Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Σισσιω κακομοιρα μου κανονησε να ερθεις Ιουλιο και Αυγουστο...

μαρακι εσενα θα σε προλαβω..

θα εισαι η οαση αναμεσα σε συνεχη ουααααα...και μαμααααα που θα ακουω..

καλε ο μικρος τωρα τελευταια λεει το ονομα του..πως σε λενε..ΦΟΦΟ...χαχαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμπεθέρα μην ανησυχείς δεν θα κολλήσει τα άλλα παιδάκια, αφού την πέρασε την γαστρ. πάει!!!, απλά τώρα στρώνει το στομαχάκι του, όπως λέει και η Αφρο!!! :x

Φρανίτα το μπλογκ σου σε ποιά γλώσσα θα είναι?

Μπεμπουλ. καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!!! :roll::roll::roll:

εμένα μάλλον καμμιά δεν θέλει να με γνωρίσει!!! :(:( ....

δεν πειράζει.....

βρε εσένα είναι σα να σε ξέρω χρόνια!! :lol::lol::lol:

Και φυσικά θέλω πολύ !!!

όταν έρθεις θεωρώ αυτονόητο ότι θα συναντηθούμε :YMHUG:

Καλημέρα!!!

Εχθες είχαμε πολλές απουσίες. Τελικά καφέ ήπιαμε η Κάρολ, η Αφρο, η Γιώτα μετα του συζύγου και της πεντάμορφης κορασίδος της και εγώ.

Γιώτα είσαι και γαμώ τα παιδιά!

Πολύ χάρηκα που σε είδα και από κοντα! Καλή επιστροφή σήμερα!!

Συναντήθηκα με την Κάρολ απο τις 4:30 Για όλες μας το έκανα! Μου χρωστάτε χάρη!!!! Για να αποφύγουμε τη γκρίνια της στο τρενάκι θυσιάστηκα!! Με ζάλισε με την πολυλογία της και ξέρετε οτι εγώ είμαι και λιγομίλητος άνθρωπος και συνετός! Και όχι τίποτ' αλλο με τα χίλια ζόρια πήρε και τον αριθμό του κινητού μου και τώρα είμαι αναγκασένη να αλλάξω αριθμο!!! :lol::lol::lol:

Υ.Γ. Γιώταααα διαβασε σήμερα το κατεβατό μου κατ' εξαίρεση!!!

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα και απο μενα....

παπαπαααααααααααα

με προλαβε η Σισσυυυυυυυυυυυ... :lol::lol::lol:

μα καλα κατσαμε τοσες ωρες απο τις 4.30 μεχρι τις 8..αφηστε δε πως περασα ...χαλιαααααααααααα..... :lol::lol::lol: και λεει ψεμματα...ολο μιλαγε και δεν με αφηνε να σταυρωσω κουβεντα... :lol::lol::lol: πηρε και το κιν μου και με το ζορι την εκανα και φιλη στο φβ...αχ και εγω θυσια εκανα...για το μαμυ ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!! :D:D

παντως περα απο την πλακα σε συμπαθησα πολυ κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!μοιαζουμε σαν χαρακτηρες...

Γιωτακι μου χαρηκα πολυ που σ εγνωρισα απο κοντα!!!!!!!!! εισαι πολυ γλυκια κοπέλα....ανετη και η κορη σου η γαλανοματα ηταν απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!αφηστε δε που ειχε κολλησει με τις φωτο της λυδια μου και ολο ελεγε νινι...νινι...πολυ πλακα...και ο αντρας σου πολυ καλο παιδι....

Αφρο μου εισαι μια όμορφη εγκυουλα και σου παει πολυυυυυυυυυυυ η εγκυμοσύνη...αντε με το καλο να ρθει το αγορακι σου!!!χαρηκα που τα παμε ..την αλλη φορα ελπίζω να χουμε πιο πολυ χρονο...βλεπεις με κουρασε η σισσυ τοσες ωρες με την πολυλογια της... :lol::lol: και δεν ειχα αποθεματα ενεργειας!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου όμορφο...κανε τις εξετασεις και ολα θα πανε καλα...συμφωνω απολυτα με ολα οσα σου ειπε η Αναστασια μας...κοιτα να ζεις την καθε μερα με την οικογενεια σου... ;);) οι στιγμες αγαπη μου δεν γυριζουν πισω...και θ αρθει και το σπορακι...ειμαι σιγουρη...μην απελπιζεσαι..και μην σε παιρνει απο κατω..η ψυχολογια παιζει ρολο...εχεις απολυτο δικιο αλλα ολα γινονται για καπιο λογο...ισως δεν ηταν η στιγμη του να ρθει...σε αγαπαμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξερεις.... :x:x:x

Χρυσα μου γλυκιαααααααααααα...αχ αυτες οι παλιοναυτιες ποτε θα σταματησουν να σε ταλαιπωρουν...

θου,μαγδα,νατασουλα,μπεμπουλης,μαρακι...που ειστε κοριτσαρες μου?

Παναγιωτα μου ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα...να περασει λιγο ο καιρος και θα το κανονισουμε...πως παει το σκορ πρασινοι-κοκκινοι??????????ελπίζω συντομα να σημειωσετε χ!

γωγακι ...εγκυουλα μας μας την εκανες χθες ε??????αχ δεν θα σε συναντησω καποια αλλη φορα ...οι μπεμπουλες μας τι κανουν??????

ελπιζω σαυροπιγκουινακο...να διαβασες εστω τις πρωτες παραγραφους ...ειπα και γι ασενα καλε!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! :D

Τι μου κάνετε;

Εγώ πρωινή-πρωινή, ξεχύθηκα στους δρόμους.... κουτσαίνοντας!!!! :shock::?

Με πονάει το πόδι μου ψηλά, είναι η συνέχεια των προηγούμενων ημερών, που ένιωθα διάφορα χαμηλά. :? Το είχα πάθει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, ελπίζω να είναι το ίδιο και να μην είναι συσπάσεις. Χθες τελικά απόγευμα-βράδυ, την έβγαλα ξάπλα, δεν πήγα πουθενά, γιατί πονούσα αρκετά, οπότε ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω στο καφεδάκι! :(

Ούτε αύριο θα καταφέρω να έρθω Αφροδιτούλα :( γιατί... Σας είπα; Δε σας είπα! :D Βρήκα επιτέλους ένα ιδιαίτερο και θα πάω αύριο πρωί, για το πρώτο μάθημα, να τα κανονίσουμε κιόλας κλπ κλπ. ;)

Επίσης, σας είπα; Δεν σας είπα; Θα ξεκινήσω το νωρίτερο δυνατό μαθήματα για να δώσω ένα δίπλωμα με ΑγγλικοΜαθηματικά, για να το πάρω και να κάνω αίτηση για ένα μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕΕ. Στροφή στη καριέρα... ;) Δεν μπορώ να κάθομαι άπραγη, περιμένοντας να βρεθεί θαυματουργικά μια δουλειά!!! :? Και κλασσικά, πέσανε όλα μαζί!!! :lol:

Cesiliκουμπαρούλα, άστα αυτά!!! :P Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι όποτε σε διαβάζω... Είμαι πολύ τεμπέλα τελικά!!!! :lol:

Φρανίτα, να το κάνεις το blog, μαζί σου! ;) Πάω να σε κάνω "φίλη" στο fb! :D

Veni μου, ακριβώς το ίδιο περνάμε κι εμείς τώρα, με το κοριτσάκι του αδερφού μου. Έκανε εξετάσεις και περιμένουμε αποτελέσματα, γιατί έχει θεματάκι με την ανάπτυξη αλλά και με το φαγητό. :( Ελπίζω όμως ότι θα πάνε όλα καλά και το ίδιο εύχομαι και σε 'σας!!!! :x

Anastacia μου, κι εσύ έκανες κάτι εξετάσεις στην Άννυ, έτσι δεν είναι; Περίμενες απαντήσεις, βγήκαν;

Aργυρούλα κι εγώ θέλω!!!!!! :D:x

Μπεμπούλης, MariaIoanna, natasoula, Έρη, Σισσιώ, Καρολινάκι και σ' όλες τις τρενομανούλες, τα φιλιά μου! :D

βρε εσένα είναι σα να σε ξέρω χρόνια!! :lol::lol::lol:

Και φυσικά θέλω πολύ !!!

όταν έρθεις θεωρώ αυτονόητο ότι θα συναντηθούμε :YMHUG:

Aργυρούλα κι εγώ θέλω!!!!!! :D:x

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-bd[smilie=wav.gif]

καλημερα...

τι κανετε?

εγω λεω να ξεκινησω να καθαριζω το ψυγειο..

αργι ΜΟΝΟ εσυ με ευχηθηκες για το αντρα μου :P:P ευχαριστω πολυ..θελεις να γνωριστουμε απο κοντα? :lol::lol::lol::lol: κ οχι τουρτα δε θα κανω..ουτε πηρα

λεγαμε να παμε εξω για φαι αλλα θα παει απογευμα να κλεισει δοντι κ για 2 ωρες δε πρεπει α φαει οποτε κατι αλλο θα κανουμε.

ιουλια καλε μη σκας.ολοι κανουμε λαθοι μ το αμαξι..εχεις ακομα πολλα να ζησεις.

αναστασια λενα ναυτασουλα χρυσα ιουλια καλα να περασετε σημερα..κ γω θελωωωωωωωωωωω

συμπεθερα τι κανεις καλεεεεεεεεεεεεεεε

σισσιω εσυ κ η καρολ δε παιζεστε στη πολυλογια.απαπαππαπαπαπα

ερη ποσες μερες σε μειναν????????

εμανα κ καλα 4 :lol::lol:

μπεμπουλης ελα κ απο δω να καθαρισεις σε παρακαλωωωωωωωωω

με το χερι ολα καλα?

μιτσακι εσυ κ η χρυσα σε συναντησεις ειστεεε...αστα βραστα

χαχαχα

καλη επιτυχια αυριοοοο

γωγωωωωωωωωωωωωωω

που εισια καλεεεεεεε

ολα καλα με το συζηγο???????

αφρο εκανες μεγαλη κοιλια?απο κιλα?

βενι ποτε θα κανετε εξετσασεις?

Γωγώ τον σκότωσες ή ακόμη??

Εγώ ακόμη :twisted:

Βέβαια χτες έλειπε λόγω υπηρεσίας

Σήμερα θα πάω σπίτι με άγριες διαθέσεις :twisted:

Επίσης ξέρει καμία σήμερα έχει εκπτώσεις στα hondos??

Καλημέραααααααααααααααααααααααα....Τι κάνετε καλέ;;;;;;Γιατί με κράζετε Σισσάκι και Καρολ;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::twisted::twisted::twisted: Ξέρετε τι ώρα έφυγα χθες από το γραφείο;;;;;;;Στις 8 το βράδυ γαμώτο.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Συν το ότι θα έκανα ταξίδι για να έθρω κάτω και μετά να ξαναγυρίσω.... :evil::evil::evil::evil:

Αναστασίααααα ψηλέγκω τρελοκομείοοοοοοοοο είμαστε ίδιες τσαούσες...Τελικά τα βρήκαμε με τον αντρούλη μου... :x:x:x:x Παραδέχτηκε τα λάθη του, απλώς μου είπε ότι τον τρελαίνει ο τρόπος που του τα χώνω.... :?:?:?:?:? Υπάρχει άραγε "γλυκός" τρόπος για να μαλώνεις;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τώρα είμαστε καλά... :x:x:x Σήμερα έχουμε και επέτειο...5 χρόνια μαζί!!!!!! :x:x:x:x

Α, περιμένουμε νέα από τις εξετάσεις της τσαχπίνας...

Αααααα!!!!!!Και τώρα που το θυμήθηκα...Πότε θα μου πεις λεπτομέρειες για το mai tai;;;Εκεί που το πήρες έχει και sling;;;; :roll::roll::roll:

Καρολ επίτηδες δεν ήρθα επειδή θα ήσουν κι εσύ.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι κι εγώ θέλω να σε γνωρίσω, αλλά πως;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Αφού δεν έρχεσαι συχνά ρε... :twisted::twisted::twisted: Θα ερχόμουν εγώ εκεί να με φιλοξενήσετε, αλλά ξυπνάτε πολύ νωρίς.... :?:?:?:? Δεν είμαι εγώ τόσο πρωινός τύπος... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερη μην αγχώνεσαι ρε με το μικρό...Φαντάζομαι ότι μετά από τόσες μέρες δε θα κολλάει η γαστρεντερίτιδα... :roll::roll::roll::roll:

Επίσης και μενα ο νατρούλης μου έχει κανονίσει εδώ και 1 μήνα γυναίκα για να έρθει αύριο για δουλειές, του είχα πει να την ακυρώσει γιατί είχε κάνει η μαμά μου δουλειές κια αυτός δεν την ακύρωσε... :evil::evil::evil::evil: Και τώρα ψάχνω να δω ποιος θα μείνει σπίτι μαζί της..... :roll::roll::roll::roll::roll: Σκέφτομαι να βάλω τον πεθερούλη μου τον γλυκό, ο οποίος θα έρθει σήμερα Αθήνα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μαράααααααααααααακι κι εσύ έχεις ψυχολογικά;;;;Άνοιξε την καρδιά σου σε εμάς.... :lol::lol::lol::lol::lol: Ο δικός σου πρέπει να είναι διαμάντι....Απαρνήθηκε τη μάνα του ( :evil::evil::evil: ) για σενα ρε..Τι άλλο θες;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Μάγδα τελικά μηπως οι άντρες μας είναι μια χαρά κι εμείς είμαστε οι περίεργες;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol: Η μικρή καλά;;;;;

Βένη ελπίζω να πάνε όλα καλά με το Φιλιππάκο....Αλλά μωρέ όλο τρέχετε!!!!!!!Εύχομαι να μην είναι τίποτα.... :D:D:D:D

Θεσσαλονικιές βλέπω σας βάζει σε τάξη η ψηλέγκω...Είναι η μόνη που με όποια κανονίζει συνάντηση, την κάνει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα απ'ότι κατάλαβα αποθηλάζετε ε;;;Μπράβο στην Έλενα!!!!!!! :D:D:D

Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πως σου φάνηκε η Γιώτα;;;Αντιπαθητική ε;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol: Επίσης, για πολλοστή φορά σε ρωτάω.......ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ Η ΝΗΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα μήπως γέννησες;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Θέλω το τηλ σου...Αν θες, στειλτο μου με πμ....Εγώ θα σου κάνω φάρσες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όταν έχει γκρίνια η Ιωάννα, θα σε παίρνω με απόκρυψη να την ακούς.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!Να χαίρεσαι και το σύζυγο!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Φόρα σεξι εσωρουχάκια και καντου τρελίτσες γιατί αμα γεννήσεις...... :?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol: Κάνε τούρτα και φατη μόνη σου....Ο Ντόντος ηρέμησε καθόλου;;;;;; :?:?:?

Μιτσάκι άντε ρε!!!!!!!Καλή αρχή σε ό,τι κάνεις.... :D:D:D

Φρανιτάκι τέλεια η ιδέα για το μπλογκ...Εγώ θα σε διαβάζω σίγουρα...Αν είναι στα ελληνικά.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πρόσεχε μόνο κακομοίρα μου μη μου φας τη δουλειά... :lol::lol::lol:

Χρύσα έχεις 2 εβδομάδες να κάνεις μπαλκόνια;;;;; :o:o:o:o:o:o:o Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο...Τςτστςτςτςτςτς βρωμιάρα.... :?:?:?:?:?:?:? Εμένα μου τα έκανε δυο φορές η μαμά και μια η πεθερά από τότε που έχουμε πάει στο καινούριο σπίτι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλοκαίρι τα κάνω σχεδόν κάθε μέρα..Τώρα μωρή αφού γίνονται συνέχεια χάλια με βροχές κλπ...Γιατί να τα κάνω;;;;; :?:?:?:?

Μπατζούρια έχω να κάνω από τότε που μπήκαμε σπίτι.... :oops::oops::oops::oops::oops: Αύριο θα τα κάνει η γυναίκα που θα έρθει.... :oops::oops::oops::oops:

Μπεμπούλης κουράγιο με το Σπυράκο....Η τουαλέτα θέλει υπομονή στην αρχή.... ;););)

Σισσάκι προσπαθώ να αγκαρέψω τον αδερφό του Γιώργου να μας φέρει στο πάρτυ και μετά να έρθει να μας πάρει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σπυ στέλνω με πμ το κινητό μου..Στείλε κι εσύ το δικό σου...εεεεεεεεεεε;;;;;;;

Τελικά τα βρήκαμε με τον αντρούλη μου... :x:x:x:xΠαραδέχτηκε τα λάθη του, απλώς μου είπε ότι τον τρελαίνει ο τρόπος που του τα χώνω.... :?:?:?:?:?

:lol::lol: γεια σου ρε Γωγώ!!! =))=))=))=))=))=))=))

Εμείς μια χαρά. Η Έλενα για 2ο βράδυ κοιμήθηκε χωρίς να θηλάσει

:ymapplause::ymapplause::-bd

Επίσης ξέρει καμία σήμερα έχει εκπτώσεις στα hondos??

ναι έχουν!!!

Γωγώ χρόνια σας πολλά, μαζί και με λιγότερους τσακωμούς!!! :)

καλημερα...

σισσιω εσυ κ η καρολ δε παιζεστε στη πολυλογια.απαπαππαπαπαπα

ΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(σαν μανα παπιου!!!!!!!!!!!!!! να το λεμε σωστα!!!!!!!!!) :lol::lol::lol: γιατι καλε το λες αυτο??????? γεμιζουμε σελιδες?????? και οκ τις γεμιζουμε ρε κοριτσια το ερωτημα μου ειναι σοβαρο και ειναι το εξης: μας διαβαζετεεεεεεεεεεεεεεε??????????το καλο που σας θελω εεεεεεεε :D:D:D:D

να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!! να στε παντα αγαπημενα....δεν τα παω καλα με τις γιορτες εδω καποιο φεγγαρι.,..μεχρι που ξεχασα τα γενεθλια του αντωνη μου...φαντασου... :oops::oops:

μιτσακι μου χαρας το κουραγιο σου...ευχομαι καλη επιτυχία και εις ανωτερα κοριτσαρα μου...

Βενι μου ελπίζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να πανε ολα καλα...

αρτζι ελα εσυ εδω και κανονιζουμε συναντηση ολες οι τσουπροαθηναιες... ;);)

γωγακι μουυυυυυυυυυυυ γλυκο αφου μου αρεσει να σε πειραζω ...ελα απλα θελαμε να σε γνωρισουμε βρε κουκλα...αλλη φορα...

οσο γάυτοπου λες...αν υπαρχει τροπος να τα χωνεις αλλα ηρεμα...πες το μου καλε και εμενα... :lol::lol:να στε παντα μαζι.....και αγαπημενα...χωρις πολλα χωσέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Θουλιτσα εγω περιμενα να μπεις γι ανα σου ευχιθω..

να τον χαιρεσαι να ειστε παντα αγαπημενοι!!!

Γωγω και εσυ μαρι να ειστε παντα καλα και να μη μαλωνετε- κοιτ ατωρα ποια μιλαει..πο τρωγιετ εμε τα ρουχα της ολη την ωρα.

καλε μη γραφετε τοσα πολλα..ειπαμε δεν ειμαι καλα σημερα να προλαβαινω να σχολιαζω..εχω και δουλεια!!

Αργη φετος να ερθετε Θεσ/νικη..οχι Αυγουστο....η πιο νωρις η πιο αργα

Ταο Ταο να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, αντε και με το καλό το νινάκι όποτε θέλει να βγει..

Γωγουλίνι χρονια σας πολλά, να εισαστε πάντα καλά και αγαπημένοι βρε και μην τον καβαλάς και τόσο τον άνθρωπο μαρή κακούργα χαλάρωσε λίγοοο :lol::lol::lol: Με μαστιγιο στο χερι σε φαντάζομαι καλέ, το υφος σου το έχω μπροστά στα μάτια μου.. Αντε αντε, ερχεται και ο πεθερός ποιος την χάρη σου! :lol:

Συμπεθέρα Μπερλινάλε και εγώ θέλω ουααααααα!!! :D Και φυσικά ξέρεις ότι εγώ θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σε γνωρίσω και εσένα και τα παιδιά, τον Λουκάκο, την νυφούλα μου την κούκλα!!!!

Φιλάκια

Ρε συ Ερη ολο ξεχναω να σε ρωτισω...

με τη δουλεια σταματησες;;;;

ποτε θα προλαβεις να μαζεψεις ολα τα πραγματα;;;..τελικα με τι θα τα στειλετε;;;;

Κορίτσια σας εύχομαι καλή Παρασκευή, κάπου εδώ σας αφήνω, οι υποχρεώσεις με καλούν!!! ;):)

επίσης καλό Σαβ/κο σε περίπτωση που δεν μπορέσω να μπω ξανά!!!! :x:x:x

βρε καρολινακι μου ποσα ακομη θα πεις????

ευτυχως διαβαζω εσενα και την γωγω και ξεραινομαι στα γελια =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) δεν παιζεστε με τιποτα!!!!!!

ΚΑΛΕ ΜΑΡΘΑ!!!!

εγω δεν σου ευχηθηκια καλε απο εχθες????? παραπονιαραααααααα :lol::lol:

νατον χαιρεσαι!!!!! κανε τουρτα κορμο..γρηγορη και κολαση νοστιμηηηηηηηηηη

αχχχχχχχ θελω σοκολατααααααααα!!!

εκαψα τις φακες τωρα τι θα φαω??????????? πειναω καλε!!!!!!!!!

δεν θα μπορεσω δυστηχως κοριτσια.. :(:( αλλη μερα ναι?????? :D

μαρθα θα τις κανουμε δευτερα..αντε να δουμε..

σημερα θα παω στον παιδιατρο του τεβε και δευτερα μικροβιολογικο..

ευχαριστω για το ενδιαφερον ρε κοριτσια να΄στε καλα!!! :D:D:D:D:D

μιτσακι ευχομαι να μην ειναι τιποτε ουτε της ανηψιας σου..

αθηναιες βαρετη η γιωτα ε? καλε πως την αντεξατε??και εγω με το ζορι της μιλαω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω :(:(

θελω και εγω καφεδες καλε!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

αχχχχχ εχω δουελιαααααα φευγω!!!!

φιλιαααααααα

Χρυσα Δουλειά σταματάω στις 18 του μηνος, σε μια βδομάδα δηλαδή..

Τοτε θα έρθουν και οι γονεις μου για να μαζέψουμε αυτά που θα στείλουμε στην Ξάνθη.

Αυριο θα στείλω αυτά που ειναι να πάρουμε μαζι μας στο Τορόντο. Δεν ειναι πολλά, κάτι ρούχα, κάτι λευκά είδη, κάτι παιχνίδια του Κώστα, κάτι κουζινικά.. ε αυτά..

Γεια σου βρε Κάρολ :D

καλε ποοοτε θα εχω πονους?

πωπωπωωω

τον προηγουμενο μηνα ειχα πιο πολλους :lol::lol::lol::lol::lol:

βενι αχ ναι με ευχηθηηκες :oops::oops:

α δε κανω τουρτα..βαριεμαι..ε το βραδυ θα παραγγειλουμε κανα σουβλακι,πιτσα κατι της :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...