Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι να πω? Κατι τετοιες ιστοριες ειναι ομορφες γιατι αναδεικνυουν τη μητροτητα! Να χαιρεστε την οικογενεια σας! Ελενη εισαι πολυ καλη μαμα αλλα αυτο νομιζω οτι το ξερεις ηδη! Μπραβο παιδια!

Δημοσίευση

Τι να πω? Κατι τετοιες ιστοριες ειναι ομορφες γιατι αναδεικνυουν τη μητροτητα! Να χαιρεστε την οικογενεια σας! Ελενη εισαι πολυ καλη μαμα αλλα αυτο νομιζω οτι το ξερεις ηδη! Μπραβο παιδια!

Δημοσίευση

Ελένη μου, να χαίρεσαι το γιόκα σου και τον αντρούλη σου. Συγχαρητήρια για την όμορφη και γλυκιά οικογένεια που δημιουργήσατε. Και γρήγορα να γίνετε περισσότεροι χαρίζοντας ένα αδελφάκι στο μικρό Χρήστο!

Δημοσίευση

Ελένη μου, να χαίρεσαι το γιόκα σου και τον αντρούλη σου. Συγχαρητήρια για την όμορφη και γλυκιά οικογένεια που δημιουργήσατε. Και γρήγορα να γίνετε περισσότεροι χαρίζοντας ένα αδελφάκι στο μικρό Χρήστο!

Δημοσίευση

Ελενακι μου, πολυ ομορφη η συνεντευξη σου!!:)

Να χαιρεσαι το Χρηστακο σου και τον αντρουλη σου!!

το γραμμα σου, μ' εκανε ν' ανατριχιασω ολοκληρη, γλυκυτατη μανουλα!:)

καθε ευτυχια στην ομορφη οικογενεια σας ευχομαι ολοψυχα, καλη μου κοπελα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Ελενακι μου, πολυ ομορφη η συνεντευξη σου!!:)

Να χαιρεσαι το Χρηστακο σου και τον αντρουλη σου!!

το γραμμα σου, μ' εκανε ν' ανατριχιασω ολοκληρη, γλυκυτατη μανουλα!:)

καθε ευτυχια στην ομορφη οικογενεια σας ευχομαι ολοψυχα, καλη μου κοπελα!!! :kiss:

Δημοσίευση

vre ELDO ..A STO KALO M'ekanes kai klaiw...

Ti glyko gramma , olo agaph ...etsi prepei na megalwnoun ta mwrakia.

ti wraia sxesh me th pethera kai ti wraia agaph me ton adra sou.

BRAVO ELENI MOY NA Eiste kala , na eiste kalotyxoi kai polly polly eftyxismenoi...

P&A

Δημοσίευση

vre ELDO ..A STO KALO M'ekanes kai klaiw...

Ti glyko gramma , olo agaph ...etsi prepei na megalwnoun ta mwrakia.

ti wraia sxesh me th pethera kai ti wraia agaph me ton adra sou.

BRAVO ELENI MOY NA Eiste kala , na eiste kalotyxoi kai polly polly eftyxismenoi...

P&A

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ.ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΑΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ.

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ.ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΑΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ.

• Προσθήκη...