Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Καλα Γιωτα εσυ εισαι και μουλη..τοσο ωραιο νυφικο και το εβγαλε ςνα βαλεις το φορεμα...

δεν υπηρχε περιπτωση να το βγαλω!!!

το δικο σου ηταν υπεροχο!!!!

Καλα και εγω εκανα ολα τα εθημα..πρωτον γιατιδ ε με ενιαζει..ειπαμε η μανα μου ειχε πιο πολυ μερακι απο μενα..δευτερον..ο αντρας μου επισης..οποτε τους αφισα να κανουν οτι ηθελαν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παϊτονι Αργκι!!!!! καιεγω ήθελα αλλα επειδη διενυσα την αποσταση Θεσσαλονικη -Σερρες προτιμησα μια BMW M3! :D

χαχαχα φαντάσου Θεσ.-Σέρρες με άμαξα!!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Αργι στο έχω ξαναπει την προηγούμενη φορά που το έβαλες οτι είναι πολύ παραμυθένιο το φορεμά σου. :D

Ρε κορίτσια είναι πολύ μεγάλη η ουρα και ο γάμος θα γίνει σε ξωκκλήσι. Αφήστε με τουλάχιστον να την κοντίνω λίγο!! :lol::lol::lol:

Και εμείς με ένα μερσέντες θα πάμε στην εκκλησιά! Η αμαξα κοστίζει κανα 400 € :shock::shock:

Εγώ έλεγα να πάμε με το φιεστάκι μου, αλλά ο Π είνα μεγάλο ψώνιο! :lol::lol::lol:

Εγω ρε Γιώτα που θα το δω το νυφικό σου?!?!?

ΟΚ Περιμένω!

Θα σας βάλω και γω το φόρεμα που ερωτεύτηκα και τελικά ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΩ!

Ενταξει και αυτό που θα φορέσω εντέλει μου πάει και είναι ομορφούλι.

Έρη πώς πας με τη δίαιτα; :D εγω αγχόθηκα οτι δε θα τα καταφέρω... :oops::evil:

Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου για τη μερα του γάμου, ωστόσο αφου μπήκα στο χορό.. θα χορέψω και θα μπω και στο πετσί του ρολου! :lol::lol::lol:

Ιδού και η φώτο μου!

post-5342-13873936119327_thumb.jpg

γιωτα-σαυροπιγκουινακι ...τι τελειο νυφικο...και εισαι μια κουκλα!!!!!!

Σισσιω και εσενα πολυ ωραιο νυφικο!!!! προσωπο δεν βλεπω.... :lol::lol::lol: για να σχολιασω...

Χιονοκοριτσο σου μιλαω σου μιλαω και εσυ τιποτα ... :(:(

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυ τι κανεις? το μπεμπε μας?

μαιμουδακο μου?

Γιωτακι μου?

γωγακι?

αφρο,αρτζι...

Αναστασια η Αννυ μας καλα?

Παναγιωτα πως εισαι σημερα? καλυτερα?

Θου ειστε λιγο καλυτερα ψυχολογικα? ο μπαμπακας?

Παπακι?

μακια σε όλες...

σισιω μην αγχωνεσαι ρε συ θα τα χασεις!!! :):)

αργυρω ωραιο νυφικο φουσκωτο φουσκωτο!!!

ρε φιλεναδα τι κουκλααααααααααααααα νυφη!!!!!!!

λοιπον το αποφασισα!!!!! θα σε πρηζω καθε μερα να κανεις συστηματικη διαιτα ρε χαμενη να γινεις οπως ησουνα!!! κριμα ειναι να περναει ο καιρος και να μην εισαι ετσι που ησουνα!!! :D

αντε ελα μαζι να το βαλουμε στοχο να ερθουμε το καλοκαιρι στο νησι για διακοπες και να ειμαστε κορμια!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

μεσα?????? :D:D:D:D:D:D:D

σε αγαπω για αυτο στο λεω!! σε ειδα και ενθουσιαστηκα!!!!!! :lol::lol:

Γιώτα σε είδα πρώτα! :lol::lol::lol: Αλήθεια είσαι όμορφη ρε!

Απλή και όμορφη.

Καρολινάκι δε με παρακολουθείς και με στεναχωρείς! :shock: Είπα αυτό το νυφικό ΗΘΕΛΑ να βάλω. Δεν είναι αυτό που ΘΑ βαλω τελικα!

Αργυρούλα αυτή η φώτο είναι μία από τις τρεις που έβαλα το Σαββατο το βράδυ και δεν τις είδες. Το αλιανζα τελικά θα φορέσω, το οποίο πάνω μου δεν το έχει δει κανεις! :lol::lol:

Πριγκήπισσα Βένη χφαριστώ για τη συμπαράσταση! :x:x:x

Γιώτα ΕΙΣΑΙ πολύ όμορφη. Και πεθαίνω για τα μαλλιά σου.

Σισσάκι ακομη και να μην τα χάσεις, πάλι κούκλα θα είσαι. Ασε που πιστευω ότι θα τα χάσεις.

Εγώ καλά πάω με την δίαιτα. Εχω κολλήσει λίγο τώρα αλλά δεν την χαλάω. Θα με δεις και στο πάρτυ του Μανωλάκη…

ΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το σιδηροοοοοοο

Α Γιωτα ποσο καιρό θα είσαι στo νησί? θα είσαι και του χρόνου? Αν εισαι θα ερθουμε κ εμείς του χρόνου για διακοπές χεχε

Βε3νη πεστη να ρε..τι κουκλαρα ηταν!!!

και τωρα ειναι..αλαλ τωτε ηταν...φτου φτου!!!

θεα...

να αυτα εβλεπε ο κυρ Γιωργης και επεσε τεζα..

σκεψου αμα ξαναγινει ετσι..βλεπω τη Γιωτα πολυτεκη...μπουχαχαχαχα

Εγω νομιζω οτι το Γιωτινι πρεπει να βαφετε και πως παλια..σου παει φιλεναδα...και να χτενιζεσαι..θυμαμαι και τςι φωτο απο την βαφτηση της Κωνσταντινας..

αν και ολιγον στρουμπουλιν...ησουν θεα!!!!

Ε του χρονου θα πεμε εμεις στη Γιωτα..δεν ξερω τιποτα!!!!

χαχαχαχα

Σισσιω ασε την ουρα ισυχη ειπαμε!!!!

Λουφάρω λουφάρω και γεμίζω σελίδες!! :lol::lol::lol:

Αλήθεια η Γωγω που είναι να συμβάλλει στο έργο μου;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερη θα σε δω και θα πάθω ατύχημα! :x:x:x

Αργυρούλα αυτή η φώτο είναι μία από τις τρεις που έβαλα το Σαββατο το βράδυ και δεν τις είδες. Το αλιανζα τελικά θα φορέσω, το οποίο πάνω μου δεν το έχει δει κανεις! :lol::lol:

και εμένα το Αλιάνζα μου άρεσε καλύτερα!!!! ;)

Α Γιωτα ποσο καιρό θα είσαι στo νησί? θα είσαι και του χρόνου? Αν εισαι θα ερθουμε κ εμείς του χρόνου για διακοπές χεχε

συμπεθέρα θα αφήσεις τα εξωτικά μέρη του Καναδά και θα έρθεις Χίο για διακοπές?!!! :o:o:o:?

thank you baby...

Ρε συ, γιατι δεν πήρες αυτο που σ'αρεσε πιο πολύ?

Συμπεθέρα δεν το πρόλαβα το δικό σου. Το είχα δει παλιοτερα όμως.. αλλα δεν ξέρω αν έβαλες αλλη φωτο και την έχασα...!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...