Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγώ μπήκα για λίγο σφήνα!!!!!!!!!!!!

Stamymamy Ανδριάνα την λένε εμένα με λένε Ρία!!!!!!!

Αλλά στην αρχή που είχα μπει εδώ έβαλα ο βλάκας το όνομα της μικρής μου και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχ

Bikxar τελικά τι μαλιά έκανες???????????

Δημοσίευση

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ;)

ΒΙΚΑΡΑ ΧΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ... :cry:

ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΩ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΩ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ... :roll::shock::?

ΤΟΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

ειχε βαρδεια ηταν απο χτες το πρωι...

καλα μην φανταστεις ακομα δεν εχω μαγειρεψει :lol::lol::lol::lol: θα ψησω παιδακια κ θα τα βαλω τελευταια ωρα να μην γινουν σολα...

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια :D:D με σκλαβωνιειςςςςςςςςςςςςς :lol::lol:

αλλη χαρη παντως το πρωινο ξυπνημα :D:D

πως εισαι εσυ σημερα??τα παιδια??

Δημοσίευση

ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΓΜΤ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕ... :cry::cry::cry: ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΤΑΒΛΑ... :cry::cry:

ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ Η ΜΑΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΧΑΜΟΣ...ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΗΤΑΝ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΒΟΜΒΑ....Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ :lol: ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΒΑΡΙΕΤΕ :lol::shock:

ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ο ΧΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;ΡΕ ΒΙΚΑΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ;Η ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;

Δημοσίευση

ελπιζω να το ξεπερασετε κ να μην σας ριξει :D:D

αμε κ εκεινος απαιτει... ασε ενα του λεω 10 μου απανταει αλλα δε γενικες γραμμες βεβαια οχι με τη πρωτη με την εκατοστη κ αμα το πω λιγο πιο εντονα...

εγω εχω τρελη καταπιεση οτι καταπιεση δεν ειχα απο τους γονεις μου κ τον αντρα μου εχω απο το γιο μου απο τι ωρα θα γελασω ως τη ωρα θα κλασω :lol::lol::lol::lol:

παντως οταν ειναι στις αναποδες του τις περισσοτερες φορες δεν δινω σημασια κ το ξεπερναει

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol:

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΧΙ...ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ..

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ... :cry:

ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩΩΩΩΩΩ

ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗΗΗΗ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ :lol::lol:

Δημοσίευση

εγω τον αφηνω να ξεσπασει του λεω οταν ηρεμησεις ελα να μου πεις τι εχεις κ παω σε αλλο δωματιο μετα απο 3 λεπτα ερχετε απο πισω μου κ συνεχιζει κ εγω το ιδιο ταν ηρεμησεις πες μου σε κανα 10λεπτο περναει αφου εχω γλιτωσει να πηδηχτω απο το παραθυρο

αλλα πιστευω αν οχι ολα τ περισσοτερα παιδακια ετσι ειναι οποτε μη στεναχωριεσε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...