Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο Βαγγ μου είπε ότι το σπίτι ειναι πολύ φωτεινό. Αντε να δουμε..

Εμένα με τρελαίνει η αντίθεση ασπρο-μαυρο-καφε.. νομίζω ότι ειναι τέλειο!

Α και η διαρύθμιση της κουζίνας - τραπεζαρίας ειναι έτσι, και έτσι λέω να την φτιάξω και εγώ. Μαρεσει πολυ η ασπρη τραπεζαρία με τις ξυλινες καρέκλες!

trapezaria.JPG[/attachment:1gk0c1xs]

post-4408-13873936122374_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εκεί στο γραφειάκι δίπλα στο παράθυρο να βάλεις το pc σου

να τα λέμε!! :(

Το κακο ειναι ότι το πρωι που γράφουμε τα πολλά εγώ θα κοιμάμαι. θα ξυπνάω όταν εδώ θα έχει πάει 3 το μεσημέρι. (Συμπεθέρα 2 σε σενα) Θα γλυτώσετε απο τις μπαρούφες μου :mrgreen:

Αχ Ερη ειναι πολυ τελειο...

αν και δεν ειναι του στιλ μου..εμενα μου αρεσουν οι αδειοι χωροι και το εντελως αφαιρετικο στιλ..μ'αρεσει ετσι

Συμπεθερα τζάκι δεν έχει το σπίτι. να τονίσω ότι σε αυτο το σπίτι θα μείνουμε εναν χρονο. Μετα τον χρονο θα πάμε για αγορά. οπότε δεν μπορούμε να ανοιχτούμε και πολύ φετος. Πρέπει να κάνουμε οικονομία. Και πιστευω ότι θα τα καταφέρουμε. :D

μου αρέσει.....αχ εγώ θα ήμουν πολύ ενθουσιασμένη, εδώ περιμένω πως και πως να έρθει ο καινούργιος μας καναπές!!!!

συμπεθέρα κάνε και καμμιά θυσία για μας!!!! :mrgreen: ξύπνα λίγο πιο νωρίς!!!! :mrgreen::roll::roll::roll:

[smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ..Να τον χαίρεσαι Αφροδίτη μου. Εγινε και αυτός 2!!!Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας ωρε κορίιιιιτσιααα το πήρατε χαμπάρι????

Ερη ωραίο το σαλονάκι. Έχω και γω βιβλιοθήκη στο σαλόνι. Είναι λίγο παιδεμα στο καθάρισμα όταν αποφάσιζω να τα ξεσκονίσω τα βιβλία (κάθε δευτερο πασχα :roll::roll: ).

Ουρολοίμοξη ακούω!!! Απαπαπααα...Περαστικά είναι μανίκι ρε γμτ.

Στον πυρετό δεν δίνω τίποτα αν το παιδί είναι κεφάτο ή τελος πάντων αν το αντιμετωπίζουμε με αγκαλιά. Μόνο το βράδυ δίνω για κοιμηθει καλύτερα. Στο 39 θα έδινα ντεπονάκι (που δεν έχει κάνει ακόμα 39 thank god!!) και στην πολλή γκρίνια. Με μαθηματική ακρίβεια ο πυρετός πέφτει μετά από 24 ώρες. Γενικά είμαι της άποψης ότι ο πυρετός κάνει καλό γιατί είναι η άμυνα του οργανισμού που εκείνη την ώρα μάχεται και είναι υγιής αντίδραση παρόλο που είναι ενοχλητικό για τη διάθεση του παιδιού. :roll:

Θου τι ωρα έχεις ραντεβού??? Έχεις τίποτα ενοχλήσεις? Εγώ δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω τρομερή ηβιαλγία (πονάει το πιπί που λεει και η μπεμπούλα). Οχι ενοχλησεις και συσπάσεις αλλά περπατάω και πονάω από κάτω και δεν είναι και η ώρα μου ακόμα!!!

Ερη ωραίο το σαλονάκι. Έχω και γω βιβλιοθήκη στο σαλόνι. Είναι λίγο παιδεμα στο καθάρισμα όταν αποφάσιζω να τα ξεσκονίσω τα βιβλία (κάθε δευτερο πασχα :roll::roll: ).

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αυτό βαριέμαι και εγώ!!!! :roll::roll::roll:

πονάω από κάτω και δεν είναι και η ώρα μου ακόμα!!!

γιατί? αν μπεις στην 38 εβδομάδα όλα γίνονται!!!! ;) επομένως μην λες ότι δεν είναι η ώρα σου!!!!

εμάς ο παιδίατρος μας είχε πει ότι μπορούμε να δώσουμε ένα παυσίπονο γιατί αν το παιδί έχει και κάποιον άλλο πόνο εκτός του πυρετού?!!!! και δεν μπορεί να μας το πει?

Καλημέρα τσούπρες!!!!!!!!!!!!Νυστάζωωωωωωωωωωωω...Σέρνομαι.... :roll::roll::roll::roll: Ρε κορίτσια πως ξυπνάει ο κόσμος στις 7 και στις 8 το πρωί;;;;;; :o:o:o:o:o Ενας λόγος που διάλεξα αυτό το κωλοεπάγγελμα είναι για να μην ξυπνάω νωρίς.... :?:?:?:oops::oops::oops:

Να φανταστείτε ξυπνήσαμε στις 8 με την Ιωάννα, εγώ κοιμήθηκα κανα μισάωρο στον καναπέ και αφού σηκώθηκα εγώ, ξάπλωσε κι αυτή και κοιμήθηκε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι έτσι λέγονται οι πόνοι αυτοί;;;;Ηβιαλγία;;;;;; :oops::oops::oops::oops: Δεν το ήξερα!!!!!!!Καλά ρε τι δεν είναι η ώρα σου;;;Εγώ τους νιώθω εδώ και 2 μήνες... :lol::lol::lol: Εσύ είσαι ετοιμόγεννη...

Ήθελα επίσης να σου πω ρε χουχουλίνα........Τι τεράστια κοιλιά έχεις.... :D:D:D:D Είναι τέλειααααααααααααα...Αλλά μου έκανε εντύπωση επειδή είσαι αδύνατη.... :o:o:o:o Τι γυναικάρα θα βγάλεις ρε θηρίο.... :D:D:D:D:D Κουκλάρα είσαι!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Ερη και οι δυο επιλογές σου είναι σούπερ....Διαφορετικό στιλ από αυτά που αρέσουν σε μενα, αλλά τέλειο... ;););) Καλά ρε θα αγοράσετε κιόλας σπίτι;;;;; :o:o Πόσο πάει το τμ εκεί;;;;; :roll::roll:

Μαράκι εγώ όταν πήρα δίπλωμα έμαθα ότι προτεραιότητα έχουν αυτοί που μπαίνουν στον κόμβο....Τώρα τι να σου πω...Εκτός αν αλλαξε, αν και δε νομίζω..... :roll::roll::roll:

Να πάνε όλα καλά με την Ιωαννίτσα...

Αρτζι, Αναστασία, Χρύσα ακούστε...

Αναστασία το θέμα δεν είναι οικονομικό..Εξάλλου, δε θα πάρουμε πάλι ακριβά έπιπλα..Κούνια θα πάρω από τα ΙΚΕΑ...Απλώς επειδή είναι εγωίσταρος και θέλει να νομίζει ότι αυτός κάνει κουμάντο (τον αφήνω να το νομίζει συνήθως αλλά αυτό που θέλω εγώ γίνεται πάντα :lol::lol::lol: ), αντιδρά έτσι γιατί δεν του είχα πει τίποτα και του το ανακοινώνω λες και αυτός δεν αποφασίζει και δεν πρέπει να ξέρει κλπ κλπ κλπ.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Τα εγωιστικά του δηλαδή...

Επίσης στο δωμάτιο και της μπέμπας και της Ιωάννας και το δικό μας έχει ντουλάπες.Στο δικό μας είναι του Γιώργου τα ρούχα, στης μπεμπούλας τα δικά μου και στης Ιωάννας τα δικά της..Και θα βάλω και μερικά της μπεμπούλας... :roll::roll::roll: Αφού είμαστε ψώνια με τα ρούχα και έχουμε πολλά...Τι να τα κάνω;;;Να τα πετάξω;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Αρτζι μου η κούνια της Ιωάννας γίνεται κρεβατάκι κανονικό για παιδάκι μέχρι 6 ετών....Οπότε αφού και τώρα θα πάρουμε κούνια, δε θα της το αλλάξω άμεσα το κρεβατάκι της...Τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.... :roll::roll::roll: Οπότε γιατί να χαλάσω το σετάκι;;;; :?:?:?

Και πέρα από αυτό μια συρταριέρα είναι πάντα απαραίτητη...Εγώ δεν έχω στο δωμάτιο μου, γιατί δε χωράει και έχω αλλού σεντόνια αλλού πετσέτες και μου σπάνε τα νεύρα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αλλά με βιδώνει επειδή το κάνει από αντίδραση επειδή δεν το συζητήσαμε και να πει αυτός το τελικό οκ.... :evil::evil:

Χρύσα τελικά ταιριάζουμε πολύ εμείς.... :x:x:x:x:x

Καλά ρε θα αγοράσετε κιόλας σπίτι;;;;; :o:o Πόσο πάει το τμ εκεί;;;;; :roll::roll:

ναι για πες πόσο???

αν είναι να πάρουμε εκεί σπίτι

γιατί εδώωωωωω

θα το πληρώνουν και τα εγγόνια μας

καλημερα κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

αφρο να χαιρεσαι τον μανωλακη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:(~~)[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif]

να ναι μια ζωη γερος,καλοτυχος ,ευτυχισμενος και να τον καμαρωνεις...αντε με το καλο να ρθει και το μπεμπε και με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!

αθηνααααααααα καλε τι πανεμορφα κουκλακια ειναι αυτααααααααααα!!!!!!!!!!! :o:o πτου πτου...εμμμμμμ απο την μανουλα πηραν... ;);)

κοριτσια δεν σας ειπα...χθες η παπενια μου εφαγε πρωτη φορα σπανακορυζο με φετουλα για απογευμα ενα μπολ ολοκληρο και γλυφοταν!!!!!!!!!! :lol::lol: τρελαθηκε σας λεω...οποτε θ ατο καθιερωσω καθε τριτη απογευματακι...(της ειχε πεσει και το σιδηρο οποτε θα της κανει και καλο..)μιας και λαδερο..αρακα και φασολακια ουτε να τα δει...οπως και το αυγο...δεν το θελει με τιποτα...

ειμαι πολυ τυχερη ειναι πολυ καλοβολο παιδι....πτου πτου με το φαι....και με τον υπνο....θα μουν αχαριστη μανα αν ελεγα το αντιθετο...σας ευχομαι και εσας το ιδιο...το παπακι μου να σας φερει γουρι...και το εννοωωωωωωωωωωωωωω..για τα πειραχτηρια μου εδω το λεω..... :D:D

τι μου κανει και γελαω τα βραδια...ξεσκεπαζεται τελειως...και γυριζει αναποδα !!!το κεφαλι κατω και τα ποδια πανω... :shock: την σηκωνω αυτη χαμπαρι.... :lol::lol::lol: την βαζω κανονικα μεσα την σκεπαζω και συνεχιζει στην αγκαλια του μορφεα... i-)i-) αχ τι παιδι εκει δε που την εχω αγκαλια ετσι ηρεμη!!!!!!!!!ειναι σκετο αγγελουδιιιιιιιιιιιιιιιιιι [smilie=angel11.gif]

περαστικουλια στα αρρωστα μωρακια της παρεας... :( ερη να γινει γρηγορα καλα το ζουζουνακι σου...και ολα τα υπολοιπα μπεμπε της παρεας...

φιλια σε όοοοοοοοοοοοοολες ..

τρελο τοξοτακι(μιτσακι),Χρυσουλινι,γιωτακι,μαιμουδακι,θουυυυυυυυυ,νατασουλα(lovie),γωγακι,αρτζι,παπακι(αδερφουλη της παπενιας!!!!!!!!!! :lol::lol: ),μαρακι,αναστασουλι,παναγιωτα..και οποια αλλη ξεχνω...

Kαλημέρα. Δεν έχω πολύ όρεξη. Έχω περάσει 3 πολύ άσχημα 24ωρα.

Θα πω μόνο στην Αφροοδίτη μας να χαίρεται τον μανωλάκη της και να τον δει παλλήκαρο σαν τα ψηλά βουνά.

Παντα καλότυχος!

Παω να διαβάσω τα χθεσινά και θα είμαι εδώ τριγύρω.

Έρη τι ξεκω....ρα!!! :twisted::twisted::twisted: Έχουν ξεφύγει όλοι ρε συ!! :twisted::twisted::twisted:

Έρη άμα είναι ευδιάθετο και έχει πυρετό απλά είναι κάτι περαστικό. Αλλά γενικά αν πονάει, πιάνει το σημείο που πονάει και κάτι παιρνεις γραμμή ή αν πονάει η κοιλίτσα το βλέπεις διπλώνεται. Ο Νίκος μου έλεγε πριν μέρες πονάει το αυτάκι μου και το πιανε συνέχεια. Είχε λίγη ωτιτιδα από τις απειρες μυξες τοσες μέρες.

Μπεμπούλα που και να βλεπες την κοιλάρα μου στον Νίκο. Θα τρόμαζες. Αλλά γενικά δεν με λες αδύνατη απλά τα χω μοιρασμένα σωστά τα κιλά μου. Το σοι του πατέρα μου έμοιασα και έχω πλατες γενικά φαρδιά κατασκευή οπότε και τα παιδιά μου εμένα έμοιασαν γιατί αν έμοιαζαν τον Ηλία θα βγαινανε 1 κιλό το καθένα!!!! Ο άντρας μου είναι small size. Αφού παλιά τα τζιν του μου κάνανε. Τώρα φυσικά μου είναι μικρά!!!!!!!!!!!!1

ευχαριστω κοριτσακι μου .

μακαρι να ειστε καλα και να εναι εξαντληση μονο και μακαρι (πρωτα απο ολα για την μικρη ) μεχρι το σαββατο να ειστε περδιακια κα να σας χαρουμε κοντα μας .

Δεν είναι η ώρα μου ακόμα γιατί ο πλακούντας δεν έχει ωριμάσει και η μικρή δεν γύρισε ακομα τελείως μπρουμυτα. Βασικά μπορεί στις βδομάδες να είμαι 37 αλλά κανονικά είμαι 35+ γιατί μετράμε σύμφωνα με την ΤΕΡ που ηταν 17/5 αλλα η συλληψη έγινε 13/6, σχεδον ένα μήνα μετά και με κόβω να ξεπερνάω τις 40 βδομάδες!!!! Θα γίνω Νατάσα και γω!! :lol:

Καλημέρα!

Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Μανωλάκη :ymparty::ymparty::ymparty:

Να τον χαίρεστε Αφροδίτη!

Εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα τη διαφορά κρυολογήματος-ίωσης :? Αφού και τα δύο τελικά προκαλούνται από ιούς, γιατί το ένα κολάει και το άλλο όχι? :roll:

Μαρία ελπίζω να μην είναι ουρωλοίμωξη... Θυμάμαι είχα πάθει μικρή -μάλλον από κολυμβητήριο- και έτσουζε πολύ το πιπί μου...Αλλά γιατί να το έπαθε από την αντιβίωση? ΟΙ αντιβιώσεις ξέρω ότι προκαλούν μυκητιάσεις αλλά ουρολ γιατί? : :roll:

Τε/σπα τίποτα να μην έχει το παιδάκι σου!!!

Σισσιώ περαστικά και στη δική σου. Ελπίζω να ένιωθε απλά αδυναμία. Κι εμείς δε νιώθουμε τα πόδια μας "κομμένα" όταν είμαστε άρρωστες? Κάτι τέτοιο θα ένιωθε και δε μπορούσε να το εξηγήσει.

Ελευθερία ωραίο το σαλόνι για το στυλ του. Ζεστό και χουχουλιάρικο. Αν και λίγο βαρύ για μένα. Δεν μπορώ να έχω πολλά πράγματα. Έπιπλα θα πάρετε καινούρια? Μήπως να περιμένατε μέχρι να αγοράσετε σπίτι?

Γωγώ :lol::lol::lol: αντε που κάνεις και το βαρύ πεπόνι! Του μιλάς σήμερα ή του κρατάς μούτρα ακόμη? Εγώ και να του κρατήσω μούτρα για κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσει να με καλοπιάσει... Ψιλοαδιαφορεί και περιμένει να μου περάσουν και εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο :evil:

Καρολινάκι το σπανακόρυζο νομίζω πως δεν πρέπει να της το δίνεις με φέτα γιατί δεν αποροφάται ο σίδηρος :roll:

Αναστασία τέλεια η η καινούρια φωτό. Κουκλάρες και οι δύο! Και πολύ τρυφερή :x Κοιμηθήκατε καλύτερα χτες? Εμείς όχι :mrgreen:

Άργυ πώς κι έχετε πάλι χιόνια? Εμείς έχουμε +5 βαθμούς!!! Έχουμε βγάλει καλοκαιρινά! :mrgreen: Θα μας έρθει κι από δω το χαμηλό? :evil:

Πώς τα πάει η φίλη σου στην Ελλάδα? Θα μείνει με γονείς?

χουχουλινα τελειο το αβαταρ..νομιζω μας αντιπροσωπευει τελεια!!!

Καρολινακι μου πως εισαι καλη μου;;;;

πως ειναι η μουρη σουσ ημερα;;;

εχει δικιο η μαγδουλα..

το ασβεστιο εμποδιζει την απορροφιση του σιδηρου..

καλυτυρα δωσε σπανακορυζο με μια πορτοκαλαδα στο καπακι

Άργυ πώς κι έχετε πάλι χιόνια? Εμείς έχουμε +5 βαθμούς!!! Έχουμε βγάλει καλοκαιρινά! :mrgreen: Θα μας έρθει κι από δω το χαμηλό? :evil:

Πώς τα πάει η φίλη σου στην Ελλάδα? Θα μείνει με γονείς?

μας κοροϊδεύετε κυρία μου? εσείς μας τα στέλνετε όλα τα χαμηλά!!!! :evil::evil::mrgreen:

τεσπα τις επόμενες μέρες θα έχουμε +12 έτσι για να σκάσετε εσείς οι Σκανδιναβοί!!!! :mrgreen::geek:

η φίλη μου προσωρινά θα μείνει με τους γονείς της μέχρι να βρει δουλειά και να μπορεί να νοικιάσει σπίτι αλλά και να σταθεί στα πόδια της!!!...ο άντρας της την είπε κακή μαμά που της παίρνει τον μπαμπά της!!!! και της είπε να γυρίσει πίσω και εκείνη του απάντησε: "γιατί για να κοιμάμαι στον καναπέ?" της είπα ότι προφανώς θα θέλει να είστε μαζί σαν οικογένεια αλλά χωρίς συζυγικές υποχρεώσεις............ και φυσικά εκείνος θέλει και μια υπηρεσία!!!! να του μαγειρεύει, να του πλένει και να του ετοιμάζει τις βαλίτσες για τα επαγγ. ταξίδια του!!!! :evil::evil: , αλλά του ξεκαθάρισε ότι δεν γυρίζει πίσω!!! τουλάχιστον το παιδί δεν θα ακούσει να φωνάζουν την μαμά του π@@@@α!!!! :!:

Δεν είναι η ώρα μου ακόμα γιατί ο πλακούντας δεν έχει ωριμάσει και η μικρή δεν γύρισε ακομα τελείως μπρουμυτα. Βασικά μπορεί στις βδομάδες να είμαι 37 αλλά κανονικά είμαι 35+ γιατί μετράμε σύμφωνα με την ΤΕΡ που ηταν 17/5 αλλα η συλληψη έγινε 13/6, σχεδον ένα μήνα μετά και με κόβω να ξεπερνάω τις 40 βδομάδες!!!! Θα γίνω Νατάσα και γω!! :lol:

Καλέ κι εγώ κανονικά τώρα επρεπε να είμαι 31 εβδομάδων βάσει της ΠΗΤ αλλά επειδή έχω άστατο κύκλο, ο γιατρός μου μου άλλαξε ΠΗΤ και μου τη μετέφερε από τις 30.6 στις 14 ή 15/7...Πάμε δηλαδή υπερηχοργαφικά...Υπερηχογραφικά δηλαδή είμαι 29 εβδομάδων... :lol::lol::lol::lol: Μπερδέψαμε τα μπούτια μας ε;;;;Λες με αυτές τις προϋποθέσεις αφού έχουμε αλλάξει ημερομηνίες κλπ να ξεπεράσω τις 40 εβδομάδες;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?

χρυσα μου ξεφλουδιζω σιγα σιγα ειπαμε εγινα ψαρακι!!!!!!!!!!!(βαζω ενυδατικη αρκετη σε ολο το προσωπακι...) εχω και ενα παπακι σπιτι :lol::lol: όοοοολο το ζωικο βασιλειο μαζι... :D αλλα κατι μου λεει ότι θα με ανταμειψει το αποτελεσμα...απλα δεν πρεπει επ'ουδενειιιιιιιιιιι να πειραξω τις πετσουλες...και ειναι τοσο δελεαρ...αλλα μου πε οτι θα αφησει σημαδια ...οποτε δεν τα πολυκοιταω...

Χιονουλι μου και Χρυσα μου μωλε το χω ακουσει αυτο γαι την αναμειξη τυριου με φακες η σπανακι οτι δεν κανει αλλα τα ακνει τοσο νοστιμα βρε κοριτσια...δεν βαζουεμ και πολυ αλατι τωρα τεελυταια και στα δικα μας φαγητα...οποτε το θελει...δεν απορροφιεται καθολου ετσι?????????

Σισσιω μου τι επαθες βρε κοριτσακι? τα παιδακια σου πως ειναι τωρα? εσυ?????

καλα αυτο με τις ΠΗΤ ειναι ενα θεμα..

θυμαμαι ο γιατρος μου ειχε οτι οι ΠΗΤ ειναι σχετικες..οταν ερθει η ωρα του να βγει θα βγει...

και οτι προκληση κανονικα πρεπει να κανουμε αφου το μωρο ειναι σε σωστη θεση και ο τραχηλος ειναι μαλακος..

αλλιως λελει τζαμπα ταλαιπωρουμε μαμα και παιδι γιατι κρατει πολλες ωρε ςο τοκετος επειδη ουτε η μητρα αλλα ουτ εκαι το παιδι ειναι ετοιμα να γεννηθουν...

Ολα αυτα εφοσον φυσικα ολα ειναι καλα..δηλαδη επαρκης ποσοτητα αμνιακου υγρου και οχι πολλες ασβεστωσεις στον πλακουντα

Καρολινακη μου ετσι..το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει..υπομονη να κανεις και να μη πειραζει τα μουτρα σου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...