Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Βλέπετε τι ώρα είναι;;;;;;;1.30!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o Εμφανίστηκα λοιπόν κι εγώ την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Λαγοκοιμόμουν στον καναπέ, πήγα στο κρεβάτι, ο άντρας μου απευθείας ροχάλισε, η μπέμπα κλώτσαγε κι εγώ ξύπνησα..Και τώρα τα μάτια μου είναι γαρίδα...Να έτσι.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::)):)):)):)):)):))

Αφρο μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] Να τα εκατοστήσει ο Μανωλάκης!!!!!!!!Γερός και καλοτυχος σε όλη του τη ζωή... [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια ε;;;;;;; :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Τρις είδα το βίντεο με τον Τόνυ....Τι καλός....Τι ωραία που περπατάει... :D:D:D:D Τι μου θύμισες... :ymdaydream::ymdaydream:

Αθηνά τι κουκλάρες που είναι οι κόρες σου................ :x:x:x:x:x:x:x:x Καλά ρε χάθηκαν οι άντρες;;;;;;Μα με τον ταχυδρόμο;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Πυρετός στο βυζί;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Λέτε να μου πουν κι εμένα κανα τέτοιο στο Έλενα και να τρέχω να βρω βυζοθερμόμετρα;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Θου έλιωσα στο γέλιο με αν με ζύγισε ο παιδίατρος της Ιωάννας.... :lol::lol::lol: Θα έσπαγε η ζυγαριά μωρή.... :lol::lol::lol::lol::lol: Θέλω να ανέβω στη δικιά μου και φοβάμαι... :?:?:?

Αναστασία τέλεια η φώτο με την τσαχπίνα ρε... :x:x:x:x Εσύ που συνέχεια βολτάρεις δεν πετάγεσαι μια βόλτα κι εδώ για ένα καφεδάκι;;;;; :lol::lol::lol:

Κορίτσια κι εγώ ξέρω ότι ούτε στο κρύωμα ούτε στην ίωση παίρνεις αντιβίωση...Εκτός αν δημιουργεί άλλο θέμα, όπως ωτίτιδα, λοίμωξη του αναπνευστικού κλπ... :?:?:?:?

Μωρή Μαρία πώς το πήρες το δίπλωμα;;;Πόσες φορές έδωσες σήματα;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέρα αν εγώ είχα τις σχέσεις που έχεις εσύ με τους συναδέλφους, τίποτα δε θα τους πήγαινα....Μια σκατούλα αμα θέλουν ευχαρίστως!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Αλλά στα παιδάκια σου να πας κάτι....

Επίσης, γιατί πήρες στολή γουίνι στον γαμπρό μου;;;;;; :roll::roll::roll: Τώρα μεγάλωσε...Έχω δει τέλειες στολές για αγοράκια....Έχω λατρέψει έναν Οβελίξ.... :D:D:D:D:D:D:D:D

Εγώ σκέφτομαι να τη ντύσω την κουκλάρα μου πασχαλίτσα..... :D:D:D:D Πέρυσι την είχα ντύσει γκέισσα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανι τι νέα;;;;Τι κάνει ο Σεμπ;;;;;;;Οι ετοιμασίες καλά;;;;;Πούλησες τίποτα;;;Θα σας δούμε πρώτα ο Θεός στο πάρτυ του Μανωλάκη ε;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D

Α, δε σας είπα...Τσακώθηκα με το Γιώργο...Είχαμε πει να πάρουμε κούνια στη μικρή και σήμερα πάνω στην κουβέντα του είπα ότι θα πάρουμε και αλλαξιέρα...Και μου λέει, πως σου ήρθε;;;;Και με ποιον τα κανόνισες αυτά;;;Και τι να την κάνουμε τη 2η αλλαξιέρα κλπ κλπ κλπ... :evil::evil::evil:

Ήθελα να του πω ότι έτσι μου ήρθε η ιδέα και θα πάρουμε.... :evil::evil::evil: Του είπα ότι η πεθερά μου μου το πρότεινε (κι έτσι είναι) γιατί δεν μπορώ μέσα στη νύχτα να πηγαίνω στο δωμάτιο της Ιωάννας να αλλάζω το μωρό και να την ξυπνάω και ότι χρειαζόμαστε και συρτάρια για τα πράγματά της...Και τι μου απάντησε;;;;;"Να πάρουμε την αλλαξιέρα της Ιω να τη βάλουμε στο δωμάτιο της μικρής... :evil::evil::evil: Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσω το σετ κούνια-αλλαξιέρα της Ιωάννας.... :evil::evil::evil: Και βρήκε πάλι τη λύση!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil: Μου λέει "για τα παιδιά οι ντουλάπες του ενός δωματίου φτάνουν...."Του απάντησα ότι όλα τα συρτάρια είναι κατειλημμένα από ρούχα της Ιωάννας και ότι θέλουμε επιπλέον συρταρίερα μιας και είναι κόρη μας και έχει τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα ρούχα.... :lol::lol::lol::lol:

Μετά επειδή μου την έσπασε, του είπα ότι "ό,τι και να γίνει, αλλαξιέρα θα πάρουμε" και του έκανα και μούτρα... :-w:-w:-w Μου έκανε κι αυτός, αλλά όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι, με πήρε αγκαλιά κι εγώ έκανα το βαρύ πεπόνι και πάλι..... :lol::lol::lol::lol:

Πολλά είπα πάλι ε;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνύχταααααααααααααααα!!!!!!!!!Να δω πως θα ξυπνήσω το πρωί να πάω δουλειά.... :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γυρισαμε και μεις απο το Παιδων...

Η Χαρα το απογευμα παραπονιόταν οτι πονάει στα πόδια και αρνιοταν πεισματικα να περπατήσει. Την πήγαμε στο Παιδων, την είδε ορθοπεδικός, της καναμε εξετασεις αίματος και τελικά δεν έχει κάτι ορθοπεδικό και θα πάμε αύριο στην παιδίατρο.

Ο Παν επέμενε να πάμε! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Τώρα το παιδάκι μου έχει φοβία οτι θα το ξανατρυπήσουμε, χαλασε τον κόσμο....

Εγω απλα πιστεύω πως είναι από την εξάντληση.

Αύριο θα τη δει και η παιδίατρος της.

Αυριο το πρωί δουλεύω....

Καλό ξημέρωμα.

Γυρισαμε και μεις απο το Παιδων...

Η Χαρα το απογευμα παραπονιόταν οτι πονάει στα πόδια και αρνιοταν πεισματικα να περπατήσει. Την πήγαμε στο Παιδων, την είδε ορθοπεδικός, της καναμε εξετασεις αίματος και τελικά δεν έχει κάτι ορθοπεδικό και θα πάμε αύριο στην παιδίατρο.

Ο Παν επέμενε να πάμε! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Τώρα το παιδάκι μου έχει φοβία οτι θα το ξανατρυπήσουμε, χαλασε τον κόσμο....

Εγω απλα πιστεύω πως είναι από την εξάντληση.

Αύριο θα τη δει και η παιδίατρος της.

Αυριο το πρωί δουλεύω....

Καλό ξημέρωμα.

Σισσάκι κανένα άλλο σύμπτωμα έχει;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά ο παιδίατρος μου έλεγε το μεσημέρι για ένα παιδάκι που παρακολουθεί 9 χρονών που ξαφνικά δεν μπορούσε να περπατήσει και είχε Η1Ν1.... :?:?:?:? Νοσηλεύτηκε μερικές μέρες και τώρα είναι καλά... :roll::roll::roll::roll::roll:

Ό,τι και να είναι περαστικά στη Χαριλίνα σου...Απλώς παρακολουθήστε το...Περιμένουμε νέα από παιδίατρο.... :x:x:x:x

Μανωλακη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να τα εκατοστησεις, παντα γερος και ευτυχισμενος.... :x

Αφρο να τον χαιρεσαι....... :x

ολες τις φατσουλες των χαρουμενων γενεθλιων σου βαζω (δεν μπαινουν, δεν ξερω γιατι!!!! :evil: )

καλημέρα

δεν ξέρω αν έχει πάθει βα-βα το pc ή το site

αλλά δε μπορώ να διαβάσω τα τελευταία σας νέα

Λοιπόν είμαι στη δουλειά

Μάζεψα ούρα από την Ιωάννα τώρα το πρωι και τα πήγα για καλλιέργεια

Αύριο μετά τις 10 θα βγει

Είμαι σχεδόν σίγουρη για ουρολοίμωξη :(

Δεν έχει πυρετό

Δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα :?

Καλημέρα Μαμα! :D

ΜΑΝΩΛΑΚΗ μου , ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αφροδίτη μου να το χαίρεσαι το γλυκό σου ζουζουνάκι! [smilie=wav.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=love7.gif][smilie=love4.gif]

Σισσάκι και εγώ πιστεύω από την εξάντληση είναι βρε! Αφου κάνατε και εξετάσεις, όλα καλά θα είναι.. Πως είναι σήμερα? Περαστικούλια στο γλυκό Χαριλινάκι.. [smilie=love7.gif] Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερα σήμερα..

Μαράκι περαστικά στην Ιωάννα μωρέ με την ουρολοίμωξη.. Ότι έγινε έγινε, τώρα θα γίνει καλά! Περαστικά και γρήγορα! [smilie=hello.gif]

Ακουστε παιδιά, πηρα χθες την παιδίατρο γιατι βήχει ο μικρός και θέλω να τον δει. Μου λέει αυριο θα είναι στο ΙΚΑ. Της λέω αυριο δεν έχει απεργία? Ναι μου λέει αλλα πάντα ενας μας είναι εκεί και αυριo θα ειμαι εγώ. Φερτε τον να τον δω.. Λέω οκ..

Πάω σημερα το πρωι το παιδι και μου λεει η προϊσταμένη ότι πάντα απεργεί η συγκεκριμένη γιατρος… :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αφρο θέλω το τηλέφωνο του παιδίατρου σου γιατι αν το πολυσκεφτώ θα πάω και θα της το κάψω το μπουρδέλο της αυτηνης… Ταχω πάρει άσχημα.. μα τέτοια κοροϊδία??? Να τρέχω με το μωρό μεσα στο κρυο πρωι πρωι..

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! :ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Πολύ καλημέρα σας μανούλες! :D

Έχασα λίγο τη μπάλα, έτσι ιλιγγιωδώς που τρέχει το τρενάκι, αλλά να 'μαι πάλι!!! Ελπίζω να μην έχασα κάτι συνταρακτικό, δεν μπορώ να διαβάσω τα προηγούμενα, μόνο τα τελευταία!

Αφροδίτη, χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα για τον Μανωλάκη σου!!! :ymparty: Να ζήσει ο ομορφούλης σου, να τα εκατοστήσει, να 'ναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!!!! :x Για μένα όπως σου είπα, είναι πολύ δύσκολο να φτάσω στο πάρτυ σας και μάλιστα μόνη μου:( αλλά επειδή είμαι και λίγο τρελή, αφήνω μια μικρή πιθανότητα!!! ;) Και πάλι ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την πρόσκληση!!! :x

MariaIoanna, εύχομαι να βγει καθαρή η καλλιέργεια της Ιωάννας. Ό,τι κι αν έχει το κοριτσάκι σου, πολλά περαστικά. Στην ουρολοίμωξη πέρνουμε αντιβίωση, όντως. Αλλά ότι μπορεί να προκληθεί ουρολοίμωξη από αντιβίωση, πρώτη φορά το ακούω! :shock: Τα 'παιξα τώρα!!! :? Την έχουμε ήδη περάσει μια φορά και είναι ο εφιάλτης μου... :?

Σισσάκι μου, περαστικά στο Χαριλινάκι!!! Ψυχουλίνια μου, ταλαιπωρούνται μωρέ!!! :( Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να συνέλθει γρήγορα η κοριτσάρα σου!!! Να μου τη φιλήσεις!!! :-*

Μαρή Γωγούλα, ολόκληρος καβγάς για την αλλαξιέρα??? :shock: Κρίμα!! ;) Όχι με τσαμπουκά βρε παιδί μου, κάντου καμιά γαλιφιά να δεις πως θα συμφωνήσει!!!! :lol: Κλωτσάει το ζουζουνάκι; :D Θέλω κι εγώ!!! Το μικρό έχει αρχίσει να δίνει μερικές, εδώ και κανάδυο εβδομάδες, αλλά δεν είναι συχνές, ούτε δυνατές!!! Ανυπομονώ για γερό κλωτσίδι!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Anastacia, ΤΕΛΕΙΑ η φωτογραφία σας με τη μικρή!!! :x:x:x

Αθηνά, επίσης... Τέλειες οι μικρές!!!!!!!!!! :x:x:x

Ελευθερία... :shock: ΠΟΣΟ ηλίθια μπορεί να είναι η γιατρός;;;;;; :evil: Γιατί;;; Μόνο και μόνο για να σε ταλαιπωρήσει;;;; :evil: Τι κακοί άνθρωποι...

Θουλάκι, Τρις, Ιουλία, Argi και σ' όλες τις τρενομανούλες... Μια γλυκιά καλημέρα!!! :YMHUG:

Kalhmera!!

Maraki περαστικα σας!! Θα περασει μωρε... ας το καλο πια!! :(

Προσπαθω να φτιαξω μουσακα αλλα ο μικρος δεν μ αφηνει! :evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Αφρο :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Χρονια πολλα..να ειναι παντα ετσι χαμογελαστος, χαδιαρης, τσαχπινης, και γλυκας!!!!

Σισσιω το αποφασησα..ουτε εσυ θα ξαναναοιξεις τρενο..εμα πια..ολο αρρωστη ειναι η Χαριλινα...

περαστηκα ρε συ!!!!

Αναστασια τελεια φωτο!!!!

Εγω παντα το λεω οτι δε με νοιαζει ποια θα θηλασει και ποια οχι..ειλικρινα..μπορει να ακουγιετε κινηκο..αλαλ αυτα τα πραγματα με το ζωρι δεν γινονται...

οποια θελει ενημερωνετε...

και ουτε σχολιαζω την διατροφη πλεων..

χτε ςμου ειπε η πεθερα μου η συγκεκριμενη ξαδελφη του Ο ..που "ετυχε και δεν το ηθελε" εδινε στο 8 μηνων κοριτσακι της να φαει φαγοπυρο με γκουντα...

και λεω γκουντα;;;;;

ναι μου λεει η πεθερα...εγω ξερω οτι δεν κανει να φανε τοσο αλμυρα τυρια σε αυτη την ηλικια...

εγω την ειπα δεν ξερω και ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει...

Εαν ξερω κατι το λεω..εαν παλη δεν ξερω..

επειδη δηλαδη εχω εγω ενα κολλημα με συγκεκριμενα φαγητα δεν σημαινει οτι απαγορευετε σε ολο τον κοσμο...

Αθηνα ελεος..τι αλλο θα ακουσουμε..ε μα οντως..ωτιτιδα θα παθουμε με τοσες βλακιες

Ερη υπομονη..σε λιγο θα γλυτωσεις απο τετους @#$%^&!!!!!!!!!!!!!

Μανωλάκη Χρόνια Πολλά!!

Πολύχρονος!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif]

Έγραψα χτες τη νύχτα αλλά όπως είπα κάτι έπαθε χτες και με πέταξε

έξω.

λοιπόν προτεραιότητα σε κόμβο έχει αυτός που κινείται μέσα όχι αυτός που εισέρχεται.

Τουλάχιστον εμείς εδώ έτσι κάνουμε και περνάω κάθε πρωί από κόμβο :lol:

Αυτός είναι και ο διεθνής κανόνας

Κορίτσια δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα

Σισσιώ περαστικά στη Χαριλίνα σου ;)

Μιτσάκι :x

Καλημερα κοριτσια!

Περασα μια εφιαλτικη νυχτα...Με πεθανε...Τα νευρα μου...Και τα δικα της...

Πολυ χαλια... :(:(:(:(

Χρονια πολλα στο Μανωλακη!οτι επιθυμεις για το αντρακι σου Αφροδιτη!

Νατασακι μου να χαιρομαστε την γατουλα μπεμπουλινα!!!!1 μηνα σημερα!!!!!

Ελευθερια πλακα κανεις? :evil: Ρε μηπως καταλαβες λαθος?Τοσο ηλιθια γυναικα?

Σισσιω περαστικα της!Απο την εξαντληση θα'ναι...

Ιουλια μου ευχαριστω για το κουραγιο αλλα οπως γραφω παραπανω...με εκτελεσε η ατιμη...

1η φορα ενιωσα ετσι...

Φιλια σε ολες!

Καλημεραααα!!!

υγ.Προς υπερασπιση της Μαριας..Αν θυμαμαι καλα μου ελεγε η φιλη μου που σπουδαζε Λαρισα οτι

εκει ισχυει το ευρωπαικο συστημα προτεραιοτητας σε καποιοους κυκλους...

Χρυσα συμφωνω σε ολα...!

Α!Γωγω μου γιατι αγαπη μου δεν πηγες να τη παραγγειλεις μονη σου αφου την χρειαζεσαι?

Αλλα θα μου πεις που να προβλεψεις οτι θα σου αρνηθει! :o

Μα δεν καταλαβαινω...Να πω οτι εχετε οικ.θεμα οκ....Τωρα τι τον πειραζει?

βασικα γιατι δεν παιρνεις μια αλλαξιερα(χωρις συρταρια) να την εχεις στην τουαλετα?

Πλενεις κετευθειαν το νινι κ το αλλαζεις...

Και στο δωματιο της παρε ντουλαπα ρε συ...τζαμπα χωρο πιανει η συρταριερα...

Εγω παλη γιατι θα συμφωνισω με τη γωγω...εμενα με βολεβει πιο πολυ η συρταριερα για τα ρουχα...

και του Χριστοφορου συρταριερα θα του παρω- ντουλαπα εχουμε στο δοματιο που θα παει..

δεν ξερω παντα με βολευε περισσοτερο...

Τωρα γωγω αμα επιμενει πολυ ο αντρας σου παρε μια συρταριερα απο το ΙΚΕΑ...μια χαρα ωραιοτατες ειναι και παρε μια αλλαξιερα απο αυτες που μπαινουν πανω στο κρεβατι...

Αχ Αναστασια ολο ηθελα να σου πω και σημερ ατο θυμηθηκα...

Ο Γιο ςμου μετα τα ουρλιαχτα σημερα ξυπνησε στις 7..κοινωςν κοιμηθηκε ολη νυχτα..

εγω ξυπνησα 2 φορες να του αλλαξω το πιτζαμακι γιατι ιδρωσε..ρε παιδια..ψωφοκρυο εχει στο σπιτι..αυτος γιατι ιδρωνει..τι κανω λαθος;;;

Αλλα τον καιρο του αποθηλασμου...θυμαμαι..το τι ταλαιπωρια και πονος..

ο Χριστοφορος να ουρλιαζει..γιατι θελει να πιπιλαει οχι να φαει...εγω να τον κραταω αγκαλαι ακι να κανουμε βολτες μεσ αστι σπιτι..αυτος να ζηταει στηθος..εγω να μη του δινω και να τον χαιδευω και να τον φιλαω...

ασε..ελπιζω το δευτερο να αποθηλασει μονο του...

την ημερα παλη ο Χριστοφορος σκασηλα του που δεν θηλαζε...δεν του εδινα και δεν πολυζηταγε...

Σισσιώ περαστικά ρε συ και εγώ πιστεύω ότι θα είναι από την εξάντληση, αφού το κορίτσι δεν τρώει!!!! και αν σκεφτούμε λίγο και από τους εαυτούς μας, εσείς δεν εχετε νιώσει εξάντληση μετά από ασθένεια?

Μαρία περαστικά και σε σας!!!!.....

Γωγώ εγώ θα συμφωνήσω με τον άντρα σου όσον αφορά στην αλλαξιέρα!!! ;) γιατί δεν παίρνεις της Ιωάννας? και τι που θα χαλάσεις το σετ? αφού σε λίγο θα της πάρεις άλλο κρεβατάκι έτσι και αλλιώς και τέρμα η αλλαξιέρα!!! ;) ....μετά τι θα τα κάνετε όλα αυτά?

Νατάσα και εγώ το σκεφτόμουν και ήθελα να σου το πω, όπως και η Γιώτα: μήπως της πίεσες παραπάνω το αυτάκι για αυτό πόνεσε η μικούλα?

πάω στο skype να μιλήσω με την φίλη μου που έφυγε για Ελλάδα και δεν γυρίζει πίσω!!!!

συμπεθέρα απαράδεκτη η παιδίατρος!!!! :evil::evil::evil::evil:

πόσο κρύο έχετε εκεί?.....δεν είναι τόσο το κρύο όσο ότι το παιδί δεν αισθάνεται καλά και το τραβολογούσες!!!!

καλημερα!!

αφροδιτη πολυχρονος ο μανωλακης!!!! να τον χαιρεστε!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

δεν εχω ορεξη....38.1 το πρωι και ητανε ζεστος απο το βραδυ... :(:(:(

ποτε δινουμε ντεπον και ποσο????? ειναι 10500 κιλα...

Βένη εγώ δίνω στο 38 γιατί δεν είναι μόνο ο ουρετός ίσως του πονά το κεφάλι αλλά και η γενικότερη αδιαθεσία!!!! σκέψου τον εαυτό σου, εσύ δεν παίρνεις ένα παυσίπονο?

Βένι ανα 4 ώρες αντιπυρετικά εναλλάξ (πχ μια ντεπόν μια πονσταν)

5ml είναι για τα κιλά του (κιλά/2)

όταν ανεβάζει από 38 και πάνω

Έρη περιμένουμε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για τις ευχες .

θα παω τωρα το πρωι να παραγγειλω τουρτα ...ακομα δεν ξερω το θεμα ....

ωχ τωρα διαβασα τι επαθες βρε Σισι με την μικρη!! Περαστικα ευχομαι... Πιθανοτατα δεν ειναι τιποτα!! Βενι περαστικα και σε εσας!! Τι εγινε ρε παιδια? Παλι κοτοπουλιαζουν τα παιδια μας? :(

Αφροδιτουλα μαλλον ουτε εμεις θα μπορεσουμε να ερθουμε.. :( Εκτος απο το οτι ακομα δεν εχουμε συνελθει ειδα οτι εισαι πολυυυυυυυυ μακρια μας και με τις απεργειες δεν νομιζω οτι θα καταφερουμε να φτασουμε!! ασχημο πραγμα να μην οδηγεις εστω κι αν εχεις διπλωμα! :twisted:

Να ανοιξω το επομενο τρενακι εγω? Αν και δεν εγγυομαι το αποτελεσμα!! :lol::lol:

Λοιπον, το στυλ που θα το φτιάξω ειναι αυτο.

απλά το δωμάτιο ειναι πολυ μεγαλύτερο και θα βάλω βιβλιοθηκες τοιχο τοιχο, αριστερά και δεξιά απο το πλαίσιο της τηλεόρασης καθοτι έχουμε τα απειρα βιβλία και τα θέλουμε όλα! Ακούω σχόλια και παρατηρήσεις.

saloni.JPG[/attachment:19n167au]

post-4408-13873936122246_thumb.jpg

Έρη μ'αρέσει!!

Είναι πολύ φωτεινό...

Τι καλά που φεύγεις....

Μ'αρέσουν οι βιβλιοθήκες στα σαλόνια

Τώρα θα πάρουμε κι εμείς μια ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...