Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε??

Εγώ ειμαι αγχωμένη.. 22 και σήμερα μεινανε και φευγουμε…

Κατερινάκι μου, άλλο κακό να μην σας βρει βρε παιδι μου!

Λενάκι περαστικά!

Ηλιάνα μου θα τα καταφερετε θα δεις.. Λίγη υπομονή θέλει και σταθερότητα..

Φιλάκια σε όλες!

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μια χαρα το κικιρικου σου πρωι πρωι φλωριανα μου ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι ασπα μου εδω κ μια βδομαδα ειναι το προβλημα.....αυτο ελπιζω κ εγω πως θα τα καταφερουμε!!!!!!!!

καλημερα βασω !!!!!κ εμας μας ελειψες!!!!!!!

βικακι?????? την παρειγειλα την κουνια!!!!!!!!!!! θα σας πω εντυπωσεις την κυριακη..............αν δεν μου εχει φυγει κανα ποδι =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Αχ Ερη βλεπω να μετραμε και εμεις στο τελος.....

Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο το μαγαζι του αντρα μου δεν εχει σχεδον

καθολου δουλεια και βλεπω να του λεω εγω να την κανουμε για τα ξενα...

Αυτο το μηνα θελουμε να παρουμε δανειο για σπιτι αντε να δουμε τι θα γινει.....

Δημοσίευση
Αυτο το μηνα θελουμε να παρουμε δανειο για σπιτι αντε να δουμε τι θα γινει.....

Συγγνώμη κι όλας ρε συ Βάσω μου, αλλά πως θα πάρετε δάνειο αν είστε ήδη στριμωγμένοι??? Πως θα ανταπεξέλθετε στις δόσεις, αφού οι δουλειές σας δεν πάνε καλά???

Δημοσίευση
Να σας πω κορίτσια εγω λεω κατά την άνοιξη να την κάνω για κανένα ΣΚ στη Πάρο να δω το Βικουλίνι!!! Λέτε να την κάνουμε όλες μαζί;;;;; Ωραία θα ήταν!!!

Ωραίο αλλά ακατόρθωτο……

Δημοσίευση
μια χαρα το κικιρικου σου πρωι πρωι φλωριανα μου ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι ασπα μου εδω κ μια βδομαδα ειναι το προβλημα.....αυτο ελπιζω κ εγω πως θα τα καταφερουμε!!!!!!!!

καλημερα βασω !!!!!κ εμας μας ελειψες!!!!!!!

βικακι?????? την παρειγειλα την κουνια!!!!!!!!!!! θα σας πω εντυπωσεις την κυριακη..............αν δεν μου εχει φυγει κανα ποδι =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Δημοσίευση
Να σας πω κορίτσια εγω λεω κατά την άνοιξη να την κάνω για κανένα ΣΚ στη Πάρο να δω το Βικουλίνι!!! Λέτε να την κάνουμε όλες μαζί;;;;; Ωραία θα ήταν!!!

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Αστα Βικουλίνι μου. Και εγώ εχω ενα σπίτι μπάχαλο (το λιγότερο) εχθές ήμουν λες και είχα φάει 5 χερια ξύλο και δεν έκανα τίποτα :shock::shock: . Μόνο μαγειρεψα σπανακόριζο!!!! Θέλω να πάω το απόγευμα να μαζεψω τίποτα... μετά τη δουλειά που κουράγιο :cry::cry::cry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...