Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!

Recommended Posts

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ.:laugh:

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ, ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΟ ΓΙΟ ΜΟΥ! ΕΝΑΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΜΑΙΑ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΟ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.:P :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσει ο γιοκας σου και να ειστε ολοι καλά. Να απολαυσεις αυτον τον πρωτο καιρο γιατι ειναι τελειος. Φανταζομαι οτι δεν χορταινεις να τον βλεπεις. Αυτο δεν αλλαζει ποτε βεβαια αλλα στην αρχη δεν το πιστευεις με τιποτα. Να στε καλά με υγεια κ ευτυχία.

να σου ζήσει ο γιοκας σου και να ειστε ολοι καλά. Να απολαυσεις αυτον τον πρωτο καιρο γιατι ειναι τελειος. Φανταζομαι οτι δεν χορταινεις να τον βλεπεις. Αυτο δεν αλλαζει ποτε βεβαια αλλα στην αρχη δεν το πιστευεις με τιποτα. Να στε καλά με υγεια κ ευτυχία.

Μαργαρίτα καλημέρα!

Να σου ζήσει ο μπομπιράκος και να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!

Φαντάζομαι έχετε τρελαθεί στο σπίτι!!!

Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχω την κόρη μου!

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια!!!

Φιλιά

Γιώτα

Μαργαρίτα καλημέρα!

Να σου ζήσει ο μπομπιράκος και να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!

Φαντάζομαι έχετε τρελαθεί στο σπίτι!!!

Εγώ περιμένω από ώρα σε ώρα το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχω την κόρη μου!

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια!!!

Φιλιά

Γιώτα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΥΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΥΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ!

Και που εισαι ακομα Μαργαρητα μου........:woohoo: να σας ζηση να ειναι παντα καλα και καλοτυχο.Χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου που ολα σου πηγαν μια χαρα.:woohoo:

Και που εισαι ακομα Μαργαρητα μου........:woohoo: να σας ζηση να ειναι παντα καλα και καλοτυχο.Χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου που ολα σου πηγαν μια χαρα.:woohoo:

καλα οταν πηγα θα εκανα φυσιολογικο τοκετο με τεχνιτους πονους αλλα μολις με εξετασε ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση και μου ειπε για την καισαρικη και φυσικα αρχισα να κλαιω αλλα τελικα μεσα στο χειρουργιο ημουν μια χαρα (ντοπαρισμενη). Μετα με τις παυσιπονες δεν πονας οποτε ημουν σχετικα καλα δηλ. περπατουσα πλενομουν τοπικα μονη μου, απλως δεν μπορουσα να κανω αποτομες κινησεις, να βηξω γενικα να σφηχτω. παντως ειτε σε ραψουν απο πανω ειτε απο κατω το ιδιο ειναι. Και η τομη μου ουτε που φαινεται. Καλλιτεχνης ο γιατρος.

καλα οταν πηγα θα εκανα φυσιολογικο τοκετο με τεχνιτους πονους αλλα μολις με εξετασε ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση και μου ειπε για την καισαρικη και φυσικα αρχισα να κλαιω αλλα τελικα μεσα στο χειρουργιο ημουν μια χαρα (ντοπαρισμενη). Μετα με τις παυσιπονες δεν πονας οποτε ημουν σχετικα καλα δηλ. περπατουσα πλενομουν τοπικα μονη μου, απλως δεν μπορουσα να κανω αποτομες κινησεις, να βηξω γενικα να σφηχτω. παντως ειτε σε ραψουν απο πανω ειτε απο κατω το ιδιο ειναι. Και η τομη μου ουτε που φαινεται. Καλλιτεχνης ο γιατρος.

Μαργαριτα μου, πολλα πολλα συγχαρητηρια!

να σου ζησει το αγορακι σου, να τον χαιρεστε!!!:cheer:

ο γιατρος ειναι το Α και το Ω, εχεις απολυτο δικιο. εισαι τυχερη που επεσες σε καλλιτεχνη!!;)

και παλι συγχαρητηρια κοπελα μου!!! να το χαιρεσαι το αγορακι σου!!!:woohoo:

Μαργαριτα μου, πολλα πολλα συγχαρητηρια!

να σου ζησει το αγορακι σου, να τον χαιρεστε!!!:cheer:

ο γιατρος ειναι το Α και το Ω, εχεις απολυτο δικιο. εισαι τυχερη που επεσες σε καλλιτεχνη!!;)

και παλι συγχαρητηρια κοπελα μου!!! να το χαιρεσαι το αγορακι σου!!!:woohoo:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΣΟΥ..

Ε ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΩΡΟΥΛΙ;;;

ΕΓΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ..

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΣΟΥ..

Ε ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΩΡΟΥΛΙ;;;

ΕΓΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...