Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Τι εχουμε, γεννητουρια?

Μαρθα. εισαι καλα?

Εχτες περασαμε πρα πολυ ωραια!

Μεταλλαβαμε το παιδι και μετα πηγαμε για καφε.

Επαιξαν τα παιδια στον παιδοτοπο που ειχε και μετα πηγαμε μια βολτα με τα ποδια στο λιμανι της Ροδου! :o

Δεν το ειχαμε κανει ποτε! :oops:

Τωρα πινω τον καφε μου και σε λιγο ξεκιναει το τρεξιμο.

Θα πρεπει να παρω την μεγαλη στο σχολειο και να παω στον ΟΑΕΔ για την ανεργια μου.

Ρε κοριτσια, τι θα κανετε του Αγιου Βαλεντινου?

Το ξερω βλακεια ειναι σαν γιορτη, αλλα ρωταω θα το αφησετε ετσι να περασει η θα κανετε/πατε καπου και πουυυυυυ?????

Τα παιδια σας ποιος θα τα κραταει???

Εδω να μου πειτε γιατι εγω την ακρη του νιματος δεν την εχω βρει ακομη! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας,

ανεβαίνω και εγώ.......!!!!! :D

Μαρία τι καλά που άνοιξες τρενάκι, μπας και χάσουμε (οι μαμάδες) κανένα κιλάκι!!!! :D:D:roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα τι γλυκούλη ομορφούλη μωράκι που έχεις!!! μαυράκι αφού μοιάζει στον μπαμπά!!!! :roll::roll::roll:

της Νατάσας και εγώ δεν το πρόλαβα....βάζετε τις φωτό Κυριακή για να μην τις δουν πολλοί ε? :?::!:

Μαρία και εγώ σκούρο ψηφίζω!!!! :lol::lol::lol::lol: κάνε μια αλλαγή, αν το κάνεις ξανθό δενν κάνεις καμμιά αλλαγή!!!

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά!!!

Ελένη ποτέ δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο γιατί δεν το πιστεύω, αν είσαι ερωτευμένος γιορτάζεις κάθε μέρα και όχι μία φορά τον χρόνο!!!!, είναι γιορτλη των ανθοπωλείων, ζαχαροπλαστείων και όσων έχουν ξεχάσει τον έρωτα!!!! ;)

καλημερα

τι ακουω??? κονευουν τα γεννητουρια????

αχ μακαρι και με το καλο!!!!

σημερα με ξυπνησε απο τις 7:30 το σκατουλι μου

εχουμε να παμε για ψωνια

λες και το ξερει :lol::lol:

και εμεις αυτην την εβδομαδα περιμενουμε γεννητουρια

περιμενουμε να κανει την εμφανιση της η ανηψουλα μου!!!!!!!!!!

και ειμαστε μεσα στην τρελλη χαρα

αυτο που νιωθεις θουλη νιωθει και η νυφη μου πιεζετσι πολυ κατω και δεν μπορει ουτε να κατσει

Καλημερα!!!!

Θουθου λες να γεννασ;;;;;

τι καλααααα

αντε ρε!!!! με το καλο!!!

τι κανετε;;;

εγω οχι καλα..

ο μικρος εχει μηξα πολλυ και βηχα..μαλλων θα μου αρρωστησει..εγω ειμαι καπως..

Αχ εχω να σας πω για χτες αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη που δενε χω το παραμικρο κουραγιο!!

Αννα ουτε εγω πολυγιορταζω του ΑΓιου Βαλεντινου..δεν ξερω αλλα δε μου καθετε να την γιορτασω αυτη τη γιορτη

Καλημέρα στην παρέα!

Εγώ τα είδα τα μωράκια της Ν κ της Π χθες!!!

Σκετη γλυκα!!!!!Ψυχούλες μου!!!

Τελείωσε ο μισκα-μουσκα οποτε...Φευγω...

Α!Ευχαριστω για τις συμβουλές σας!

Το κουτσα-κουτσα το εκανε μονο 2 φορες μετα τον υπνο γι'αυτο αναρωτηθηκα

μηπως μουδιαζε στον υπνο της...

Καλημέρα!!!

Επιβιβάζομαι και γω! :D:D:D

Μαράκι ας είναι γουρλίδικο τουλαχιστόν το δικό σου τρενάκι.

Ο Παν. εξακολουθεί να είναι με πυρετο, τη μικρή δεν την πήγα σχολείο, γιατι ο άντρας μου δε θέλει! :twisted::twisted::twisted: Φοβάται λέει για τη γρίπη. Μου σπάει τα νεύρα.

Τί άλλα κάτι ήθελα να σχλιάσω από το προηγούμενο τρενάκι, αλλα μου διαφεύγει...

τη μικρή δεν την πήγα σχολείο, γιατι ο άντρας μου δε θέλει! :twisted::twisted::twisted: Φοβάται λέει για τη γρίπη. Μου σπάει τα νεύρα....

ενώ ο δικός μου άντρας, όταν στο σχολείο του Λ. υπήρχαν 5 κρούσματα, επέμενε να τον στείλουμε!!! "τι να κάνει στο σπίτι?" :o:o:o:o μου είπε!!!! :?:?:?

α και φέτος υπάρχει 1 κρούσμα στο τμήμα του, το παιδάκι δεν έχει γυρίσει ακόμη πρέπει να μείνει σπίτι για 3 εβδομάδες!!! :!::!:

Τι να πω ρε Αργυρούλα;; Δεν τους πιάνεις πουθενα τους άντρες!! :twisted::twisted::twisted: Ασσοδυο τους παίζεις και τους χανεις!! :twisted::twisted::twisted:

Τώρα με πήρε τηλ και θέλει λέει τελικά να πάει στη δουλειά! Μου τα πρηζει να γυρίσω νωρίτερα... δε θα το κάνω φυσικά και τώρα μου λέει οτι θα την πάει στο σχολείο!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δηλαδή πείτε μου ειλικρινά. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΤΩΡΑ?!?!?!?!?! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Παναγιώτα μου περαστικά στο παιδάκι σου! Μην τρελαίνεσαι ρε συ... πανω απ' όλα ψυχραιμία. Γιατι δε στέλνεις την αγάπη σου στην μαμα του;

Σωπα ρε Παναγιωτα..

αμαν βρε πουλακι μου..

ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο του Νικολα..

και εμεις ειμαστε οικογεννεικως καπως..οχι ακριβως αρρωστοι..αλαλ ετοιμοι να αρρωστησουμε

καλα Σισσιω..εντελως γιουχου ο καλος σου...

κλασσικος αντρας..σαν τον δικο μου..

που κρυωσε τη μεση του και δεν ηθελε να βαλει ουτε εμπλαστρο, ουτε ζωνη

Καλημέρα μαμα!

Ξου ξου μακριά αρρώστιες...

Μαράκι εγώ νομίζω ότι σε γλυκαίνει το ανοιχτο χρώμα στο μαλάκι. Δεν θα τα κουρέψεις καρέ σκαφτό που έλεγες? Νομίζω ότι θα σου πάει πολυ..

Ταο Ταο μου έρχεται το νινάκιι!!

Συμπεθερούλα μου φιλάκια πολλά.

Ο Κωστας ειναι καλύτερα, μέχρι και χθες εκανε διάροια.. Εγώ είμαι καλύτερα και μόλις συνειδητοποίησα ότι εχω 3 Σαββατοκύριακα μπροστά μου στο Ελλάντα και φευγω.. Εχω αγχωθεί.. πρέπει να αρχίσω να μαζευω.. Αυτη τη βδομάδα πρέπει να στείλω τα πράγματα του σπιτιού που θα κάνουν να πάνε εκεί 1 μήνα,,,

Σισσυ ο δικός μου ειναι στην άλλη ακρη του Ατλαντικού και πάλι μου σπάει τα νευρα με αυτά τα πράγματα.. Φοβάται την γρίπη λέει.. ουφ!

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια

χαχαχαχ..ελα καλε..αφου κατα βαθος τον αγαπας...τι να πεις..ολοι ιδιοι ειναι..

ελπιζω να μεταδοσω κατι στο βλασταρι μου και να μη γινει μαμουχαλος...

παιδια φετος η Αφρικανικη σκονη πρεπει να αρχισε να ανεβαινει πιο νωρις..

δεν εξηγειτε αυτος ο παροξησμος φτερνισματος...γμτ!!!

Καλημέρα! Γράψατε λίγα και κατάφερα να σας διαβασω!!! ΝΑΙ!!! Συνέβει και αυτό!

Θούλη με το καλό και ένα θα σου πω.... ΦΕΕΕΕΕΤΑ! Χαλαρά. Μόνο τότε θα τα βγάλεις πέρα με δύο παιδιά!

Παναγιώτα περαστικά στον μικρό. Η Ναταλία έπαθε ανεμοβλογιά πριν καλά καλά σαραντίσει η Ιλιάνα και όλα πήγαν καλά. Μάλλον την πέρασε και η μικρή με ένα σπυράκι αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Πριν από 20 μέρες μου κόλλησαν το μωρό συνάχι αλλά το ξεπεράσαμε και αυτο. ΦΕΕΕΕΕΤΑ και εσύ σαν τη Θούλη!

Αργυρούλα και Σισσιώ να αλλάξετε άντρες! Έτσι θα γίνει αυτό που εσείς θέλετε!!!!! :mrgreen:

Εγώ είχα τον Δρ Μ άρρωστο από την Τρίτη και μου έβγαλε την ψυχή!!!! Το λέω και το ξαναλέω. Ευτυχώς που δεν γεννάνε οι άντρες! Πωπωπωπω.... Έχασε 6 κιλά σε 3 εβδομάδες! Θέλω και εγώ!

Βέβαια για να πω και το ωραίο του πράγματος.... σαν ξερολούκουμο έχει γίνει το πιπίνι μου... ΣΛΟΥΡΠ!

Αντε να φύγουν οι πατσέδες μου να γίνω και εγώ άνθρωπος.

Φιλιά σε όλες!

καλημερα κοριτσια...αργησα να ανεβω..εναν λατε καπουτσινο και ενα κλαμπ με πατατουλες μιαμι για μενα...καλα δεν θα μ ε χαλαγε και ενα τριπατο τσιζκεικ...!!!!!σλουρπ(μου τρεχουν τα σαλια... :lol::lol: )περιμενω να μου ρθει και πειναωωωωωωωω...

και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι αλλες αρρωστιες...

Μαρακι ν αφερεις γουρι εσυ κοριτσαρα μου! όσο για το μαλλι νομιζω καστανο σου παει καλυτερα...

αγαπες ο γιατρος μου πε στην αρχη μαστοπαθεια..του λεω δηλαδη μαστιτιδα ινοκυστικη που χει και η μαμα μου...?μου λεει..εχεις μονο απο το ενα λογω αυξησης των ορμονων ..κατι σαν μαστιτιδα...το παθα αυτην την ευαισθησια και τον πονο που νοιωθω απο τοτε που σταματησα το θηλασμο..εκαναν μου ειπε ενα πικ ! οι ορμονες...μου πε οτι το σουτιεν ακομη και με μπανελες..δεν κανει κακο..(πχ.καρκινο που φημολογειται) αλλα να μην το φοραω αφου με ενοχλει...και να κανω κομπρεσες με αλουμινονερο χλιαρο και ζεστες πετσετες...δεν εκανα :oops: αλλα ειμαι λιιιιιιγο καλυτερα...

δεν εχουμε νερο απο το βραδυ ...πολυ πικρα... :(:( φανταστειτε πικρα για τη κοπελα που πλενει το λυδιακι με μπουκαλι...κατι ακουσα οτι θα ρθει στις 6 το απογευμα...μακαριιιιιιιι...

Παναγιωτα μου ελπίζω κουκλα να μην κολλησει το μικρουλη σου μπεμπε...

Χρυσα μου τι ομορφα που ξεσκασατε λιγακι...καιμακι ειναι απο τα αγαπημενα μου παγωτα...πως εισαι σημερα? ο ταζουλης μας ?

θουυυυυυυ ερχεται η ωρα που θα βγει το μπεμπε? αντε με το καλο κουκλιτσ αμου!!!!!!!!!!!!! και με κανεναν πονοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! ;);)

σισσιω τι εχεις καλε?

Αφρο,νατασουλα,μιτσακι...

γιωτακι που εισαι μωλε μωλε μαμα του ταλιμπανακου? μου λειψες!!!!!!

Λενακι μου? που εισαι εσυ βρε μαιμου? ταραζεις τις μπανανες και μας αφησες? :lol::lol:

μαγδααααααααααα...ειδες εμαθα και το ονομα... :lol::lol: τι κανετε?????η μαρκελα σου ελπίζω να τρωει τωρα ε?μακιαα...

σαυροπιγκουινακο τι κανεις?

αναστασια μου η αννυ μας?

ειμαι στο γραφειο της διευθυνουσας...οποτε δεν μπορω να πολυγραφω...

λογικα το μεσημερακι θα παω στο δικο μου γραφειο.....

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

goodmorning κοριτσάκια. Σήμερα έχω μπεμπερεπό!!! Ο μικρός είναι στο κτήμα με τον παππού του και σκάβουν. Πτώμα θα γυρίσει και θα πεσει ξερός :YMHUG: \:D/

Εγώ έχω ένα κάρο δουλειές αλλά με αυτόν τον καιρό έξω θέλω να βγω!!!

Θουυυυυυ μαρή θα γεννησεις??? Ειχα χτες κάτι πονάκια μες τη νύχτα και λέω έχε γούστο. Αλλά μπαααα....φεεεεταααα.

Παναγιώτα περαστικά ρε. Πωω δε θα σηκώσουμε κεφάλι φέτος! Τι περονόσπορος είναι αυτός???? Το παρατήρησα πάντως. Πέρισυ που είμασταν όλη μέρα έξω δεν αρρωστήσαμε. Φέτος που βάρυνα και είμαι πιο πολύ μες το σπίτι όλο κάτι θα μας βρίσκει μια εμένα μια τον μικρό. Ο μπαμπάς ντουρασελ ευτυχώς.

χαχαχ..Αθηνα οι αντρες οταν αρρωσταινουν εστω και λιγο γινονται..χειροτερα και απο μωρα!!!!

Καρολινακη πικρα χωρις νερο...

Μαρια βγες και εσυ εξω...ασε τις δουλιες..δεν τελειωνουν ΠΟΤΕ!!!!!

Παναγιώτα περαστικά μην φοβάσαι για το μικράκι, απλά πες στον Νικόλα να μην πολυπλησιάζει!!!! :roll::roll:

Αθηνά επιστροφές δεν γίνονται δεκτές!!! :roll::roll::roll::roll: μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

αγοράσαμε στον Λ. ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και χθες όλη την ημέρα έπλενε τα δόντια του!!!! :roll::roll:

συμπεθέρα τέλος τα ψέμματα βρίσκεσαι στην τελική ευθεία!!!! :)

Θούλη τι περιμένεις πας στην 39 εβδ. ακόμη? :?::?

κάρολ γιατί δεν έχετε νερό? :o:o

σήμερα θα κάνουμε τα χαρτιά για την κοπέλα μας να πάει παιδικό!!!! :( θα μου λείψει!!!! :(

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ ναι δε γενναω ακομα..καλε αφηστε με να πινω καφεδες..

θες κοιμηθηκε ο μιρκος 10,30 κ ξυπνησε 7,30

θα το μαδησωωωωωωωωωωωωωωω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εγω λεω οτι το παπακι θα γεννησει πιο νωρις..στανταρρρρρ :D:D:D

κ γω ρεπο εχω..τον εστειλα παιδικο κ θα κανω δουλειες7εχει τελεια μεραααα

αργι ποτε δηλ θα παω γιατρο?

αναστασια με το φαι καλα τα πατε?με το κουτσο¨με τα σπιθουρια που με ελεγες?

μαγδα η μαρκελα τρωει?η μια μερα ηταν

καρολ χωρις νερο ΠΙΚΡΑ

καλε τι καλα που εισια σε αλλο γραφειο..μη μας γεμισεις τις σελ :lol::lol::lol::lol:

πολλες απουσες..γωγω λενα νατασουλα ιουλια βικυ συμπεθερα κτλ..που ειστεεεεεεεεεε

ερη πω πω σε 3 βδομαδες θα μας μιλας απο αλλη ηπειρο ρεεε

χρυσα με ολα αυτα που εφαγες χθες ξερασες η οχι?ποτε μετακομιζεται?

σισσιω δεχοντια τη μικρη με πυρετο?¨?

αθηνα πραγαμτικα απο σενα περνω κουραγιο..πιστεψε παλια καθομουν κ εξηγουσα στο μικρο...τωρα αν κλαει τον αγνοω γτ ξερω οτι θα κανω μπαμ αν μιλησω..

ποτε θα με τηλ? :D

μιλησα με αφρο..σημερα αυριο θα εχει ιντερνετ

παναγιωτα δε το περιμενες ρε οτι θα κολλησει.προσεχε οοοοοοσο μπορεις το μωρο..παλι καλα ειναι η μαμακα σου..

Κι΄'ομως θου οχι..

εφαγα 2 σουβλακια..τεραστια..

σκορδοψωμο..τζατζικι..μελιτζανα ψητη...4 πανσετες και 2 μπιζολες...

επισης πρσινη σαλατα , χορτα βραστα, πατατα ψητη..

καλα δεν τα εφαγ αολα μαζι..αλλα σταδιακα..κι'ομως δεν ειχα ουτε καουρε ςουτε αναγουλες..

και λεω του αντρα μου για να τροω κρερας..απο αυριο αρχιζεις το ψισημο

για να δειτε ποσο ανωμαλη ειμαι με το φαγητο οχι τωρ αλλα απο παντα πινω γαλλικο κ τρωω επικαλλημενα φυστικια..οτι να ναιιιι

αλλα εχω κ γαμω το στομαχι..δε παθαινει τιποτα ποτε..φτου φτου

ποτε δε εχω ξερασει :?

Θουλιιι..σε ζηλευω...

καλε και εγω θελλω καφε..με γλυκο..γιατι δε με τραβαει να φαω;;;;..ειτε δω ρυζογκοφρετα ειτε μπακλαβα την ιδια αισθηση μου κανει..

ε ρε θα ξεσκισω τις σοκολατες οταν γεννησω...δεν το συζητω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...