απο μηνες γιατι απλα εχει σκυλιασει που δεν την εχω καλεσει ακομη στο καινουργιο μας σπιτι....αχ ποσο το ευχαριστιεμαι ομως πουτης λεω ευγενικα οχι...ακομη εχω δουλειες ...κτλ...και αυτη ελα μωρε εμενα ντρεπεσαι?????? και ολο σκυλιαζει....και εννοειται καυχιεται για το παιδι της!!!!!!! γαι το σπιτι της ..οτι ολο δεν εχει λεφτα και καλα...αλλα να αλλαξ αμωρε τις κουρτινες...να αλλαξαμε και το αυτοκινητο...μετα ξανα αλλαξαμε και πηραμε πιο μεγαλο τουτου...!!!!! να αυτο μου το πηρε ο αντρας μου...απεχθανομαι τα ψωνιαααααααααααααααααααααααααα...μου αρεσουν οι απλοι και λιτοι ανθρωποι...το να σαι πλουσιος δεν μου λεει κατι...και ουτε αν ημουν θα το αναδεικνυα ποτε...αλλα το να σαι πλουσιος στα αισθηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο ειναι που σπανιζει και αυτο ειναι που μου αρεσει σε εναν ανθρωπο...χασαμε την ανθρωπια μας...υλοποιουμε τ απαντα...καποιοι δε!!!!!!!!!! πιστευουν οτι μπορουν να αγορασουν τα παντα....

συγνωμη αν σας ζαλισα απλα ηθελα καπου να τα πω...γιατι σε αυτην δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωω με τιποταααααααααααα....

Ρε Αναστασια για δες αυτο το βιβλιο

Προικισμένα μωρά, εμπνευσμένοι γονείς: Για μια άλλη προσχολική διατροφή

http://www.patakis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=588786

Καλε γιατι μου κανει δεξια στοιχιση

:oops::oops::oops::oops:

Αφροδιτακη μηπως εχεις αυτο;;;

Προικισμένα μωρά, εμπνευσμένοι γονείς. Για μια άλλη προσχολική ηλικία

Ειναι το 1ο που ειχε γραψει ο Παπαβέντσης.

Αυτο που λεω στην Αναστασια λεει για τη διατροφη.

Τελικα ποιο εχεις;;;Σε βοηθησε;;;

Εγω εχω το σκετο..οχι αυτο με τι διατροφη..και δεν το εχω διαβασει...κλαψ..πρεπει να βρω χρονο..μαλλων οταν με το καλο γεννισω στο μαιευτηριο θα διαβασω

γεια σας κ χαρα σας!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!τί καλά!!

κοριτσαρες ισως αργησω λιγο,ο γιωργος κοιμηθηκε 4 παρα τεταρτο κ μεχρι να ξυπνησει κ να τον ντυσω ισως μου φαει κανενα μισαωρακι απο το ραντεβου!εκτος αν σηκωθει νωριτερα,που το ελπιζω γιατι ανυπομονω!

σημερα πηγαμε εκδρομη με το σχολειο!τελεια ηταν!μα ποσο ωραια..δε λεω αλλα γιατι θα βαρατε!!χα χα!

Αναστασια!τα κων/κα ειναι ανατολικα,αλλα δε βαριεσαι!σε συγχωρω γιατι εισαι νεα οδηγος,κοντη κ ασχημη!!!χα χα χα!!θελω φατσουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!

τελεια τα νεα της τσαχπινας!

κατι για παιδια κ γονεις που υπερηφανευονται λετε,αλλα δε βρηκα το νημα της κουβεντας κ εψαξα πολυ..εγω παντως,οποτε τυχαινει καποιος να σχολιασει κατι που κανει ο γιωργος κ οτι ειναι πολυ μπροστα,απαντω οπως πολλες ειπατε"ολα τα παιδακια ειναι μπροστα σε κατι διαφορετικο".

θου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

σας αφηνω να ετοιμασω τα πραγματα του γιωργου κ να ντυθω!

φιλακια ομορφες,τσαχπινες κ καραμπουζουκλουδες!!!!!!

κοριτσαι πως τα περασατε χθες?

καιπαλι συγνωμη....!

Αφτοδιτη αυτο ελειπε εγγυος γυναικα να μαγειρευεις για την ΓΩΓΩ....

ΜΠραβο στο Μανωλακι.. τελικα προτειμα τις πιο μικρες!

αυριο θα ερθουμε με το προαστιακο....

δεν εχω αυτοκινητο....στεγνωνει

Το αυτοκινητακι μου μπαζει για μια ακομα φορα ΝΕΡΑ.....!

μα αν ειναι δυνατον.... να μην εχω μηχανικα προβληματα και να εχω νερα....

εχω στεναχωρηθει πολυ....!

την δευτερα συνεργειο....αλλα για ποσο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...