Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα Γιωτα εσυ εισαι και μουλη..τοσο ωραιο νυφικο και το εβγαλε ςνα βαλεις το φορεμα...

δεν υπηρχε περιπτωση να το βγαλω!!!

το δικο σου ηταν υπεροχο!!!!

Καλα και εγω εκανα ολα τα εθημα..πρωτον γιατιδ ε με ενιαζει..ειπαμε η μανα μου ειχε πιο πολυ μερακι απο μενα..δευτερον..ο αντρας μου επισης..οποτε τους αφισα να κανουν οτι ηθελαν...

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αργι στο έχω ξαναπει την προηγούμενη φορά που το έβαλες οτι είναι πολύ παραμυθένιο το φορεμά σου. :D

Ρε κορίτσια είναι πολύ μεγάλη η ουρα και ο γάμος θα γίνει σε ξωκκλήσι. Αφήστε με τουλάχιστον να την κοντίνω λίγο!! :lol::lol::lol:

Και εμείς με ένα μερσέντες θα πάμε στην εκκλησιά! Η αμαξα κοστίζει κανα 400 € :shock::shock:

Εγώ έλεγα να πάμε με το φιεστάκι μου, αλλά ο Π είνα μεγάλο ψώνιο! :lol::lol::lol:

Εγω ρε Γιώτα που θα το δω το νυφικό σου?!?!?

Δημοσίευση

ΟΚ Περιμένω!

Θα σας βάλω και γω το φόρεμα που ερωτεύτηκα και τελικά ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΩ!

Ενταξει και αυτό που θα φορέσω εντέλει μου πάει και είναι ομορφούλι.

Έρη πώς πας με τη δίαιτα; :D εγω αγχόθηκα οτι δε θα τα καταφέρω... :oops::evil:

Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου για τη μερα του γάμου, ωστόσο αφου μπήκα στο χορό.. θα χορέψω και θα μπω και στο πετσί του ρολου! :lol::lol::lol:

Ιδού και η φώτο μου!

post-5342-13873936119327_thumb.jpg

Δημοσίευση

γιωτα-σαυροπιγκουινακι ...τι τελειο νυφικο...και εισαι μια κουκλα!!!!!!

Σισσιω και εσενα πολυ ωραιο νυφικο!!!! προσωπο δεν βλεπω.... :lol::lol::lol: για να σχολιασω...

Χιονοκοριτσο σου μιλαω σου μιλαω και εσυ τιποτα ... :(:(

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυ τι κανεις? το μπεμπε μας?

μαιμουδακο μου?

Γιωτακι μου?

γωγακι?

αφρο,αρτζι...

Αναστασια η Αννυ μας καλα?

Παναγιωτα πως εισαι σημερα? καλυτερα?

Θου ειστε λιγο καλυτερα ψυχολογικα? ο μπαμπακας?

Παπακι?

μακια σε όλες...

Δημοσίευση

σισιω μην αγχωνεσαι ρε συ θα τα χασεις!!! :):)

αργυρω ωραιο νυφικο φουσκωτο φουσκωτο!!!

ρε φιλεναδα τι κουκλααααααααααααααα νυφη!!!!!!!

λοιπον το αποφασισα!!!!! θα σε πρηζω καθε μερα να κανεις συστηματικη διαιτα ρε χαμενη να γινεις οπως ησουνα!!! κριμα ειναι να περναει ο καιρος και να μην εισαι ετσι που ησουνα!!! :D

αντε ελα μαζι να το βαλουμε στοχο να ερθουμε το καλοκαιρι στο νησι για διακοπες και να ειμαστε κορμια!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

μεσα?????? :D:D:D:D:D:D:D

σε αγαπω για αυτο στο λεω!! σε ειδα και ενθουσιαστηκα!!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Γιώτα σε είδα πρώτα! :lol::lol::lol: Αλήθεια είσαι όμορφη ρε!

Απλή και όμορφη.

Καρολινάκι δε με παρακολουθείς και με στεναχωρείς! :shock: Είπα αυτό το νυφικό ΗΘΕΛΑ να βάλω. Δεν είναι αυτό που ΘΑ βαλω τελικα!

Δημοσίευση

Αργυρούλα αυτή η φώτο είναι μία από τις τρεις που έβαλα το Σαββατο το βράδυ και δεν τις είδες. Το αλιανζα τελικά θα φορέσω, το οποίο πάνω μου δεν το έχει δει κανεις! :lol::lol:

Πριγκήπισσα Βένη χφαριστώ για τη συμπαράσταση! :x:x:x

Δημοσίευση

Γιώτα ΕΙΣΑΙ πολύ όμορφη. Και πεθαίνω για τα μαλλιά σου.

Σισσάκι ακομη και να μην τα χάσεις, πάλι κούκλα θα είσαι. Ασε που πιστευω ότι θα τα χάσεις.

Εγώ καλά πάω με την δίαιτα. Εχω κολλήσει λίγο τώρα αλλά δεν την χαλάω. Θα με δεις και στο πάρτυ του Μανωλάκη…

ΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το σιδηροοοοοοο

Α Γιωτα ποσο καιρό θα είσαι στo νησί? θα είσαι και του χρόνου? Αν εισαι θα ερθουμε κ εμείς του χρόνου για διακοπές χεχε

Δημοσίευση

Βε3νη πεστη να ρε..τι κουκλαρα ηταν!!!

και τωρα ειναι..αλαλ τωτε ηταν...φτου φτου!!!

θεα...

να αυτα εβλεπε ο κυρ Γιωργης και επεσε τεζα..

σκεψου αμα ξαναγινει ετσι..βλεπω τη Γιωτα πολυτεκη...μπουχαχαχαχα

Εγω νομιζω οτι το Γιωτινι πρεπει να βαφετε και πως παλια..σου παει φιλεναδα...και να χτενιζεσαι..θυμαμαι και τςι φωτο απο την βαφτηση της Κωνσταντινας..

αν και ολιγον στρουμπουλιν...ησουν θεα!!!!

Ε του χρονου θα πεμε εμεις στη Γιωτα..δεν ξερω τιποτα!!!!

χαχαχαχα

Σισσιω ασε την ουρα ισυχη ειπαμε!!!!

Δημοσίευση
Αργυρούλα αυτή η φώτο είναι μία από τις τρεις που έβαλα το Σαββατο το βράδυ και δεν τις είδες. Το αλιανζα τελικά θα φορέσω, το οποίο πάνω μου δεν το έχει δει κανεις! :lol::lol:

και εμένα το Αλιάνζα μου άρεσε καλύτερα!!!! ;)

Α Γιωτα ποσο καιρό θα είσαι στo νησί? θα είσαι και του χρόνου? Αν εισαι θα ερθουμε κ εμείς του χρόνου για διακοπές χεχε

συμπεθέρα θα αφήσεις τα εξωτικά μέρη του Καναδά και θα έρθεις Χίο για διακοπές?!!! :o:o:o:?

Δημοσίευση

thank you baby...

Ρε συ, γιατι δεν πήρες αυτο που σ'αρεσε πιο πολύ?

Συμπεθέρα δεν το πρόλαβα το δικό σου. Το είχα δει παλιοτερα όμως.. αλλα δεν ξέρω αν έβαλες αλλη φωτο και την έχασα...!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...