Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Γιατι καλε..εμαν αθα μου αρεσε πολυ να μετακομιζα...ειδικα απο αυτο το σπιτι στο οποιο μενουμε τωρα...δε μου αρεσει καθολου, νιοθω οτι πνηγομαι...

Θουθου μια χαρα..θμασια στα δικα μου γεννεθλει απου πηγαμε για καφε και τρογαμε τοστ και πατατακια...χαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατι καλε..εμαν αθα μου αρεσε πολυ να μετακομιζα...ειδικα απο αυτο το σπιτι στο οποιο μενουμε τωρα...δε μου αρεσει καθολου, νιοθω οτι πνηγομαι...

Θουθου μια χαρα..θμασια στα δικα μου γεννεθλει απου πηγαμε για καφε και τρογαμε τοστ και πατατακια...χαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ηταν κ τα πρωτα σου αντααα :lol::lol::lol:

Apapa!!!Ντροπη μου που ξεχασα τον αντρα της Θου!!!

Χρονια του πολλα!Να χαιρεται την γυναικαρα,τονλεβεντη το γιο κ...Το γλυκοκοριτσο που ερχεται!!! :D

Γωγω μου μα τι ξενερωτη εισαι!!!???Σε μια μερα τελειωσαν μουτρα-καυγας??? :lol::lol::lol:

Πως τα καταφερες?Κανε μου μαθηματα!!!!! :-*:-*

Σ'ευχαριστω κ που με δικαιωνεις για την συνεπεια στα ραντεβου :P

Θα τις ξεχαλαρωσω τις κοπελιες!!!! :lol:

Καρολ μου χαιρομαι που δεν μιλουσες παρα πολυ κ

σε παιζαν τα κοριτσια! :D:D

Καλα ε?Το πιασαμε το υπονοουμενο! :lol::lol::lol:

Η Γιωτα δεν διαβαζει κατεβατα!

Γι'αυτοι η Ερη κ η Αργυ γραφαν 876 μνμ απο μιση σειρα το καθενα?Για να τους διαβαζει η Γιωτα? :lol:

(ε-ε-Ερη?Τι εχεις να πεις? =))=))=)) )

Στα δικα μου τωρα...Πηρα τις εξετασεις της αγαπουλας μου!!!

Ειναι αρκετα καλυτερες!Ανεβηκαν ολα απο λιγο!!!Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ή αν

φταιει το μικροβιολογικο,παντως εγω χαρηκα!!!Θα δουμε τι θα πει κ ο γιατρος αλλα

ειμαι αισιοδοξη!

Επισης μου εκανε το χατηρι κ εφαγε κ μιση μπανανα οταν γυρισαμε!Κ θα ετρωγε

κ αλλη αν η γουρουνα η μανα της δεν την ειχε χλαπακιασει! :oops::lol:

Α!Ελευθερια παιδι μου,περαστικα στο παιδι...Ολο το ξεχνουσα....

Επισης...Δεν γινεται να μην εκανα δουλειες...Δεν μπορω να ηρεμισω ψυχολογικα οταν βλεπω τοσες

σκονες κ χνουδια...Μη φανταστειτε...Τα βασικα εκανα...Περιμενω να κοιμηθει βεβαιως

για να σφουγγαρισω...

Αντε θα τα πουμε το απογευμα κοριτσακια!!!Φιλια!

Μωρή ψηλέγκω εγώ δεν κρατάω μούτρα...Δεν μπορώ να κρατήσω μούτρα...Γενικά..Όχι στο Γιώργο...

Βρίσε με, ξεφτίλισε με μόνο μη μου κρατήσεις μούτρα... :?:?:?:? Πεθαίνω...Και ο Γιώργος κάνει αυτό ακριβώς....Δε μιλάει..Απλώς κρατάει μούτρα... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αντίθετα εγώ θα πω ό,τι μπορείς να φανταστείς, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε πληγώσω και όταν μου περάσουν τα νεύρα, θα "γυρισω το διακόπτη" (έτσι λέει ο αντρούλης μου) και όλα θα είναι μέλι γάλα...Σα να μην έχει συμβεί τίποτα.... :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολλές φορές λέω, λέω, λέω, λέω και μετά από λίγο του μιλάω σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ή πάω και του κάνω ζουζουνιές και ο Γιώργος με κοιτάει έτσι.... :?:?:?:?:?:?:?:? Και του λέω "σιγά ρε αγάπη μου..Τι έγινε;;;;Τι σου είπα;;;;;"....Και μου λέει "πας καλά;;;Δεν εχω διακοπτάκι όπως εσύ..Εγώ τα θυμάμαι αυτά που λες..." και μου κάνει το βαρύ πεπόνι....Αλλά στο τέλος πάντα πέφτει.... :D:D:D:D:D:D:D Παλιά κράταγε μέρες μούτρα..Τώρα τον έχω εκπαιδεύσει.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για τις εξετάσεις, της τσαχπίνας, τέλεια που ανέβηκαν.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Είδες που στα έλεγα;;;;; :D:D:D

Και σε 2 μήνες αν της ξανακάνεις, θα είναι ακόμα καλύτερες.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Μπράβο φιλεναδίτσα!!!!!!!!

Αναστασια τελεια που ανεβικαν οι τιμες!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

παιδια σας ειπα οτι βαρεθηκα τα αψου!!!!

ναι καλε θου..ηταν και τα πρωτ αμου αντα...χιχιχιχιιχ

μπραβο αναστασια που ολα καλα...γιουπιιιιι

ε ειδε κ 2 φορες το θοδωρη..τη σηκωσε κ τη φουστα τελευταια :lol::lol::lol:

εμ πως να μη ανεβει :lol::lol::lol::lol:

γωγω εγω ειμια σα τον αντρα σου..κ θα στα χωσω κ θα σε κρατησω μερες μουτρα..αληθεια

σε αυτο ειμαι ποντιακος γαιδαρος

μολις τελειωσα το ψυγειο κ τη καταψυξη..με εμεινε να ξανακανω το πιπι κουκλι κ ετοιμη για γεννα

αλλα εγω ειμαι ετοιμη(που δε ειμαι)αυτο δε ειναι

αχ θα θελα παααααααααααρα πολυ αν δω τα μουτρα της αναστασιας κ τη νατασας οταν του πω

γεννησα το ΓΙΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!! :)):)):)):)):)):))=))=))=))=))=))

αλλα φανταστειται κ τα δικα μου να με λεει η αγγελικη.ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol::lol:

μορη γωγω εσενα ηδικα δεν θα σου δωσω τιποτα να φας με εσκασες !!!! θα στο παιρνω απο το στομα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηταν εδω τωρα η γιωτα με την μικρη και τονα αντρα της ....περασαμε τελεια ...παλυ .

τα μικρα απαιξαν παρα πολυ ομορφα ...αχ ανυπομονω να παιζουν ετσι και τα δυο μου παιδακια .

βρε καρολινακι μου ποσα ακομη θα πεις????

ευτυχως διαβαζω εσενα και την γωγω και ξεραινομαι στα γελια =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) δεν παιζεστε με τιποτα!!!!!!

παλι καλα μπεμπουλη μου που εχουμε ακροατηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

αχ ειμαι πολυ χαρουμενο εχει τελειο καιρο..και επειδη εκανε χθες ο αντρας μου papio-sitingggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: λεω σημερα να γυρισω σπιτι να την ντυσω ομορφα να κανουμε κοτσιδακια( αν τα αφησει...) και να παρουμε το τουτου και να την παω ατα...μπορει για καφε στο χερι και μια μανα να τρεχει στο εμπορικο χαζευοντας βιτρινες...(αχ θα τα θελω όοοοοοοοοολα!!!!!!) μετα στις κουνιες..και μπορει μια βολτα στον μαναβη τον φιλο μας....

Αναστασακι μου...καλε τσεχαστηκα το πολυλογουδικο...μπραβοοοοοοοοοοοοο στην κοριτσαρα σου που ναι καλυτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολυ χαρηκα...αλλα καλα καιεσυ βρε ακαρδη μανουλ α..της εφαγες το υπολοιπο μαμ?πτου θουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Θυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν αναφερομαι σε σενα!!!!!!χαχα

Γιωτακι διαβασες καλε τι γραψαμε για σενα εγω και η πολυλογου Σισσιω?????????? :lol::lol:

σας ειπα ότι σας παω με χιλιαααααααα!!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x παρεακι μου!!!!!!!!!!!!!!!! φιλεναδιτσες μου γλυκιες σας αφηνω...προς το παρον.....χαχαχα

Καλημερα ομορφες!!!!

Καταρχην χρονια πολλα στον αντρα της Θουλιτσας.Να τον χαιρεσαι κοριτσαρα!!!!Λες να γεννησεις σημερα και να εχει ιδια μερα γενεθλια με τη μπουμπου;;;; :D:D:D

Η Νατασα που ειναι καλέ;;;

Κοριτσια εσας οι αντρες σας ειναι στραβοξυλα;;; :?:? Βασικα εγω αυτο το προβλημα εχω.Ειναι σαν τον Αντωνακη τον Κοκοβικο. :o:o Παντως μουτρα ουτε και εγω μπορω να κρατησω.Και γενικα δεν πολυμαλωνω.Με χαλαει πολυ.

Γωγω και λοιπες την επομενη φορα που θα βρεθουμε θα σας φερω να δοκιμασετε και sling kai baba.ok;;;Μη δωσετε τσαμπα λεφτα.

Καρολ τα γυρισες βρε τα τηλεφωνα;;;

Αργυρω ελπιζω αυτο το καλοκαιρι να τα πουμε. :x

ναι παναγιωτα μου τα γυρισα..χαχα τον εχω εκπαιδευσει... :lol::lol: το χω κανει και αλλη φορα..αλλα για λιγο ..σχετικα... χαρηκα που σε ακουσα!!!!!!!!!!! :x:x αντε οταν μπορεσεις και εσυ βουρρρρρρρρρ για καφεδακο...χαιρομαι που το μπεμπε τη γλιτωσε ...αντε να τελιωσει η περιοδος της σπιναλογκα γρηγορααααααααααααααααα...

Θου κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις γιο.... :D:D:D:D Αλλά φαντάζεσαι να κάνεις κόρη;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Σοκ η μάνα, σοκ και η Γωγώ...Αν και κατά βάθος θέλω να κάνεις κοριτσάκι..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Άλλη χάρη έχουν ρε συ τα κορίτσια... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Άλλο δέσιμο με τη μάνα... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και ρε γαμώτο κοντεύω κι εγώ...Αλλιώς θα σου δάνειζα τα ροζουλιά μας φορμάκια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή κρατάς μούτρα;;;;;;;Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....Σκύλα!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Εγώ είμαι σκυλί που γαβγίζει, αλλά δε δαγκώνω..... :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοοοοοοοο δε θα με ταϊσεις γκαστρωμένη γυναίκα;;;;; :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil: Δεν πειράζει...Θα φέρω από το σπίτι ταπεράκι...Άσε που το σπλάχνο μου θα πάρει εκδίκηση για τη μανούλα δε θα αφήσει τίποτα να φάει κανένας...Θα τα φάει όλα αυτή!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα θα βρεθούμε πριν γεννήσω;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Αχ στις 23 βγαίνω σε άδεια..... :D:D:D:D:D:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ναι καλε θα βρεθουμε.Μα δε θα χαιρετησουμε και την Ερη μας;;; :)

Ωραια ,τοτε τελη του μηνα να το κανονισουμε.

Μωρη κοιλιοδουλη, στο παρτυ πανε για να ευχηθουνε οχι για να φανε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης να αρχισεις να γραφεις μια στηλη για μαμαδες εμπνευσμενη απο το εξπρες.Πώς γραφει η Καρι Μπραντσο για το σεξ;;;Ε εσυ θα γραφεις για βυζια!!!!! :!::!::lol::lol:

Θούλη ξέχασα μωρή να σχολιάσω...Θα ξυριστείς;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ επειδή είχα μπει με πρόκληση το είχα κάνει μόνη μου (συνέχεια το έκανα από τότε που μπήκα στο μήνα μου) και όταν πήγα μαιευτήριο μου λέει η νοσηλεύτρια "να σας ξυρίσοω".... :oops::oops::oops: Λέω εγώ, "δε χρειάζεται...Το έχω κάνει ήδη..Είμαι έτοιμη...." :D:D:D:D:D Μου λέει "Για να δω"... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Με βλέπει και έμεινε :o:o:o:o:o:o:o:o ...Καθρέφτη το είχα κάνει... =))=))=))=))=))=))=)):((:((:((:)):)):)) Παρά την τεράστια κοιλούμπα.... :lol::lol::lol: Στα τυφλά το έκανα!!!!!Και τώρα δηλαδή στα τυφλά το κάνω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα συγγνώμη...Γενέθλια χωρίς φαγητό;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Εγώ μέχρι και κατσικάκι στη σούβλα είχα στα πρώτα γενέθλια της Ιωάννας.... :lol::lol::lol::lol: Και 2 τούρτες..... :D:D:D:D:D Είχα παραγγείλει εγώ αυτή που ήθελα και είχε λυσσάξει να φέρει και ο πεθερός από ένα ζαχαροπλαστείο της Βόνιτσας...Εγώ δεν ήθελα, του είπα όχι, αυτός έλεγε "μα γιατί έχει ωραία γλυκά", του λέω "εγώ είμαι η μάνα, εγώ διαλέγω τούρτα για το παιδί μου.Και αυτή τη χαρά θα μου στερήσεις;;;;;" και τελικά έφερε και 2η τούρτα...Του λέω λοιπόν του άντρα μου "Η μικρή θα έχει μια τούρτα..Τη δικιά μου..Ένα κεράκι θα σβήσει...Έτσι και βγει η τούρτα του πατέρα σου από το ψυγείο θα του την πετάξω στη μούρη και θα γίνει χαμός." Τελικά, την τούρτα του πεθερού τη βάζαμε σε ταπεράκι και τη δίναμε στο σόι όταν έφυγε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φανταστείτε φέτος τι θα γίνει.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, τέλος του μήνα να βρεθούμε...Χωρίς παιδιά...Να πιούμε τα μπυρόνια μας... :D:D:D:D ΑΚούς Έρη;;;;'Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;

Ναι ρε!!Σε πειραζω. :-*:-*

απλως σε καποιους γαμους γελαω με τον αντρα μου που παει στο μπουφε και κανει ενα πιατο σαν το Εβερεστ!!!!και του λεω ¨Ρεζιλι με εκανες" και μου λεει "Μα αφου τα πληρωσανε"[smilie=lovestory.gif] [smilie=lovestory.gif]

Μπυρονιααααα for ever!!!!!!!!!![smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

Καλα ε?Το πιασαμε το υπονοουμενο! :lol::lol::lol:

Η Γιωτα δεν διαβαζει κατεβατα!

Γι'αυτοι η Ερη κ η Αργυ γραφαν 876 μνμ απο μιση σειρα το καθενα?Για να τους διαβαζει η Γιωτα? :lol:

(ε-ε-Ερη?Τι εχεις να πεις? =))=))=)) )

ε βέβαια έτσι δεν γινόμαστε και βαρετές και μας διαβάζουν κιόλας!!! ;)

ακολουθείστε το παράδειγμα!!!! ;;)B-)

...κοτοσουβλι θελεισ ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!

=p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~

ξεχασα να σας πω οτι την πηγε και στο κρεβατι του !!! :D:D:D:D:D

ο μπαμπας της τσιμουδια δεν εβγαλε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε οταν κιλιοντουσαν ο ενασ πανω στον αλλον :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βαλανε και εναν τεραστειο αρκουδο μαζι για νανι και τον κουνουσανε "οοο οοο οοο" :lol::lol::lol: ζευγαρακι κανονικο με παιδακι τον αρκουδο :lol::lol::lol::lol:

καλα Αφρο η Κωνσταντινα ειναι και παιδι που παιζει ευκολα..και καλα..

δενε ιναι ανταγωνιστικη και ειναι απιστευτη γλυκααααα..

πολυ την αγαπαω ..

Νατασουλα σου κλευει ο Μανωλακης τη Νυφη...χαχαχαα

Βρε λαιμαργη ΓΩΓΩ..εχει δικιο η Παναγιωτα..για το φαη πας;;;;

Μωρή μπεκροκανάτα και χθες ήπιες;;;;; :o:o:o:o:o Δε ντρέπεσαι να πίνεις χωρίς εμένα;;;; :evil::evil::evil::evil: Αύριο θα έχεις μπυρόνια;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι, κοντοσούβλι δεν τρώω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δε μου αρέσει...Θα φάω από τα υπόλοιπα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ έτσι κάνω Παναγιώτα... :oops::oops::oops:Βουνό!!!!!!!!!!Ρε συ είμαι λιχούδα και θέλω να τα δοκιμάσω όλα...Αν δεν έχω κάτι στο πιάτο μου πως θα ξανασηκωθώ;;;;; :oops::oops::oops::oops: Και μενα ο Γιώργος με βρίζει...Ότι βάζω άσχετα φαγητά και πως τα συνδυάζω..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης Αφρο τι καλά τα παιδάκια..... :x:x:x:x:x:x:x Αυριο θα έρθει η Ιωάννα και θα παίζουν κλωτσομπουνίδια...Τα βλέπω τα παιδιά να φεύγουν με μαυρισμένα ματάκια από το πάρτυ... :shock::shock::shock:[smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif]

Κι εγώ δε φέρω καμία ευθύνη....Είμαι γκαστρωμένη..Δεν μπορώ να κυνηγάω την Ιωάννα... [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

ξεχασα να σας πω οτι την πηγε και στο κρεβατι του !!! :D:D:D:D:D

ο μπαμπας της τσιμουδια δεν εβγαλε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε οταν κιλιοντουσαν ο ενασ πανω στον αλλον :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βαλανε και εναν τεραστειο αρκουδο μαζι για νανι και τον κουνουσανε "οοο οοο οοο" :lol::lol::lol: ζευγαρακι κανονικο με παιδακι τον αρκουδο :lol::lol::lol::lol:

για ποιόν μιλάς Άφρο?

για την Κων/να και τον Μανωλιό? :?

Χρύσαααααααααααααα όχι ρε....Δεν πάω για το φαγητό....Σιγά την καλή μαγείρισσα.... :?:?:?:?:? Ασε μη μας πιάσεις κανα κόψιμο..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω πρώτα για το Μανωλάκη και μετά για την ακαμάτρα μάνα του, την Αφροοοοοο...... :-p:-p:-p:-p:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

α επίσης Παναγιώτα και εγώ το θέλω και το ελπίζω για το καλοκαίρι! :x:x

εγώ έχω τον άντρα μου, που τον στέλνω συνήθως πρώτο να γεμίσει το πιάτο.....και μου λέει ότι στο το savoir-vivre λέει να μην γεμίζουμε το πιάτο!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

αχ ετσι αφροοοοοοο να μης της δωσεις τιποτα να φαει....της γωγως...χαχα

ακου να κανονιζει μπυρονια χωρις το καρολινακι!!!!μα ειναι πραγματα αυτα!!!!!!!!!! :lol::lol:

εγραψα και για σενα!!!!!!!!!!! αφρο...αλλα τοσα που γραψα τα διαβασες ολα???????? :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...